ΚΟΣΜΟΣ 6 ΕΔΩ !!!!!!!!!

  • Δημιουργός θέματος pepos85
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

καλησπερα σε ολους τους φιλους και εχθρους απο το κοσμο 6 που περασαμε χρονια εδω μεσα...βρηκα λιγο χρονο και ειπα να δω εαν υπαρχει κανενας παλιος εδω αλλα δεν νομιζω...πριν χρονια τετοιες μερες δουλευαμε πυρετωδως τα πλανα μας ,μολις πεσει η περιοδος ειρηνης να σφαχτουμε...αχχχχχχχχ ξενυχτια....μπλοκακι και στυλο για επιθεσεων....ξυπνητηρια...και πολλα αλλα...καλο Πασχα σε ολους απο τον αξιαγαπητο :) pepo
 

DeletedUser33768

που εισαι ρε Γιωργη εσυ χαθηκες ρε φιλε και εγω τυχαια μπηκα και ειδα το θεμα.αν δεν θυμασε το nikos no7 aris21 θα σου πει σιγουρα κατι.
 

DeletedUser

μια χαρα τους θυμαμαι και τους δυο λογαριασμους :)...εχθες αραξα σπιτι και λεω κατσε να δω μπας και υπαρχει κανενας παλιος....μιλησα με σερηνιο...λεω οσες ωρες ξοδεψα σε αυτο το παιχνιδι...κι ομως μου εχει λειψει το ατιμο...και μονο που το σκεφτομαι και το λεω οτι μου λειπει γελαω αλλα εγω εδω μεσα ξοδεψα πολυ χρονο κ περασα ωραια το χρονο μου...μπορει να καηκα αρκετες φορες αλλα η χαρα και η ικανοποιηση που ειχα εδω ηταν αλλο πραγμα...τωρα δεν προλαβαινουμε λογω δουλειας ουτε το λινκ να πατησουμε ,,,,εδω περυσι μπηκα για λιγο καιρο ειχα ενα χωριο και αρχισα να περνω επιτιρισεις για να παιξω :) αχαχχα οτι να ναι....τουλαχιστον ειναι παιχνιδι και περνουσαμε καλα...μακαρι να βρεθουνε κι αλλοι να τα πουμε !!!εσυ παιζεις συνεχιζεις ?και εαν ναι σε πιο κοσμο?
 

DeletedUser33768

εγω μετα τον 6 ασχοληθηκα σοβαρα μονο με στον 31 .εκλεισα τον κοσμο εκει ημουν μαζι στην ιδια φυλη με τον Γιωργο {σερινιο}και τον Γιαννη {ramia} στο 6 σικαμπαλα που ηταν.επαιζα με ενα παληκαρι μαζι τον *n00bing p0wεr.τωρα ειπαν θα ξαναμαζευτουν μετα το καλοκαιρι τα παιδια απο εκει σε οποιον κοσμο ανοιξει.Ενταξει τον 31 τον πηγαμε ποιο χαλαρα δεν ειχε τοσο ξενυχτι οσο ο 6.ασε που κρατησε 1 χρονο ενω στον 6 σιγουρα παιζαμε καμια 4ετια.παιχνιδακι 4 ηπειροι μονο με το ζορι 2.000.000 οι ποντοι ενω στον 6 ειχα φτασει εγω που ημουν γυρω στο 20 τις καταταξεις στα 22.000.000 χαχαχαχα.αντε ψησου και εσυ απο σεπτεμβρη.
 

DeletedUser20772

Πέπο εδώ manfoc δε ξέρω αν με θυμάσαι!Και εγώ μπήκα να δω τι παίζει μετά απο κάνα χρόνο
 

DeletedUser

Γεια σου Γιωργο ,πολυ σωστη επισήμανση για τα πλανα :)
 

DeletedUser

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


[aig]Προειδοποίηση για Spamming

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31400

ρεεεεεεεεεεεεεε......που είσαι ρε σε ψάχνω στο skype!! τι έκανες άλλαξες???σε ψάχναμε με τον Ηλία Χατζ μαζί.μονο τον ραμια και τον σερ πετυχαινω αντε και τον χαρη που και που.που εισαι ρε αδερφε?
να συστηθώ και στα παιδιά.rambo1992 :D
 

