InnoGames TV

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Στο επεισόδιο Αυγούστου της InnoGames TV θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο σύστημα κλεισίματος κόσμου. Ο προγραμματιστής μας Camilo εξηγεί τις απαιτήσεις του νέου τρόπου: Rune Wars. Επιπλέον, ο σχεδιαστής παιχνιδιού του Elvenar παρουσιάζει τις νέες άμεσες επιβραβεύσεις και η ομάδα του Forge of Empires μας μιλάει για την νέα ιστορική γραμμή Galileo Galilei.
Δείτε το νέο επεισόδιο και πείτε μας την άποψη σας! Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.
 

DeletedUser6091

Στο επεισόδιο Σεπτεμβρίου της InnoGames TV, οι Timon και Rike από την ομάδα του Elvenar αποκαλύπτουν ένα νέο συνεργατικό σχέδιο: το Fellowship Adventures. Αυτή η νέα προσθήκη επιτρέπει στους παίκτες να εργαστούν μαζί ως ομάδα για να νικήσουν 3 στάδια στο νέο χάρτη. Επίσης η ομάδα του Forge of Empire εξηγεί τις αλλαγές στο ετήσιο Fall Event. Τέλος, ο Lead Community Manager Ricardo από την ομάδα του Tribal Wars 2 μοιράζετε μαζί μας τον νέο τρόπο κλεισίματος κόσμου: τους Πόντους Νίκης!


Δείτε το επεισόδιο Σεπτεμβρίου και πείτε μας την άποψη σας.
 

DeletedUser6091

Το Warlords of Aternum κάνει το ντεμπούτο του στο επεισόδιο Οκτωβρίου της InnoGames TV! Ο επικεφαλής της κοινότητας, David, οδηγεί τους θεατές μέσα από τα βασικά στοιχεία, προετοιμάζοντάς τους για μεγαλύτερα σε βάθος βίντεο, στο μέλλον. Έπειτα, ο σχεδιαστής παιχνιδιού, Timon, από την ομάδα Elvenar, εξηγεί τη νέα του Φθινοπωρινή εκδήλωση. Αυτή τη φορά, οι παίκτες θα κληθούν να συλλέξουν Καρύδια με σκοπό να ανοίξουν τα μπαούλα. Τέλος, οι σχεδιαστές παιχνιδιών Thi και Kai, συζητούν για την ετήσια εκδήλωση σειράς αποστολών του Χάλογουιν στο Forge of Empires. Στο τέλος της μυστηριώδους σειράς αποστολών, ο Jack θα επιβραβεύσει τους παίκτες με τον Μαύρο Πύργο, ένα νέο κατοικήσιμο κτήριο που θα απονείμει μετάλλια, Forge Points και αγαθά.


Δείτε το επεισόδιο Οκτωβρίου και πείτε μας τη γνώμη σας!
 

DeletedUser6091

ClDIuRVkQ2m4vwl9kwgR5g.png


InnoGames TV

Το τελευταίο επεισόδιο της InnoGames TV κυκλοφόρησε!
Στο επεισόδιο του Νοεμβρίου της InnoGames TV, οι Thomas και Andreas σας παρουσιάζουν την τελευταία προσθήκη, τον Καθαρισμό! Αυτή η νέα επιλογή σας δίνει νέο τρόπο να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες σας για να φαρμάρουν επιπλέον πόρους.

InnoGames TV November 2017

Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο επεισόδιο!

Mad18 & TW Team
 

DeletedUser6091

Στο επεισόδιο Δεκεμβρίου της InnoGamesTV, ο Thi και ο Kai από την ομάδα του Forge of Empires, μιλούν για την παγωμένη επιστροφή του Frosty. Ο χειμώνας επέστρεψε και μαζί με αυτόν και η χειμερινή εκδήλωση! Στη συνέχεια, το Warlords of Aternum παρέχει μια πιο κοντινή ματιά στον παγκόσμιο χάρτη και ο David σας ενημερώνει σχετικά με το τι μπορείτε να βρείτε σε αυτόν. Το "The West" σας μιλά σχετικά με τις νέες ανταμοιβές για το Travelling Fair και δίνεται μία σύντομη επισκόπηση από τον υπεύθυνο της κοινότητας, Aylin, για το μελλοντικό τους έργο. Τέλος, η ομάδα Elvenar παρουσιάζει τη φετινή χειμερινή εκδήλωση: "Three Frozen Giants" και ένα νέο τύπο ανταμοιβών: το σετ κτηρίων!



Δείτε το επεισόδιο του Δεκεμβρίου και θα χαρούμε να ακούσουμε την άποψη σας.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή