SOL VS SCHOOL

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Την καλησπερα μου στην ομαδα του εξτερναλ.Μετα απο αρκετα τελευταια μηνυματα που ειδα να αναφερουν το ονομα μου βγηκα και γω να ανακοινωσω αυτο που απο οτι εμαθα σημερα το πρωι εχει μαθευτει ηδη.Αλλα ας το κανουμε και πιο επισημο ετσι για τα ματια του κοσμου ;)

Λοιπον,εγω σαν Σωτηρης και λογαριασμος AceQuad αποχωρω απο τον κ33,οι λογοι,η κακη συμπεριφορα που εβλεπα απο πολλα μελη της φυλης εδω και 3 μηνες με αποκορυφωμα την περασμενη παρασκευη ενα δημοσιο κραξιμο απο τον Νικολα-Ντα βιντσι στο σκαιπ ρουμ της φυλης,ενω προσπαθουσα να προτεινω μια λυση για το προβλημα του μετωπου της κ55.
Ξενερωσα,απογοητευτικα και στεναχωρηθηκα αρκετες φορες για αυτη τη φυλη,αλλα καθομουνα καθε φορα,μετα απο καθε προσβολη για τον Νικο-Blacko και μερικα αλλα παιδια που αναγνωριζα τις προσπαθειες τους.
Σαν παικτης παιζω για την παρεα και αυτη μου δινει κινητρο,και οχι για το κλεισιμο,οποτε,εφοσον η παρεα πλεον δεν με θεωρουσε μελος της,η αποχωρηση μου ηταν μαλλον αναμενομενη.

Θελω να πω ενα δημοσιο ευχαριστω στα παιδια απο σολ,που απο τον κ30 μεχρι και τωρα με ανεχτηκαν,για το γελιο που ριξαμε,τους καφεδες που ηπιαμε(και ελπιζω να συνεχισουμε να πινουμε) μιας και κακια δεν κραταω σε κανεναν.Εχω παραδεχτει οτι με τον Νικολα συγκεκριμενα,εκτος παιχνιδιου τον θεωρω την καλυτερη παρεα,στο παιχνιδι ομως δυστυχως δεν μπορουμε να ταιριαξουμε.

Οσο για τα παιδια απο σκουλ,εχω να πω ενα μπραβο γιατι ησασταν ενας πολυ καλος αντιπαλος(πολυ καλυτερος απο οτι υπολογιζαμε να ειστε) και χαρηκα πολυ που παιξαμε αντιπαλοι,και δεν κρυβω οτι θα επιθυμουσα σε αλλο κοσμο με καποιους να ημασταν και συμπαικτες.
Και με οσους ειπαμε μια παραπανω κουβεντα ζητω να με συγχωρεσετε,ηταν ξεκαθαρα στα πλαισια του παιχνιδιου και δυστυχως στον φανατισμο που προκαλει,κακια οπως ειπα δεν κραταω σε κανεναν.Θα μπορουσα να αναφερθω προσωπικα αλλα θα επαιρνε χρονο,οσοι χρειαζετε να καταλαβετε πιστευω καταλαβατε!

Τελος,ευχομαι και στις 2 φυλες(στην σολ λιγο παραπανω) καλη επιτυχια,και μακαρι ο κοσμος να κλεισει με ωραιο ξυλο και οχι με τις πονηριες που ακουω οτι γινονται την τελευταια βδομαδα.

Υ.Γ.Δεν θα ξαναποσταρω στο ποστ μιας και δεν ειμαι πλεον στον κοσμο αλλα ελπιζω να μην δω απαντησεις τυπου "κοτας,χεστη" κλπ κλπ.Οι λογοι ειναι καθαρα παρεξηγηση μεσα στη φυλη,ουτε κοτεψα ουτε φοβηθηκα μην παω πυξιδα,αυτο το εχω αποδειξει οτι δεν το κανω και στον κ30,που παρα τα τοσα κοκκινα,επαιζα για την παρεα :)

Υ.Γ.2.Ουσιαστικα εχω σταματησει να παιζω απο την περασμενη πεμπτη(οταν εχασα χωριο απο τον τσες με τα 20 λς που λεγατε),για την ιστορια,το χωριο χαθηκε γιατι οι κοντινοτερες διαθεσιμες μοναδες μου ηταν στα 39 λεπτα και το τρενο μπηκε απο τα 35 λεπτα.Οσοι συνεχιζετε ακομα να μην πιστευετε,αλλαξτε παιχνιδι :).Τα χωρια που πηρατε απο τοτε μεχρι και χθες βραδυ,που παρεδωσα το ακκ,απλως δεν παιζοντουσαν μιας και ηθελα να δειξω στην φυλη,πως παιζει το ακκ που μου περιγραφανε τοσο καιρο σαν να ειμαι εγω(ανενεργος,χανει καθε μερα χωρια και πολλα αλλα).

Καλη συνεχεια σε ολους!
 

DeletedUser30692

Καλή συνέχεια Σωτήρη. Καλά να περνάς απο καλοκαίρι που θα ειμαι free τα ξαναλέμε συμπαίκτες ελπίζω :p .
 

DeletedUser

πρεπει να ειστε λιγο μαπες εκει στη σολ για να ξενερωσετε τον Σωτηρη
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Καλό χειμώνα Σωτήρη και καλή ξεκούραση από τις φυλετικές :)

Ελπίζω να μην σε πειράζει που μπαίνουν επιθέσεις. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψες πριν λίγο.

Ως αντίπαλος της SOL θα έπρεπε να κράξω που σε άφησαν να φύγεις από τον κόσμο κλπ. αλλά επειδή δεν είναι το στυλ μου πιστεύω οτι το νόμισμα έχει πάντα 2 πλευρές οπότε το κράξιμο που έφαγες απο τους δικούς σου μπορεί εν μέρει να δικαιολογείται (δεν ξέρω λεπτομέρειες, υποθετικά μιλάω). Ίσως ο "τρόπος" να ήταν άσχημος και όχι αυτό που ήθελε π.χ. ο Da Vinci να μεταφέρει (μου συμβαίνει και μένα κάποιες φορές πάνω στην ένταση του παιχνιδιού γι'αυτό το λέω )

Όπως και να έχει χάρηκα που παίξαμε και ίσως τα ξαναπούμε σε άλλο κόσμο.

ΥΓ. Να γράφεις external. Η γνώμη σου μετράει. ;)
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
σημερα η σκουλ εδειξε τι φυλη ειναι στην πραγματικοτητα
σημερα επεσε και η τελευταια μασκα αυτης της ''ηθικης'' και ''μπεσαλιδικης'' φυλης

καλα ρε παλικαρια δεν εχετε λιγο τσιπα πανω σας?

για να το μαθουν ολοι οσοι διαβαζουν αυτο το φορουμ... σημερα οι παιχταραδες της σκουλ χτυπησαν με επιθετικα και αριστους τον λογαριασμο sesto senso (constantinople333)
το μοναδικο παιδι στον ελληνικο σερβερ με προβλημα τυφλωσης το οποιο το γνωριζουν απαντες

αυτοι ειστε λοιπον! εις ανωτερα!
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Πλάκα κάνεις έτσι; :p

Εννοείται οτι με αυτό που λες προσβάλεις τον συμπαίχτη σου που μάλλον το συνηθίζεις εκει πέρα...
Όπως είσαι εσυ παιχτης του 33 έτσι είναι και αυτός. Και χωριά θα παίρνει και χωριά θα χάνει όπως όλοι μας. Τον constantinople τον ξέρω από τον Κ7 (εποχές Μπεε!) που έγραφε στο external και χαρά μας θα είναι να γράφει και σε αυτόν τον κόσμο γιατί όλοι ξέρουν οτι του αρέσει το παιχνίδι και η παρέα. Αν δεν θέλει να δέχεται επιθέσεις θα μου στειλει μηνυμα και θα μου το πει.

Για τον πρώην συμπαίχτη σου που αποχώρησε από τη φυλή καμιά κουβέντα δημόσια θα πεις ή τον έχεις γραμμένο και κοιτάς τα χωριουδάκια του; Θα τα πάρεις όλα εσύ ή θα δώσεις και κάποια στον sesto senso;
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
δεν προσβαλω καθολου τον συμπαικτη μου, εισαι απαραδεκτος και εσυ και η φυλη σου και μονο που σηκωσατε σπαθακι
σιγα μην σε παρακαλεσει για να μην τον χτυπησεις κιολας, κυριε μεγαλε υπερπαικτη

υγ1. για το τι λεω στον πρωην συμπαικτη μου δεν σε αφορα ουτε εσενα ουτε κανεναν εδω, για αυτο υπαρχει το σκαιπ :)

υγ.2 εννοειται πως θα δωσω και στον μαρινο, δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα που εστησες λογαριασμο με βαρβαρα και κανιβαλισματα
 

DeletedUser33703

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας , τα στατιστικά από το πλάνο της SOL μέχρι στιγμής

[SPOIL]Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: School, Schοol
Παίκτες: patatina

Timeframe: 21/10/2015 01:00:00προς22/10/2015 23:40:55

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 67
Πλευρά 2: 22
Διαφορά: 45

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 543,260
Πλευρά 2: 174,679
Διαφορά: 368,581

chart

[/SPOIL]

και παρακάτω τα στατιστικά κόσμου ...

[SPOIL]Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: School, Schοol
Παίκτες: patatina

Timeframe: 01/07/2015 03:05:52προς22/10/2015 23:40:55

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 709
Πλευρά 2: 789
Διαφορά: 80

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 5,550,092
Πλευρά 2: 6,188,944
Διαφορά: 638,852

chart


[/SPOIL]
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Αυτο που θες να το παίξεις παιδί της εκκλησίας και της ηθικής με ξεπερνάει :p

Όταν ένας συμπαίχτης μας που έχουμε ξενυχτήσει μαζί κάποια χρόνια βγαίνει στο external και μας κατηγορεί οτι σταματαει το παιχνιδι εξαιτίας μας, έχουμε τα μπαλάκια να του απαντήσουμε δημόσια και να εκτεθούμε για να βγάλει τα συμπεράσματα του ο κόσμος.

Να πετάμε λάσπη εδώ κι εκεί ξέρουμε. Να πούμε 2 σωστά λογάκια δυσκολευόμαστε όμως...

Πίστεψε με, δεν θες να κάτσω να πάρω βάρβαρα :p

ΥΓ. Ο συμπαίχτης σου sesto senso θελει να παίξει φυλετικές μάχες και να βοηθήσει τη φυλή του οπότε μην τον ξαναπροσβάλεις


το λεγα εγω οτι ο ήλιος έκαψε την πατατίνα σε κάποια ακτή... κανείς δεν με πίστευε :p
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33711

Πρωτα απο όλα Σωτηρη πηρες την καλυτερη αποφαση φιλε μου. Και πανω απο όλα για τη ζωη σου. Το παιχνιδι αυτο βγαζει το κακο προσωπο αλλα ισως και το πραγματικο καποιων ατομων και υπαρχουν τοσα ωραια πραγματα να κανεις στην πραγματικη ζωη. Αυτα αξιζουν 100 φορες παραπανω και ας χαθει ολοκληρος λογαριασμος! Το να μην αναγνωριζουν μερικοι μερικοι την υποστηριξη που προσφερες στη φυλη σου ειναι δικο τους προβλημα και οχι δικο σου. Χαρηκα που υπηρξα αντιπαλος σου και που σε γνωρισα, καλη συνεχεια και κοιτα να περνας καλα !! :)

Αυτη μολις τη στιγμη τα δυο παιδακια που θελουν να λενε οτι τρεχουν και τη Sol, επιηκως απαραδεκτη οργανωση και τροπος λειτουργιας για μια φυλη(αλλωστε αυτο ειναι το μεγαλυτερο και προφανεστατο προβλημα), προσβαλουν την νοημοσυνη μας. Οποιος παιζει το παιχνιδι αυτο το παιζει για το συνολο του. Και μονο που βγαινεις στο εξωτερικο και λες οτι λες Da Vinci ειναι ρατσιστικο απεναντι στον συμπαικτη σου-αλλωστε ολοι ξερουμε οτι εμεις απο τη school δειχνουμε μεγαλυτερο σεβασμο προς τα μελη της φυλης σου παροτι εσυ που η μυτη σου εχει φτασει στο Θεο. Τελος το να ονομαζουμε πλανο φυλης το ρουφιανομαζεμα με χρονους δωσμενους απο διαμοιρασμο εντολων(προσωπικα σα λογαριασμος νομπλαρα πατατινα 6:02 οι βοηθειες μου ερχονταν 6:05 και ως διαμαγειας ο εντιμος blacko εκανε ρικλειμ 6:03 :rolf: ναι αυτο το θεωρουν πλανο σε φυλη οι Solιτες) ειναι επιηκως απαραδεκτο και απορω που βγαινεται και ειστε και περηφανοι. Λοιπον το πλανο που βαρεσατε πανω απο 40-50 χωρια με τρενα στο πραγματικο σας πλανο πηρατε 2 χωρια στην πρωτη φαση(?) και εαν. Συνεχιστε να χαιρεστε για το εργο του ρουφιανου και κλειστε τα ματια στην πραγματικη εικονα της φυλης σας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
γενικα ειμαι θρησκο παιδι ναι
στο θεμα μας, εστειλες μηνυμα στον παικτη μου και περιμενες τι?? να σου πει σε παρακαλω μην με χτυπας αλλο?
για γελια εισαι!!

οσο για το θεμα με τον Σωτηρη οπως σου ξαναειπα και πιο πανω δεν σε αφορα, οπως δεν με νοιαζει και καθολου τι συμπερασματα θα βγαλει ο κοσμος, σχεδον ολοι οσοι ειναι εδω ειναι ασχετοι οποτε η γνωμη τους μου ειναι αδιαφορη

αλλοι παιζουν και μιλανε για να φαινονται καλοι στον κοσμο κυριε Κωστα
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
γενικα ειμαι θρησκο παιδι ναι

ε με τόσες εκκλησίες στο λογαριασμό σου λογικό είναι :p

στο θεμα μας, εστειλες μηνυμα στον παικτη μου

"συμπαίχτη μου" λέγεται στη γλώσσα των φυλετικών εκτός αν έχεις κάποιου είδους ιδιοκτησία στους λογαριασμούς π.χ. AceQuad και κάνεις ότι γουστάρεις

δεν με νοιαζει και καθολου τι συμπερασματα θα βγαλει ο κοσμος, σχεδον ολοι οσοι ειναι εδω ειναι ασχετοι οποτε η γνωμη τους μου ειναι αδιαφορη

Αυτή είναι η SOL. (όσοι απο τους παίχτες μείνουν δηλαδή με τέτοια μυαλά...)
Γι' αυτό και η επίσκεψη Ολάντ σήμερα, ήρθε να ελέγξει τις γαλλικές ψηλομυτούλες :D
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
ακριβως αυτη ειναι η SOL μια αντισυστημικη φυλη που παιζει το παιχνιδι της γιατι το γουσταρει και οχι για τα ματια του κοσμου

αλλοι το παιζανε τοσο καιρο αθωες περιστερες και αποδειχθηκε οτι ειχαν λερωμενη τη φωλια τους
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Μόλις χθες νόμπλαρες χωριά από ρουφιανιά και βγαίνεις να το παίξεις λευκή περιστέρα; :wow:

ακριβως αυτη ειναι η SOL μια αντισυστημικη φυλη

Εμ, γι' αυτό επικρατεί αναρχία εκει πέρα και μπαινοβγαίνετε από τη φυλή. :p
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
που ακριβως το επαιξα λευκη περιστερα??

σε βλεπω να δυσκολευεσαι ομως να κερδισεις μια αναρχη φυλη που διοικειται απο 2 πιτσιρικια
 

DeletedUser33703

Πρωτα απο όλα Σωτηρη πηρες την καλυτερη αποφαση φιλε μου. Και πανω απο όλα για τη ζωη σου. Το παιχνιδι αυτο βγαζει το κακο προσωπο αλλα ισως και το πραγματικο καποιων ατομων και υπαρχουν τοσα ωραια πραγματα να κανεις στην πραγματικη ζωη. Αυτα αξιζουν 100 φορες παραπανω και ας χαθει ολοκληρος λογαριασμος! Το να μην αναγνωριζουν μερικοι μερικοι την υποστηριξη που προσφερες στη φυλη σου ειναι δικο τους προβλημα και οχι δικο σου. Χαρηκα που υπηρξα αντιπαλος σου και που σε γνωρισα, καλη συνεχεια και κοιτα να περνας καλα !! :)

Αυτη μολις τη στιγμη τα δυο παιδακια που θελουν να λενε οτι τρεχουν και τη Sol, επιηκως απαραδεκτη οργανωση και τροπος λειτουργιας για μια φυλη(αλλωστε αυτο ειναι το μεγαλυτερο και προφανεστατο προβλημα), προσβαλουν την νοημοσυνη μας. Οποιος παιζει το παιχνιδι αυτο το παιζει για το συνολο του. Και μονο που βγαινεις στο εξωτερικο και λες οτι λες Da Vinci ειναι ρατσιστικο απεναντι στον συμπαικτη σου-αλλωστε ολοι ξερουμε οτι εμεις απο τη school δειχνουμε μεγαλυτερο σεβασμο προς τα μελη της φυλης σου παροτι εσυ που η μυτη σου εχει φτασει στο Θεο. Τελος το να ονομαζουμε πλανο φυλης το ρουφιανομαζεμα με χρονους δωσμενους απο διαμοιρασμο εντολων(προσωπικα σα λογαριασμος νομπλαρα πατατινα 6:02 οι βοηθειες μου ερχονταν 6:05 και ως διαμαγειας ο εντιμος blacko εκανε ρικλειμ 6:03 :rolf: ναι αυτο το θεωρουν πλανο σε φυλη οι Solιτες) ειναι επιηκως απαραδεκτο και απορω που βγαινεται και ειστε και περηφανοι. Λοιπον το πλανο που βαρεσατε πανω απο 40-50 χωρια με τρενα στο πραγματικο σας πλανο πηρατε 2 χωρια στην πρωτη φαση(?) και εαν. Συνεχιστε να χαιρεστε για το εργο του ρουφιανου και κλειστε τα ματια στην πραγματικη εικονα της φυλης σας.

Τελικά κάποιος πειράχτηκε πάρα πολύ που μάλλον θα έχει συνεχόμενα νεύρα από εδώ και στο εξής .
Θα σου σου πρότεινα να πάρεις παράδειγμα από τον αρχηγό σου και να μην εκτίθεσαι από εκεί και πέρα υπάρχει και άλλη λύση
ξυδάκι

Κάποτε με εκτιμούσες τώρα έγινα και εγώ ένα παιδάκι που νομίζει ότι τρέχει την σολ , σκέψου όμως όπως λες τι φυλή είστε εσείς που έχετε ρουφιάνο από μία ανοργάνωτη φυλή σαν και εμάς .
Μάλλον κάποιους του πείραξε πολύ που τώρα η SOL πληρώνει με το ίδιο νόμισμα .
 

DeletedUser

Κωστα και Βασιλη ευχαριστω για τα ωραια σας λογια και οντως οι ωρες που μου γεμιζε το παιχνιδι ευχαριστα,ευκολα αντικαθιστουνται απο αλλες ευχαριστες ασχολιες,αλλα δυστυχως αυτο το παιχνιδι νομιζω οτι ειναι σαν το τσιγαρο,δυσκολα λες οτι το κοβεις και οντως το κοβεις.Θα με ξαναδειτε σιγουρα καπου αν συνεχισετε και σεις μετα τον κ33,ειτε συμπαικτες ειτε ξανα αντιπαλοι θα χαρω πολυ να ξαναβρεθουμε :)

Τωρα οσο για το θεμα του ρουφιανου,κρινοντας ως εξωτερικος παρατηρητης πλεον εχω να πω τελειως αντικειμενικα,οτι και σεις το κανατε και απο οτι ακουσα ισως το ξανακανετε,οποτε μην το βλεπεται στραβα,ρουφιανια ειναι και ισχυει απο τον κ1 μεχρι και τωρα ;)
 

DeletedUser28750

.......

εγω παιζω φυλετικες γιατι εσθανομαι ενας σαν εσας χωρης καποια ιδιετερη αντημετωπηση,,,δεν ζηταω χατιρια ουτε ελεημοσινες,,,τελος δεν εχω παρακαλεσει ποτε μια φυλη να μην με χτυπησει..
ο τυφλος παικτης τον φυλετικονμαχον
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34065

εγω παιζω φυλετικες γιατι εσθανομαι ενας σαν εσας χωρης καποια ιδιετερη αντημετωπηση,,,δεν ζηταω χατιρια ουτε ελεημοσινες,,,τελος δεν εχω παρακαλεσει ποτε μια φυλη να μην με χτυπησει..
ο τυφλος παικτης τον φυλετικονμαχον

εισαι τσακαλος αδερφε , οσο για τον νταβιντσι να το κοιταξει λιγο γιατι εξελισεται στον πιο αντιπαθη και αλλαζονα του .gr και δοξα τω θεω εχουν περασει πολυ.

βλακακο πεσε για υπνο γιατι οσο μιλας χανεις ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ


[aig]Προειδοποίηση
2.α. Προσωπικές προσβολές δεν επιτρέπονται πουθενά μέσα στο forum ή σε οποιοδήποτε άλλη λειτουργιά του forum (πχ προσωπικά μηνύματα). Παρακαλούμε να προσέχετε όλα σας τα "πειράγματα" ή τα "flames" να έχουν αυστηρή σχέση με το παιχνίδι. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική ζωή του καθενός, θα τιμωρείται αυστηρά.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
μαθε να γραφεις ελληνικα σκουπιδακι


[aig] 10 Πόντοι
2.β. Γραμματική/ορθογραφία
Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός της γραμματικής/ορθογραφίας ενός άλλου μέλους. Αν η γραμματική/ορθογραφία ενός μέλους δεν είναι κατανοητή, παρακαλούμε να το αναφέρετε χρησιμοποιώντας την "αναφορά", ώστε ένας διαχειριστής του παιχνιδιού ή του φόρουμ να μπορέσει να τη διορθώσει.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή