ΜΑΟΜΑΟ + DnD vs SoS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser26916
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser26916

επαιζα οπως το λες .. ειχαν μερικα χωρια στην κ45 γι αυτο και επειδη ειναι συμμαχοι με Μαο Μαο!

ουτε μαο μαο δεν παιζω! εξωτερικος παρατηρητης ειμαι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24750

[SPOIL]Ας κανουν ονειρα πες τους θα φανε πολυ ξυλο και εδω .Ο φουμαλ δεν ειχε χρονο λογο δουλειας και εδινε σε εμενα επιτηρηση .Η διοικηση ηταν 3-4 ατομα μεσα σε αυτα κ ο σπικος ,οπως ηταν παντα.Την συμφωνια μαζι μου δεν την εκανε ο σπικος αν σε ενδιαφερει ειχε γινει απο πριν.Ολα τα αλλα ανηκουν στα πλαισια της φαντασιας του τεο που το επαιζε σπουδαιος.Πως τον επαιξε στρατηγικα η βουντου κ ο φουμαλ ειναι μαθημα φυλετικων Μετα που εφυγες η δνδ εκανε προταση ενωσης ή στρατολογησεις βουντου ,εκανε προταση γκου για συμμαχια,εκανε προταση σε βατος ουπς αυτο δεν το ηξερες.Δηλαδη θελανε αγκαλιτσες για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο αλλαξαμε το ονομα χαχαχαχαχα.Τοτε ειχες πει οτι ηταν λαθος και θα γυρισει εναντιον μας ,δεν ηταν ομως μετα απο 2 εβδομαδες εκαναν διαγραφες προηγηθηκε ενα αποτυχημενο πλανο τους και ενα επιτυχημενο πλσνο δικο μας.

Εδω εχουν το θρασσος και βγαζουν στατιστικα με σοσ ενω συνορευουν 5 χωρια τους η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλοιο ,κανιβαλιζονται και περνουν βαρβαρα ,ποιος πολεμος?

υγ.αν δεν σου αρεσει γιατι γραφεις και ξαναγραφεις ,ελα τωρα που δεν σου αρεσει αφου κ εσυ τσακωθηκες και τους εκραξες ,νουμερο ενα λογαριασμος κ τους παρατησες κ βαρβαρεψες και νομιζω οτι σε επεισαν οτι κανιβαλιζε ο κο χαχα για κοιτα λογαριασμο που εχει εδω ,ολα κανιβαλισμοι.

υγ2 master t ειναι αληθεια οτι ζητουσες λογαριασμο για να τους χτυπησεις?

υγ3Αλεξ ναι σε ειχε βρει ο Κωστας αρχικα για να παιξεις τον δικο μου λογαριασμο αλλα ειχαν περασει 2 εβδομαδες χωρις απαντηση και δεν ηθελε να σου ξανα πει,τοτε εγω χωρις να σε ξερω σου εστειλα μνμ στο ταχυδρομειο του φορουμ,μου εδωσες το σκαιπ σου ,σου ειπα αρχικα να παιξουμε τον δικο μου λογαριασμο,μετα δημιουργηθηκε το προβλημα με τον πενκ και τον επεισα να μπει παλι στην φυλη και να παιξετε μαζι αλλα τελικα επαιξες εσυ με την Σιμπα .[/SPOIL]


Ειμαι εδω στο pc 5 ωρες και βαριεμαι απαντας αργα σημερα και με μεγαλα διαστειματα νυσταξα,

Η καθυστερηση στον πενκ ηταν απλα μεχρι να καλμαρει να επιστρεψει στην φυλη και να δωσει κωδικους cp σε σενα δεν επαιξε ποτε ενδεχομενο γενικα ατομο ψαχναμε για σενα.

Εγω τσακωθηκα και εφυγα και αν χτυπηθω μαζι τους σε καποιο κοσμο θα το κανω με την παρτυ μου οχι merge με τον fumal και αλλες 10 φυλες και απο το εξωτερικο με φανταστικες ιστοριες και σπαμ...



Και οταν βγηκα και εκραξα τον κυριακο τον cp του τεο το εκανα αφου πρωτα με ανεφερε αυτος αλλιως δεν ειχα καμια ορεξη να ασχοληθω με την παρτυ του στο εξωτερικο(μεσα στο παιχνιδι ειχα) και τωρα εσενα που στα γραφω ειναι γιατι μας εχεις ζαλισει με τον τεο και την dnd ανηγουμε φορουμ να διαβασουμε κανα ξεκατινιασμα καινουργιο η τπτ stats και παλι τα ιδια και τα ιδια θα πας 80 και θα λες ακομα στα εγκονια σου για τον τεο και τους dnd.

Εχει ξεφτυλιστει το φορουμ εδω ξεκατινιαζομαστε τοσες ωρες κανονικα επρεπε να φαμε ποινες για σπαμ και ποστ εκτος θεματος και οι mod κοιμουντε αν δεν κραξεις διαχειρηστη δεν τρως ποινη,κοιμουντε η δεν τους ενδειαφερει.




Τελος για τον ντιναο
[SPOIL]Μαζι με τον ντιναο ειχαμε συζητησει να παρουμε λογαριασμο και με μερικα παιδια των go που μας ειχαν πει και με voodoo απλα θα ηταν λαθος να χτυπιομαστε με φυλη που ειχαμε φιλους μεσα και δεν το προχωρησαμε αν και ειχαμε φτασει αρκετα κοντα,μετα εγινε και το Merge οποτε δεν υπηρχε και λογος.Το καλοκαιρι ειχα βρεθει και με καποια παιδια αντιπαλους στην κρητη και ειχα μαθει ολα τα κουτσομπολια απο πρωτο χερι.
Aσε εκεινο το στορι τωρα που ειπες ντιναο που ειχες βαλει 2 troll που ειχαν χασει στον 24 να καθοντε να λενε για τον ντιναο οτι σε παρακαλαγε να μπεις dnd επειδη ο ****ς προσπαθουσε να στα βρει με την σοφια(μην δει ξεκατινιασμα παει και χωνεται εγω κατι ηξερα που δεν μπλεχτηκα και του το ειχα πει).[/SPOIL]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Εσύ δεν πρέπει καν να μιλάς.Ούτε ένα ίχνος τιμής δεν έχεις ούτε η φυλή σου στον 31.Και ποια ειναι η απάντηση σου για τα χωριά του Μενοίτιου στο θέμα στον 31;Θέλεις ναι μιλάς κιόλας.

Για καντο πιο λιανα γιατι πραγματικα δεν καταλαβενω τι λες.Εκανα εγω προσωπικα κατι στον 31 που δειχνει οτι δεν εχω τιμη;Ουτε το ονομα που γραφεις μου λεει κατι εκτος και αν το γραφεις λαθος.Αν μου δωσεις να καταλαβω τι θελεις να πεις θα σου απαντησω.
 

DeletedUser33578

ναι αλλα με αυτο που εκανες πολλα παιδια δεν θα ξανα ασχολιθουν με της φυλετικεςμαχες επειδη εσυ και μερικα ατομα καντε κακο στο παιχνιδι και στο τελος θα ειστε 5ατομα εδω μεσα..:grrr2:
και τα πολα λογια ειναι φτωχεια στο 32 δεν λες με ποιο λο/γ εισαι μεσα!!!
δεν σε ξερω αλλα με αυτα που κανεις μονο καλο δεν κανεις..
και εχω δει οτι μονο λογια εισαι εδω μεσα τπτ αλλο..
:axe:
 

DeletedUser24750

Καλημερες.
Αγγελικη μου φενεται οτι μιλας σαν τον πολιτικος και τα γυρνας προς το μερος σου συνεχεια.


Εσυ ειπες ψεματα για τον ντιναο στο εξωτερικο οτι σε παρακαλαγε να μπεις dnd και εβγαλες και ενα γελοιο πριντ κομενο απο το σκυπε και μας λες οτι φταιει αυτος επειδη δεν βγηκε να σε υποστηρειξει στο εξωτερικο και να πει οτι εφυγες μονη σου?

Τωρα για τις στρατολογησεις της dnd(η μονη φυλη χωρις ακαδημεια) οντως ειχε στρατολογησει τους dice αλλα για να δουμε και τις αλλες φυλες τι εκαναν.

[SPOIL]Οι voodoo ηταν η μονη φυλη που επαιξε με μειονεκτειμα και κερδισε την ηπειρο της και ισως να ηταν η καλυτερη φυλη στον 29 αλλα εκανε και αυτη στρατολογησεις και ηταν και φυλη που εγινε απο merge απο την αρχη.Οταν νικησε τον παρακατω συνδιασμο στρατολογησε τις 3ου αν θυμαμαι καλα.
[SPOIL]
1zfufqv.png
[/SPOIL]

Οι go ειχαν μπει 7 ακαδημειες στην αρχη για να εχει πολλα θυματα ο Lefterhs(Midnighter) να βγαζει πρεμιουμ με την προστασεια του tsalkapone.

Οι vl ηταν ριμ και αραζαν.

Η τελευταια σου φυλη η f-f-f ειχε συμμαχεια με τις go και τους vl και βαραγε μια μικρη φυλη (ΔΠ) περιμενοντας να γινει το Merge για να κλησει ο κοσμος,με τους dnd οσο εισασταν f-f-f δεν θυμαμαι να ανταλαξατε ουτε σπαθακι ουτε φακε.

Οι σοκολατες ηταν συμμαχοι των vodoo και τους το γυρησαν πηγαν με dnd οπως αναμενοταν



Εδω κραζεις και καλα τις αγκαλιτσες και την διπλωματια με voodoo
[SPOIL]
29og6d3.png
[/SPOIL] και μετα το εκανες εσυ.[/SPOIL]

ΕΠεισης ο τεο οταν στον 24 εκανε τις λαμογιες στην alc μια χαρα χαιρομασταν και εγω και εσυ επειδη ηταν αντιπαλοι ξαφνικα εγινε κακος ενω πριν ηταν αγιος.

Επεισης οταν συμμαχεις με τον guru της λαμογιας που οσοι επαιζαν απο παλια θυμουντε τι γινοταν στον κ4 με τους παικτες admin που ειχε και μπαναραν οποια φυλη πηγαινε απεναντι και σε καθε κοσμο οπου επαιζε εκανε merge δεν μπορεις να μιλας για τον τεο ειναι κουταβι ακομα μπρωστα του μαθητευομενος και χωρις τοσες γνωρειμιες και ουτε θα τον φτασει ποτε(ελπιζω να μην τα δει ο σαββας και με ψαχνει παλι).Ο τεο υποτιμησε τον fumal στον 29 επρεπε να δεχτει την συμμαχεια να φανε ολες τις αλλες φυλες και μετα να το επαιζε 1v1(ασχετα αν διαφωνουσαμε οι περισσοτεροι με αυτη την συμμαχεια).

Βγες και πες οτι απλα ηθελες να χαλασεις το παιχνιδι των dnd επειδη τσακωθεικατε και ηθελες εκδεικηση και θα σε παραδεχτω αφου το πετυχες αλλα μην λες δικαιολογειες οτι αυτοι επαιζαν βρωμικα και με διπλωματια ενω οι αλλοι πολεμουσαν...


YΓ)Και ενα συγνωμη στα υπολοιπα παιδια που εχω κανει ανω κατω το φορουμ αλλα προσπαθω να βρω μια ακρη για να σταματησει αυτο το ξεκατινιασμα μηπως και διαβασουμε τπτ αλλο εκτος απο τον τεο και την dnd
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24750

Το κλεισαμε το ενα το θεμα παμε και στο αλλο να τελειωνουμε σημερα.

Για τον ντιναο γιατι ειπες ψεματα στο εξωτερικο οτι σε παρακαλαγε να μπεις dnd και εβαλες ενα κομενο Print screen που ακομα και να το ειχε πει απο φιλους δεν βαζουμε πριντ στο σκυπε γιατι πολυ απλα ειναι φιλοι.
Και ειχες βαλει και αλλους 2 που τα λεγατε τοτε σκυπε να κραζουν τον ντιναο οτι μελος του συμβουλειου σε παρακαλαγε κτλπ
 

DeletedUser

Οι σοκολατες ηταν δνδ
Ναι να τους εκδικηθω γιατι εβριζαν και ελεγαν ψεμματα στους φιλους μου ,το εχω πει απο την πρωτη στιγμη

Αγγελικη οι Σοκολατες δεν ηταν Dnd και ηταν ενταξει σε ο,τι ειχαν πει!(ξερω οτι σε αλλο κοσμο επαιζαν μαζι)... οι τρισαθλιοι ηταν οι VL που τους την επαιξαν ασχημα με το Μανο α.κ.α πρωτεργατη να χορευει στο ρυθμο του Φουμαλ ... επισης οι Vodoo ακολουθουμενοι απο VL ηταν αυτοι που ξεκινησαν περιεργες κινησεις-κατακτησεις προκαλωντας Σοκολατες... αν θες ρωτα και τη Στελλα να σου πει που ηταν στην κληση ... αν και ξερεις οτι δεν λεω ο,τι μου κατεβει ... και σημειωτεον οτι δεν γουσταρα DnD λογω καποιων περιεργων "συμπτωσεων"(ξερει η Μαρια-Λευκος Τιγρης α.κ.α The Legendary Hacker και ο AmOrFwToS) και θεωρω οτι πηραν ο,τι τους αξιζε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24750

ΣΟυ ελεγε να τα βρεις με την σοφια που ειχατε τσακωθει αυτο μεταφραζεται οτι σε παρακαλαγε να μπεις dnd?????????
Δες το φορουμ του 29 και θυμησου τι ελεγες και οι αλλοι 2 μαζι σου.

Στεφανε ο αμορφωτος εκανε κατι που ειναι νομιμο στο νετ ειχε ενα επιθετικο νομπλαρε χωρια και τα επαιρνε απο πισω ο legendary hacker το οποιο ηταν παρανομο στην ελλαδα και εφαγε μπαν(καλως το εφαγε) δεν ειναι κατι τρομερο τοσα merge λογαριασμων γινοντε στην ελλαδα.Ειναι γνωστο οτι ο φιλος σου ο κυριακος απο Λ σε εβαλε να κανεις την αιτηση για να φαει μπαν ο hacker που ηταν αντιπαλος της voodoo θεμιτο και αυτο.(και εγω θα εκανα αιτηση)

Υγ.Στο forum της s.o.s εσβησαν το ποστ που midnighter(lefterhs) μετα απο διαμαρτυριες αρκετων μελων που δεν ηθελαν να παιξει στοιχημα ο συγκεκριμενος με τα λεφτα τους,μια καλη αρχη για να σταματησει αυτη η κοροιδια και η ενημερωση συνεχιζεται προς ολα τα μελη του απο το σκυπε και In game.2 χρονια καλα εφαγες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ΣΟυ ελεγε να τα βρεις με την σοφια που ειχατε τσακωθει αυτο μεταφραζεται οτι σε παρακαλαγε να μπεις dnd?????????
Δες το φορουμ του 29 και θυμησου τι ελεγες και οι αλλοι 2 μαζι σου.

Στεφανε ο αμορφωτος εκανε κατι που ειναι νομιμο στο νετ ειχε ενα επιθετικο νομπλαρε χωρια και τα επαιρνε απο πισω ο legendary hacker το οποιο ηταν παρανομο στην ελλαδα και εφαγε μπαν(καλως το εφαγε) δεν ειναι κατι τρομερο τοσα merge λογαριασμων γινοντε στην ελλαδα.Ειναι γνωστο οτι ο φιλος σου ο κυριακος απο Λ σε εβαλε να κανεις την αιτηση για να φαει μπαν ο hachekr που ηταν αντιπαλος της voodoo θεμιτο και αυτο.

... Aλεξ λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι φιλε ... και δεν με νοιαζει αν στην Κινα ειναι νομιμο κι ουτε θα συζητησω ποινες εδω γιατι δεν επιτρεπεται(αν θες σκαιπ ευχαριστως να σου εξηγησω με στοιχεια τι "περιεργο" συνεβη αν και η Μαρια σιγουρα το ξερει) ... επισης το τι ειναι γνωστο ασε να το ξερω εγω καλυτερα ... κοιταω παντα αρχειο κατακτησεων σε κοσμους που παιζω εστω και πολυ λιγο και οποτε κατι μου φαινεται περιεργο/παρανομο το καταγγελω ... αν ηθελε ο φιλος μου εκτος παιχνιδιου πλεον ο Κυριακος να το κανει θα το εκανε μονος του ... και πληροφοριακα την Μαρια σαν ατομο που την γνωρισα λιγο στον Αμερικανικο την εκτιμω παρα πολυ οπως και ο Κυριακος ... αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα αδιαφορω για παραβασεις που κανει ενας λογ ...
 

DeletedUser24750

... Aλεξ λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι φιλε ... και δεν με νοιαζει αν στην Κινα ειναι νομιμο κι ουτε θα συζητησω ποινες εδω γιατι δεν επιτρεπεται(αν θες σκαιπ ευχαριστως να σου εξηγησω με στοιχεια τι "περιεργο" συνεβη αν και η Μαρια σιγουρα το ξερει) ... επισης το τι ειναι γνωστο ασε να το ξερω εγω καλυτερα ... κοιταω παντα αρχειο κατακτησεων σε κοσμους που παιζω εστω και πολυ λιγο και οποτε κατι μου φαινεται περιεργο/παρανομο το καταγγελω ... αν ηθελε ο φιλος μου εκτος παιχνιδιου πλεον ο Κυριακος να το κανει θα το εκανε μονος του ... και πληροφοριακα την Μαρια σαν ατομο που την γνωρισα λιγο στον Αμερικανικο την εκτιμω παρα πολυ οπως και ο Κυριακος ... αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα αδιαφορω για παραβασεις που κανει ενας λογ ...


Δεν καταλαβα σε τι διαφωνεις μαζι μου ειπα εγω οτι το μπαν δεν επρεπε να πεσει η οτι δεν ηταν παρανομο?
Ο θανασης επαιζε αρκετα νετ και εκει το συνιθιζουν στην κινα δεν ξερω δεν εχω παιξει.
Εγω ειχα ακουσει τοτε οτι την αιτηση την εκανε ο λογαριασμος amkd μπορει να κανω και λαθος δεν εχει σημασεια εφοσον δεν το ειδα με τα ματια μου.
Ανοιγουμε πολυ το θεμα που ζητεισα 1v1 με την αγγελικη και θα ξεφυγουμε θα μπουν να απαντανε και αλλοι που αναφερατε και θα γινει μπαχαλο,αν θες κατι σκυπε κανε με add απο το εξωτερικο σημερα τελευταια μερα γραφω στον 32


Οταν καποιος σου λεει να τα βρητε γιατι ειναι για να παμε για καφε?Για να παιξω μαζι δεν ειναι?Αν ηταν για καφε να μου το ελεγε.Εγω αυτο καταλαβα ,ουτε στον τζαμαικανο ειχε πει να παμε εκει?Εγω αυτο ξερω.
Επισης αυτοβ που απεκρουσα εγω ηταν κυριως 'το παρακαλουσα" ενω η αληθεια ειναι οτι τουςς εβριζα :p

Mε μπερδευεις αγγελικη για σενα μιλαγαμε τον jam δεν τον ξερω μονο απο το εξωτερικο οτι εχω δει εγω μιλησα για σενα και τον ντιναο.

Το να τα βρειτε το οποιο το ελεγε και στην αλλη πλευρα απο το σε παρακαλαει να μπεις στην dnd σαν μελος του συμβουλειου απεχουν ετη φωτος.Ο ισχυρισμος αυτος δεν στεκει απο πουθενα και δεν εχεις απαντησει γιατι εβγαλες κομενο πριντ που εδειχνες 3 λεξεις απο μια συζητηση ενος υποτιθεμενου φιλου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Δεν καταλαβα σε τι διαφωνεις μαζι μου ειπα εγω οτι το μπαν δεν επρεπε να πεσει η οτι δεν ηταν παρανομο?
Ο θανασης επαιζε αρκετα νετ και εκει το συνιθιζουν στην κινα δεν ξερω δεν εχω παιξει.
Εγω ειχα ακουσει τοτε οτι την αιτηση την εκανε ο λογαριασμος amkd μπορει να κανω και λαθος δεν εχει σημασεια εφοσον δεν το ειδα με τα ματια μου.
Ανοιγουμε πολυ το θεμα που ζητεισα 1v1 με την αγγελικη και θα ξεφυγουμε θα μπουν να απαντανε και αλλοι που αναφερατε και θα γινει μπαχαλο,αν θες κατι σκυπε κανε με add απο το εξωτερικο σημερα τελευταια μερα γραφω στον 32

... Αλεξ διαφωνω στον τροπο που εγινε και ποιος μεσολαβησε ...
...ο Θανασης και η Μαρια οφειλαν να ξερουν τους κανονες περι ωθησης μιας και παιζουν στην Ελλαδα φιλε ... το "ειναι γνωστο" ισουται με "ειχα ακουσει"? ...
... την αιτηση την εκανα εγω σαν glad1 glad1(που με αυτον παιζω απο κ19 και μετα που εκανα ενωση) ...
... για δωσε σκαιπ ... οσο για το 1 εναντιον 1 παροτι διαβαζω φορουμ ετσι για χαβαλε οπως ειδες δεν εγραψα παρα μονο οταν διαβασα κατι που θεωρω ψευδες και οφειλα να το πω ...
 

DeletedUser24750

Και τα 3 τα παιδια τα ξερω καλα και ειναι τα πιο εντιμα και καλα παιδια που εχω γνωρισει και τους σεβομαι και τους 3 ειναι ισως απο τους ελαχιστους στην ελλαδα που επαιζαν νομιμα οσα χρονια επαιζαν και χωρις να πουλησουν ποτε κανενα,αν κατι μενει απο το παιχνιδι ειναι μερικες τετοιες φιλιες.
Πιστευαν οτι ωθηση ειναι να στελνει πορους ενας μικροτερος λογαριασμος σε ενα μεγαλυτερο (ο κανονας ειναι λιγο ασαφης για την ωθηση διαβασε τον) εκαναν το λαθος τους και τιμωρηθεικαν δεν υπαρχει λογος για κραξιμο στο φορουμ.Αν δεν ειχαν φαει μπαν να το καταλαβω να τους κραξεις.
Κλικαρεις πανω στο εικονιδιο μου εδω για σκυπε

Εδω στον 32 υπαρχουν γνωστα ονοματα που εχουν μπει με ολοκλειρες φυλες με διπλα account και τα τρωνε,το οποιο δεν ειναι απλα ωθηση(σου δινω τροφη για σκεψη να το ψαξεις) :)

υγ
Το 1v1 το συνεχιζω επιτηδες μπας και ξυπνησει κανας Mod τοσες ωρες ξεκατινιασμα και ασχετα με το θεμα mao+dnd vs sos και μας ρηξει μπαν.Και να αρχισεις να βριζεις εδω δεν ξερω αν θα το δει κανενας.Μεχρι και report δικο μου ποστ εχω κανει απο χθες αλλα τπτ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Και τα 3 τα παιδια τα ξερω καλα και ειναι τα πιο εντιμα και καλα παιδια που εχω γνωρισει και τους σεβομαι και τους 3 ειναι ισως απο τους ελαχιστους στην ελλαδα που επαιζαν νομιμα οσα χρονια επαιζαν.(χωρις παρανομο λογισμικο κτλπ)
Πιστευαν οτι ωθηση ειναι να στελνει πορους ενας μικροτερος λογαριασμος σε ενα μεγαλυτερο (ο κανονας ειναι λιγο ασαφης για την ωθηση διαβασε τον) εκαναν το λαθος τους και τιμωρηθεικαν δεν υπαρχει λογος για κραξιμο στο φορουμ.Αν δεν ειχαν φαει μπαν να το καταλαβω να τους κραξεις.
Κλικαρεις πανω στο εικονιδιο μου εδω

Εδω στον 32 υπαρχουν γνωστα ονοματα που εχουν μπει με ολοκλειρες φυλες με διπλα account και τα τρωνε,το οποιο δεν ειναι απλα ωθηση(σου δινω τροφη για σκεψη να το ψαξεις) :)

... Αλεξ με ειδες καπου να λεω κατι για τα παιδια σαν ατομα-παιχτες και ειδικα να κραζω? ... Αμορφωτο ξερω απο κ27, Μαρια απο κ13 ... ειδικα για Μαρια σου ειπα και το ποσο την εκτιμω ...

... δεν διαφωνω στο τι μπορει να πιστευαν φιλε ... αλλου διαφωνω αλλα θα στα πω κατ ιδιαν ... οσο για το μπαν ο κανονας δεν ειναι ξεκαθαρος οντως και ειναι κατι που εχω συζητησει πολλες φορες με Ο.Δ. ... ειναι σαφης ομως σε ενα πραγμα που ταιριαζει και με την επιτηρηση: οτι ο λογαριασμος πρεπει να παιζεται προς οφελος του κι οχι σαν δεκανικι αλλουνου...και σε αυτο συμφωνω απολυτα ... το τιμωρηθηκαν φιλε ειναι θεμα οπτικης γωνιας που το βλεπεις ...

... στον κ32 δεν ξερω γιατι δεν παιζω πλεον ...εδωσα το χωριο μου ... το θεμα πολλαπλων ακοουντ το ξερω και απο επικες φυλες και αρχηγους-λογ που ειναι πρωτεργατες και φυτευουν απο 1 λογ σε καθε αντιπαλη φυλη... συμφωνω ... το ιδιο συμβαινει και για ακοουντ κοπλευ που καποια στιγμη διαχωριζονται για να μπορουν να βαρεσουν μικρους και αργοτερα ξαναενωνονται... ευτυχως καποια απο αυτα οπως εγινε τωρα κ30 ανακαλυπτονται φιλε ...
 

DeletedUser24750

Δεν εγραψες οτι ειναι μελος του συμβουλειου ακομα χειροτερα οτι ειναι συνιδριτης
op61xc.png



H προσπαθεια εντομεταξυ να κρυψεις το ονομα ειχε πολυ γελιο δεν φανηκε καθολου...
2ywwprk.png


Τα 2 ατομα που σπαμαρατε μαζι συνεχιζαν επεισης το στορυ με τα συμβουλεια κτλπ.

Και που ειχε μπινελικι η συζητηση τι σημασεια εχει η την ποσταρεις ολη η καθολου(λες και θα σου ελεγε κανεις τπτ) αλλιως κανεις λογοκρισια υπερ σου με αποσπασματα μπορει ο οποιοσδηποτε να βγαλει οτι νοημα θελει.

Και το λεω και τριτη φορα πως βγαζεις πριντ σκριν απο φιλο(οπως ισχυριζεσαι) απο το σκυπε του στο εξωτερικο χωρις την αδεια του?



ΥΓ.Ο θανασης μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του και δεν χρειαζεται δικηγορους απλα ενημερωτικα ειναι φανταρος και δεν μπορει να απαντησει καλο ειναι να τηρηθει fair play.

A και πρεπει να ετοιμαστω για να ταξιδευω κιολας το βραδυ οποτε τελευταιο ποστ απο εμενα εδω τελος το 1v1 μπορειτε να συνεχισετε τα δικα σας τα λεμε
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33649

Serial αστα να πανε αναμενουμε την συνεχεια ωραια θεματακια προς μαθηση αλλα επρεπε να εχει αλλον τιτλο..

χαπακι και παμε παλι!
 

DeletedUser32711

Κοπέλα μου είναι πραγματικά ντροπή για τον εαυτό σου να λες πως παίζεις ή επαιξες ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να θρέφεις το μίσος σου. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάθεσαι και το διαλαλείς και το σπαμάρεις με κάθε ευκαιρία ή και χωρίς ευκαιρία στο εξωτερικό. Και πανω στην φόρα σου μαζί με τα ξερά καις τα χλωρά και οτι άλλο μπορεί να χωρέσει η φρενίτιδά σου.

Είναι πραγματικά κρίμα και για το παιχνίδι αλλά κυρίως για σένα.
 

DeletedUser

κανενα σχολιο για το καινουριο χωριο που πηραμε δεν ακουω..Ο βουβουζελας αλλαξες 6 φυλες sos,LMG και KMR και δεν καταφερανε να του βαλουν αμυνες να κρατησει το χωριο.Και μετα θα βγει να πει με βαρεσατε πολλοι και αλλα τετοια μεξικανικα.Εμεις του ειπαμε να ερθει να του βαλουμε εμεις αμυνες να δει πως ειναι να περνεις αμυνες.
 

DeletedUser32711

Η βιαστική και γεμάτη εμπάθεια απάντησή σου απλά απέδειξε για ακόμη μια φορά ΟΤΙ μα ΟΤΙ σου είπα (ήταν που δεν θα απάνταγες στις 14 του μηνός). :rolf:

Εγώ δεν έχω τιποτα εναντίον σου. Συμβουλευτικά σου μίλησα.

Δυστυχώς με κάθε ποστ σου δείχνεις οτι σιγοβράζεις στο μίσος σου και είναι πραγματικά κρίμα. Και αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και εγώ...πως ένας άνθρωπος σαν και σένα μπορεί να ξεπέσει τόσο πολύ με ένα απλό παιχνίδι.

"Μεγάλη και απροσδόκητη" πυξίδα δεν έχω φάει ακόμα στις φυλετικές μάχες. Μπορείς να ονειρεύεσαι και να πλάθεις οτι θέλεις με το φαντασιόπληκτο και χαιρέκακο μυαλό σου. Και το οτι απαντάς ακόμα για πυξίδες αποδεικνύει και πάλι πόσο έχεις ξεπέσει με το παιχνίδι.

Αν βλέπεις καρδινάλιους στα λεγόμενα μου δεν φταίω εγώ...είναι η ένοχη και εφιαλτική συνείδησή σου που τους δημιρουργεί στο μυαλό σου.

Περαστικά και καλά μυαλά!
Πραγματικά σου εύχομαι οτι καλύτερο πάντως.


[aig]Προειδοποίηση για Spamming
Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33649

Επιτελους Μετα την ΤσικνοΠεμπτη εφτασε και η ημερα τον ερωτευμενων "αγαπηθειτε".................. κανει καλο.


[aig]Προειδοποίηση για Spamming
Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή