GR42 **SOL vs STOP**

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης

Ποια φυλή πιστεύεται ότι θα είναι η νικήτρια του κόσμου 42;

  • SOL

    Ψήφοι: 81 65,9%
  • STOP

    Ψήφοι: 38 30,9%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

    Ψήφοι: 4 3,3%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    123
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33703

πω πω βρε νταβιντσι τι αποκαλυψεις κανεις ρε γιγαντα;
Να δω 01.03 θα εχει μεινει κανα γεματο επιθετικο να μας ριξετε η θα τα χετε αδεια ολα; o_Oo_O

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις τα επιθετικά σε αυτόν τον κόσμο θέλουν λιγότερο από 9 μέρες για να ετοιμαστούν από την στιγμή που θα σπάσουν , αλλά βλέπω ότι δεν το γνωρίζεται μιας που τα έχετε έτοιμα και τα κοιτάτε κάνα μήνα τώρα αν κρίνω από τις απώλειες σας .

Οπότε να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα είμαστε γεμάτοι από επιθετικά , το ερώτημα είναι αν εσείς θα έχετε αμυντικά , γιατί βάλατε που βάλατε άμυνες , δεν τις βάλατε και σωστά πανάθεμα σας .

ο καημένος ο keras ακόμα κλαίει τα δόρυα του .
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις τα επιθετικά σε αυτόν τον κόσμο θέλουν λιγότερο από 9 μέρες για να ετοιμαστούν από την στιγμή που θα σπάσουν , αλλά βλέπω ότι δεν το γνωρίζεται μιας που τα έχετε έτοιμα και τα κοιτάτε κάνα μήνα τώρα αν κρίνω από τις απώλειες σας .

Οπότε να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα είμαστε γεμάτοι από επιθετικά , το ερώτημα είναι αν εσείς θα έχετε αμυντικά , γιατί βάλατε που βάλατε άμυνες , δεν τις βάλατε και σωστά πανάθεμα σας .

ο καημένος ο keras ακόμα κλαίει τα δόρυα του .


που να ξερει ο ασχετος?

να ρωτησω κατι παρτακα?εισαι ο μονος τερμα ****ς ασχετος ανιδεος στην cxc η σας μαζευε απο κανα παζαρι ο κυρ μητσος?

Υ.Γ ΜΟΝΟ ΑΕΚ
 

DeletedUser34705

μάλλον σου δείνει λεφτά να λες ότι λες, αλλιως δεν εξηγήτε να μιλάς με καλά λόγια για τον βουβουζέλα....
αν δεν παρακολουθείς τι έκανε στον 42 και τι έκανε και σε άλλους κόσμους(32 μπορω να σου πω ακριβως) τότε κακός γράφεις αυτά.
1ο)ο βουβουζέλα είναι σαν ξενιστής σε άλλους λογαριασμους, γιατί σε δικό του θα φαινόταν ακριβως πόσο άσχετος είναι
2ο) ο ίδιος είναι και άσχετος γιατί κατάφερε να διαλύσει 2 φορές την φυλή στην οποία ήταν,απλά επειδή δεν ήξερε τι να κάνει.
3ο)μαλλον δεν θα έχεις δει τον βουβουζέλα στα σκυπε που μαζεύει την σάρα και την μάρα να μας βρίζουν με τα χειρότερα και αυτός να λέει "δεν βρίζω εγω", πως ονομάζεις έναν τέτοιο άνθρωπο?
4ο)ένα σωστό πλάνο δεν έκανε στον 42 και βάθος είχε και πολλους παικτες και 2 ηπείρους δικες τους είχαν, ποιος φταίει εγώ που δεν έκανε πλάνο? είχε μάλιστα και μπροστά του φυλές να τον καλύψουν όσο ετοιμάζεται(ακόμη ετοιμάζεται χαχχαχαχ)
5ο)στο μόνο που είναι λίγο καλός είναι στην προπαγάνδα, απλά επειδή στα άλλα ειναι εντελός άσχετος σε αυτό λίγο φαίνεται αλλιως και σε αυτό μέτριος είναι.
υ.γ.
γενικά ο βουβουζέλα είναι να σπάμε πλάκα μαζί του και να μας διασκεδάζει με τις ανοησίες του.....

αχαχαχαχααχαχαχ τι λές ρε πριονοκορδελα ;

Στον 42 τι εκανα ακριβος εγω ? η μαλλον αν το θέσω καλυτερα τι ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ και γι αυτη την φυλη ; Τα εκανα ΟΛΑ και σε καλές τιμές :p
Στον 32 σου θυμιζω εγω σου μαζεψα τα χωρια σου οταν τα εκανες ολα μπλε γυρο σου και με ξενερωσες.. κοιτα στατς να τα θυμηθεις και εσυ.

1ον ) Ξενιστης ; οσο επαιζα και μπορουσα εκανα οτι καλυτερο μπορουσα ειτε απο τον λογαριασμο μου ειτε απο αλλο λογαριασμο.

2ον) χαχαχ γελανε και οι πετρες αν κοιταξεις παλιοτερα ποστ θα δεις οτι η φυλη στον 42 ειχε αποφασιση διαγραφη λογαριασμων μεςτα τα μπαν του Jason και Snipersκαι βγηκε ο fumal με κυκλικο και ειπε οτι θα συνεχιουμε μετα την εντονη παροτρινση του βουβουζέλα.

3ον ) εγω βαζω ατομα σκυπε ; με 7 επαφες που εχω απο το παιχνιδι ; τι λες ρε καραμιτρο που εισασασταν 15 νοματεοι και με βαζατε μονο μου η με κανενα φωτοβολιδα και βριζατε καρκινους και μανές..

ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ? ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ ..... εσυ που εισαι 40 χρονων ανθρωπος και εβριζες καρκινους και μάνες .. και μετα ζηταγες συγνωμη σε προσωπικα μηνυματα αν θες στα βαζψ και εδω...βλακαμα.

4ον) τι ημουν εγω να βγαλω πλανο ρε τρελαργυρη ; ενα μελος ημουν , η μαλλον ενας κο πλευ σε λογαριασμο .

5ον) Εσυ προσπαθεις να κανεις προπαγανδα και γελανε ακομα και οι δικοι σου με το τι γραφεις.

Οσο ανα ειμαι ασχετος ή σχετικος εχω απαντησει πολλες φορες , δεν εχω πει πουθενα οτι ειμαι καλος παικτης απλα ξερω να κανω οτι ξερω και τπτ παραπανο... αλλα σε εχω ρωτησει και δεν εχεις απαντηση εσυ πως νιωθεις οτι απο ενα παικτη που θεωρεις ασχετο εχεις χασει συνολο 13 χωρια στον ελληνικο tw και εσυ δεν του εχεις παρει κανενα ? Δεν νιωθεις λιγο νουμερο;


Εισαι ενα εγενεστατο προιον της ηλικιας σου , το εχω πει πολλακης φορές μου φωναζες σε κληση που με βαλανε οι δικοι σου στο σκυπε θα σε παω πυξιδα μου ελεγες να βγαλω καρκινο μου εβριζες την μανα , και την επομενη μερα σε στειλαμε στην παραλια της σολ σε πολεμο που εσυ ξεκινησες μεσα σε Σ.Ε. που ειχαμε οποτε ασε τις παπατζες του στυλ σε βαραγανε 2 φυλες , οτι δεν εμεινε κανενας απο την φυλη σου και εμεινε μονο ο τετουλινος-τετακος-τετιτος με τρους 6απλους λογαριασμους ειναι για την συμπεριφορα σου. Εκατσες στην αγκαλιτσα του διαγυλετικου πατερα σου Davinci πηρε 10 χωρια απο τους τελειωμενους Doom και ολα τα αλλα ειναι εσωτερικα + βαρβαρα και βγαινεις να μου πεις τι στο εξωτερικο ρε ρεμπεσκε ;

Βγαινεις και γραφεις ΨΕΜΑΤΑ , κραζεις , το παιζεις αθωα περιστερα , και εχεις την Ατζυ και τους Σολιστες να σου κανουν λικε και χαιρεσαι με αυτα που γραφεις ;
Στο εχω ξαναπει σαν συμβουλη off the record κατσε στο καθρεπτη σου μαι μερα και αναρωτησου τι γινετε μεσα σε αυτο το μυαλο.

Ειναι η τελευταια φορα που απανταω σε μηνυμα σου , σου δινω μεγαλη αξια μονο και μονο που αναλωνω χρονο για να σου απαντησω , εισαι απλα ενα μηδενικο που προσπαθεις να γινεις νουμερο.

ΥΓ. Για το βουβουζελα δεν ειναι σωστο να την λετε 2-3 σε 1. Μακαρι να ειχαν ολες οι φυλες ενεργους σαν το βουβουζελα που δεν νομίζω να είναι κακός παίχτης. Εγω τουλ/τον το προτιμω απο τους πολυ προ που θα τους κυνηγας να παιξουν 1 στους 3 μηνες και αν... ή τους πολυ ασχετους που με την τσιμπλα στο ματι εψαχνες να βρεις στα στατς απο ποιον πηρε χωριο 6 το πρωι ο DaVinci. :D Μια φυλη θελει 5-10 καλους παιχτες και 20 καλους ενεργους και ειναι οκ. Το σημαντικο ειναι να υπαρχει συνεννόηση και δεσιματάκι.

Ετσι ειναι αυτη η φυλη οταν δεν τους συμφερει χτυπανε πραγματα απο αλλους κοσμους και τα ξερεις καλυτερα ενας φταει παντα ( ναι ναι ο ****ς που προσπαθει και φαινεται περισσοτερο ) , απο τι εγινε στην εποχη της φωτιας κλπ γιατι απλα δεν μπορουν να τεκμηριοσουν μια απαντηση τους , εγω σε καθε τι που γραφουνε ή κραζουνε τους απανταω τεκμηριομενα και οχι στον αερα , και εννοειτε εγω υποστυριζω τον λογο και την αποψη μου απο την αλλη μερια πρεπει να πανε σαν τους χιωτες για να μου την βγουν αλλα και παλι τρωνε ακυρο.
Αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν μερικοι ειναι , οτι αυτο ειναι παιχνιδι και τιποτα παραπανω , και η προπαγανδα που κανω "οταν παιζω" ειναι και αυτη μεσα στο παιχνιδι.
Μεσα στο παιχνιδι εχουμε εικουνικους εχθρους το σεβομαι και απανταω παντα κοσμια ή εριστικα αναλογα με την τοποθετηση του συνομιλητη απο εκει και περα για εμενα αυτα μενουν στον υπολογιστη στο παιχνιδι και μονο, με το μπλακο ειχα σκοτωθει ασχημα μετα απο λαθος κινησεις και λαθος τοποθετησεις που εγιναν και απο τις 2 μεριες , καθησαμε και μιλησαμε off the record και τα λυσαμε ολα ομορφα και με συζητηση.

Και συφωνω μαζι σου στο οτι χαλανε την ροη του θεματος , κοιταξε τα προηγουμενα ποστ πως λεω καθαρα την αποψη μου για τον πολεμο του 42 απο θεατης που βρ και πως μου την πεφτουν 5-6 ατομα σε προσωπικο επιπεδο , και πετανε κατι .. κατι που απλα εχουν ακουσει οπως ενα παραδειγμα "βουβουζελα στον 36 εχασες ( ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ) μια ηπειρο ..." πραγματα που αν τα σκεφτεις ενας λογικος ανθρωπος ξερει την απαντηση και αφου τους απανταω και τους ταπωνω ψαχνουν να βρουν κατι αλλο παλι που αν εχουν ακουσει ή αν πιστευουν , αλλα τι να περιμενεις απο ενα εικονικο παιχνιδι? εδψ ανθρωπος στον 36 που εμ εζησε 6 μηνες που ειδε τι τραβουσα σχεδον ολομοναχος να τρεχω ολα τα πλανα , που μιλουσα με την οικογενεια του , που του ειχα ανοιξει προσωπικα μου θεματα , που μιλησαμε μεγαλο σαββατο για χρονια πολλα και εγω εβγαζα πλανο μεχρι τις 5 το πρωι και τωρα γυρησε να με αναφερει σαν ρουφιανο ... ( δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα )

Γι αυτο εχω ξενερωσει ασχημα και δεν θελω επαφες με κανεναν εδω μεσα , γιατι καλο πας να κανεις να δωσεις λιγο προσωπικο χρονο παραπανω για κατι καλυτερο και στο τελος σου βαγινει το ματι.. οσο και αν γουσταρω αυτο το παιχνιδι απο το 2008 που παιζω τοσο εχω ξενερωσει παραληλα.

Δεν λεω οτι ειμαι αλανθαστος , ολοι ανθρωποι εχουν κουσουρια , ειμαι ξεροκεφαλος και φωνακλας και αν σκαλωσω με κατι το κραταω μανιατικο και αλλα ισως που να μην γνωριζω , αλλα ρηχος ανθρωπος να βριζω και να βλαστιμαω για ενα παιχνιδι δεν θα γινω ποτε μια φορα εβριζα και μιλησα ασχημα στο Νικολα και στον Νικο οταν ειχα βγει εξω απο τα ρουχα μου και ζητησα συγνωμη για την συμπεριφορα μου και στους 2. Εχω κατανοηση οτι ειναι απιχνιδι και τιποτα παραπανω.


10 πόντοι για 2.α. Προσωπικές προσβολές
από aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30832

Ναι και θα ερθουν και 5 ατομα να με δειρουν, ΑΑΑΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ


προς ΟΔ: Περιμενω να του ριξετε μονιμο μπαν του τυπου οχι μονο απο το φορουμ αλλα και απο το παιχνιδι που σας λεει τι να κανετε, η ΟΔ ξερει τι κανει ΑΣΧΕΤΕ

καλα εσυ την βλακεια την εχεις τερματισει ... ποιος μιλησε για 5 ατομα που θα ερθουν να σε δειρουν ?

κ πως σου ρθε ο αριθμος 5 ? αχαχαχα 5 ατομα λεει ο τυπος .... αχαχαχα ακομα κλαιω απο
τα γελια ... να σαι καλα

μαλλον τα μανιταρια πρεπει να σε πειραξαν πολυ κ βλεπεις φανταστικους τυπους που θελουν να σε δειρουν ...

df7be1792a71d45633e63f1cfb61dbcb.gif


καλα το χω πει οτι τελευταια λογω κρισης πουλανε ληγμενα ναρκωτικα

Να προσεχετε παιδια εκει εξω που γυρνατε παντως

mushrromshr.jpg


10 πόντοι για 2.α. Προσωπικές προσβολές
από aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser17506

πάρτακας από τι σβήνεις μέρες? τι σε σταματάει? ή πιστεύεις στο ευ αγωνίζεστε των φυλετικών δεν πιάνονται όλα όσα ανέφερα παραπάνω και κυρίως οι άμυνες σε εχθρούς μας από τόσα μέλη σας?
εσείς ξεφτιλίζεστε εμείς θα τσαντιστούμε?
απλά το θέμα δεν το δημοσιοποιούμε για εμάς αλλά για να ξέρουν και οι θεατές μας και να καταλαβαίνουν για το τι θα επακολουθήσει ;)

ο αρχηγός φυλής βέβαια δεν ελέγχει τι συμβαίνει με προσκλήσεις κτλ, μπάτε σκύλοι αλέστε ένα πράγμα? :confused:

ο άλλος του απευθύνεις τον λόγο και από τα πολλά μανιτάρια κάνει τον κινέζο! :p

καλά από τον hunter που μόνο ψευτομπλόφα πετάει δεν περίμενα κάτι περισσότερο από το υπόνοια προδοσίας, μικρός πρέπει να είναι :)

προκαλώ αλλά πιστεύω θα συνεχίσετε να υπεκφεύγετε για το βασικό θέμα που ανέφερα στην προηγούμενη απάντησή μου......δεν σας συμφέρει να φαίνεται ούτε μέσα ούτε έξω!:oops:
 

DeletedUser

μάλλον σου δείνει λεφτά να λες ότι λες, αλλιως δεν εξηγήτε να μιλάς με καλά λόγια για τον βουβουζέλα....
αν δεν παρακολουθείς τι έκανε στον 42 και τι έκανε και σε άλλους κόσμους(32 μπορω να σου πω ακριβως) τότε κακός γράφεις αυτά.
1ο)ο βουβουζέλα είναι σαν ξενιστής σε άλλους λογαριασμους, γιατί σε δικό του θα φαινόταν ακριβως πόσο άσχετος είναι
2ο) ο ίδιος είναι και άσχετος γιατί κατάφερε να διαλύσει 2 φορές την φυλή στην οποία ήταν,απλά επειδή δεν ήξερε τι να κάνει.
3ο)μαλλον δεν θα έχεις δει τον βουβουζέλα στα σκυπε που μαζεύει την σάρα και την μάρα να μας βρίζουν με τα χειρότερα και αυτός να λέει "δεν βρίζω εγω", πως ονομάζεις έναν τέτοιο άνθρωπο?
4ο)ένα σωστό πλάνο δεν έκανε στον 42 και βάθος είχε και πολλους παικτες και 2 ηπείρους δικες τους είχαν, ποιος φταίει εγώ που δεν έκανε πλάνο? είχε μάλιστα και μπροστά του φυλές να τον καλύψουν όσο ετοιμάζεται(ακόμη ετοιμάζεται χαχχαχαχ)
5ο)στο μόνο που είναι λίγο καλός είναι στην προπαγάνδα, απλά επειδή στα άλλα ειναι εντελός άσχετος σε αυτό λίγο φαίνεται αλλιως και σε αυτό μέτριος είναι.
υ.γ.
γενικά ο βουβουζέλα είναι να σπάμε πλάκα μαζί του και να μας διασκεδάζει με τις ανοησίες του.....
γενλιν ενταξει άμα έγινες και εσύ προ, η μόνιμη πυξίδα να το κλείσουμε καλύτερα.
 

DeletedUser34860

Genlyn εισαι φαφλατας, παρτακιας μετριος και ο χειροτερος στην sol
οι μισοι στις φυλετικες μαχες λενε πως παιζεις μονο με διπλα account και botakia.
ρωτα τον co play του φιλου σου του νταβιτσι τον aser για ενα ban που ειχες φαει.
νομιζω πως κατι ξερει χαχα, φημες λενε πως αυτος σου εκανε αιτηση υποστηριξης.

αλλα για στοιχεια που λες, στον 38 δεν εφαγες πυξιδα απο ναιτμερ?
http://gr.twstats.com/gr38/index.php?page=player&mode=conquers&type=lose&id=774380

ναι ξερω τι θα πεις 2 χωρια εμεινες τα μοιρασες στους φιλους σου δεν εμπαινες πολυ,ειχες προβληματα υγειας,σε πουλησανε μπλα μπλα.. τα γνωστα τα κλασικα.

η αληθεια ειναι οτι στο 38 σε διαλυσανε πολυ συντομα ενω εβγαινες και ελεγες αριστερα και δεξια οτι θα τους κανει σκονη.

αα
το καλυτερο ειναι η πυξιδα απο ντουμ

http://gr.twstats.com/gr36/index.php?page=player&mode=conquers&type=lose&id=487800

αν ειναι δυνατον να το παιζεις παιχταρας και να φας πυξιδα απο αυτους ελεος....

το ξερεις και εσυ χωρις τους σολ εισαι πολυ λιγος και αυτοι το ξερουνε απλα σε λυπαται ο νταβιτσι
 

DeletedUser30832

Στον 22 ήταν.

Συνεχίστε.

ναι μπραβο με ΚΡΑ - ΚΡΑ κτλ ...

...
ο άλλος του απευθύνεις τον λόγο και από τα πολλά μανιτάρια κάνει τον κινέζο! :p ...

Σε ποιον απεύθυνες το λογο ? Βασικα τα μανιταρια τα τρωει ο δικος σου ο παμπλο που βλεπει οτι πανε να τον δειρουν 5 ατομα ... αχαχαχα ακομα κλαιω απο τα γελια ... σε καλο να μου βγει

Για να σου απαντησω λοιπον εγω στα ερωτηματα σου

δεν ασχολούμαι πολύ με το φόρουμ αλλά έχω γενική αντίληψη
ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου από σολ, παρόλο που στα λόγια παρεκτρέπονται πολύ, στο παιχνίδι και στις προσωπικές τους συμφωνίες μέχρι τώρα είναι κύριοι και παιχταράδες
(μάλλον δεν θέλουν να λένε ότι παίζουν με κολοτούμπες κτλ, ίσως να είναι απλά τίμιοι!)

από την άλλη εσείς οι ΣΤΟΠέοι βάση γεγονότων στο παιχνίδι παραβιάσατε τις συμφωνία σας πολλές φορές
Α παίρνεται χωριό στην ήπειρό μας πριν τον πόλεμο
Β σπάτε αποθήκες στα βάρβαρά μας εδώ και 10+ μέρες συστηματικά
Γ επίσης συστηματικά βάζετε άμυνες σε πρώην εχθρούς σας που μείνανε με 5 χωριά και πλέον απροκάλυπτα κιόλας

δηλαδή δεν προσπαθείτε καν να το κρύψετε ότι ΕΣΕΙΣ δεν τηρείτε τις μη εχθρικές ενέργειες απέναντί μας πριν μπει ο μάρτιος και αυτό αφορά τόσο την διοίκηση όσο και συνολικά την μάζα, τους απλούς παίχτες

παράδειγμα προς αποφυγή δηλαδή σε αντίθεση με τους τόσο μισητούς σας σολίστες
μήπως φοβάστε κάτι?
μήπως εσείς είστε λίγο ασυνήθιστοι στις φυλετικές και δεν μπορείτε να συγχωρήσετε από τον εαυτό σας ήτα στον πρώτο κόσμο που παίζεται σοβαρά?
ή απλά δεν το βλέπετε σαν παιχνίδι και τσάμπα όλα αυτά για καλές παρέες κτλ που μας τσαμπουνάτε τόσο καιρό?

όποιος έχει τα κότσια ας απαντήσει αλλά σε ολόκληρο το μήνυμα και να το αποδεχτεί κιόλας ή να μας παραθέσει την γνώμη του γιατί επέλεξαν σαν φυλή

τέλος η άποψή μου για την στρατιγική της στοπ για την εξέλιξή της θα κριθεί στο τέλος μαζί με της σολ αλλά μέχρι τώρα δεν πήγε άσχημα αφού έχει από εμάς +14Μ πόντους και +1600 χωριά και +60 μέλη
παρόλα αυτά πιστεύω σε εμάς :D

ΥΓ: ΣΤΟΠέοι = παίχτες των φυλών ΣΤΟΠ ;)


10 πόντοι για 4. Προκλητικό Περιεχόμενο.
από aigokairos

Οντως ηταν κυριοι στις μεχρι τωρα συμφωνιες απο οσο ξερω κ μπραβο τους
Το αν ειναι παιχταραδες δεν το ξερω διοτι δεν θυμαμαι κανεναν τους απο κανενα κοσμο
Οσο για αυτα που γραφουν στο εξωτερικο τα περισσοτερα εχουν γελιο ( το εχω ξαναπει ) κ
κανουν το εξωτερικο φορουμ διασκεδαστικο . Εκτος απο μερικες φορες ( λιγες ως τωρα ) που μερικοι τρομπες ( βλ. τον γελοιο τυπο με το ψευτικο προφιλ pablo escobar ) ξεφευγουν απο τα ορια

α. Το χωριο που πηραμε στο δικο σας μισο του χαρτη ( ηπειρο σας δεν ειναι ουτε καν ) ηταν οντως ατυχες γεγονος κ το ξερει ο Ηλιας αλλα αυτα ειναι θεματα ηγεσιας κ για ποιον λογο δεν εχει λυθει δε το γνωριζω

β. Βαρβαρα σας ? Απο που κ ως που ? Απλα ειναι στη μερια σας. Δεν εχει υπαρξει καμια εχθρικη πραξη εναντίων σας. Τα βαρβαρα ειναι ολων που παιζουν σε καθε κοσμο. Κ εγω στα βαρβαρα που ειναι στη μερια σας φαρμαρω. Απαγορευεται δηλ ?

γ. Αυτο δεν το γνωριζω . Αλλα ακομα κ αν γινεται ειναι θεμα του τι εχουν συμφωνησει οι αρχηγοι . Γενικα το να θελουμε να καθυστερησουμε την αναπτυξη σας ειναι λογικο ( ειστε κ παικταραδες αλλωστε ) αρκει να μην κανουμε επιθετικες ενεργειες εναντιων σας. Ουτε ηρθε καποιος απο αυτους στην ΣΤΟΠ για να παρει αμυνες .

Οσο αναφορα εμενα πηγα στη ΣΤΟΠ γιατι ξερω τον Ηλια παρα πολλα χρονια , μου ειπε να μπω να παιξω , ξερω οτι εχει ηθος κ δεν ειναι τσατσος ... κατα τ αλλα προσωπικα δεν γνωριζω καποιον αλλο ( εκτος απο τον τιτανοτεραστιο eksormisis ) ουτε χω ξαναπαιξει στη φυλη. Αλλα ειδα οτι οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα ατομα , καλοι παιχτες κ παιζουν για τη φυλη κ τον Ηλια .

Οντως η στρατηγικη της καθε φυλης θα φανει στο τελος αν απεδωσε

Υ.Γ ετσι οπως εχεις παραθεσει το κ λοιπους ΣΤΟΠεους ... ειναι σαν να το εχω αναφερει εγω ... σε παρακαλω να το διορθωσεις

καλο μαγειρεμα

1_sol_ilielaio_5lt.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser17506

Σε ποιον απεύθυνες το λογο ? Βασικα τα μανιταρια τα τρωει ο δικος σου ο παμπλο που βλεπει οτι πανε να τον δειρουν 5 ατομα ... αχαχαχα ακομα κλαιω απο τα γελια ... σε καλο να μου βγει

Για να σου απαντησω λοιπον εγω στα ερωτηματα σου



Οντως ηταν κυριοι στις μεχρι τωρα συμφωνιες απο οσο ξερω κ μπραβο τους
Το αν ειναι παιχταραδες δεν το ξερω διοτι δεν θυμαμαι κανεναν τους απο κανενα κοσμο
Οσο για αυτα που γραφουν στο εξωτερικο τα περισσοτερα εχουν γελιο ( το εχω ξαναπει ) κ
κανουν το εξωτερικο φορουμ διασκεδαστικο . Εκτος απο μερικες φορες ( λιγες ως τωρα ) που μερικοι τρομπες ( βλ. τον γελοιο τυπο με το ψευτικο προφιλ pablo escobar ) ξεφευγουν απο τα ορια

α. Το χωριο που πηραμε στο δικο σας μισο του χαρτη ( ηπειρο σας δεν ειναι ουτε καν ) ηταν οντως ατυχες γεγονος κ το ξερει ο Ηλιας αλλα αυτα ειναι θεματα ηγεσιας κ για ποιον λογο δεν εχει λυθει δε το γνωριζω

β. Βαρβαρα σας ? Απο που κ ως που ? Απλα ειναι στη μερια σας. Δεν εχει υπαρξει καμια εχθρικη πραξη εναντίων σας. Τα βαρβαρα ειναι ολων που παιζουν σε καθε κοσμο. Κ εγω στα βαρβαρα που ειναι στη μερια σας φαρμαρω. Απαγορευεται δηλ ?

γ. Αυτο δεν το γνωριζω . Αλλα ακομα κ αν γινεται ειναι θεμα του τι εχουν συμφωνησει οι αρχηγοι . Γενικα το να θελουμε να καθυστερησουμε την αναπτυξη σας ειναι λογικο ( ειστε κ παικταραδες αλλωστε ) αρκει να μην κανουμε επιθετικες ενεργειες εναντιων σας. Ουτε ηρθε καποιος απο αυτους στην ΣΤΟΠ για να παρει αμυνες .

Οσο αναφορα εμενα πηγα στη ΣΤΟΠ γιατι ξερω τον Ηλια παρα πολλα χρονια , μου ειπε να μπω να παιξω , ξερω οτι εχει ηθος κ δεν ειναι τσατσος ... κατα τ αλλα προσωπικα δεν γνωριζω καποιον αλλο ( εκτος απο τον τιτανοτεραστιο eksormisis ) ουτε χω ξαναπαιξει στη φυλη. Αλλα ειδα οτι οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα ατομα , καλοι παιχτες κ παιζουν για τη φυλη κ τον Ηλια .

Οντως η στρατηγικη της καθε φυλης θα φανει στο τελος αν απεδωσε

Υ.Γ ετσι οπως εχεις παραθεσει το κ λοιπους ΣΤΟΠεους ... ειναι σαν να το εχω αναφερει εγω ... σε παρακαλω να το διορθωσεις

καλο μαγειρεμα

1_sol_ilielaio_5lt.jpg


μπορεί να μην τους ξέρεις από άλλους κόσμους αλλά εδώ δείξανε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει παικτικά στον κόσμο και αν θυμάσαι από την αρχή μπορεί να μην έγιναν τρελά πράγματα αλλά καμία άλλη φυλή ή παίχτης εκτός από bourne kai speeda δεν έδειξαν να κοντράρουν καν
εσείς π.χ δεν ευδοκιμήσατε ποτέ με ξύλο μέχρι τώρα

για τα βάρβαρα μην αλάζεις τα λόγια μου αλλά αφού το παίζεις κινέζος θα σου το εξηγήσω
καταρχήν είναι στην ήπειρό μας και ξέρετε ότι τα φαρμάρουμε
όταν φαρμάρεις αναπτύσσεσαι, ακόμα και με απώλειες συμφέρει
όταν με φαρμάρουν από στοπ γιατί πήρα βάρβαρο δεν το αναφέρω καν, δεν κάνουν κάτι κακό
όταν σπας αποθήκες ούτε σημαία δεν παίρνεις από το επίτευγμα
ΑΡΑ δεν κάνεις κάτι να για εσένα αλλά κάτι για να μειώσεις τον αντίπαλό σου, και είναι λογικό να το κάνεις εν μέσω πολέμου, αλλά ο πόλεμος συμφωνήσατε να ξεκινήσει τον μάρτιο
με άλλα λόγια έμμεση εχθρική ενέργεια είναι και αυτό όσο και αν δεν σου αρέσει στα αυτιά

το χωριό απλά να ξέρεις πηγαίνει πάνω κάτω σε πόντους που σημαίνει ότι ο παίχτης σε κάποια φάση κατάλαβε ότι θα το έδινε και το κατεδάφιζε ή κάτι τέτοιο

όσο για τις άμυνες....με την ίδια αφέλεια αν δεις παραπάνω απάντησε και ο διπλωμάτης(προμανατζερ) σας στον αρχηγό μας, προφανώς δεν είστε αφελής....απλά τρώτε πολύ ρύζι και έχετε κοφτά μάτια
5+ παίχτες σας έχουν αλλάξει φυλή από 2-3 φορές ο καθένας και δεν πήρες χαμπάρι? ο κόσμος το έχει βούκινο και εσύ κρυφό καμάρι?
απλά για αν είμαστε ξεκάθαροι αυτό είναι άμεση εχθρική ενέργεια όπως και να το δεις
είτε ότι στηρίζεται έμπρακτα εχθρούς είτε ότι καλύπτεται φυγάδες(δεν ισχύει αλλά θα το ξαναπαίξεις κινέζος)
και αν δεν με πιστεύεις ρώτα και κάποιον φίλο σου από παλιότερους κόσμους
μου αρέσει που το παραδέχεσαι κιόλας δημόσια ότι κινήστε εναντίον μας πριν τον πόλεμο με κάθε τρόπο εκτός από εχθρικές επιθετικές εντολές
απλά να ξέρεις σαν παλιοί παίχτες και εμείς τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές αυτά σε παλιότερους κόσμους :)

οπότε εσείς τι φοβάστε?
γιατί κάνετε τις γνωστές κολοτούμπες?

η σωστή διατύπωση ήταν προς ROFIUS και λοιπούς ΣΤΟΠέους
δεν κατάλαβα αν εννοείς κάτι άλλο

σόρυ που σας κούρασα :)
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
ναι μπραβο με ΚΡΑ - ΚΡΑ κτλ ...



Σε ποιον απεύθυνες το λογο ? Βασικα τα μανιταρια τα τρωει ο δικος σου ο παμπλο που βλεπει οτι πανε να τον δειρουν 5 ατομα ... αχαχαχα ακομα κλαιω απο τα γελια ... σε καλο να μου βγει

Για να σου απαντησω λοιπον εγω στα ερωτηματα σου



Οντως ηταν κυριοι στις μεχρι τωρα συμφωνιες απο οσο ξερω κ μπραβο τους
Το αν ειναι παιχταραδες δεν το ξερω διοτι δεν θυμαμαι κανεναν τους απο κανενα κοσμο
Οσο για αυτα που γραφουν στο εξωτερικο τα περισσοτερα εχουν γελιο ( το εχω ξαναπει ) κ
κανουν το εξωτερικο φορουμ διασκεδαστικο . Εκτος απο μερικες φορες ( λιγες ως τωρα ) που μερικοι τρομπες ( βλ. τον γελοιο τυπο με το ψευτικο προφιλ pablo escobar ) ξεφευγουν απο τα ορια

α. Το χωριο που πηραμε στο δικο σας μισο του χαρτη ( ηπειρο σας δεν ειναι ουτε καν ) ηταν οντως ατυχες γεγονος κ το ξερει ο Ηλιας αλλα αυτα ειναι θεματα ηγεσιας κ για ποιον λογο δεν εχει λυθει δε το γνωριζω

β. Βαρβαρα σας ? Απο που κ ως που ? Απλα ειναι στη μερια σας. Δεν εχει υπαρξει καμια εχθρικη πραξη εναντίων σας. Τα βαρβαρα ειναι ολων που παιζουν σε καθε κοσμο. Κ εγω στα βαρβαρα που ειναι στη μερια σας φαρμαρω. Απαγορευεται δηλ ?

γ. Αυτο δεν το γνωριζω . Αλλα ακομα κ αν γινεται ειναι θεμα του τι εχουν συμφωνησει οι αρχηγοι . Γενικα το να θελουμε να καθυστερησουμε την αναπτυξη σας ειναι λογικο ( ειστε κ παικταραδες αλλωστε ) αρκει να μην κανουμε επιθετικες ενεργειες εναντιων σας. Ουτε ηρθε καποιος απο αυτους στην ΣΤΟΠ για να παρει αμυνες .

Οσο αναφορα εμενα πηγα στη ΣΤΟΠ γιατι ξερω τον Ηλια παρα πολλα χρονια , μου ειπε να μπω να παιξω , ξερω οτι εχει ηθος κ δεν ειναι τσατσος ... κατα τ αλλα προσωπικα δεν γνωριζω καποιον αλλο ( εκτος απο τον τιτανοτεραστιο eksormisis ) ουτε χω ξαναπαιξει στη φυλη. Αλλα ειδα οτι οι περισσοτεροι ειναι μια χαρα ατομα , καλοι παιχτες κ παιζουν για τη φυλη κ τον Ηλια .

Οντως η στρατηγικη της καθε φυλης θα φανει στο τελος αν απεδωσε

Υ.Γ ετσι οπως εχεις παραθεσει το κ λοιπους ΣΤΟΠεους ... ειναι σαν να το εχω αναφερει εγω ... σε παρακαλω να το διορθωσεις

καλο μαγειρεμα

1_sol_ilielaio_5lt.jpg

Κατηγοριας παρτακα και εσυ καταλαβαμε μαζι το δουλευετε το χειρογλυκανο στις κλησεις

α. εμεις την ηπειρο μας πρωτον την κ45 κλεισαμε κατα 90% με πολεμο εσεις με 10% μεντεξε οποτε φιλε μου ποια ηπειρος δεν ανηκει σε ποια φυλη

β.οταν υπαρχει συμφωνια με τον αρχηγο τις φυλης για χωρισμενο χαρτη 50-50 και ενας παικτης απλα κανει του κεφαλιου του και δεν μπορει να ελεγχυει απο κανεναν αυτο σημαινει πως δεν υπαρχει διοικηση

γ.τα ιδια με το β εξαλου η συνομιλιες του αρχηγου σου με μπλακο ειναι ανερτημενες σε προηγουμενο ποστ οσο αφορα τις αμυνες

Και τωρα που λυσαμε ολα τα ζητηματα που φενετε πως ο προχονομος δεν σας εχει ενημερωσει καν η απλα τον εχετε γραμμενο ξερετε που ολοι σας,προχωραμε

Οποτε μην ασχολειστε με το εξωτερικο οσο λασπη και αν πεταξετε οσα ψεματα και αν πειτε(βλεπε xhθnter) δεν πειθετε ουτε τους εαυτους σας οτι λετε κατι ουσιωδες για την σολ

Βαζω και ενα στοιχημα πως με το που ξεκινησει ο πολεμος οι μισοι ψευτομαγκες που εμφανιστηκατε τωρα που νιωσατε συμαντικοι βαζοντας αμυνες σε ποπ απλα θα εξαφανιστειτε απο εδω ακριβως οσο γρηγορα εμφανιστηκατε κιολας
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
 

DeletedUser31309

Δεν θελετε να καταλαβατε...
Το κατανοω...
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με μερικους σαν εσενα τορναντο ψευτοκοκορα ειναι οτι συνεχιζεις να λες τα δικα σου...
Κοιτα να βγαλεις τα ****ακια μην ερθει κι αλλο μπαν κι ασε τα χαζα σου...

Σλαλομ τωρα...
Οταν η συμφωνια το ξαναλεω οταν η συμφωνια ειναι να γινει ωραιο κ σωστο παιχνιδι χωρις ολα οσα γινοταν με βουντου στις αρχες που πεφτανε τα βρισιδια βροχη, κι αυτο χητηθηκε απο μπλακο, που συμφωνησα και εδω κι 1 μηνα βγαινεται βαζετε σε κλησεις ΜΕΛΗ μας οποια κι αν ειναι αυτα που μπορει να χετε προηγουμενα ομως θα πρεπε να χετε σεβαστει οπως ηθελε ο μπλακο να ειναι ενας τελικος και τα χετε φτασει σε πολυ ασχημο επιπεδο ολα, τοτε ναι καποιοι απο εδω δεν ελεγχονται...
Αν ηθελα να σας καθυστερησω και να κανω το οτιδηποτε αφου εμεις στρατολογησαμε τα παντα θα χαμε ξεκινηση 1 φλεβαρη μαζι με την μιση 45 μαζι μας...κι δεν θα δεχομουν την παλι προταση του μπλακο για 1 μαρτη...
Ασε τα κολπα σου και τα πολλα μπλα μπλα γι τα σκαηπ σας να χετε να λετε...
Τελος τα βαρβαρα στην 55 τα φαρμαραμε απ την αρχη τα φαρμαρανε κ τωρα καποιοι...
Αλλοι τα κατεδαφιζουν...οτι θελουμε κανουμε με τα βαρβαρα...δεν ανηκουν σε κανεναν σε οποια ηπειρο κι αν ειναι...

Τωρα οσο γι ολα αυτα που λετε κι εδυ τορναντο εχω ποσταρει και πιο πανω που σου ειχα πει θα παρεις το παρασημο της ανοιχτης παλαμης...το πηρες με το μπαν αφου τα ****ακια σου πανε κι ερχονται...ξερω ξερω δεν ηταν ****ακι τα κλασικα αδικα μπαν...

Δεν θα αναφερθω γι τις πολλαπλες βρισιες που ρυχνετε καποιοι ακομη κι εδω γτ δεν εχετε μαθει να σεβεστε ουτε την οικογενεια σας...

Τελος τονιζω αν δεν ειχε σπασει η συμφωνια που ζητησε ο μπλακο να γινει σωστο κ ηρεμο παιχνιδι στο τελικο χωρις βρισιες κι ολα οπως στην αρχη τωρα θα ψαχνατε αλλους τροπους να την πειτε...ομως ξεκινησατε....τα λογια περιττα...

Δεν κοκορευομαστε οπως εσεις...η αυτοπεποιθηση κι οτι εχετε υπερεκτιμησει την ομαδα σας ειναι σεβαστο και δεν το σχολιαζουμε ακομη εδω...για να εχουμε η οχι να λεμε μετα γιατι εχετε υποβιβασει παικτες που οπως εχει πει κι ο αρχηγος σας δεν ξερετε οι οποιοι θα απαντησουν στο παιχνιδι...μην εχετε τοσο ευκολα τα παντα ομως...υπαρχει κι η περιπτωση να εκπλαγειτε...λεω εγω τωρα.....

υ.γ. δε ξερω ποσα αμυντικα μπηκαν σε 1 παικτη 30;;με 40 χωρια;; παραπανω οπως εψαξα δεν βαλανε και εχετε 10 μερες να τον σπασετε ολοκληρη φυλη...
Αναμενουμε να δουμε σε πιο πολλους τι θα κανετε...
Δεν προκαλω οπως τα παιδακια εκει στη σολ...απλα θετω ενα ερωτηματικο...

Καλο παιχνιδι σε ολους!!!
 

DeletedUser34627

Φιλε genlyn μας εχεις πριξει τα **** για το ποσο καλος παικτης εισαι,ασχετα με το αν ισχυει η οχι,μην μιλας παιζε και απεδειξε το.

Απλος παρατηρητης

10 πόντοι για προκλητικό περιεχόμενο,
το κείμενο έχει επεξεργαστεί,
από aigikairos
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Αλλοι τα κατεδαφιζουν...οτι θελουμε κανουμε με τα βαρβαρα...δεν ανηκουν σε κανεναν σε οποια ηπειρο κι αν ειναι...
Καλο παιχνιδι σε ολους!!!

Ευτυχώς που δεν ανήκουν σε κανέναν wtf? Και μετα σου λεει εχει πεσει κρίση. Λεφτά υπάρχουν! Κάτι ήξερε ο Γιωργάκης :rolleyes: Με εξαίρεση τον Genlyn (δεν ξερω για το βουβουζελα αλλα ναι εμεις θα χαμε τσακωθει αγρια μπορεις να ρωτησεις και τον slalom χαχα) με μια γρηγορη ματια δεν ειδα ΣΟΛιστες με αντίστοιχα στατς σαν αυτα της ΣΤΟΠ. Αν τωρα με 1500 χωρια παραπανω και με τοσο premium νιωθετε και outsider δεν ξερω... εγω μια ντροπη θα την ενιωθα :p

Γι αυτο εχω ξενερωσει ασχημα και δεν θελω επαφες με κανεναν εδω μεσα , γιατι καλο πας να κανεις να δωσεις λιγο προσωπικο χρονο παραπανω για κατι καλυτερο και στο τελος σου βαγινει το ματι.. οσο και αν γουσταρω αυτο το παιχνιδι απο το 2008 που παιζω τοσο εχω ξενερωσει παραληλα.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι δίκαιο και το σημαντικότερο το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι δεν έχει να κάνει με το δικό σου action. Σε όλα τα παιχνίδια έχει σημασία να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις, τώρα το αν το αποτέλεσμα είναι θετικό δεν έχει σημασία. In the long run θα δικαιωθείς :p Συγκεκριμένα για τις φυλετικές ναι υπάρχουν κάθε λογής χαρακτήρες. Τους αποδέχεσαι όλους όπως είναι και ανάλογα προσαρμόζεσαι. Το βασικό χαρακτηριστικό ενός μεγάλου παίχτη ή μιας μεγάλης φυλής είναι να προσαρμόζεται στις καταστάσεις. Αν δεν έχεις ευελιξία ως παίχτης, το ίδιο το παιχνίδι θα σε ξεπεράσει (είτε λέγεται φυλετικές είτε οτιδήποτε). Και μόνο που λες οτι δεν είσαι καλός παίχτης αρκεί για να καταλάβει καποιος οτι είσαι. ;) Και τελος οσον αφορα τις κοντρες ή τις φιλίες στο skype αυτο είναι άλλη πικρή ιστορία. Κρατάς μικρό καλάθι και από κοντά αυτούς που πιστεύεις οτι όντως αξίζουν ως χαρακτήρες. The same thing in real life...
 

DeletedUser34862

σας βλεπω τοσο καιρο να γραφετε σαχλαμαρες! η σολ ειναι μια φυλη που ποτε δεν κρατησε συμφωνιες, ή κ αν τα καταφερε να της κρατησει εβαζε ατομα απο την φυλη να προκαλουν τους αντιπαλους για να σπανε η συμφωνιες οπως γινεται κ εδω! μονο που εδω δεν μπορουν να τα κατεφερουν.

οι παιχτες της στοπ ειναι ατομα σεβαστα προς πολλους κ δεν χαλασαν ποτε συμφωνιες κ ουτε προκειται ποτε να χαλασουν. εχουν ηθος κ αξιοπρεπεια.

οσο για τις αμυνες που εβαλαν σε παιχτη της ποπ αυτο δεν σημαινει πως εσπασαν συμφωνια αλλα το οτι αντεδρασαν στις βρισιες τον παικτων της σολ με διαφορετικο τροπο!! κ καλα σας εκαναν! τα θελατε κ τα παθατε... κ πρωτος κ καλυτερος εγω ο Figo.

ο καθε ενας θα εκανε ακριβως το ιδιο! σεβαστο κ ωραιο χωρις να βρισουν κανεναν! :)

ο πολεμος ειναι προφανες πως θα τον κερδισει η στοπ ακομα κ αν οι παιχτες δεν ξερουν να παιζουν... στο παιχνιδι αυτο κερδιζει η καλη παρεα κ οχι ο καλος ο παιχτης!!

κατα την γνωμη μου στον πρωτο μηνα θα δουμε διαγραφες απο την σολ κ θα βρουν μια δικαιολογια για να απολογηθουν για την ηττα τους!! χαχαχαχαχ κλασικα.

την στοπ την βλεπω να κανει καλοκαιρι στης ηλιολουστες παραλιες της ελλαδες κ την σολ να ψαχνει ενα κοσμο επιτελους να κερδισει αλλα αυτη την φορα με διαφορετικα nickname γιατι εχουν υποθει πολλα σε αυτο τον κοσμο!!
καλο μεσημερι.. ανυπομονω να σας ξεβρακωσω για αλλη μια φορα απο τις πολλες!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Λοιπον το νεαρο της ηλικιας εξηγει πολλα.....αλλα θα επαναληφθω γιατι οπως και 1 μερα (περιεργο) πριν το μπαν μου ειπα τη γνωμη μου και σε πονεσε (οπως καθε αληθεια)

Εχω το καθε δικαιωμα να βγαινω στο εξωτερικο φορουμ και να λεω την γνωμη μου οπως εγω γουσταρω και ναι χωρις χαρακτηρισμους που δεν αφορουν το παιχνιδι η βρισιες

Τα δηθεν κυριλε ποστ στο εξωτερικο που νομιζεις οτι σου δινουν καποιο πρεστιτζ στο παιχνιδι ειναι για σενα και για τον μπλακο που προσπαθειτε να κρατησετε της ισσοροπιες σαν αρχηγοι και σωστες ντιβες που το παιζεται,ενω στις συζητησεις στο σκαιπ σιγουρα εχουμε ακουσει τους χειροτερους χαρακτηρησμους οπως ειναι το λογικο

Οποτε ασε με να σου ξαναπω ποσο ΑΣΧΕΤΟΙ πιστευω πως ειστε εκει στην στοπ ΟΛΟΙ σας με εξεραιση 2-3 λογαριασμους που θα φανουνε και στον πολεμο
Λοιπον 100-0 οι πιθανοτητες μονο λογο ογκου θα αντεξετε τις πρωτες βδομαδες και τιποτα παραπανω και το ξερετε και εσεις

Και οσο για το χωριο του επισημου χορηγου που πηρε στην κ45 η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζεις.....που δεν μπορεις να κανεις κουμαντο κανεναν εκει μεσα!!!
Και γελαω τοσο με αυτο οσο και με την αστεια και καλα τιμωρια ''το χωριο θα το παρετε την τριτη λογο οσων εγραψε ο νταβινσι'' να μην μιλισω για τις αμυνες σε ουδετερο παιχτη στην κ45

Θυμασε για το βραβειο μου μου ελεγες λοιπον?προσεχε μην το χασεις γιατι στο δινουμε καθε μερα με αυτα που γινονται στη φυλη σου



Καλες μαχες θα ευχηθω ετσι για το καλο μονο
Καλες πυξιδες δεν ευχομαι σε κανεναν απο στοπ,εξαλου τις εχετε κλειδωσει σε θυριδα για να μην σας στην στερησει κανεις

ΑΥΤΟ

Ασχετε παικτη και περιπλανομενε αρχηγε απο σποντα παρε το βραβειο και μη πουλας τρελιτσα σε κανεναν τραβα να μαζεψεις το ***** που εχεις για φυλη τωρα και ελα να τα πουμε οταν καταφερεις να γινεις αρχηγος παλι στην ιδια σου τη φυλη

10 μπαν να φαω ακομα την πυξιδα δεν την γλιτωνεις

10 πόντοι για προκλητικό περιεχόμενο,
το κείμενο έχει επεξεργαστεί,
από aigikairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33711

σας βλεπω τοσο καιρο να γραφετε σαχλαμαρες! η σολ ειναι μια φυλη που ποτε δεν κρατησε συμφωνιες, ή κ αν τα καταφερε να της κρατησει εβαζε ατομα απο την φυλη να προκαλουν τους αντιπαλους για να σπανε η συμφωνιες οπως γινετε κ εδω! μονο που εδω δεν μπορουν να τα κατεφερουν.

οι παιχτες της στοπ ειναι ατομα σεβαστα προς πολλους κ δεν χαλασαν ποτε συμφωνιες κ ουτε προκειται ποτε να χαλασουν. εχουν ηθος κ αξιοπρεπεια.

οσο για τις αμυνες που εβαλαν σε παιχτη της ποπ αυτο δεν σημαινει πως εσπασαν συμφωνια αλλα το οτι αντεδρασαν στης βρισιες τον παικτων της σολ με διαφορετικο τροπο!! κ καλα σας εκαναν! τα θελατε κ τα παθατε... κ πρωτος κ καλυτερος εγω ο Figo.

ο καθε ενας θα εκανε ακριβως το ιδιο! σεβαστο κ ωραιο χωρις να βρησουν κανενα! :)

ο πολεμος ειναι προφανως πως θα τον κερδησει η στοπ ακομα κ αν οι παιχτες δεν ξερουν να παιζουν.. στο παιχνιδι αυτο κερδιζει η καλη παρες κ οχι ο καλος ο παιχτης!!

κατα την γνωμη μου στον πρωτο μηνα θα δουμε διαγραφες απο την σολ κ θα βρουν μια δικαιολογια για να απολογηθουν για την ηττα τους!! χαχαχαχαχ κλασικα.

την στοπ την βλεπω να κανει καλοκαιρι στης ηλιολουστες παραλιες της ελλαδες κ η σολ να ψαχνει ενα κοσμο επιτελους να κερδισει αλλα αυτη την φορα με διαφορετικα nickname γιατι εχουν υποθει πολλα σε αυτο τον κοσμο!!
καλο μεσημερι.. ανυπομονω να σας ξεβρακωσω για αλλη μια φορα απο τις πολλες!! :)



Πω ρε φιλε δε ξερω απο που να ξεκινησω , πραγματικα ολο σου το μηνυμα λεει σαχλαμαρες.

1. Ποια Stop ειναι τιμια φυλη και με τιμια μελη ρε τραχανοπλαγια στον 31 εγω αλλα εχω ακουσει.
2. Βγηκες εσυ ο μαπας ο ρουφιανος τους ο Figo να πεις οτι η Stop ειναι τιμια φυλη. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ. Κουνα το κεφαλι σου λιγο
3. Εχθρικη πραξη προς την αντιπαλη φυλη , με βαση τα συμφωνηθεντα ειναι και αμυνες στα καφε της ηπειρου μας, ειχε γινει συμφωνια για μια παραβιαση στις ηπειρους του αλλου, και εσεις την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ.
4. Το οποια βρισιδια εχουν πεσει σε Skype , χωρις να τα επικορτω καποια κουτσουκελα θα εχετε κανει και εσεις και τα τρωτε. Πλεον με χαρα βλεπω να σας κραζουν και το επικροτω γιατι ειστε σκουπιδια.
5. Λες οτι η φυλη σου δεν ξερει να παιζει και οτι θα κρατησει η παρεα. Μια φυλη που ετρωγε πλανο με 30 επιθετικα απο τη Voodoo και ελεγε οτι θα χασει 100 χωρια, τελικα εχασε μονο 25 :p ελα χριστε και παναγια !!
6. Ναι βαλατε αμυνες 15 λογαριασμοι που εχετε κανει ρεκορ υποστηρικτη επειδη βλεπουμε τους PoP με ηθικο και καταφερατε και κρατησατε 4-5 χωρια απο τα 150 που εχουμε παρει στα τελευταια δυο πλανα, ευχομαι ιδια επιτυχια και στον μεταξυ μας πολεμο. Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ
7. Τους κοσμους τους κερδιζουν οι φυλες με τους καλυτερους παικτες
8. Η Sol εχει κερδισει εναν απο τους πιο δυσκολους ελληνικους Server τον 33 που ΚΑΝΕΝΑΣ απο τη Stop δε θα αντεχε εβδομαδα.

Αυτα , δε ξερω μπορω να βρω και αλλα. Η ουσια ειναι μια συμφωνια για βρισιδια δεν ειχε γινει, συμφωνια για μη παραβιαση των ηπειρων ειχε γινει( και αυτο συνεβει και με το χωριο και με τις αμυνες στους στοχους μας)

Δεν σας σωζει ΤΙΠΟΤΑ
 

DeletedUser25720

υ.γ. δε ξερω ποσα αμυντικα μπηκαν σε 1 παικτη 30;;με 40 χωρια;; παραπανω οπως εψαξα δεν βαλανε και εχετε 10 μερες να τον σπασετε ολοκληρη φυλη...
Αναμενουμε να δουμε σε πιο πολλους τι θα κανετε...
Δεν προκαλω οπως τα παιδακια εκει στη σολ...απλα θετω ενα ερωτηματικο...

Καλο παιχνιδι σε ολους!!!

30 αμυντικά...ΒΡΕ

http://prntscr.com/eahpqj
http://prntscr.com/eahpta
http://prntscr.com/eahq0e
http://prntscr.com/eahq2y
http://prntscr.com/eahq5m

Και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι απλά δεν έκαναν ρεκορ . Εϊναι τραγικό τη μια μέρα να λες θα δώσω ποινές σε όποιον έβαλε άμυνες και την επόμενη να υπερασπίζεσαι την πράξη στο φόρουμ ειδικά από έναν "αρχηγό".

Ό,τι και αν έχουμε πει εμείς για το επίπεδό μας σαν SOL. Η ανάγκη σας να προβείτε σε τέτοια μέσα για να κερδίσετε ένα ΙΣΩΣ επιπλέον πλεονέκτημα δείχνει ότι και εσείς οι ίδιοι θεωρείτε τους εαυτούς σας κατώτερους :D .

promanager και εγώ στον κ33 είχα φτιάξει μια φυλή , όχι premade και είχαμε συμφωνήσει να πάμε τελικό με SOL . Παίξαμε ωραίο ξύλο , αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί απλά πρέπει να κοιτάς πως θα αναβαθμίσεις τη φυλή σου(βέβαια εγώ στάθηκα τυχερός μιας και βρηκα μακραν τα πιο καταλληλα ατομα :D ) , όταν θεωρείται "outsider" και όχι πως θα κρατήσεις ελάχιστα πίσω τους άλλους.

Φιλική συμβουλή :D . Τα λέμε ingame όπως λες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34862

αχαχαχαχαχα aser πραγματικα εισαι ανιδεος!!

jason επειδει εισαι βλακας με αυτα που λες σε περιμενω κ εσενα!!
δεν με νοιαζει καθολου η γνωμη σου για εμενα!! φενεται οτι κ εσυ εισαι απο τους ανιδεους κ δεν σε ειχα για τετοιο! εισαι κ εσυ ενας απο τους πολλους ασχετους!!!
δεν θα πω την γνωμη μου για εσενα γιατι θα σου δωσω κ αξια!! φιλακια!!
οσοι με ξερουν με ξερουν!! οι υπολοιποι στα @@ μου
υποστηρικτης στον κοσμο ημουν παντα δεν περιμενα τους ποπ!
 

DeletedUser33711

Μιλαμε απαντηση με επιχειρηματα , χαχαχα

Γυρνα στην τρυπα σου ειπες πολλες σαχλες φτανει για σημερα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή