Συζήτηση: Άνοιγμα κόσμου 42

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για τον κόσμο 42
 

EristikosOPC

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
140
Καλημέρα.

Και το βραβείο του τρόλερ of the month πάει στον Mad18. :p:p:p

Φυσικά αναφέρομαι στην εξής παρατήρηση που υπήρχε στο άνοιγμα του Κ41.

- Σημαίες: Ναι*

*Αναφέρουμε την παραπάνω ρύθμιση για τελευταία φορά. Στους επόμενους κόσμους, θα εννοείτε πως θα υπάρχουν σημαίες και χωρίς αναφορά.
 

DeletedUser6091

Εριστικέ... μην είσαι εριστικός :p
Έχω επίσης πει πως μπορούμε να αλλάζουμε ρυθμίσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όπου δεν αναφέρουμε, υπάρχουν σημαίες άλλα εδώ το αναφέρουμε πως δεν θα υπάρχουν :)
 

DeletedUser27572

εγω θα ηθελα καποια στιγμη ξανα εναν κοσμο χωρης co play οπως ειχαν γινει ΗΡ αλλα πολυ φοβαμε οτι θα παιζω μονος μου οποτε δεν λεει να κανετε :D :p
 

EristikosOPC

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
140
Τυχαία το έβαλα το νικ νομίζεις?

Σωστή η παρατήρηση σου όμως.

:cool::cool::cool:
 

DeletedUser6091

Να εξηγήσω λίγο σοβαρά και χωρίς χαβαλέ την απόφαση για τις ρυθμίσεις που είδατε.

Είχαμε καταντήσει προβλέψιμοι και το να είναι προβλέψιμος ο συντονιστής μιας κοινότητας, δεν βοηθάει την κοινότητα σε καμία περίπτωση.

Είναι τραγικό πως υπάρχουν σοβαρές φυλές που αποφάσισαν να μπούν στον κόσμο 42, πριν μάθουν τις ρυθμίσεις. Εκεί χτύπησε το καμπανάκι για εμάς. Εκεί καταλάβαμε πως έχουμε μείνει στάσιμοι και είδαμε την γενική εικόνα από όλο αυτό.

Αν κάνουμε μια αναδρομή στα τελευταία 6 χρόνια που διαχειρίζομαι την κοινότητα ως CM και τα τελευταία 7 που είμαι μέλος της ομάδας διαχείρισης, θα μετρήσουμε δεκάδες ιδέες που έχουν ενσωματωθεί στο παιχνίδι και είναι 100% Ελληνικές ιδέες. Και τώρα σιωπή... Παρατηρείτε όλοι πως οι αναβαθμίσεις είναι κάπως μικρές. Και ένα νέο κτίριο που θα προσθέσουμε σε λίγο, είναι από παλαιότερη ιδέα που απλά κρατάμε για χρόνια στο συρτάρι.

Το μπινελίκι σας κάποτε, με βοηθούσε σε ένα σημείο να καταλάβω τι κάνω λάθος και να προσπαθήσω έστω να το αλλάξω. Το αν τα κατάφερα ή όχι δεν το ξέρω αλλά τουλάχιστον το αναγνώριζα. Πρέπει λοιπόν κάποιες φορές να γίνει να ταρακούνημα για να σας ακούσουμε. Πρέπει να κάνουμε κάτι για να μας μιλήσετε. Παλιά μας μιλούσατε χωρίς να το προσπαθήσουμε αλλά τώρα δεν μας μιλάτε καθόλου και αυτό κάνει κακό στο παιχνίδι.

Δεν χρησιμοποιώ τον κόσμο 42 ως πειραματόζωο. Χρησιμοποιώ την έκπληξη των ρυθμίσεων του όμως για να μπω σε διάλογο με τους χρήστες και να μπορέσει και πάλι η κοινότητα να δώσει ιδέες στο παιχνίδι και να συνεχίσει να υπάρχει με κάποιον σκοπό και όχι μόνο για να τρώει την ήδη υπάρχουσα σάρκα της.
 

DeletedUser24216

Δεν καταλαβα γιατι ειναι αρνητικο το να λενε μεγαλες φυλες να μπουν σε εναν κοσμο χωρις να ξερουν τις ρυθμισεις.
Τι το κακο εχει αυτο δηλαδη?

ισα ισα ο πυρηνας των παικτων σε σχεση με το 2010 (π.χ., μην πουμε για νωριτερα) εχει μειωθει αρκετα και το ξερετε. Γιατι να πειτε οτι "θα κανω αυτο που δεν περιμενατε και -πιθανον- να σας ξενερωσει" ??


καθαρη απορια ειναι αυτο.
 

DeletedUser

φτιαξτε ενα κοσμο καλο να μπουν οι καλοι να αποκτησει αξια το παιχνιδι μετα τον 37 βλεπεται τα χαλια των υπολοιπων κοσμων δωστε μας δυνατοτητα να παιξουμε ξυλο
 

DeletedUser28807

Δεν χρησιμοποιώ τον κόσμο 42 ως πειραματόζωο. Χρησιμοποιώ την έκπληξη των ρυθμίσεων του όμως για να μπω σε διάλογο με τους χρήστες και να μου δωσετε ξανα την προσοχη που τοσο μου χει λειψει απο τοτε που καταλαβατε πως δεν εχει νοημα να ασχολειστε μαζι μου
 

DeletedUser26906

θα συμφωνησω με τον νικο ζαρο.ολες οι αλλαγες εχουν σκοπο να ξοδευουμε χρημα.ελαχιστες ειναι δωρεαν.φυσικα και ειναι επιχειρηση και εχει σκοπο το κερδος,αλλα ακομα και σε ενα μπαρ,μια γυρα στην κερνανε χαχααχααχα.
ασε που για να βαλουμε το ρημαδι το πρεμ,κανουμε ενα σωρο αλχημιες...ακομα να βρητε ακρη με την paysafe????????
ισως να ειστε και η μοναδικη εταιρια που δεν περνει paysafe στην ελλαδα!!!!!
 

DeletedUser24216

Προσωπικη αποψη :

αν αφαιρεσατε τις σημαιες απλα για να "ταρακουνηθουμε", σας εχω νεα.
Μαλλον δεν ταρακουνηθηκε κανεις και δεν το βρισκει κανεις χρησιμο. (εκτος αν μπουν χρηστες εδω και το γραψουν οποτε παω πασο.)
Καλο θα ηταν μεχρι την τεταρτη και αν μπορειτε, να αναθεωρησετε.

Ειναι προσον να αναγνωριζεται απο καποιον ποτε μια αποφαση ειναι λανθασμενη.

αυτα.
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Η ιδεα που ειχατε στον κ30, δηλαδη να ψηφιζουν οι παικτες τις ρυθμισεις του κοσμου ηταν πολυ καλη και αποδοτικη. Ηταν ενας κοσμος που μπηκαν πολλοι παικτες για τα τωρινα δεδομενα. Τετοιες πρωτοβουλιες ενισχυουν το παιχνιδι και δινουν νεο ενδιαφερον.
 

DeletedUser

Μια χαρα ειναι που δεν εχει σημαιες, το χειροτερο ειναι το οριο φακε και η 8 ωρες προστασια
 

DeletedUser33703

Το ότι ο κόσμος δεν έχει σημαίες είναι καλό και γενικά σαν ρυθμίσεις είναι καλός κόσμος , το μόνο πρόβλημα του είναι το όριο fake παιδιά , πραγματικά μία ρύθμιση μπορεί να καταστρέψει όλο τον κόσμο .
Δεν γίνεται να γίνει κάπως μία ψηφοφορία για την συγκεκριμένη ρύθμιση και να αλλάξει ; Ξέρουμε όλοι ότι ο κόσμος αυτός από θέμα φυλών και παικτών θα μείνει στην ιστορία
 

-*Πικάντικο σουντζουκάκι

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
44
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ειναι το πρόβλημα σας.

Μια όχι και τόσο καλή ρύθμιση του κόσμου αυτού είναι το όριο φακε,κατά τα άλλα είναι μια χαρά

Το υλικό κάθε κόσμου τον κάνει καλό ή κακό


Παιίξτε το παιχνίδι σας και μην ασχολείστε με τις ρυθμίσεις,αλλού είναι η ουσία του παιχνιδιού
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή