Ηπειρος 45 : WAIT, WAIT!, DDI, DDI2, WFP, WFP2, IC, KOYΠΑ, ΚΟΥ.ΠΙ - VS - Doom

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser24216
  • Ημερομηνία έναρξης

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αυτος ενα μηδεν.
Πρόσφατα γνώρισα εναν τέτοιον άνθρωπο που μίλαγε για τον εαυτό του σε 3ο πρόσωπο (και δεν ήταν νοσηλευόμενος..).
Στην αρχή γέλασα, μετά σκέφτηκα οτι είναι "τρελός" και τελικά κατέληξα οτι το κάνει για "εφέ, για να επιβληθεί τη στιγμή που μιλάει".
Μου ακούγεται σαν ατάκα μέσα σε κουτούκι, ανάμεσα σε ρετσίνες και επαναστάτες γιαλαντζί που μισούν το σύμπαν επειδή δεν τους αναγνωρίζει. Σύμφωνα με μια έρευνα αυτό το κάνουν όσοι βρίσκονται σε οριακή ψυχολογική κατάσταση στρες και χρειάζεται να πάρουν μια απόσταση από τον εαυτό τους.Πες μας και άλλα για εσένα .Ποτε ξεκίνησε η φοβία για τους Σολ ?
 

DeletedUser33818

elisisi εσυ εισαι η διασημη ψυχολογος Doctor Beret?
 

DeletedUser

Οι μεγαλυτεροι κομπαρσοι των ελληνικων σερβερ απειλουνται με πυξιδα για 2ο συνεχομενο κοσμο απο νωρις;;

Ε σπουργιτια της συμφορας,αφηστε το μπλα μπλα εδω στο εξτερναλ και προσπαθηστε να παιξετε στοιχειωδη αμυνα μπας και αντεξετε κανα μηνα ακομα!
 

DeletedUser1292

Πωπωπω σε ολα τα τοπικ τα γνωστα σολιστικα παραληρηματα..αμαν μπουχτισαμε πια...μπειτε w90 που ανοιγει 12/10 ιδια ηπειρο να λυσετε τις διαφορες σας να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος σας παιχτουρες..
 

DeletedUser

Απλως επρεπε κατι να πει το παλικαρι!

Υ.Γ.Aser εισαι ουαν λοβ <3
 

DeletedUser27572

Παντως εγω τις καλιακουδες τις συμπαθω αμα δεν ηταν σοβαρη φυλη δεν θα διαλεγα να τις βγαλω απο την μεση τιμη τους επρεπε νανε που τις θεωρησα την ποιο δυνατη φυλη στην υπειρο και οτι πρεπει να φηγουν 1 αντι να με ευχαρηστησουν και να αφησουν τα χωρια τους διαλεξαν τον δυσκολο δρομο της διαμαχης, δεν τις κρατω κακια και αφου δεν θα εχουν σολ οι επομαινοι κοσμοι με χαρα θα συνεργαζομουν μαζι τους. (οπως με ολλες τις φυλες αλλωστε γιαυτο και λεγομαι ισραηλ.)
 

DeletedUser

Τα ασχετα της ντουμ κρυφτηκαν στα λαγουμια τους υπο την απειλη της πυξιδας ΚΑΙ στον κ42!
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Eχουν σχέδιο για αυτό δεν μιλάνε .Εχουν παρει μεγαλες υποσχεσεις απο ανώτερα κλιμακια .Σαπορταρουν και τον ποντακια τον Digol για να βγει πρωτος στην καταταξη γιατι πιστευουν οτι θα τους σωσει. Δεν ξερουν ομως οτι πονταρουν σε κουτσο αλογο γιατι ο Digol ειναι ο μονος παικτης οπου σε καθε κοσμο καταρρίπτει το προσωπικο του ρεκορ σε μπαν .Υπαρχει βεβαια και η πεπατημένη μεθοδος; για τους νουμποντουμ που ειναι να μεινουν με ενα χωριο ο καθενας αντε δυο και μετα θα πουν οτι εκλεισαν και κοσμο...τα γνωστά .
 

DeletedUser

Φημες λενε οτι ο νταρλινγκ ηδη εχει ξεκινησει να γονατιζει μπροστα σε φουμαλ μπας και αποκτησει στον ηλιο μοιρα ο συρφετος που ονομαζει φυλη.

Επισης,να εκφρασω το μεγαλο παραπονο μου προς τα σπουργιτια,γιατι δεν κουβαλησανε και σε αυτον τον κοσμο το μεγαλυτερο τους ανεκδοτο,την χαχανουλα που ολοι αγαπησαμε,κλαψ1 κλαψ1,Στο παικτικο κομματι δεν θα αλλαζε κατι,αλλα τουλαχιστον θα διασκεδαζαμε λιγο παραπανω στο εξτερναλ.!
 

DeletedUser34170

Το φήμες λεν σκηνικό είναι σε άλλο τόπικ .
 

DeletedUser

Το 2ο ε στην λεξη "λενε" το αφαιρεις σκοπιμα;
 

DeletedUser34610

ΑΠο οτι φενετε οι doom εχουν εξελιχθει στο βασιλια καρναβαβαλο του κ42 η μονη τους διαφορα ειναι οτι θα καουν πριν τις αποκριες.
Πιθανοτατα χωρις τους νους και νταρκλινγ το εξωτερικο φορουμ του κ42 να ηταν νεκρο και να μην εγραφε κανεις μεχρι να ξεκινησουν οι μεγαλες μαχες αφου φυγουν τα σκουπιδια.
 

DeletedUser24216

Σωστος!

Ερωτηση προς ντουμ,το κυκλικο του νους ανηκει στις προφητειες του χαμου;


Ειδες τελικα? Ανηκει.


Ας κανουμε κι εναν απολογισμο εδω για να κλεινει το αστειο σας.

η προσπαθεια της Σολ να εξουσιασει την 45 χωρις να παιξει (how typical) κατεληξε εκει που καταληγουν τα συνηθη πλανα της. στα σκουπιδια.
η υπερσυμμαχια 10 φυλων εναντιον μιας (λολ), για την 45, η οποια πανηγυριστηκε και στο εξτερναλ απ τους γκρατσιανηδες, δειγμα του ποσο σαπιοι σαν παικτες ειστε, εν τελει κρατησε κανα 25μερο.

Απολογισμος :

Wolf Pack : τους πιανω πρωτους γιατι τα παιδια ηταν ενα ματσο νουμπαδες και απειροι (δεν ειναι απαραιτητα κακο, εγω δεν ειμαι ντα βιντσης να κοροιδευω οσους ξερουν λιγοτερο. βεβαια πριν φαω ολικο μπαν, μετα μου κοβεται το γελιο). και πιστεψανε οτι αν ανηκαν σε μια ομαδαρα 350 ατομων εναντιον 35 στην ηπειρο ολα θα ηταν καλα. Στο τελος διαλυθηκαν, μας ζηταγαν ελεος και συμβασεις, και εν τελει ενωθηκαν με τη χαγκ μπας και γλυτωσουν. Check.

Ιnfected Clan : Κανεις δεν καταλαβε γιατι τους βαλατε στην υπερσυμμαχια. Μπορει να σας αρεσε το ονομα τους. Μας προσφεραν μερικα χωρια κι αυτοι, η ηγεσια (ποσο τυπικο επισης) εφυγε με τα ποδια στην πλατη τρεχοντας, και φυσικα διαλυθηκαν και αυτοι. Check.

DDI : ρε παιδια ποιοι ειναι αυτοι????? λολ. Check.

Wait : Προτελευταιους αφηνω τους αγαπημενους μου. Αυτοι που πανηγυριζανε επειδη κλεισανε συμμαχια 10 με 1 και "θα μας πυξιδιαζανε και καλα να παθει η doom".
Η καριερα του γκρατσιανι τελειωσε σε κλαματα και κοροιδια και προδοσια απ ολους τους νεους φιλους του. Οτι αξιζει σε εναν σαπιο που πανηγυριζει για το οτι ενωσε 10 φυλες να δειρουν 35 ατομα. Οι μισοι παικτες του αστειοι και οι αλλοι μισοι στρατολογησεις στο πουθενα, μας προσφεραν τα πιο πολλα χωρια για τον πυρηνα μας. Λυπαμαι μονο πραγματικα αυτους που θελανε να παιξουν παιχνιδι αλλα μπλεξανε με τους γκρατσιανηδες. Check.

ΚΟΥΠΟΚΟΥΠΙ-COM-CONA-Whatever

Οι καλυτεροι ολων. Η παρεα του τσατσου του genlyn, του τραγελαφικου πανηγυρτζη που εκλαιγε οταν ηρθε το κυκλικο του Νους οτι "μην ακουτε την προπαγανδα των doom".
Μετα εσφιξε ο κωλος του και εδωσε χωρια στον Da Vinci στην 45, και οταν εσφιξε πραγματικα ο κωλος του με το χτεσινο μπαν, μπηκε και στη Σολ να στειλει γρηγορα αμυνες, αφου τον διεταξαν.
κατα τ αλλα οι παικτες της Κουπα (εκτος απ τους στημενους) που φαγανε το παραμυθι, δυστυχως ας προσεχαν. Εμεις τους τα λεγαμε.

Εγω παντως αν ημουν ο genlyn θα ανησυχουσα. Οταν ξαναμπει (με αλλο ονομα και αλλο ακκαουντ) ο Da Vinci μαζι με την ηγεσια των απατεωνων, θα μου εβαζε μεγαλο κωλοχερο αν ημουν ο genlyn.
Καταφερες να τους χασεις την ηπειρο. Συγχαρητηρια ασχετε.


Μετα το τελος του πανηγυριου σας, το 90% των φυλων της υπερσυμμαχιας ειναι διαλυμενες και η Doom πενταπλασιασε τις περιοχες της. Και φυσικα παραμενει πρωτη στα στατιστικα κατακτημενων χωριων απο δηλωμενους πολεμους.
Δεν ειμαστε οι καλυτεροι και ποσως μας νοιαζει τι λετε στο σκαηπ (εκει που παιζετε δηλαδη, γιατι τον γκενλυν τον εβλεπα ενα τριημερο σερι να βριζει καθε 5 λεπτα μαναδες, αλλα δεν με εκπλησσει κιολας, μπορει μια μερα να μαθουμε οτι δεν υπαρχει καν το ακκαουντ και το παιζει η μιση Σολ, σιγα) αλλα προς το παρον την φαγατε αλλη μια φορα.


Τα λεγαμε.
Το τοπικ εξυπηρετησε τον σκοπο του. Δεν ζηταω κλειδωματα γιατι δεν μ ενδιαφερει αλλα ειναι η τελευταια μου αναφορα εδω.
 
Κορυφή