Με άρωμα από τα παλιά

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser32596
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser32596

Ορμώμενος από ένα θέμα που χάζευα τις προάλλες στο εξωτερικό forum του .net είπα να φέρω και εδώ μία τέτοια συζήτηση, λίγο πιο συναισθηματική από τα άλλα θέματα που μας απασχολούν κατά καιρούς.

Πολλοί έχουν περάσει και θα περάσουν (;) από αυτό εδώ το παιχνίδι, αλλά κάποιοι από αυτούς ξεχώρισαν, είτε για την προσωπικότητά τους, είτε για τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους πάνω στο παιχνίδι είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Σε αυτό εδώ το θέμα θα ήθελα ο καθένας μας να αναφέρει παίκτες που γνώρισε, που θαύμασε ή που θα ήθελε να γνωρίσει (καλύτερα ή εξ αρχής) και προφανώς να μας πει και δύο λόγια για αυτόν. Έτσι, για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι (ώρες - ώρες γίνομαι πολύ γραφικός όμως!).
 

DeletedUser30988

Θυμάμαι ένα παιδί πουχα γνωρίσει στον κ22 belkinas ο λογαριασμός του αν θυμάμαι καλα...ήταν ο καλύτερος φίλος και άνθρωπος που γνώρισα μέσα στο παιχνίδι...απλος,λυτος, και απλά έπαιζε για την πλάκα του αλλα εκτός από αυτό με βοήθησε με πολλές συμβουλές εφόσον μιλούσαμε και κάθε μέρα σκυπε...μια μέρα ομως τωρα πριν κατι μήνες μουπε οτι είχε να πάει στο χωριό του...και από τοτε δεν έχει ξαναμπεί ο .....ς (στο σκυπε),το μόνο λάθος μου εδω πέρα είναι που δεν του είχα ζήτηση το τηλ του...εκτός αυτού ομως αλλη καλή φίλη στο γκαμε που ξεχώρισανγια μενα ήταν οι GENLYN,christoloytsa70 (η μόνιμα πρόστυχος),ΕΡΓΑΛΕΙΟ,teto,noik και Crusader...

[swt]10 πόντοι για Ακραίο περιεχόμενο[/swt]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Παίχτες που γνώρισα ?Αμέτρητους. Θαύμασα? Ελάχιστους.Ένας από αυτους ο chessknight που είχα την τιμή να παίξω μαζί του και μάλιστα δίπλα του στον χάρτη.Ένας άλλος ο timetolose.Τον θαύμασα και είχα την τύχη να ναι μέντορας μου και να μάθω από εκείνον τα πολλά βασικά που σήμερα φαίνονται αυτονόητα για έναν μέτριο παίκτη.Είναι και κάποιοι άλλοι αλλά θα έπαιρνε ώρα.


Ξεχωριστοί παίχτες υπάρχουν σχεδόν σε κάθε φυλή που συμμετείχα εκτός από 2 κόσμους και θα ταν αδικία να τους αναφέρω ονομαστικά και να ξεχάσω κάποιον.


υ.γ eddy για τους πιο παλιούς με το μόνιμα πρόστυχος βλέπανε εμένα.Δε θα κάνουμε και τον κάθε κοπά μαγκάκι :D
 

DeletedUser33200

Για εμενα ξεχωρισε ο -*enjoy- επαιζε σπιντ μαζι με τον Νικο μου μαθανε να παιζω σπιντ.
Πολυ επιμονος ανθρωπος φαινοταν,αν ετρωγε πυξιδα θα συνεχιζε μεχρι το τελος του γυρου για να νικησει.
Καλα στο παιχνιδι απιαστος για εμενα ο καλυτερος σπιντερ,απο τοτε που ξεκινησα τουλαχιστον)
Απλα ξαφνικα ενα ωραιο πρωι σταματησε να μπαινει εντελως:'(
Βεβαια ακομα μιλαμε μεσω σκαιπ και αν του ζητησω βοηθεια θα μου προσφερει ειτε για θεμα παιχνιδιου ειτε για θεμα κανονικης ζωης.

- - - Eνημερώθηκε - - -

Παίχτες που γνώρισα ?Αμέτρητους. Θαύμασα? Ελάχιστους.Ένας από αυτους ο chessknight που είχα την τιμή να παίξω μαζί του και μάλιστα δίπλα του στον χάρτη.Ένας άλλος ο timetolose.Τον θαύμασα και είχα την τύχη να ναι μέντορας μου και να μάθω από εκείνον τα πολλά βασικά που σήμερα φαίνονται αυτονόητα για έναν μέτριο παίκτη.Είναι και κάποιοι άλλοι αλλά θα έπαιρνε ώρα.


Ξεχωριστοί παίχτες υπάρχουν σχεδόν σε κάθε φυλή που συμμετείχα εκτός από 2 κόσμους και θα ταν αδικία να τους αναφέρω ονομαστικά και να ξεχάσω κάποιον.


υ.γ eddy για τους πιο παλιούς με το μόνιμα πρόστυχος βλέπανε εμένα.Δε θα κάνουμε και τον κάθε κοπά μαγκάκι :D


Εσυ ποτε σταματησες σπιντ;
Πριν το καλοκαιρι ή παλιοτερα;
 

DeletedUser28215

Με την σειρα μου να σας πω την δικια μου ιστορια:)
Θυμαμαι τον Oldman απο κ7 οπου ημουν εντελος αρχαριος και τον ειχα εχθρο διπλα μου στον χαρτη.Μολις πηρα μερικα βαρβαρα και τα μεγαλωσα,μου πηρε τα μισα χωρια και ενω μπορουσε να μου τα παρει ολα δεν το εκανε.Στην τελικη γιναμε φιλαρακια,με εβαλε στην φυλη του,μου εδωσε τα χωρια μου πισω και μου διδαξε το παιχνιδι
Ακομη θυμαμαι τον FRAPEDIA οπου τον γνωρισα ποιο μετα και παιξαμε για πολυ καιρο μαζι σε διαφορους κοσμους.
Ηταν και οι δυο τους καλοι ανθρωποι και αισθανομαι τυχερος που επαιξα μαζι τους!
 

DeletedUser

μωρε εγω καλα τα λεω..αλλα και εσυ σαν καμενος χρηστης δεν κανεις κατι να διορθωσεις την κατασταση
αν ειναι να αρπαζεσαι με τον καθενα που θα πεταξει μια-δυο κουβεντες...σαν μεγαλυτερος και πιο ''καμενος'' πηγαινε πασο βρε αδερφε..
η τουλαχιστον τσακωθειτε σε ενα θεμα οχι σε ολα ταυτοχρονα:p

για να επανερθουμε στο θεμα θελω να αναφερω 2 παιχτες παλιες καραβανες που με ανεχτηκαν και μου εμαθαν καποια πραγματα..
Leferius και ILIAS CHATZI..απο κ6
επισης chessknight..που παιξαμε κ24..απο τους καλυτερους παιχτες που εχω συναντησει..
 

DeletedUser33198

Παικτες που γνωρισαμε και συμπαθησαμε... χμμμ πολλοι! οι περισσοτεροι σε μικρους λογαριασμους κατα κυριο λογο γιατι συνηθως αυτοι των μεγαλων λογαριασμων εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους!
λοιπον.. εχουμε και λεμε... απο τους πιο μεγαλους λογαριασμους ξεχωρισα στον 28 τον ΝΙΚΟΣ 1969 με τον οποιο παιζαμε μαζι τον λογαριασμο τους μεχρι τον Σεπτεμβρη και με βοηθησε πολυ να μαθω καποια πραγματα χωρις ποτε να γινει επικριτικος για καποια λαθη που εκανα...!
απο κει και περα.... παρα πολλα παιδια απο την φυλη της erga θα μου μεινουν αξεχαστοι καθως περασαμε πολλες ωραιες στιγμες...!
τωρα που το θυμηθηκα... ενας ακομα ειναι ο κωστας(300phalanx/kosparta) τον οποιο γνωρισα στην σολ του κ30 και ηταν παντα προθυμος να βοηθησει και παντα μιλουσε σταρατα κρατωντας τον λογο του...!
παντως ηταν πολλοι αυτου που εκτιμησα μεσα στο παιχνιδι... προτιμησα να αναφερω τους μεγαλυτερους λογαριασμους που θα τους ξερετε και σεις... αλλα δυστυχως υπηρχαν πολλοι οι οποιοι αντιπαθησα τους οποιους θα προτιμουσα να μην αναφερω :)
 

DeletedUser18454

[swt]Το θέμα κλειδώνει προσωρινά.

Δίνονται ποινές, μεταφέρονται μηνύματα εκεί που πρέπει και ξανανοίγει γιατί πραγματικά δεν θα χαλάσετε εσείς το φόρουμ.
Μάθετε πως το φόρουμ δεν είναι το φέουδο σας και ποτέ δεν θα γίνει.

Αν φυσικά κάνετε νέους λογαριασμούς, συνδεθείτε από άλλους, ακόμα και σαν co-play ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα εισηγηθώ για την μόνιμη απομάκρυνση σας, τόσο από το φόρουμ όσο και από το παιχνίδι, σε κάθε κόσμο και λογαριασμό![/swt]
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
rebel01, morning sickness(η οπως το χε κ16) και γενικα αυτη η παρεα, εξαιρετικοι χαρακτηρες.

Απο πολυ κοντα επισης Doultsinea, απλα απο λαθος μου στον κ20 χαθηκαμε οταν την εβγαλα απο τους φιλους οταν γιναμε εχθροι. Αμα το δει ελπιζω να με συγχωρεσει:(
 

DeletedUser

Paoklykoi φυσικά κ1 moicans
Μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα για το παιχνίδι όταν δεν είχα ιδέα.
Ευχαριστώ Θωμά!
 

DeletedUser27373

Καλησπέα και απο την μεριά μου,

λοιπόν έχουμε και λεμε :

από κ13 κυρίως τους εξής:

skailai - ο μάριος,το καλύτερο φιλαράκι που απέκτησα στο παιχνίδι (20.000 μηνύματα μονο στο παιχνιδι ! ) και ο πιο εξηγημενος τυπος που γνωρισα ποτε ,μαζί ξεκινήσαμε τις φυλετικές και για 2 χρόνια διπλα διπλα τους πολεμησαμε όλους απο λίγο εώς πολυ ( πχ ματαντορες,GoSU ,SUN ,vandals,λυκανθρωποι ,300 ).

PAYBACK - θα ηθελα και δω να ευχαριστησω τον γιωργο γιατι αυτος μου εμαθε οσα γνωριζω στο παιχνιδι με υπομονη ακομα και οταν ρωταγα και τα πιο βασικα,θυμαμαι τον πρωτο καιρο που παιζαμε μαζι τον ρωτησα την πιο γελοια ερωτηση που θα μπορουσα να του κανω , τι ειναι το τρενο...

Carlimus - πανε χρονια και δεν θυμαμαι πως τονελεγαν κανονικα,θυμαμαι ομως πως αυτος ηταν που με κρατησε στο παιχνιδι,νεος εγω ειχα φταξει για 1η φορα αριστοκρατη και ετοιμαζομουν να παρω το διπλανο βαρβαρο,και ακριβως λιγες ωρες πριν στειλω στελνει ,με καθαριζει και με αφηνει με εμπιστοσυνη 1.....μου στελνει μηνυμα και μου λεει....αν σε βαρεσω θα σταματησεις το παιχνιδι? και του απαντω,με τιποτα,εδω θα μεινω μεχρινα σε πρηξω :) ,ε και τελικα οχι μονο δεν με πυξιδιασε ,αλλα με εβαλε και στη φυλη WAR που με βοηθησε να αποκτησω ανεκτιμητες εμπειριες.



βεβαια εδω να αναφερθουν και αλλα αξιολογα ατομα οπως ο fimisfc,conan79cafesunrise,ΑΝΟΥΒΗΣ κ.λ.π.

απο κ28 κυριως τους εξης:


promanager-πολυ καλος χαρακτηρας
sasmazo - ομοιως
stef151515 - ομοιως



ειμαι σιγουρος πως η λιστα θα γινει μεγαλυτερη τωρα που αρχιζω να μαθαινω καλα και τα παιδια της ERGA...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33703

Αρκετά καλό topic ώστε να θυμηθούμε λίγο από τα παλιά μιας και το παιχνίδι όπως έχω πει και υποστηρίζω σιγά σιγά ολοκληρώνει τον κύκλο του τουλάχιστον στους Ελληνικούς servers . (Κατά την ταπεινή μου γνώμη μετά τον κόσμο 35 που από τις φυλές που έχω ακούσει πως θα μπουν αλλά και από τους παίκτες θα είναι αν όχι ο καλύτερος κόσμος σίγουρα ένας από τους καλύτερους.)

Θα ξεκινήσω από τα παιδιά που ξεκίνησα να πιάνω το νόημα του παιχνιδιού και ο λόγος είναι για τους Undead στον κ15 , θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Βασίλη(periptero70) ,μία από τις ποιο μεγάλες προσωπικότητες που έχω ξεχωρίσει από αυτό το παιχνίδι που πλέον έχει σταματήσει και τα υπόλοιπα παιδιά (tsikos8,peristeri-fentagin,MAN MAX,antzy red)
Μετά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη (-*See u again) και τον Σωτήρη (sotakust) , 2 από τα άτομα που πέρασα αρκετές όμορφες στιγμές αλλά και τις φυλές που ιδρύσαμε μαζί και προχωρήσαμε {SUMMER(K21 & HP),OREO!(SPEED),RES (K25) } .
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω τον Δήμο (ΒΟΡΕΙΟΣ21) που είναι ένας από τους λόγους που αξίζει που παίζω αυτό το παιχνίδι και τρώω τις ώρες μου , έναν ξεχωριστό και 'μεγάλο' άνθρωπο .
Και τέλος όλα τα παιδιά της SOL (Νικόλας (Da viNci) , Κώστας(M0rg0th) , Δώρα (Mona LiSa),Σωτήρης (AceQuad) και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που παίξαμε και συνεχίζουμε να παίζουμε μαζί.)

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι δεν είχα ξεκινήσει από την αρχή του παιχνιδιού και ξέρω ότι έχασα πολλές δυνατές και όμορφες στιγμές αλλά ξεκίνησα από τον κ15 .

Μια συμβουλή μην ξεχνάτε ποτέ από που ξεκινήσατε και να βοηθάτε συνεχώς νέα άτομα να μάθουν το παιχνίδι ώστε να του δώσουμε όσο περισσότερο μέλλον μπορούμε .
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
ωραια τα λες...αλλα λιγοι το κανουν
 

YamiYugi

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
ILIAS CHATZI Κ6 οταν πρωτοξεκινησα δεν ηξερα και μου προτεινε ο Ηλιας να κανω ρισταρτ στο ριμ, οχι μονο μου μαθαινε το παιχνιδι μεσα απο το σκαιπ, αλλα μου εστελνα και ενα καρο πορους για να αναπτυχθω γρηγορα!Αυτος ο ανθρωπος μου εμαθε πως να παιζω φυλετικες και του εχω μεγαλη εκτιμηση και σεβασμο!!
 

DeletedUser

TheUndisputed

μεγαλος παιχτης-μεντορας-ανθρωπος..αυτοι οι παιχτες χανονται σιγα-σιγα με την καταντια του ελληνικου σερβερ
 
Κορυφή