Ουδείς αναντικατάστατος

  • Δημιουργός θέματος akisgeo
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Με αφορμή μια διαφωνία που είχαμε μέσα στην φυλή G.A δυο κοληταρια αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την φυλή.
Ως εδώ όλα καλά και αγια, μιας και μας ανακοίνωσαν πως ο ένας λογαριασμός πάτησε διαγραφή ενώ τον άλλο θα τον έδιναν σε ένα τρίτο φιλικό τους πρόσωπο (πάντα θυλικού γένους) για να τον διαχειρίζεται.
Ελάντε που όμως ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και δύστυχος ένα από αυτά έσπασε και μάθαμε πως ο λογαριασμός συνεχίζει να παίζετε από τα ιδία πρόσωπα με τηνμέθοδο co-player.
Φυσικά εμείς η ηγεσία της G.A , ως ανώτεροι άνθρωποι δεν δώσαμε σημασία στην κίνηση τους και συνεχίσαμε το παιχνίδι μας κανονικά. Τα δυο αυτά ανθρωπάκια όμως, που θεωρούσαν τους εαυτούς τους αναντικατάστατους, όταν είδαν ότι η φυλή κατάφερε να βγει αλώβητη από την τρικυμία που οι ίδιοι προκάλεσαν, άρχισαν να επιστρατεύουν θεούς και δαίμονες για να δημιουργήσουν προβλήματα στην φυλή.



Το μήνυμα που έχουμε να στείλουμε από εδώ στο κεντρικό φόρουμ μιας και στο παιχνίδι μας έχουν βάλει στην λίστα αποκλεισμού, είναι ότι απλά συνεχίζουμε χωρίς καν να τους υπολογίζουμε.




Υ.Γ Πότε μην τα βάλεις με ηλιθίους. Θα σε ρίξουν στα επίπεδο τους και θα σε νικήσουν λόγο εμπειρίας !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33767

Δυστυχως άλλα σκεφτόμουν και άλλα περίμενα εγώ. Μιλούσαμε καθημερινά στο σκάιπ με τους συγκεκριμένους και ξαφνικά μια καλή ημέρα ηλιόλουστη και μπλέ ουρανό δεν μου απαντούσαν τα σκάιπ και δεν τους άκουσα να μου πούνε για πιο λόγο τα έχουν μαζί μου γιατι δεν είμαι ηλίθιος να μην καταλάβω αν είχαν προσωπικό ή όχι. Ως τόσο δεν έχω κανένα πρόβλημα φυσικά ούτε κανένα θέμα που δεν μου μιλούν πλέον, άλλωστε η παροιμία λέει το νινί καράβια σέρνει. Αυτό που παρατηρώ ότι τις τελευταίες μέρες γίνονται διάφορα μικροπραγματάκια και τελικά σκέφτομαι και λέω ότι η εγκατάλειψή τους ήταν ευλογία αντι κατάρα. Όλα κυλούν ρολόι
 

DeletedUser26303

Μην μου πεις για ποιν λες...

Πάντως πιστεύω πήγαν dnd ..ομως τι σε πειράζει σύμμαχοι δεν και πάλι;;; γιατι ως γνωστόν dnd k mal Mao αδερφάκια..εσεις με Mao Mao πάλι αδερφάκια...αντε τυχερε πάλι θα μιλάς σκυπε μαζί τους.
 

DeletedUser33767

σκάιπ μιλάμε με την ηγεσία πλέον και με παιδιά που εξηγούνται καλά, όταν ένα γυαλί ραγίσει δεν ξανακολλά.
 
Κορυφή