Τελος κ33

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser30692
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser34147

Συγχαρητήρια στα άτομα της School που έκαναν τον Κ33 ανταγωνιστικό τουλάχιστον για όσο παίζω και φυσικά συγχαρητήρια σε όλη την SOL για την νίκη της στον Κ33 έστω και μ αυτόν τον τρόπο :p.

Υ.Σ:1)Κουνιέστε Κουνίεστε είσαι μικροπρεπής και για γέλια απλώς.
2)chessknight έκανες ενδιαφέρον το μέτωπο μου :p και μακράν από τους πιο ικανούς παίχτες που έχω αντιμετωπίσει..
 

DeletedUser21861

Συγχρητηρια στην σολ αν και για λιγο χρονικο διαστημα ως αντιπαλος!!!
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Συγχαρητήρια στην SOL και στην SCHOOL για το θέαμα που πρόσφεραν στο κοινό, οφείλω να πω πως έχω καιρό να δω κόσμο που να κοντράρεται έτσι και μακάρι να είχε ακόμη περισσότερη διάρκεια γιατί είχε αρκετό ενδιαφέρον.
 

DeletedUser34113

Η αληθεια ειναι οτι για να φας μπαν το 2016 μ.χ. πρεπει να εισαι τερμα νουμπας αρα η νικητρια φυλη αξια εκλεισε τον κοσμο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33970

Η αληθεια ειναι οτι το 2016 μ.χ δεν χρειαζεται μονο μυαλο για να σε πουν εξυπνο, χρειαζεται και να το χρησιμοποιεις.

Αξια θα την εκλεινε οποια και απο τις 2 κερδιζε. Το κακο ητανε οτι εκλεισε με μπαν. 50-50 κοσμος με τοσο ωραιο ξυλο και με 4 ανατροπες σε 7 μηνες δυσκολα θα ξαναδει ο .gr. Η αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη αλλωστε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30115

Kαι εγω με την σειρα μου να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ηγεσια της ΣΟΛ που ηταν καλα διαβασμενοι με το τι θα βρουν απεναντι τους και κινηθηκαν καταλληλα για να εχουμε τις λιγοτερες απωλειες! :clap:
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα μελοι της ΣΟΛ που στηριξαν τον στοχο που βαλαμε απο την αρχη με τοσες θυσιες,νυχτες-μερες και που ΟΛΟΙ εβαλαν το λυθαρακι τους να φτασουμε εδω που φτασαμε!(εγω το λιγοτερο λυθαρακι) :clap:
Επισης ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους αντιπαλους μας που επαιξαν πολυ καλα και οσο ειμουν στον 33 ειδα εναν απο τους ωραιοτερους κοσμους που εχουν περασει απο τον ελληνικο σερβερ και εναν τσεςς σε καλη φορμα!

Διασκεδασα τον κοσμο 33 παρα πολυ με τα παλιοπαιδα της ΣΟΛ και ειμαι σιγουρος οτι η ΣΟΛ δεν σταματαει εδω και θα συνεχισει την ομορφη αυτη ιστορια της και ΠΑΡΕΑ της που πρωτοδημιουργηθηκε απο τον κ30 !
Με αυτα τα ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΑΚΙΑ ειμαι τρελαμενος! :D


αυτα απο μενα!

ΛΟΒ ΓΙΟΥ σας κουφαλεεες (L)
ΜΟΝΟ ΣΟΛ
 

YamiYugi

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Συγχαρητήρια και απο μένα και στις 2 πλευρές ήταν ενας απο τους πιο ανταγωνιστικούς πολέμους που είδα μέχρι τώρα στις φυλετκές. Πρόσφεραν και οι δυο ωραίο θέαμα αν και όπως είπε ο Όμηρος θα ήταν χαρά μας να κρατούσε και άλλο. Καλή συνέχεια στη ζωή σας παιδια πάντα με υγεία
 

DeletedUser3040

εμενα αυτος ο κοσμος που θυμησε κ5..και λυπαμε που κλεινει με τον ιδιο τροπο.μπραβο σε ολα τα παιδια και των 2 φυλων για την ορεξη τους να διασκεδασουν πανω απο ολα.
 

DeletedUser11269

καλα πατε καλα εκει στην SOL?????επρεπε να φυγω εγω για να κλεισετε τον κοσμο?????χαχαχαχαχαχ!!!Συγχαρητηρια στα φιλαρακια--τωρα πια ---της SOL και μπραβο και στις 2 φυλες για το κοινο φορουμ!!!αλλα άλλο και αυτό...μολις εφυγα εγω να κλεισει ο κοσμος....φτου σας!!χαχχαχαχαχα!!
 

DeletedUser18255

Συγχαρητηρια στα παιδια απο ΣΟΛ για την νικη τους σε αυτο τον κοσμο:clap: ,αλλα και στα παιδια απο την school που παιξανε ωραιο παιχνιδι διατηρωντας σε πολυ δυνατα πλαισια . Η ΣΟΛ απο την αρχη ειχε δειξει σημαδια οτι μπορουσε να κερδισει τον κοσμο και με υπομονη τα καταφερε.Καλη συνεχεια στο ματαιο τουτο σερβερ για οσο φυσικα κρατηθει ενεργος :D
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Συγχαρητηρια και στις 2 φιλες. Βεβαια ο κοσμος εληξε πολυ αδοξα με τα μπαν. Ηταν ενας κοσμος τον οποιο τον ευχαριστηθηκα πολυ παρολο που αναγκαστηκα να παιξω ενα ξενο account μονος μου. Ευχαριστω τα παιδια της SCHOOL απο τα οποια εμαθα πολλα. Και μπραβο στα παιδια της SOL για το παιχνιδι τους. Καλη συνεχεια σε οτι και αν κανετε!

NIKKOS
 

DeletedUser

Μπραβο παιδια καλη φαση.Σας εκλεβε ο chess και ο φουμαλ με τα υπερ **** που ειχαν αλλα στο τελος δικαιωθήκατε .Καλη συνεχεια σε επομενο κοσμο.
 

DeletedUser

Acequad ......

καπως ετσι λυθηκε η απορια, πως ενας ανυπαρκτος παιχτης φθανει στις πρωτες θεσεις .....

ban ο κυριος , ο οποιος ειχε και το θρασος να βγαινει και να κατηγορει τους αλλους για χρηση παρανομου λογισμικου......

περιμενουμε χωρις ιδιαιτερες ελπιδες να εφαρμοστει η λογικη που λεει οτι ο chess ο παρανομος ειχε 20,000 λεηλασιες και οι νομιμοι school ειχαν 100,000 λεηλασιες την ημερα ......
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Μπραβο παιδια καλη φαση.Σας εκλεβε ο chess και ο φουμαλ με τα υπερ **** που ειχαν αλλα στο τελος δικαιωθήκατε .Καλη συνεχεια σε επομενο κοσμο.
:D
έλεγα κι εγώ δεν θα πεταχτεί ο κουραμπιές

Το αν φάρμαρα με bot το ξέρουν και συμπαίχτες μου και αντίπαλοι μου στη SOL. Ρώτησε τους να σου πουν. Καρτελίτσες και Α,Β, ούτε καν C if you know what I mean :p

Οσο για τις fakes εγώ δεν είμαι παιδάκι να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, ναι έστελνα παράνομα από ένα σημείο και μετά (κάπου από τον Οκτώβριο και μετά), όπως οι περισσότεροι γιατί οι αιτήσεις υποστήριξης (βλ,
[SPOIL]
6RTGqEE.png

pqpLd1Q.png
[/SPOIL]
[SPOIL]
2RcLK95.png
[/SPOIL]
και μία άλλη προσωπικά στον Mad18
[SPOIL]
XBzDVNw.png
[/SPOIL]

έπεφταν στο κενό

Οπότε κακώς μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι και σωστά έφαγα ban για παραδειγματισμό.

καλύφθηκες νόμιμε original QQ? :p
 

DeletedUser

Γελασαμε και σημερα.Δεν φτανει που κατακλεβεις τοσα χρονια βγαινεις και μιλας κι ολας.Οχι μονο χρησιμοποιεις **** για φαρμ αφου φαρμαρεις 24 ωρες και εισαι ενα ατομο στο λογαριασμο ,εχεις **** για να αναγνωριζεις με αυξοντα αριθμο ,**** για να κολλας επιθεσεις και να κοβεις ,**** για να φευγουν επιθεσεις συγκεκριμενη ωρα.**** για φεικς .
Με τι θρασσος "δινεις" αλλους παικτες ,οταν εσυ εισαι ο πρωτος στην παρανομια ? Τι λογικη ειναι αυτη?Καλα δεν ντρεπεσαι λιγο ή νομιζεις οτι δεν ξερουν τι κανεις ?Αηδια και μονο .Πηρες και την φυλη που σε εμπιστευτηκε στο λαιμο σου


Ξερεις τι σε πειραζει? Που δεν εισαι ο μονος που εχει **** .Οσο καιρο ειχες μονο εσυ και καμια δεκαρια αλλοι το παιζες υπερπαικτης ,πρωτος στην καταταξη και συμβουλατορας .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
1 άτομο στο λογαριασμό που φαρμάρει 1-2-3 φορές τη μέρα αλλά σε καθημερινή βάση όχι 1 φορά τη βδομάδα. Τόσο απλα. Και με έχουν δει και το ξέρουν πολλοί παίχτες :p
Οσο για τα κολλήματα όχι δεν μπορώ να κολλήσω στα 1-2 ms όπως άλλοι. Πάλι με έχουν δει και το ξέρουν οπότε τσάμπα προσπαθείς να ρίξεις στάχτη στα μάτια.

Τα ξαναείπαμε αυτα, "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" και ότι και να γράφεις δεν με αγγίζει και το ξέρεις original :p
 

DeletedUser

74x Ληστής της ημέρας
Λεηλάτησε τους περισσότερους πόρους σε αυτόν τον κόσμο, μέχρι τις 00:00!
Καλύτερο αποτέλεσμα: στις 08.10.2015 (92.241.297 πόροι)
31x Οι περισσότερες λεηλασίες σήμερα
Λεηλάτησε τα περισσότερα χωριά σε αυτόν τον κόσμο, μέχρι τις 00:00!
Καλύτερο αποτέλεσμα: στις 03.09.2015 (20.057 χωριά)

με 1-2-3 φορες την ημερα λεηλατησες 31 φορες 20.057 και 74 φορες ληστης με 92.241.297 πόροι?Συνεχιζεις να λες ψεμματα ,ρεζιλεψου κι αλλο μπορεις.Δεν μπορεις να κολλησεις ? Πολυ γελιο ,χιλια συγνωμη αλλα εδω ανεβαιναν δικα σου κολληματα και καυχιοσουν οτι ειναι και χερατα.Να σου πω κατι? βαλτο καλα στο μυαλο σου χωρις τα **** εισαι ο μεγαλύτερος νουμπας των φυλετικων ουτε τα ψεμματα δεν μπορεις να καλυψεις γιατι ως νουμπας σου αρεσουν τα βραβεια και τα εχεις να φαινονται,νουμπα εεεε νουμπα.
 

DeletedUser2088

Κλειδώνει.

[aig]Καταλαβαίνετε ότι έχετε παραβιάσει όλους τους κανόνες του φόρουμ.

Πριν αρχίσουμε τα μπάν και εδώ, το θέμα κλειδώνει και άνοιγμα παρόμοιου θέματος θα έχει την ίδια τύχη.[/aig]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή