LOCA vs DND ( Στατιστικά και σχολιασμός στατιστικών )

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Πλευρά 1:
Φυλές: LOCA., LOCΑ, LΟCA
Πλευρά 2:
Φυλές: DnD, DnD+

Timeframe: 26/02/2016 00:00:00προς09/03/2016 11:44:30

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 125
Πλευρά 2: 175
Διαφορά: 50

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,122,634
Πλευρά 2: 1,590,895
Διαφορά: 468,261

chart
 

DeletedUser17325

Καλημέρα , για να το ελαφρύνουμε και λίγο . Τι μαγαζί ανοίγει ο Βουβουζέλας ??? Γιατί αν είναι κάνα καλό μπαράκι να μαζευόμαστε για free ποτά ... Εκεί να δεις μετά πόσοι θα τον αγαπάνε . . .

Α. Στην Λοκα είναι μόνο ο βουβουζέλας ???? 120 άτομα λογικά 15 άτομα συμβούλιο και για όλα τα δεινά σας φταίει ο βουβουζέλας ? Όταν το υπόλοιπο συμβούλιο είδε το πλάνο του κανείς σας δεν πήρε γραμμή ότι χτυπώντας δεύτερη γραμμή και τρίτη απο τις 60 ώρες χάνετε το στοιχείο του εφνιδιασού ???? Κανείς δεν σκέφτηκε ότι 60 ώρες τα κοντινά επιθετικά κάθονται άρα η DND θα οργανώσει γραμμή άμυνας και στο κεντρικό μέτωπο ???? Σίγουρα το πλάνο του Βουβουζέλα ήταν λάθος και άκαιρο αλλά δεν παίζει μόνος του .

Β. Ο Βουβουζέλας ανακοινώνει την αποχώρηση του απο τον λογαριασμό .... Γιατί στο εξωτερικό ???? Γιατί δεν βοηθάει την φυλή του ωστε να μην ξέρουμε ότι δεν παίζει πια τον λογαριασμό και να συνεχίσουμε να φοβόμαστε ???

Γ. Ο βουβουζέλας αναφέρει οτι στο δεύτερο πλάνο χτυπούσαν βάση σχεδίου και πλάνου οι 12 καλύτεροι . Καλά ρε ομορφόπαιδα μαζευτήκατε 100 για να βαράτε οι 12 και οι άλλοι ότι να ναι ???? Τι την κάνατε την ένωση ???

Δ. Γιατί οι μεγάλοι λογαριασμοί τις Λοκα δεν βάζουν φεικ στα πλάνα ???

Ε. Η παλιά ΝΕΣ τελικά έγινε ποτέ Λοκα ?

Στατιστικά σίγουρα δεν θα δούμε όσο χάνονται κατα δεκάδες τα χωριά . . .

Διότι κάποια παιδάκια ξέρουν να παίζουν μόνο SOLo :rolf:

Και εγώ που παρακολουθώ τον κοσμο απο το εξτερναλ, τις ιδιες απορίες έχω. Οκ το πιασαμε το νοημα. Ο Δημητρης είναι άσχετος και άχρηστος. Ισως οντως να ειναι ίσως και όχι.
Τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν τίποτα ; Η μονο για να παιρνουν εύκολα χωρια και να βρίσκουν αποδιοπομπαιους τραγους ειναι; :hmmm:

Απλά γελάω...
 

DeletedUser33970

Παρακολουθω τον πολεμο αυτο απο την πρωτη μερα και τολμω να πω πως παρ'οτι ξεκαθαρα ταχθηκα στην πλευρα της ΛΟΚΑ εξ'αρχης του πολεμου ειπα οτι η ΔνΔ μπορει και θα τον κερδισει (βλ. Το αλλο ποστ 24/02). Θα ξεκινησω γενικοτερα και θα φτασω στο τελος ατομικα. Αρχικα, τι περιμενατε? η ΛΟΚΑ δεν εχει διοικηση. Η διοικηση της εφαγε μπαν. 10 τυχαια μαζευτηκανε, στρατολογησανε αλλους 50 τυχαιους και τωρα η ΔνΔ τους κανει sweep. Κανω κατι λαθος? Η τελευταια σωστη στρατολογηση απο την φυλη λοκα (και οχι αυτο το κ...χανειο που απλως καπηλευεται το ονομα) ητανε της Στελλας (Σνιπερς). Τα τοτε ακκ θα παιζανε εναν πολεμο τρομερο για τα δεδομενα του σερβερ. Ο λογος? Απλος. Το 35% των τωρινων λογαριασμων θα ετοιμαζοτανε για κ39 και ενα ακομα 35% θα επαιζε ριμ με 100% αμυντικα. Η ολη αδυναμια - ελλειψη επιβολης της τωρινης διοικησης πηρε στον λαιμο της παιδια οπως ο εριστικος, ο σαρκ, η Στελλα, ο καφρος και 1-2 ακομα. Εκτος αν πιστευει κανεις σας πως η τωρινη "λοκα" με τις τωρινες δυνατοτητες θα κερδιζε οποιαδηποτε φυλη-κοσμο. Ξεκαθαρα δεν θα εκλεινε ηπειρο. Θα ητανε οτι ητανε και η Δοομ. Και αυτο αλλωστε το διαμηνυουν τα στατιστικα των παιχτων της διοικησης. Κατι δευτεροι λογαριασμοι που δεν καταφερανε τιποτα. Μια προχωρημενη Δοομ. Σε 1 μηνα καταφερανε να παρουν μια φυλη 150% στρωμενη, σχεδον ετοιμη να κλεισει το ενα μισο του χαρτη, να την κανουνε μπ......ο. Δεν καταφεραν να οργανωσουν πλανο να φανε τις θερμοπυλες και καταληξανε να τις στρατολογησουν. Δεν καταφεραν να φανε το 1/5 της 44 που ειχε μεινει και το στρατολογησαν. Δεν καταφεραν να κανουν ξεσκαρταρισμα στην ΝΕΣ και την στρατολογησαν. Πιστευει καποιος πως αν ειχανε την δυνατοτητα να στρατολογησουν και την ΔνΔ δεν θα το εκαναν?

Που ειναι το προβλημα ομως? Στον Βουβουζελα? Στον κυθνο? Σιγουρα και σε αυτους.τρεχουν μια φυλη λες και εχουν σκοπο να χασουν. Κανουν πλανα ανοργανωτα. Τους εχουν γραμμενους τα μισα μελη. Και τι κανουν γι αυτο? Απλως βγαινουν και κλαινε στα φορουμ. Καμια φυλη δεν οργανωθηκε ετσι. Εφοσον δεν εχουν την δυναμη να κερδισουν ας δωσουν την διοικηση στην Στελλα να παρει μπρος η ΛΟΚΑ, αλλιως ας πατησουν διαγραφες. Βγαινουν τα ατομα της λοκα και κραζουν την φυλη τους. Για πρωτη φορα στον Ελληνικο σερβερ θα χασει φυλη που εχει 3 ηπειρους. Και καποιοι απο κει ακομα εχουν μουτρα να το παιζουν στρατηλατες.

Χθες ζητησα στατιστικα πολεμου απο το Γρηγορο Φτυαρι και πραγματικα ενιωσα λυπη. Οχι για την ΛΟΚΑ (την τωρινη παντα). Αλλα για τα παιδια που ασχολουνται ακομα. Φτυαρι σαρωνει. Ραντιξ σαρωνει. Βαρεμενος εφαγε τοσο ξυλο και τα βγαζει ακομα περα. Ντανκελχαιτ 15-5. Ταραχη πανηγυρι. Και απο την αλλη τί? Φοιτητες 10-40? Αντι να βοηθησουν λιγο τους νεσ καθονται και κανουνε αστεια πλανα και τα παιρνουν στο χερι.Βαρανε αριστονουκ και πεφτει ο ενας πανω στον αλλο χωρις να σκεφτουν να βαλουν απο 5-6 αριστονουκς διαφορετικοι παιχτες για να πηγαινουν επισκεψη. Βαρανε πλανα χωρις περιφεριακες νουκ για να καθαριζουν τα παντα. Φυλη με 3 ηπειρους δεν μπορει να βαρεσει 400 χωρια με 1 νουκ 10 ωρες πριν το πλανο. Γελαει ο κοσμος.

Οπως ειπα και τοτε, λεω και τωρα. Συγχαρητηρια στην DnD.
 

DeletedUser28807

Βαρανε αριστονουκ και πεφτει ο ενας πανω στον αλλο χωρις να σκεφτουν να βαλουν απο 5-6 αριστονουκς διαφορετικοι παιχτες για να πηγαινουν επισκεψη. Βαρανε πλανα χωρις περιφεριακες νουκ για να καθαριζουν τα παντα.

Μια παρατηρηση μονο, ο βουβουζελας (συμφωνα με τα λεγομενα του) λεει οτι στο δευτερο πλανο αυτη ηταν εντολη , απλα κρεμασαν πανω απο τους μισους.
 

DeletedUser33970

Μια παρατηρηση μονο, ο βουβουζελας (συμφωνα με τα λεγομενα του) λεει οτι στο δευτερο πλανο αυτη ηταν εντολη , απλα κρεμασαν πανω απο τους μισους.

Ειμαι τοσο μπροστα που σου απαντησα ηδη στο προηγουμενο μου ποστ (L)

Το 35% των τωρινων λογαριασμων θα ετοιμαζοτανε για κ39 και ενα ακομα 35% θα επαιζε ριμ με 100% αμυντικα.

Που ειναι το προβλημα ομως? Στον Βουβουζελα? Στον κυθνο? Σιγουρα και σε αυτους.τρεχουν μια φυλη λες και εχουν σκοπο να χασουν. Κανουν πλανα ανοργανωτα. Τους εχουν γραμμενους τα μισα μελη. Και τι κανουν γι αυτο? Απλως βγαινουν και κλαινε στα φορουμ. Καμια φυλη δεν οργανωθηκε ετσι. Εφοσον δεν εχουν την δυναμη να κερδισουν ας δωσουν την διοικηση στην Στελλα να παρει μπρος η ΛΟΚΑ, αλλιως ας πατησουν διαγραφες. Βγαινουν τα ατομα της λοκα και κραζουν την φυλη τους. Για πρωτη φορα στον Ελληνικο σερβερ θα χασει φυλη που εχει 3 ηπειρους. Και καποιοι απο κει ακομα εχουν μουτρα να το παιζουν στρατηλατες.
 

DeletedUser

βλέπω και δεν τα καταφέρνετε και πολύ με τα πλάνα σας μήπως θέλετε να τα αναλάβω εγώ για σίγουρη επιτυχία?? δεχομαι να σας αναλαβω με σειρά προτεραιοτητας.
 

DeletedUser33970

Βλεπω ο τεο αμολησε το τρολλ του και σας κοροιδευουν ολοι μαζι. Ευγε ΛΟΚΑ. Αλλαχτε ονομα, κριμα να παιζετε με αυτο.
 

DeletedUser

Βλεπω ο τεο αμολησε το τρολλ του και σας κοροιδευουν ολοι μαζι. Ευγε ΛΟΚΑ. Αλλαχτε ονομα, κριμα να παιζετε με αυτο.

τι εννοεις τρολλ? πως μπορεις και λες τετοια πραγματα για ενα ατομο που δεν ξερεις? τελος παντων σε συγχωρώ! οχιιιι δεν πρεπει να αλλαξουν ονομα απλα θελουν βοηθεια τα παιδια για αυτο προσφερθηκα!!
 

DeletedUser

Δεν ξερω λες ε? Εγω νομιζω οτι ξερω :p

οτι και να ξερεις μην μιλας μου χαλας το ιματζ!!!παντως αν θες ιδιαιτερα θα πρεπει να περιμενεις στην σειρα προτεραιοτητας. προηγουνται οι παθοντες ευχαριστω για την κατανοηση σου!!
 

DeletedUser33570

Καλημέρα σε όλους!

Πλέον τα στατς είναι ακατάλληλα δια ανηλίκους...

Ο ρυθμός εγκαταλήψης παιχτών της Βαβέλ της LOCA, είναι μεγαλύτερος απο τις προσφυγικές εισροές...

Αντε απαλλάξτε τους απο τον πανικό τους και την πλημμηρα τους και παμε πλανα ανα 3 μερες...επιθετικά δεν χρειαζονται, βαλτε μερικες φεϊκ και αριστους και τα pc.... κλειστά...:rolf:

LoCA και τα pc πουρέ...

Τέτοιο χάλι σε φυλή μάλιστα που μπηκε premade δεν έχω ξαναδεί!!
και δικαιολογίες του στιλ μπαναριστηκαν 2 παιχτες ΔΕΝ ευσταθούν!
Αλλιως δεν μιλαμε για φυλή.. αλλά για "1 or 2 man Show...."

Είστε Απογοητευτικοί απο την κορφή ως τα νυχια :oops:
 

DeletedUser16877

Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που έγινε με την LOCA ......
Ποτέ δεν ενώθηκαν ουσιαστικά σε μια ομάδα . . .
΄
Όλοι έχουν πηδήξει απο το τρένο ....
Κανείς δεν ξέρει ποιοι παίζουν ποιοι πάτησαν διαγραφή , ποιοι μοιράζουν χωριά . ΧΑΟΣ απο το Α ως ο Ω .....

Θέλει μεγάλο ταλέντο για να χάσεις όταν υπερτερείς κατα 70% σε μάχημες μονάδες ..... Αλλά θέλει ακόμα μεγαλύτερο ταλέντο για να χάσεις απο δύο δικά σου πλάνα . . .. . . . .

Τελικά η άμυνα κερδίζει τα παιχνίδια !
 

DeletedUser2749

μαζεψτε αυτον τον φοιτητες...μεγαλα λογια λεει..στο τελος τρωει φαπα και θα ηθελα να δω πολυ τα μουτρα του μετα...ενας τεραστιος λογαριασμος αλλα δεν αντεξε στον χρονο...

το μεγαλυτερο μυστικο στο παιχνιδι ειναι ο χρονος και λιγοι το εχετε καταλαβει....ξεκινατε...κανετε παπαδες..αλλα καπου μετα κουραζεστε...βλεπετε και λιγο αρνητικα αποτελεσματα και εκει απλα κλεινετε τον υπολογιστη...εκοψες και 1-2 τρενα..ε και? μαγκας? εβαλες και φαναρι..παλι μαγκας? δεν μπορεις να εισαι πιο μαγκας απο εμενα..οχι αυτο δεν γινεται...και εσυ και σε κατι αλλα γατακια του παιχνιδιου...γιατι ο λογαριασμος ραντιξ απλα σε αυτον τον κοσμο δεν παλευετε....ειναι co play απο 3 ατομα..γιναμε 2..αλλα αυτοι οι δυο δεν θα σας αφησουν ετσι ευκολα...

ημαστε στην καλυτερη φυλη..με τα καλυτερα παιδια..και εδω θα παιξουμε μεχρι τελος..ηρθαμε και σας περιμενουμε...και για να κλεισετε τον κοσμο αυτον να ξερετε..πρεπει πρωτα να τα βαλετε μαζι μου..σας περιμενω λοιπον...

εχουμε λιγο ηρεμια..μην νομιζετε οτι θα κρατησει πολυ αυτο...ετοιμαζομαστε γιατι ο φοιτητες μας κανει δωρο χωρια και πρεπει λιγο να τα φτιαξουμε...

ποσο λεει το κοντερ??

3 ηπειροι vs 1 ηπειρο = σκορ 0-91? ρε παιξτε..βαρεθηκα και θα πατησω διαγραφη απο την βαρεμαρα μου...
 

DeletedUser

O βουβουζελας που το παιζει παικταρας λεει ψεματα οτι επιασε δουλεια.
απλα ειδε την τσαπου να ερχεται και το παρατησε και καλα λογο ελειψης χρονου


[aig]10 Πόντοι για
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα).
Παρακαλούμε σημειώστε ότι φράσεις ή λέξεις όπως "Γ****σαι" δεν είναι επιτρεπτές. Είναι απολύτως κατανοητή η σημασία τους και για αυτό τον λόγο απαγορεύεται η χρήση τους.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31689

Καλημέρα σε όλους!

Πλέον τα στατς είναι ακατάλληλα δια ανηλίκους...

Ο ρυθμός εγκαταλήψης παιχτών της Βαβέλ της LOCA, είναι μεγαλύτερος απο τις προσφυγικές εισροές...

Αντε απαλλάξτε τους απο τον πανικό τους και την πλημμηρα τους και παμε πλανα ανα 3 μερες...επιθετικά δεν χρειαζονται, βαλτε μερικες φεϊκ και αριστους και τα pc.... κλειστά...:rolf:

LoCA και τα pc πουρέ...

Τέτοιο χάλι σε φυλή μάλιστα που μπηκε premade δεν έχω ξαναδεί!!
και δικαιολογίες του στιλ μπαναριστηκαν 2 παιχτες ΔΕΝ ευσταθούν!
Αλλιως δεν μιλαμε για φυλή.. αλλά για "1 or 2 man Show...."

Είστε Απογοητευτικοί απο την κορφή ως τα νυχια :oops:

Ποιοι από αυτούς που μπήκαν "premade" παίζουν στη φιλί ρε πανιβλακα;Έκανε η μύγα κόλο...
Premade η Loca δεν μπήκε 3-4 λογαριασμοί-φίλοι μπήκαμε και φτιάξαμε τη φυλή.


[aig]10 Πόντοι
Απαράδεκτη συμπεριφορά
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα). Παρακαλούμε να προσέχετε όλα σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2749

Vodkaredbull μαθε να μιλας γκαζμα (εργαλειο) 200 ατομα και ακομα περιμενουμε...αλλα ξερω..θελετε να μας κανετε να βαρεθουμε και να πατησουμε διαγραφη...συντομα στα χωρια σας γιατι εμεις ημαστε ακομα εδω...

και λιγα για το κορμι..γιατι ειναι ψυχαρα... εναν κοσμο μοντελο..με της αγκαλιτσες σας την κανατε ..... ξερετε εσεις...λιγο τα μπαν..λιγο τα φιλακια και οι αγκαλιτσες..χαλασατε ολο τον κοσμο...και για αυτο φταιτε μονο εσεις που το παιζετε διοίκηση στης φυλες που και καλα εχετε...

παμε λοιπον 3/4 vs 1/4 για να σας κανουμε ρομπες και να δειτε οτι δεν μετραει να εχεις 10.000 στρατιωτες...παρα μονο 300 του λεωνιδα...εδω θα το κανουμε πραξη


[aig]10 Πόντοι για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31689

Vodkaredbull μαθε να μιλας γκαζμα (εργαλειο) 200 ατομα και ακομα περιμενουμε...αλλα ξερω..θελετε να μας κανετε να βαρεθουμε και να πατησουμε διαγραφη...συντομα στα χωρια σας γιατι εμεις ημαστε ακομα εδω...

και λιγα για το κορμι..γιατι ειναι ψυχαρα... εναν κοσμο μοντελο..με της αγκαλιτσες σας την κανατε ..... ξερετε εσεις...λιγο τα μπαν..λιγο τα φιλακια και οι αγκαλιτσες..χαλασατε ολο τον κοσμο...και για αυτο φταιτε μονο εσεις που το παιζετε διοίκηση στης φυλες που και καλα εχετε...

παμε λοιπον 3/4 vs 1/4 για να σας κανουμε ρομπες και να δειτε οτι δεν μετραει να εχεις 10.000 στρατιωτες...παρα μονο 300 του λεωνιδα...εδω θα το κανουμε πραξη

Βγήκες από τι φυλή σου και βάρεσες τους δικούς σου..
Βάλε το εργαλείο εκεί που ξέρεις :)


[aig]10 Πόντοι για Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2749

Βγήκες από τι φυλή σου και βάρεσες τους δικούς σου..
Βάλε το εργαλείο εκεί που ξέρεις :)

ρε γατι εφαγες μπαν..τι μιλας?? εισαι σωστος? ρωτα τον εαυτο σου πρωτα...εγω ειμαι μεγαλος παιχτης και ξεκινησα τον κοσμο με ασχετους..και επειδη ειμαι μεγαλος παιχτης πηγα στην μεγαλυτερη φυλη...το προβλημα σου ποιο ειναι πες μας να ξερουμε...τι να κανω? να μεινω σε μια φυλη μικρουλα να κανω αγκαλιτσες?? φυσικα θα γινω μεταγραφη σε μεγαλυτερη φυλη γιατι δειχνω την αξια μου καθε μερα....φυσικα θα ειμαι με τους πρωταθλητες....φυσικα θα με προσεχουν σαν τα ματια τους..γιατι ακομα ειμαι εδω χωρις μπαν...γατακι ποιος ξερει πως επαιζες εεε? ολα στο αυτοματο? εμεις που ξενυχταμε ειμαστε μακακες ε? αντε γεια ρε
 

DeletedUser33970

επειδη ειμαι μεγαλος παιχτης πηγα στην μεγαλυτερη φυλη


Μετα απο αυτα τα commenct φυλες οπως η CxC τρεμουν να μπουν. Ρωτα τον αρχηγο σου, αν ρωταει που θα μπει η CxC για να μην μπει στον ιδιο κοσμο.


Τωρα οσο για το μεγαλος παιχτης. Γελαει και ο θεος. Μεγαλος κακασχετος εισαι. Κερδιζεις κατι ακομα πιο ασχετους. Καλυτερα να βγουν οι δικοι σου και να σου πουν πως εισαι ενας ****** και μισος που καβαλησε το καλαμι. Θες να σου στειλω προσκληση σε κοσμο να βγεις διπλα μου να δεις οτι δεν θα περασεις μηνα σε σερβερ? ΑΣΧΕΤΕ. Σου απανταω εγω, γιατι δεν το ειδε ο ντα βιντσι ακομα, μολις το δει φανταζομαι θα γελασει και αυτος μαζι σου. Ενα τιποτα εισαι. Ενας ασχετος που κανει καριερα σε κοσμο με ασχετους. Που παρατησε την φυλη του για να μην παει πυξιδα. Που η μοναδικη καριερα οπου επαιξες ειναι 1 κοσμος. Με 1 κοσμο δεν εκανε κανενας καριερα. Ζωο
 

DeletedUser2749

εσυ που εισαι ομως δεν σε βλεπω πουθενα ρε ασχετε...μαγκα του υπολογιστη....ολο το πας σε προσωπικο επιπεδο...και αμα πω οτι θα σε βαλω σε καμια πλατεια και θα σε αρχισω της μπατσες παλι μπαν θα φαω....εσυ εισαι ο παιχταρας που πηγες να παρεις χωριο και εχασες το αρχικο σου χωριο? γελαει ο κοσμος ρε νουμερο...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή