μεγαλος πολεμος κ37

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34286
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser30377

Και ξέχασα να πω. Πώς γίνεται να σας είπε ο vaed ελάτε πάρτε μου τα χωρια και να ξανά μπήκε στο παιχνίδι. Χαχαχαχα ναι η ΜΑΟ φίλες και φίλοι κάνει κανιβαλίσματα, που αν ήταν τέτοια η διοίκηση όχι απλα δεν θα είχατε μπει στην ήπειρο μας με τους τόσους ανενεργούς που είχαμε και πέρνατε χωριά αλλα θα είχαμε ήδη νικήσει τον κόσμο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34437

Κι εγω τοσα χρονια στο παιχνιδι και δεν εγραψα ποτε στο φορουμ για τον ιδιο λογο που πλασαρεις κι εσυ εγραψα. Ειστε με διαφορα η πιο τραγικη φυλη του κοσμου 37 και δεν το λεμε μονο εμεις αλλα και οι καλοι σας συμμαχοι οι ουτ (σε κληση που ειχα στο σκαηπ μαζι τους σας κοροιδευαν κι αν νομιζεις οτι σπειρω τη διχονοια να τα πουμε και στο σκαηπ μαζι οποτε θες να σου μιλησω με ονοματα). Ο vaed μου ζητησε να παρουμε τα χωρια του και γι'αυτο που λεω εχω αποδειξη που μπορεις οπως σου ειπα να μου στειλεις να τα πουμε. Ο πυρηνας μου εκει εγινε απο χωρια των ζευς, 2-3 βαρβαρα και 1-2 δικα σας χωρια, το ενα απο focus69 αν δεν κανω λαθος. Το βαρβαρο που πηρες, μολις ειδα οτι αδειασε, εστειλα αριστονουκ η οποια περασε. Λεω, δεν στελνω και κανα αριστο. Οχι οτι πιστεψα πως θα το παρω, αλλα δεν θα με χαλουσε κιολας.
Για να λειξουμε το θεμα εδω να μην κουραζουμε και τους αναγνωστες, αν εχεις κατι προσωπικο μαζι μου, στειλε μου στο παιχνιδι. Παντως εγω οφειλω να ομολογησω οτι εισαι απο τους δραστηριους παικτες της ΜΑΟ και που δεν φοβουνται να σπασουν τα επιθετικα τους, το αποδειξες οταν μου τα σκασες ολα σε 1 χωριο και το πηρατε. Ισως να μην ησουν απο την αρχη στο ακκ δεν ξερω. Αν θες κατι αλλο, στειλε μου στο γκεημ
 

DeletedUser31573

Καταρχάς αν έγραφα οτι κάνω δεν θα είχα μόνο 5 δημοσιευσεις στα τοσα χρονια που εχω λογαριασμό στο φορουμ και ούτε ποτε μίλησα με κανεναν γιατι δεν χρειάστηκε, ότι έλεγαν ήταν αληθεια. Στην δικιά σου περιπτωση απλα προσπαθεις να δείξεις την ανωτερότητα σου χωρις λόγο. Να σου θυμήσω οτι τα χωρια που εχεις (στον πυρηνα που λεω) τα πήρες απο παλιούς ZEUS. Δεν τα είχαμε εμεις. Γιατι αν τα είχαμε δεν θα ερχοσουν με τόση ανεση. Επιπλεον λες οτι δεν σε νοιαζει το βαρβαρο. ΕΤΡΕΞΕΣ ομως να το παρεις. Και αν το έπερνες θα έλεγες σας έπιασα στον υπνο!! . Αρα λοιπόν δεν χρειάζομαι να γραψω κάτι στο φορουμ για να φανω στους άλλους γιατί εγω μιλάω σε σενα συγκεκριμένα. Και δεν ήταν μία η ξενερα μην ξεχνας τις άλλες μεσα στο Πάσχα με τον psixovgaltis να σας αφηνει τα χωρια του και να μην μπορείς να πάρεις χωρια. Που στέλναμε αριστους με 1000 δορια και τράβαγες τις αμυνες απο μεσα. Αυτά μην τα ξεχναμε :) . Και επειδη δεν θέλω να το κουράσω το ζητημα άλλο και τους αναγνωστες μας θα φανούν όλα μέσα στο παιχνίδι. Πάντως κόσμο δεν παίρνετε :)

Αμα δεν παρουμε εμεις τον κοσμο , ποιος θα τον παρει? Εσυ μηπως?
Με την μεχρι τωρα πορεια σου πιστευεις οτι αξιζεις να κερδισεις τον κοσμο? Αντικειμενικα μιλωντας παντα κοιτωντας κατακτησεις φυλων και στατιστηκα και τα λοιπα..
 

DeletedUser34437

Πανε τα επιθετικα των ΜΑΟ παλι. Το ιδιο επεισοδιο σε επαναληψη βλεπουμε τοσους μηνες
Το τραγικο (για εσας) ειναι οτι το χωριο το πηρα για να χαθουν οι αμυνες που ηταν εκτος χωριου, και συγκεκριμενα 3100 μαυρα. Το παιρνω και περιμενω να το παρετε πισω και αμα περασε κανα μισαωρο και δεν ειδα ουτε κινηση, δεν το κραταμε κι αυτο λεω με τα παιδια στο σκαηπ? Και λιγο μετα, παιρνω αλλο 1 απο Rains of Castamere, κι εκει να χανονται κι αλλα αμυντικα. Αντε ρε παιδια, ομολογειστε το: Για τα πανηγυρια ειστε, μου θελετε να κλεισετε και κοσμο τρομαρα σας! χαχαχα
 

The Lost Assassin

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
19
Kαι μετα το προχθεσινο πλανο που αφησε την CxC με 60 χωρια περισσοτερα τα οποια κερδιθηκαν απο το πλανο πανω στους ΜΑΟ και με 1 μυστικο περισσοτερο αφου ο Rains of Castameres κοιμηθηκε λιγο περισσοτερο και ο Partacas δεν του το συγχωρησε, ο Partacas χτυπάει ξανα και παιρνει και 2ο μυστικο στο ριμ της ΜΑΟ. Αξιοσημειωτο το γεγονος οτι και τα 2 μυστικα τα ειχανε διπλα.
Οδευουμε προς το τελος?
 

DeletedUser28807

Πλαναρα απο Out παλι χθες με αποτελεσμα +7 και τα στατιστικα μετα απο τα πλανα και των 2 φυλων δειχνουν καπως ετσι.
Πλευρά 1:
Φυλές: CxC, CxC., ΝΙΩΣΤΕ
Πλευρά 2:
Φυλές: OUT, ΜΑΟΜΑΟ, ΟUT., MAOMAO, ΜΑΟMAO

Timeframe: 22/07/2016 00:00:00προς27/07/2016 09:52:35

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 131
Πλευρά 2: 44
Διαφορά: 87

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,079,725
Πλευρά 2: 350,968
Διαφορά: 728,757

chart
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser27373

κουιζακι για γερούς λύτες ...

ποια φυλή μόλις έχασε 5 χωρια απο νοιώστε ??? ( ναι , αυτούς τους άχρηστους/άσχετους με τους σκουπιδολογαριασμούς μωρέ )

tip: έχει 3 φορες περισσότερα χωρια απο τους ανοιωθους




η ρόδα ξεκίνησε να γυρίζει και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των τελευταίων πλάνων της φυλής που ψάχνουμε ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31309

κουιζακι για γερούς λύτες ...

ποια φυλή μόλις έχασε 5 χωρια απο νοιώστε ??? ( ναι , αυτούς τους άχρηστους/άσχετους με τους σκουπιδολογαριασμούς μωρέ )

tip: έχει 3 φορες περισσότερα χωρια απο τους ανοιωθους




η ρόδα ξεκίνησε να γυρίζει και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα των πλάνων της φυλής που ψάχνουμε ...

Οπως τα λες....τα λεγα οτι γυριζει κι ο πελιγκροσος ελεγε τα παραμυθια του...και χωρις να παιζουμε ενεργα φουλ σαν ΝΙΩΣΤΕ δεν σας καθυστερουμε απλα...μεχρι τα χριστουγεννα θα μας βγαζετε πλανα σιγουρα...οπως εχω ξαναπει δεν μενουν απλα πισω...ουτε την 44 δεν ξερω αν θα καταφερουν να παρουν....αλλα οι κοκορομυαλοι ετσι ειναι!!
Τα λεγα εγω...κι ο πελιγκροσο εγραφε τα παραξενα του κι ολες τις ψευτιες του και οτι ειμαστε ολα οσα λες blanco20 και περισσοτερα...χαχαχαχα
Ο ανθρωπος ξερει απο χαρτογραφιση και δεν πιανετε κατι τετοια ελεγε...χαχαχαχα
Αντε Σταθη βγες διεψευσε τα παλι ρε συ...ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ!!!:D
 

DeletedUser34286

τα πηγατε και εσεις μια φορα καλα και θα το πουν και οι πετρες τοσο καιρο που εισασταν να βαλετε στατιστικα?μηπος δεν σας συμφερε βαλτε γεννικα στατιστικα απο την αρχη του κοσμου να δουμε τι γινεται
 

DeletedUser27373

Ωχ ζορίστηκε ... δεν πιστεύω να αρχίσανε τίποτα γκρίνιες ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31309

Δεν χρειαζεται να κανουμε κατι...σας εχω ταξει οτι θα μεινουμε και θα σας καθυστερουμε και το κανουμε καιρο...τοσο καιρο οσο λετε οτι ειμαστε ανυπαρκτοι και οτι παιρνετε ετοιμα χωρια με την εννοια οτι σας βοηθαμε κιολας!!! Χαχαχα
Θα κοπανατε γι πολυ καιρο ακομη την Ανυπαρκτη για σας ομαδα μας!!
 

DeletedUser26303

Δεν βαρεθήκατε;ακομα παίζεται φυλετικές;;; φιλιά σε όλα τα φιλαράκια.
 

DeletedUser28807

Πατησατε διαγραφες τωρα ή θα περιμενετε να τελειωσει η ειρηνη;
 

DeletedUser31309

Το παιχνιδι γυρισε οπως τα λεγα...ειδικα στο σταθη...
ΑΚΟΜΗ πλανα στους ανυπαρκτους, οι ΟΥΤ, για τον σταθη..ποσα μυρια ακομη απωλειες θα γραψουμε αραγε οεο?? ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΑΝΤΑ..δεν τους καθυστερουμε καθολου παντως...μετραμε 2-3 αποτυχημενα πλανα πανω μας...εχει πεσει επιδημια...
CXC γυριζουν το παιχνιδι νοτια με εντυπωσιακο τροπο...
ΗΡΘΕ η ειρηνη...καλα να περνατε και καλο 15γουστο!!!
 

DeletedUser29315

Μπορεί να έχει γίνει κουραστικό και γραφικό να την αναφέρουμε ξανά και ξανά, αλλά η διάσημη δήλωση του Γκάρι Λίνεκερ που λέει «το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται από 22 ανθρώπους που τρέχουν τριγύρω, κλωτσάνε την μπάλα, με έναν διαιτητή που κάνει μερικά λάθη και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι cxc» :rolleyes:
 

DeletedUser34437

Η ειρηνη τελειωσε, 1 μηνας λογικα ηταν αρκετος για τους ΜΑΟ και τους ΟUT για να ετοιμαστουν και να αντεξουν (για 1-2 πλανα μας ακομη). Καλες μαχες να εχουμε!
 

DeletedUser34286

την καλησπερα μου θα βλεπω της μαχες απο την εξωτερικη και παλι αλλα ενα περιστερακι μου ειπε οτι εσεις θελατε παραταση της ειρηνης συγκεκριμενα ο μεγας τουρλου.λιγα λογια και εχουμε εκπληξεις στον κοσμο περιμενουμε σαν θεατες
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα λαζαρε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου εχεις και ετσι θα χασεις την μπαλα
γεια σας και παλι συντομα να δουμε και στατιστικα
 

DeletedUser33112

λογικα μαλλον σε εσας θα εφτανε!!!εμεις ποτε δεν ζητησαμε ειρηνη εσεις ζητησατε αν θυμαμε καλα!!!ελπιζω να ετοιμαστηκες καλα!!!
 
Κορυφή