Αναβάθμιση στην έκδοση 8.59

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Η αναβάθμιση στην έκδοση 8.59 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου μεταξύ 12:00 και 13:00.

Σε αυτή την αναβάθμιση περιλαμβάνονται βελτιώσεις στο σύστημα ανίχνευσης και στο ανταλλακτήριο premium. Όπως πάντα οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.


Αλλαγές στο σύστημα ανίχνευσης

Κάναμε κάποιες αλλαγές στο σύστημα ανίχνευσης, που θα το κάνουν πιο κατανοητό. Να πως θα δουλεύει το σύστημα μετά την αναβάθμιση: σε κόσμους με 3 επίπεδα τεχνολογίας, οι ανιχνευτές θα μπορούν να ανιχνεύουν μονάδες, κτήρια, πόρους και μονάδες εκτός χωριού, αναλόγως του επιπέδου που έχουν εξερευνηθεί.
Εάν είναι ενεργός ο Paladin και μπορεί να εξοπλιστεί με όπλα, οι ανιχνευτές θα μπορούν να ανιχνεύουν μονάδες, κτήρια και πόρους (και τις μονάδες εκτός χωριού εφόσον ο Paladin είναι εξοπλισμένος με το τηλεσκόπιο). Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, οι ανιχνευτές θα μπορούν να ανιχνεύουν μονάδες, κτήρια, πόρους και μονάδες εκτός χωριού.
Αφαιρέθηκε επίσης το σενάριο των ρυθμίσεων κατά το οποίο οι ανιχνευτές μπορούσαν να ανιχνεύουν μόνο τις μονάδες και τίποτα άλλο.


Βελτιώσεις του Ανταλλακτηρίου Premium

Από τις παρατηρήσεις που κάναμε, προχωρήσαμε σε ορισμένες μικρές αλλαγές του Ανταλλακτηρίου Premium. Αυξήθηκε το αρχικό απόθεμα και η χωρητικότητα των ανταλλακτηρίων. Τώρα τα ανταλλακτήρια θα ξεκινούν με 25.000 απόθεμα σε πόρους και 50.000 χωρητικότητα. Παρατηρήθηκε επίσης πως στα προχωρημένα στάδια του παιχνιδιού, τα ανταλλακτήρια ήταν σχεδόν πάντα γεμάτα χωρίς να γίνονται ανταλλαγές. Τώρα, εάν το ανταλλακτήριο είναι γεμάτο και δεν υπάρχουν ανταλλαγές, θα μεγαλώνει αργά με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να περιμένετε περισσότερες αλλαγές στην Αγορά με τις επόμενες αναβαθμίσεις!


Άλλες βελτιώσεις


Θα μπορείτε να εκδηλώσετε τις ευχαριστίες σας σε μία ανάρτηση ενός κλειστού θέματος.


 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή