SOL VS SCHOOL

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Υ.Γ.Κωστα συνεχισε να γραφεις στο εξτερναλ,πρωτος κοσμος που συναντω ανθρωπο με τον οποιο μπορω να κανω συζητηση με δοσεις προπαγανδας στο φορουμ απο την οποια βγαινει νοημα και οχι κομπλεξ (L)

Δεν εχει νοημα. Εδώ real life δεν μιλαω με ανθρωπους που προσβαλουν και με ψευτομαγκια κοιτανε να πουν τη γνωμη τους (βλεπε καφενεια και συζητησεις για πολιτικα ή αθλητικα που είναι όλοι ξερόλες) θα κάτσω να ασχοληθώ σε ένα forum? :p

Ακομα και το σχολιο του Νικου προσβλητικό το θεωρώ. Τί θελει να μου πει; οτι αυτος ξερει τις ρυθμίσεις ενώ εγώ όχι; Ο efrem πεταχτηκε απο τη φυλή αφου απο προχτες δεν επαιζε, δωθηκε οδηγια να τραβηχτούν αμυνες και να νομπλαριστουν τα χωρια. τελεια και παυλα. Αν μου εξηγούσες για ποιο λογο μπηκε αυτος απο τους all in στη SOL θα εισαι σε θεση να μου κανεις οποιαδηποτε αλλη ερωτηση.

Μιλήστε με τον "larilari στο γιαλό πετουν οι γλάροι" τώρα να περνάτε την ώρα σας

Εγω ενα ξέρω. Όταν ο κόσμος κλείνει είτε είσαι κερδισμένος είτε χαμένος τα πιόνια μπαίνουν πάλι στο κουτί τους και μενετε μονοι εσεις και το pc σας. Εμενα μου αρεσει το παιχνιδι σαν να παιζω μια μεγαλη παρτιδα σκακι. Ουτε με τα κομπλεξ ουτε με τα ψυχολογικα του καθενα εχω ορεξη να ασχοληθω ή να απαντάω.

Τον κόσμο θα τον κερδίσει η School και εδώ θα είμαστε να το δειτε.

Καλο υπολοιπο καλοκαιριου
 

DeletedUser30115

Φτάνει να παίξουμε όμορφα και τίμια και ας τον κλείσει και ή all in τον κόσμο,δεν μας νοιάζει
Μάλλον μπερδευτηκατε για πιο λόγο παίζουμε εμείς στον κ33
Μόνο και μόνο που ακούμε τι ονόματα στρατολογείται σε λογαριασμούς σας τόσο μας πεισμωνετε να συνεχίσουμε και να παίξουμε
Βαλτε και άλλους δημοφιλείς/oνοματαρες/σκιλλατους στους Σκουλ (αυτό μας λέει πολλα)
Αλλά όπως κάνετε εσείς κινήσεις περιμένετε και τις δικές μας
Βλέπεις το σκάκι παιζετε απο 2 παίκτες Κώστα :D
Καλή συνέχεια!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33703

Κωστή καμία προσβολή απολύτως , το θέμα μας είναι ότι είπες μια βλακεία και δεν το παραδέχεσαι προσπαθώντας να τα μπαλώσεις .
Και εγώ έχω πει 1000αδες βλακείες κατά καιρούς , δεν σε κρίνω επειδή είπες την βλακεία σε κρίνω επειδή δεν το παραδέχεσαι .

Όπως είπες και εσύ είναι ένα παιχνίδι μόνο που κάνεις ένα μεγάλο λάθος , όταν τελειώνει η παρτίδα τα πιόνια δεν μπαίνουν στο κουτί τους αλλά ξανά στήνονται όπως ήταν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι .
Κανένα κόμπλεξ και κανένα ψυχολογικό από μέρους μου και θα σου δώσω και μία συμβουλή .

Όταν ταυτίζεσαι με ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας και σχηματίζεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου μέσα στο παιχνίδι χάνεις από το real life . Στο λέω γιατί έχω θυσιάσει πολλά πράγματα για το ****παίχνιδο όπως και εσύ όπως και πολλοί άλλοι .

Κανείς δεν σε πρόσβαλε και κανείς δεν έθιξε το παικτικό σου επίπεδο , ξέρουμε όπως είπες όλοι τι έχεις κάνει μέσα ''στο παιχνίδι'' αλλά μέχρι εκεί .
Και να με πούνε νουμπά δεν θα δώσω καμία σημασία γιατί μπορεί και να είμαι , δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με έναν τυχάρπαστο που παίζει ένα παιχνίδι το οποίο παίζω και εγώ και νομίζει ότι έχει βρει το νόημα της ζωής .

Τώρα το ποιος θα κλείσει τον κόσμο λίγη σημασία έχει για εμένα , το μόνο που θέλω είναι να περνάω ευχάριστα την ώρα μου , οκ με νοιάζει να κερδίσω αλλά δεν θα βγάλω και χολή .
Αυτά στα λέω γιατί σήμερα έβγαλες κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που δεν μου άρεσαν και σε έκανε το παιχνίδι να τα βγάλεις οπότε get a life.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Όπως είπες και εσύ είναι ένα παιχνίδι μόνο που κάνεις ένα μεγάλο λάθος , όταν τελειώνει η παρτίδα τα πιόνια δεν μπαίνουν στο κουτί τους αλλά ξανά στήνονται όπως ήταν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι .

:wow: το σκεφτηκες πολύ ή σου βγήκε αυθόρμητα έτσι για να πεις την εξυπναδα σου; Μηπως να μου μαθεις και λίγο σκακι παραπάνω γιατι κάτι σαν παντογνώστη σε κόβω κι εσενα όπως τα λες. Τα δικα μου πιονια μπαινουν σε παρτιδα καθε 1-2 χρονια, ουτε μπαινω απο κοσμο σε κοσμο και να μην μπω και καθολου δεν με νοιαζει. Ουτε σε premade φυλες μπαινω, ούτε με ποιον θα παιξω συμπαιχτης ή αντιπαλος με νοιαζει, ούτε να καίγομαι στο skype 15 ωρες τη μερα και να ακούω την ιστορία του καθενός με νοιάζει. Αρκεί να περναω καλα, να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και να βοηθάω τους συμπαίχτες μου να κάνουν το ίδιο.

Μου κανεις σχολιο για το χαρακτηρα μου να μου πεις τι; οτι ειμαι σαν κι εσενα ή μηπως θες να φωτογραφίσεις κατα βαθος τον εαυτο σου αλλα το πας γυρω γυρω;

Σας δωθηκε η ευκαιρια απο την αρχη του πολεμου να μιλαμε στο external ηρεμα και πολιτισμενα να συζηταμε για τον πολεμο και με την 1η ευκαιρια που παιρνουν καποια χωρια τα συμπαιχτακια σου βγηκαν να πανηγυρισουν και να δειξουν οτι υπαρχουν. Να τον δω τον έναν και τον αλλον οταν φανε 10.000 επιθεσεις πόσο θα βγαινουν να πανηγυριζουν. Αλλα τα εχω δει τοσες φορες αυτα που βαριεμαι πραγματικα και να ασχοληθω σε αλλον εναν κοσμο.

Οποτε καθιστε και μιληστε με οποιον σας κανει κεφι και get a life οπως λες κι εσυ τωρα που ειστε πιτσιρικια. Εμεις οι μεγαλοι τα εχουμε τακτοποιημένα στο μυαλο μας τα περισσοτερα πραγματα και ξερουμε γιατι παιζουμε ενα παιχνιδι και πώς να φερθούμε μέσα σε αυτό (με εξαιρέσεις πάντα)

Θα σταματησω να διαβαζω external γιατι παντα μπαινω στον πειρασμο να γραφω οποτε απαντησε μου Ingame αν θες :p

à bientôt :p
 

DeletedUser33703

Θα σου γράψω εδώ επειδή ξέρω πολύ καλά ότι θα διαβάζεις καθημερινά external .
Ακόμα συνεχίζεις αυτό το επιθετικό ύφος λες και είμαστε σε αληθινό πόλεμο , και είμαστε στα αντίπαλα στρατόπεδα , θα σου ξανατονίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας .

Σου μιλάω για real life και μου μιλάς για τις 10.000 φακε που θα δέχονται οι δικοί μου.
Λοιπόν για να το τελειώνουμε εδώ το θέμα , δεν σε έχει προσβάλει κανείς και κανείς δεν έχει αμαυρώσει το πρόσωπο σου , μπορείς να ρωτήσεις τον οποιοδήποτε ακόμα και άτομα από τη φυλή σου , ήρεμα και πολιτισμένα μιλάμε τουλάχιστον εγώ από την αρχή .
τα υπόλοιπα όπως λες και εσύ in game , και ας νικήσει η καλύτερη φυλή .
 

DeletedUser

περνουσε η ωρα μου ευχαριστα στ external αλλα
τις τελευταιες μερες με εχει πιασει θλιψη με αυτα που διαβαζω...

blacko,οταν πας με υπουλο τροπο να μειωσεις καποιον,ο αλλος περιμενεις να σου πει ευχαριστω?
ναι υπουλο,καλα διαβασες!

ποτε δεν ειπε o chessknight οτι εδιωξε τον efrem για να τραβηχτουν οι αμυνες της φυλης...αλλα αμα θελει κανεις να βγαλει συμπερασματα,θα τα βγαλει
δεν θα τον εμποδισει κατι τοσο μικρο οσο...η λογικη

και επισης ξερεις(σαν καλος γνωστης των ρυθμισεων του κοσμου που εισαι) δεν ειναι μονο οι αμυνες που ηδη ειναι στ χωρια αλλα ειναι και αυτες που ειναι στ δρομο,οι οποιες θα επιστεψουν αμεσως αν ο παικτης ειναι εκτος φυλης

καλα το οτι μιλας για χαρακτηρα εσυ,τουλαχιστον υποκριτικο απο μερους σου
κανεις που κανεις σκουπιδολογια,καντην σωστα τουλαχιστον

και κατι τελευταιο,μιας και απο οτι φενεται σαρεσουν οι σκακιστικες παρομοιωσεις
παρετε οσα πιονακια στ rim μπορειτε και χαρειτε οσο προλαβαινετε
γιατι ο βασιλιας σας δεν μου φενεται και πολυ ασφαλης...
το houdini ηδη βγαζει mate in 27 lol

υγ.και για να σας προλαβω
ποιος ειμαι?ειμαι ζωντανη αποδειξη οτι ο chessknight κατι κανει σωστα και σε αυτον τον κοσμο
 

DeletedUser

Καλημερες κ απο εμενα ... Δεν εχω μπει στη διαδικασια να διαβασω τι γραφετε στο φορουμ ...

Για αλλη μια φορα ξεφευγει το παιχνιδι , και δεν γινεται παιχνιδι αλλά αληθινος πολεμος ...

Εγω εχω να πω παντως οτι ειναι τιμη μου που παιζω σε αντιθετη φυλη , με τον Chessknight . Εχω ακουσει μονο καλα λογια κ αυτον κ ειναι η ωρα να επιβεβαιωσω καθε τι που εχω ακουσει κατα καιρους ...

Δεν με νοιαζει τι ειπώνονται μεταξυ των φυλων , με νοιαζει να απολαμβανω το παιχνιδι μου ...
Εδω και περιπου μια βδομαδα εχω μπει σε λογαριασμο της SOL.

Συνηθως τον κοσμο δεν τον κλεινουν οι καλυτεροι , αλλά οι πιο επιμονοι ..
Ας κερδισουν λοιπον οι πιο επιμονοι !

Καλο καλοκαιρι να εχουμε με υγεια κ το παιχνιδι ερχεται σε δευτερη μοιρα ..
 

DeletedUser21861

Απο οσα εχω διαβασει για τον πολεμο πρεπει να γινεται πολυ ωραιο παιχνιδι!!! Κατι τετοιες φασεις καλα ειναι να τις πετυχαινεις!!!

Καλη τυχη στην sol και στην scholl απο οσο διαβαζω αυτοι οι 2 ειναι διεκδικητες του κοσμου!!!


Υ.Γ θα το εψηνα αν ειχατε κανα ησυχο ακκαουντ να παιξω λιγο αμυνα στις επιθεσεις απο sol!!!
 

DeletedUser

Καλοκαιρι μονο να μην ηταν και θα μας γραφανε και στις εφημεριδες,χαχαχαχαχ :p

Παντως μια σημειωση στον peskyknight,φιλε μου,εκει που λες οτι προσπαθει ο νικος να μειωσει εμμεσα και μπλα μπλα μπλα,οταν ο κωστας εκανε το ιδιο,γιατι δεν βγηκες να πεις κατι;
Και για να μιλησω με παραδειγματα.
1:Για τον παικτη δροσος της all-in που μπηκε για 4 ωρες σολ,ο κωστας βγηκε με ειρωνικο υφος να χαρακτηρισει την αλλαγη φυλων ως ανταλλαγη αμυνων για να σωθει καποιο χωριο.Πρωτο φαουλ στο οποιο εγω βγηκα και απαντησα με καθαρα φιλικο υφος.
2:Γινεται το πλανο στον μπλακο και μετα υπαρχουν σχολια του πετυχημενου/αποτυχημενου κλπ κλπ.Κανουμε εμεις πλανο και οντως στην πρωτη φαση παιρνουμε πολυ λιγοτερα απο αυτα που περιμεναμε,τοτε βγαινει ο κωστας και μιλαει για πλανο 100 χωριων απο το οποιο πηραμε τα 3 ΟΥ!

Εξηγησε μου,για ποιον λογο καποιος απο εμας να μην προσβληθει απο αυτα τα 2;;

Υ.Γ.Κωστα δεν τα λεω ουτε για να σε προσβαλω,ουτε και να σε κρινω,καλα εκανες και τα ειπες,απλως αναφερομαι στον συμπαικτη σου που απανταει υποκειμενικα και οχι αντικειμενικα :)
 

DeletedUser33711

Δεν εχει σημασια να βρουμε την ακρη του νηματος Σωτηρη ολοι τραβηξαμε το σχοινι και το ξερουμε καλα. Καιρος λιγο να ηρεμησουμε νομιζω και να τα δουμε ολα με πιο καθαρο μυαλο.

Καλη συνεχεια ευχομαι και στις δυο μεριες. Ολες οι εντασεις και τα παρατραγουδα ειναι μια τρανη ενδειξη οτι αυτος ο κοσμος εχει πολυ ενδιαφερον. :clap:
 

DeletedUser30115

Εγώ λέω δεν τον κλείνουμε και να μπουμε στον επόμενο κόσμο και οι 2 μαζι που θα φοράμε και μακρυμάνικα? :D
Δεν παίζει τέτοιες μέρες παραλία και λάπτοπ στο χέρι και να χαλαμε τις καρδιές μας
Έχει και ενα θέμα το λαπτακι με την φόρτιση :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Υπαρχουν αρκετες ομοιοτητες αλλα ο λαρι με το τρομακτικο σκιλλ ειναι dndακιας!

Η dnd ειναι φυλη
η DND ειναι αξια
οτι μου λετε εσεις εδω δεν δινω σημασια!!!

για dnd γεννήθηκα για dnd πεθαινω
μονο πυξιδες δινω εγω και αυτο ειναι δεδομενο!!!


κατι για beret άκουσα αφήστε το κορίτσι
διακοπαρει και μπορει να πρηζει τον πλανητη !!
 

DeletedUser

Αφου εισαι και συ "φιλος" της αγγελικουλας,σε συμπαθησα,και ας εισαι dnd,δεν πειραζει,κανεις δεν ειναι τελειος :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: School, Schοol

Timeframe: 01/07/2015 00:00:00προς12/08/2015 23:05:23

Συνολικές κατακτήσεις:

Πλευρά 1: 1,273
Πλευρά 2: 1,451
Διαφορά: 178

chart


Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 301
Πλευρά 2: 301
Διαφορά: 0

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων:

Πλευρά 1: 7,194,830
Πλευρά 2: 7,853,355
Διαφορά: 658,525

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 2,180,263
Πλευρά 2: 2,274,130
Διαφορά: 93,867

chart


Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Παίκτες: efrem.

Timeframe: 01/07/2015 00:00:00προς12/08/2015 23:05:23

Συνολικές κατακτήσεις:

Πλευρά 1: 1,273
Πλευρά 2: 26
Διαφορά: 1,247

chart


Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 17
Πλευρά 2: 6
Διαφορά: 11

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων:

Πλευρά 1: 7,194,830
Πλευρά 2: 117,955
Διαφορά: 7,076,875

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 104,499
Πλευρά 2: 40,659
Διαφορά: 63,840

chart


+11 λοιπον προς το παρων και συνεχιζουμε
 

DeletedUser30692

Αν βάλεις και τον δικό σας...


Πλευρά 1:
Φυλές: School, Schοol
Πλευρά 2:
Παίκτες: Ουγκάγκα

Timeframe: Για πάντα

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 12
Πλευρά 2: 4
Διαφορά: 8

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 86,718
Πλευρά 2: 18,114
Διαφορά: 68,604

chart


Μάλλον στο +3 για εσάς το βλέπω.
 

DeletedUser

Αφου εισαι και συ "φιλος" της αγγελικουλας,σε συμπαθησα,και ας εισαι dnd,δεν πειραζει,κανεις δεν ειναι τελειος :)

βρε δεν μας παρατας εγω δεν ειμαι φιλος κανενος!!ολοι μου τα ζαλιζουν εγω κοιταω μονο την παρτη μου!!
 

DeletedUser

Τωρα δεν χρειαζεσαι να γινεσαι επιθετικος,ολοι ενα παρεακι ειμαστε :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή