AJE .F vs ERGA. F

  • Δημιουργός θέματος baggeliskk
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Παιρνω ακκαουντ κουταβια..

Και αναρωτιόμουν όλη μέρα γιατί υπάρχει αυτό το ρίγος, :clap:καθώς επίσης και οι συστηματικές αϋπνίες που με ταλαιπωρούν τις τελευτές μέρες.:clap:
Σε αυτό πρέπει να οφείλετε… :grrr2::noob:
 

DeletedUser28143

Εχουμε κανενα νεο εδω κυριοι.??? Στατιστικα κυριε με την innogames.??
 

DeletedUser26303

Παιρνω ακκαουντ κουταβια..

χεστικαμε που κλαναμε δηλαδη....:oops:



υγ οπου και να παιξεις θα βοηθησεις αν και νομιζω για εργα σε βλεπω.


[aig]Προειδοποίηση για Ακραίο περιεχόμενο


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26303

Προειδοποίηση για Ακραίο περιεχόμενο


By aigokairos



λιγο υπερβολικο νομιζω εεε εχουμε δει και χειροτερα..οπως και να εχεις συνεχιζουμε...ο κ28 δεν βλεπω να συνεχιζει μιας και η εργα χανει εντος 90 ημερων..κριμαααααααα
 

DeletedUser26303

ναι υπαρχει πολεμος μεταξυ AJE και τον παλαντινον ολου του κοσμου.!!!:p
 

DeletedUser31966

arxisameeeeee 500-1000 επιθετικα και δεν εριξαν καν τοιχος?ρουφιανος μου μοιριζει και το λενε πλαγιος χαχαχαχα τι νομιζατε τοσο καιρο δεν εχωσαν ατομα μεσα στα εργα οι ατζε?αφτοι σχεδιαζουν τα πλανα στους εργα.
για να ανεβασουν τα αμυντικα οντα χαχαχαχα γελαω η μαλλον κλαιω απο τα γελια
 

DeletedUser29770

χαχαχαχα..

Καλά είστε πράγματι για γέλια...πήγαινε ο κόσμος να κλείσει μετά από συμφωνία οι περισσότεροι από την ERGA τα είχαν ψιλοπαρατήσει...εσείς τουμπανιάσατε το μέτωπο και ξαφνικά ένα βράδυ χτυπήσατε!!!...πάτε για όσκαρ πισώπλατου χτυπήματος και κάθεστε εδώ και πανηγυρίζετε!!!...αντί να ντρέπεστε!!...όντως όποιος ακούει κ28 γελάει!!....
 

DeletedUser31670

Ο/Η kataktitis40 έγραψε:
Καλά είστε πράγματι για γέλια...πήγαινε ο κόσμος να κλείσει μετά από συμφωνία οι περισσότεροι από την ERGA τα είχαν ψιλοπαρατήσει...εσείς τουμπανιάσατε το μέτωπο και ξαφνικά ένα βράδυ χτυπήσατε!!!...πάτε για όσκαρ πισώπλατου χτυπήματος και κάθεστε εδώ και πανηγυρίζετε!!!...αντί να ντρέπεστε!!...όντως όποιος ακούει κ28 γελάει!!....

Αλλος ενας πικραμενος βγηκε να πει την γνωμη του....Κουραστηκες και εσυ ε???:hmmm:
Τοσοι πολυ ησασταν που με ενα μπαν πατησατε ομαδικες (λεμε τωρα....) διαγραφες......Αντε και στον επομενο...Αλλα προσοχη στα πισωπλατα και στις θεωριες συνομωσιας....

Οσο για την συμφωνια και οτι ξαφνικα χτυπησε η AJE ενα βραδυ,μαλλον δεν σε ενημερωσαν καλα...

Υ.Γ. 1:Συγχαρητηρια παιδια για την νικη...Ακομη και γω πιστευα οτι θα κρατησει περιπου χρονο....Αλλα εναμιση μηνα????!!!!!!!!???????

Υ.Γ. 2:Για ολα φταιει το κακο παιδι ο immortals....Αρχηγος και καλα σου λεει μετα..... :doh: :rolf:
 

DeletedUser27373

Οσο για την συμφωνια και οτι ξαφνικα χτυπησε η AJE ενα βραδυ,μαλλον δεν σε ενημερωσαν καλα...



Εσύ λοιπόν που γνωρίζεις από ότι φαίνεται , θα ήθελες να μας διαφωτίσεις ;

Θα σε παρακαλέσω ότι έχεις να πεις να το γράψεις εδώ , οι προσωπικές συνομιλίες δεν έχουν αντίκρυσμα στις περισσότερες περιπτώσεις .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31670

Ο/Η blanco2020 έγραψε:
Εσύ λοιπόν που γνωρίζεις από ότι φαίνεται , θα ήθελες να μας διαφωτίσεις ;

Εχει σημασια πλεον ποια ηταν η συμφωνια???Και αν δεν το εκανε ο αρχηγος σου(ηγεσια,οποιος και να ηταν),εγω δεν φταιω γιαυτο.....
Απλα την επομενη φορα θα εχω σε ανοιχτη κληση την Λιτσα Πατερα να μου εξηγησει τα ζωδια...:rolf:

Υ.Γ.:Ο λογος που καθεσαι και νομπλαρεις βαρβαρα ενω εχει βγει το ρολογακι θα το εξηγησεις???Μην φοβασαι την πυξιδα....Δεν ειναι κατι....
 

DeletedUser27373

1.Δεν ζήτησα εξηγήσεις από εσένα .

2.Φυσικά και θα το εξηγήσω , εγώ και 2-3 ακόμα που μείναμε αποφασίσαμε να αντισταθούμε όσο περισσότερο μπορέσουμε και για να γίνει αυτό σύμφωνα με την άποψη μου τα αμυντικά που θα χρειαστούμε μπορούν να βρεθούν πλέον μόνο με αυτόν τον τρόπο . Επίσης, μαζί με τις κατακτήσεις των βαρβάρων έχω καθαρίσει και 200 νουκ των AJE και έχω σκοτώσει και πολλούς αριστοκράτες ( σύντομα έχω την αίσθηση πως θα με ξαναβαρέσουν ), εάν επιθυμείς να περιγράψεις τι πράττω να το κάνεις ολοκληρωμένα και όχι μονομερώς ( η παραπληροφόρηση και η απόπειρα δημαγωγίας σου δεν είναι απαραίτητες και ούτε έχουν σημασία στο σημείο που βρισκόμαστε ).

3.Βγήκε δεν βγήκε το "ρολογακι" αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τους χαρίσουμε τα χωριά μας , εάν εσύ έτσι κάνεις όταν δεις πως χάνεις τότε πάω πάσο . Ή μήπως δυσκολεύονται να μας τα κατακτήσουν ? Πιστεύεις πως συμβαίνει κάτι τέτοιο ? Αν ναι , τότε κάτι δεν πάει καλά με την νικήτρια φυλή .

Ναι φίλε μου έχει σημασία , διότι από ότι έχω παρατηρήσει μόνο στα λόγια μένετε όταν ζητάω λεπτομέρειες στο θέμα αυτό .
Εάν επιθυμείτε να αναφέρεστε σε τέτοια πράγματα , καλό θα ήταν να τα στηρίζετε με επιχειρήματα και αποδείξεις , αλλιώς ο καθένας θα γράφει και θα λέει ότι θέλει.

Υ.Γ. (1). Είσαι ο τρίτος που ρωτάω από την πλευρά των AJE ( είτε είσαι κανονικό μέλος ή απλά υποστηρικτής , καθώς δεν γνωρίζω ) την ίδια απορία και δεν μου απαντάει... αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα και αμφισβήτηση προς το πρόσωπο σας δεν νομίζεις ;

Υ.Γ. (2).Να σου θυμίσω πως η παράκληση μου ισχύει ακόμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31670

1.Αρχικα ημουν και ειμαι ενας απο τους κοπλευ στον Ομινο.Συγγνωμη που δεν το ανεφερα.

2.Δεν ειμαι αρμοδιος εγω οπως και κανενα μελος της AJE να σου εξηγησει γιατι εγινε ο πολεμος οταν ο ιδιος ο αρχηγος σου δεν το εκανε.Απο μενα θα ακουσεις την δικια μας εκδοχη,οπως συνηθως γινεται.Γιατι φυσικα το βλεπουμε διαφορετικα το παιχνιδι(εννοωντας απο φυλη και τι εχει προηγηθει σε θεματα πολεμων και συμφωνιων με αλλες φυλες).

3.Το θεμα ειναι να το παλευεις οταν μπορεις και οχι οταν ολα εχουν κριθει!!!Γιατι το ποταμι δεν γυριζει πισω πλεον...Ειναι ανουσιο πλεον να το κανεις...Λες και θα σε παρει κανενας στα σοβαρα αμα τους κοψεις και 50αριστους,οταν σε πλανα μας ησουν απων(εικασια κανω,δεν ξερω αν ησουν μεσα η οχι)...Αρα το να παλευεις τετοια ωρα ειναι απλα κοροιδια και τιποτα παραπανω....Λες και το ποσοστο για να ληξει πρεπει να ειναι 100%....

Υ.Γ.:Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι πρεπει να αντισταθεις,δεν μπορω να σου πω τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος....Γιατι οταν επρεπε ησουν απλα ανυπαρκτος!!!Ευτυχως που ειχαμε ενα προβληματακι στην 64,αλλιως δεν ξερω κατα ποσο θα ειχες/εχεις ακομη χωρια εκει....
 

DeletedUser27373

Επειδή λαϊκίζεις και μιλάς επί προσωπικού :

Πείρα μέρος σε πλάνα, αν και περισσότερο βοήθαγα άλλους όταν αμυνόμασταν .
Έπαιξα συνεχόμενα μέτωπο με BLUE , BLACK , AJE ( και ποτέ με 5-6 χωριά εάν αυτό σκεφτείς ) .
Το ότι δεν με πέτυχες δεν σημαίνει ότι μπορείς να με λες ανύπαρκτο , εάν γινόταν αυτό θα έβλεπες και εσύ χωριό από εμένα με το κιάλι .
Δεν επιδιώκω να με πάρει κάποιος στα σοβαρά , αυτό το έχω καταφέρει από προηγούμενους κόσμους .





Υ.Γ. Μετά το 1ο σας πλάνο που περιελάμβανε και μένα ( όπου δεν καταφέρατε τίποτα ) , αντί να βαράτε εμένα που έχω τα περισσότερα χωριά στην 64 κοντά σας , προτιμούσατε να βαράτε παίκτες έχοντας ηθικό 40 και 50, μπας και έτσι πάρετε χωριό.

Υ.Γ. (2) Καθώς από ότι φαίνεται ,ακόμα και αν έγραψα εδώ , δεν απαντάει ο αρμόδιος σας ( εξάλλου παράκληση έκανα , απλά απογοητεύτηκα από την αντιμετώπιση) δεν θα συνεχίσω τον ανούσιο αυτό διάλογο .

Καλησπέρα
 

DeletedUser32957

blanco2020, το σκαηπ ρουμ της φυλης μας που πηγε ρε συ? ψαχνω να βρω ολα τα παιδια της φυλης.και τα εχω χασει φιλαρακι!
κανονιστε να μπουμε ενα βραδακι ολη η παρεα ξανα!
 

DeletedUser31670

Ναι στο πρωτο ησουν μεσα και ησουν ο μονος που ετρωγες αριστους απο 15 ωρες(γιατι εγω τους εστελνα,και ενα χωριο παρθηκε αν θυμασαι και εβαλες αριστους μετα απο 4ωρες....οποτε το αποτελεσμα το θυμασαι!!!) και δεν κουνησα τειχος!!!Στο ξαναλεω,υπηρχε προβλημα εκει κατω αλλιως.....Ειχες μετωπο με μας???Εκτος απο τα 20χωρια εκει κατω ειχες και αλλου???Γιατι δεν θυμαμαι να σου πηρα ανιχνευση...:rolf:

Οσο για τον ποιον θα βαρεσουμε,ηταν ξεκαθαρο....Απλα μια ερωτηση θα σου κανω:Οσο ησουν μεσα τι εκανες(????) εκτος απο το να βαζεις αριστους στην νυχτερινη και απο τις 60 ωρες????

Α,ναι και οταν στελνεις αριστους,βαζε και καμια νιουκ μπροστα...μην τους χανεις τζαμπα....:oops:
 

DeletedUser31968

Φιλε μου blanco, με μια γρηγορη αλλα ουσιωδη ματια στο tw-stats σου για τον Κ28 μπορω να πω με το χερι στηηηην.... καρδια, οτι χαραμιστηκες αδικα σε αυτον τον αδικημενο/στημενο/πισωπλατο, η οπως αλλιως θελεις πες τον, πολεμο.

Ειδικα οταν εφτασα σε αυτο το σημειο (http://prntscr.com/72z0ek) μπορω να πω οτι ενα δακρυ κυλισε σε αρμονια με μια ανατριχιλα για το πως και δεν μπουκαρες στην 65, απο το μεγαλο σου μετωπο, να τα διαλυσεις ολα.
(Δεν θα ειχε βαρβαρα 26 ποντων μαλλον) :rolf:

Οπως καταλαβαινεις τα ισχυρα στατιστικα σου ηταν που μας εκαναν να δειλιασουμε να σου παρουμε χωριο... :noob:

Επισης παρατηρησα οτι εχασες ελλαχιστα χωρια απο τα χρωματα, μαλλον και αυτοι θα τρεμανε το μεγαλο μετωπο και τα ισχυρα στατιστικα σου και δεν σε πλησιασαν... :axe:


Οσο περι του θεματος που ρωτησες μερικους παικτες της AJE και δεν πηρες καποια απαντηση, εχω να επισημανω κατι.
Γιατι δεν βγηκε εδω, στον external, μεχρι στιγμης καποιος εκ της διοικησεως σας (οπως ο "αρχηγος" σας) να μας αποστομωσει βγαζοντας στη φορα αποδειξεις για τα οσα ισχυριζονται (ακομα και τωρα) με την υποδειξη print-screen κλπ...??
Διοτι παρατηρησα οτι στον πολεμο με τα χρωματα ησαν λαλιστατοι!! Αυτο το σκεφτηκες καθολου...?? :hmmm:
Ή μονο να μοιραζουν ευθυνες απο δω και απο κει ξερουν?? Διοτι εως τωρα μοναχα επεα πτεροεντα ακουμε... :oops:

Ας βγουν λοιπον οι διοικουντες σας ΕΔΩ!!! Με χαρα να τους απαντησουμε στις κατηγοριες τους (και να σου λυθει λοιπον η απορια που σε βασανιζει τοοοοσο)!!!

Εν τελη, ασε την δουλεια του ντεντεκτιβ σε αλλους και απλα παιξε εσυ το παιχνιδακι σου να το ευχαριστηθεις οπως μπορεις! :cop:


Υ.Γ. (1)
Οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι!

Υ.Γ. (2)
Ουδεις πιο αχαρηστος εκ του ευεργετηθεντος!!!!
 

DeletedUser

Ασχετο αλλα το μετωπο της κ53 ηταν ο blanco ο mitzos και ο promanager(σορρυ αν ξεχασα καποιον αλλον). Καλο το κραξιμο απλα πρεπει να υπαρχουν και οι καταλληλες γνωσεις
 

DeletedUser31968

Παικτης με μεγαλο μετωπο και τοσες λιγες αμυντικες απωλεις (μειων αυτες που πηρε απο τον πολεμο με AJE), καπου πρεπει να εχει γινει λαθος, δεν βγαινουν τα νουμερα. :oops:

Αν ομως θεωρουνται τα 20 χωρια "μεγαλο" μετωπο, οκ, παω πασο.

Και μου μιλας για μιση ηπειρο και αναφερεις 3 παικτες, στο ΡΙΜ!!! :doh:
Μαλιστα, ενδιαφερον....!!!


Εν παση περιπτωση, η ουσια του θεματος δεν ειναι αυτη, ισως χρειαστει να ξαναδιαβασεις το ποστ μου για να βγαλεις το ζουμι της υποθεσης και να μην ασχολεισαι με τα κουκουτσια!!


Υ.Γ.
Σε ποιον λογαριασμο παιζεις/επαιζες?
 
Κορυφή