DeletedUser

οοοο αν μπορεις στειλε σκαιπ απο ηλια χατζι σε πμ!τι κραξιμο ειχα φαει και με το δικιο του..
αν εχεις και απο λεφεριους σκαιπ ακομα καλυτερα.:)
 

DeletedUser31400

έχω μόνο του Ηλία. του λεφτερη δεν το εχω. εχω του γιαννη και των υπολοιπων
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
πωωπωπωπ ρε παιδια τι μου θυμισατε !! ωραιες φασεις!! ο bakas ειμαι αν με θυμαστε !!! καλα ο πεπος θα με θυματε εχουμε καει και ξενυχτησει πολλες φορες παρεα ,ακι με αλλα παιδια φυσικα
 

DeletedUser31400

άγγελε πως τα πάτε στον 37?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

μαρεσει που λεει ο bakas k ramboo αν τους θυμομαστε...εγω παοκτσακια μου :0 και μετα απο 20 χρονια θα θυμαμαι τις ωρες που εφαγα εδω μεσα και με τα αλλανια που ειμουνα...σκαιπ εχω καιρο να χρησιμοποιησω και γενικα δεν προλαβαινω...πολυ δουλεια...φτιαχνω το σπιτι..παντρευομαι....ολα μαζι...κανονιστε ενα βραδυ καποιος στο σκαιπ(θα ξαναφτιαξω για σας) με baka=serhnio=rambo=megagianni να μας σπασει λιγο τα νευρα :)... mpoympaki=ioanian το κρυφο μου εργαλειο με 500 αμυντικα και ολα στα συνορα=με σωκρατη=σικαμπαλα τον πελατη :)=τον πυροσβεστη και την κουμπαρα του τον bo ...τον αυστραλο απολλονιον...τον φαρμακοτρυφτη...τον τζινικο το αλλο μεγαλεο εργαλειο..τον vkosta μεγαλη μου αγαπη και καλος γειτονας...τον becky που οταν του εδινα πλανο το εκανε 100 % οχι σαν τον baka ελεγε με πηρε ο υπνος και οτι ειχε τελευταια στιγμη τα εριχνε...τον αλλον κρητικο γκανταλφ η λεχωνα ...τον Γιαννακη μας τον κυπριο τιανα...Paul Pott-helcon-ψωμι *****α ο φυσικος μας...τον παππου 24 ωρες το 24ωρο μεσα,,,την ραμπινα εννοειται πανασχετοσ=το φαλακρο τρελο αγορι μουρι μ εχεις κανει καψουρη=theofil και το αχτυπητο τριο παουερ ααα...σιγουρα εχω ξεχασει αρκετους αλλα τι θυμηθηκα!!!δεν περιγραφω αλλο :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31400

τι μου θύμησες ρε συ...
πάνε οι καλές εποχές του παιχνιδιού!!!
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
χαχα ναι αλλα πεπο θυμασαι τι πολυβολο ημουν !!!!!!πωπωπω ρε μου λειψε ο φουσεκας!!!!
 

DeletedUser31400

o foysekas ειναι δικος μου χαχαχα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34919

Ρε καθάρματα τι κάνετε;
Γιάννης (TIANA) εδώ από Κύπρο. Μέτα από κάτι χρόνια είπα και εγώ να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ να δω τι παίζει και τυχαία βλέπω το ποστ αυτό και λέω δεν είναι δυνατόν.. τι κάνει η παλιοπαρέα; Πως περνάτε; Ασχολείστε ακόμη με το παιχνίδι ρε καμένοι;
Χαιρετισμούς σε όλους ελπίζω να είσαστε όλοι καλά
Ioannisbo, παγουράς, πυροσβέστης,Γκάνταλφ, χάτζη, δαβούκ, αρης21, Απολλωνιον, μεγαγιάννης (Εσυ πρέπει να μεγάλωσες μικρέ) Πέπος, Σερίνιο, φαρμακοτρίφτης, μπάκας, ράμπο,σικαμπαλα, χελκον,πολ ποτ και άλλοι που μου διαφεύγουν μετά από τόσα χρόνια.
Απίστευτη παρέα απίστευτος χαβαλές, εξαιρετικοί χαρακτήρες
Τα χαιρετίσματα μου σε όλους
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή