Η υαινα που εγινε.... Πιγκουινος. (Ενα ιστορικο δραμα)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser24216
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser24216

Καλησπερα σε ολοι.
ειμαι η γρια-καλιακουδα μασκωτ του Darkling, μαυρη σαν...(ναι ξερετε τι, καλιακουδα, λογικο ειναι), και απεκτησα προσβαση στο πληκτρολογιο του.

ελατε ολοι, καθηστε τωρα στα ποδια μου, κοντα στο τζακι, ενω η φωτια τσιτσιριζει (τσς, τσς, τσς) να σας πω μια ιστορια..


Μια φορα κι εναν καιρο ηταν μια Υαινα. Το γνωστο ζωο του δασους. Το γνωστο ζωο.

Αυτη η ...υαινα, μπηκε σε εναν δασενιο κοσμο, 30 χιλιαδων στρεμματων δασους. Ειδε την Νοτιοανατολικη μερια του Δασους και της αρεσε...
Αυτη η υαινα λοιπον, απο παλια ζωο με αρχηγικες ικανοτητες, αποφασισε να φτιαξει μια ομαδα. Με την πεφωτισμενη ηγεσια της υαινας και την επιστημονικα εξυπνη καθοδηγηση της, η ομαδα θα επαιρνε τα πρωτεια του Δασους. ολοι θα την συζητουσαν και θα την θαυμαζαν.

Και εγενετω η Ομαδα. Χαριν λογου θα την λεμε ΛΔ. Λαμα Δαλαι, γιατι την ιδια ικανοτητα ειχε και η αρχηγικη Υαινα.

Αυτη η ομαδα εφαρμοσε τις γνωστες τακτικες που βλεπουμε στα ελληνικα δαση. Πρωτα εβαλε τους συμμαχους της να χτυπανε αλλες ομαδες και αυτη κοιτουσε, εκανε μονο ξεμπαρκες επιθεσεις σε μελη στα δαση, προτεινε σε μελη αλλων ομαδων να ερχονται μαζι, τα γνωστα πραγματα που βλεπουμε στα ελληνικα δαση.

Κι αν τυχει καμια φορα ενα μελος της ομαδας να χανει ενα χωριο, τοτε...τον ετρωγε η ιδια η υαινα διοτι οπως ειπαμε...ηταν ..υαινα.

Καποια στιγμη και παρα τις προβλεψεις των μαιντανων των ελληνικων δασων που προβλεπουν οτι μια φυλ...εε, ομαδα θα παει καλα απ το πρωτο δεκαημερο και βλεποντας μονο ποντους, ολοι βαρεθηκαν την υαινα. Ερχεται καποια στιγμη που μπουχτιζεις απ το να βλεπεις το αρχηγικο ζωο να ειναι συνωνυμο της λασπης, του πατου, της ξεφτιλας.

Κι ετσι ενω τα πραγματα δεν πηγαιναν καλα για την ομαδα της Υαινας, εκεινη, ως αρχηγος μεγας και τρανος, εκανε το καλυτερο για την ομαδα του.
Απλα πηγε ο ιδιος μαζι με μερικα εμπιστα παληκαρια (χαχαχ), σε μια αλλη περιοχη του δασους οπου ο αλλος πεφωτισμενος αρχηγος μας πληροφορησε οτι η υαινα ζητησε να την φυλαξουν στα κλουβια τους (εξ ου και το Υ.Κ. = Υαινων Κλουβια) γιατι τα πραγματα δεν πηγαιναν καλα στο δασος και οι ασχετοι νουμπαδες αποδεικνυονταν αλλιως. Φυσικα οπως πρεπει να κανει καθε σωστος αρχηγος στα ελληνικα δαση, δεν εξασφαλισε την σωτηρια της ομαδας του αλλα ως αλλη...Υαινα, οσοι εμειναν αποξω απ τη συμφωνια, φυσικα προστεθηκαν στο λογαριασμο της...Υαινας αντε και μερικων αλλων παληκαριων οπως ενος αλλου τυχαιου γνωστου μη σας πω κιολας και πρωην αρχηγου της ομαδας που δηλωσε οτι δεν ηθελε να παει στην Υαινων Κλουβια αλλα τι να κανει, δυο μηνες ζουσε στο δασος, να παει τζαμπα τωρα αυτο? ας προδωσουμε μερικους φιλους, δεν εγινε τιποτα, οσο επιβιωνουμε στο δασος...
η ιδια η Υαινα αλλωστε δηλωσε "ναι θα σε φαω γιατι ειμαι ...Υαινα"

Φυσικα ουδεν κρυπτο υπο του ηλιου και ουδεν κρυπτο εκ της υαινος ξεφτιλα, οποτε πηρε λιγες μερες απ οσο λεει ο μυθος στα κλουβια της Υαινας, να την ξερασουν εξω με τις κλωτσιες. Γι αλλη μια φορα η λασπη μπορει να μεινει λιγη ωρα ενεργη, μετα ξεραινεται.

Τοτε η....Υαινα, πηρε τα παληκαρια της και κοιταχτηκε στον καθρεφτη. Εμοιαζε τοσο ικανη, τοσο μεγαλη, τοσο λαμπερη. Οχι, σιγουρα δεν ηταν Υαινα...ηταν ....Τιγρης, ναι αυτο ηταν.
Τιγρης.

κι ετσι η Υαινα, συνεχισε το roller coaster της προς τον βαλτο, λεγοντας σε ολους πως τωρα πια ειναι Τιγρης και να φοβουνται ολοι γιατι...Ερχεται.

Ολα αυτα διανθισμενα με διαφορα απειλητικα μηνυματα σε μελη αλλων ομαδων ως προς το τι θα τους κανει στο δασος, μηνυματα που κατεληξαν να γυρνανε γυρω γυρω στο Δασος και να ακουγονται τα γελια απο καθε λοχμη. Μεχρι και σε μενα, τη γρια καλιακουδα εφτασαν μηνυματα, τα καρφιτσωσα στο δεντρο και οποτε θελω να δω Θεατρο Σκιων, τα διαβαζω.

Οντας Τιγρης η Υαινα, σκεφτηκε αλλο ενα πεφωτισμενο σχεδιο, η ιδια η Υαινα το χαρακτηρισε "εξυπνο" και "αποτελεσματικο" στα μελη της. Ολοι χαρηκαν που ειχαν τετοιο Αρχηγο.
Που λετε βρηκε μερικα εγκαταλελειμμενα δεντρα κοντα στον λοφο του Ολεθρου (ετσι λεγεται η περιοχη) και τα πηρε για δικα της μαζι με τα πρωτοπαληκαρα-λακεδες της. Συνοδεψε την πολυνεκρη μαχη που εδωσε με τα εγκαταλελειμμενα δεντρα, με μηνυματα του τυπου "μηπως θελεις να σου πω εγω τι εχουν μεσα τα δεντρα?"
Λιγες μερες μετα κατι δεν πηγε καλα στην ιδιοφυη σκεψη της Υαινας, γιατι ειχε απομακρυνθει απ το λοφο τρεχοντας ενω εβρεχε ντοματες, ενα θαυμα που μονο σε θεους μπορουσε να αποδοθει, αλλιως δε μπορουσε να συμβει.

Κι ετσι ενω προχωραει η ζωη, τα μελη τα ιδια τα πρωτοπαληκαρα της Υαινας, καποια στιγμη βαρεθηκαν να καθοδηγουνται απ το χρυσο που ηταν ανθρακας, απ το στριγγλο και αρνακι ταυτοχρονα, απ τον Καθοδηγητη. Καποια στιγμη και ο πιο πιστος καταλαβε οτι αλλο να λες οτι εχω μια ομαδα κι αλλο εχω μια ομαδα που στην ουσια, εξυπηρετει μονο τα δεντρα μου. Καποια στιγμη και ο πιο φιλος καταλαβε οτι γελαει ο κοσμος μαζι μας και δε βρεχει, σιγουρα δε βρεχει Υαινα. ουτε ψιχαλιζει.

Κι ετσι η Υαινα συνεχιζει την πορεια της βαθια εκει που ανηκει, στην λιμνη της λασπης που την περιμενει. Και λιγο πριν βουτηξει εκει που της αρμοζει, τα νερα του βαλτου θα καθρεφτισουν για λιγο και η υαινα θα δει οτι δεν ηταν υαινα....


....αλλα πιγκουινος.




Κοιμηθειτε τωρα ελαφρα μετα το μικρο παραμυθακι, κι εγω πρεπει να πεταξω στη φωλια μου.
σας ευχαριστω....
 

DeletedUser2088

[aig]Τώρα εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα...
να το πάμε προπαγάνδα;
να το πάμε Off-topic;
η παίρνετε το ρίσκο να το αφήσουμε εδώ;[/aig]
 

DeletedUser

Νομίζω είναι η ιστορία της διοίκησης της Y.K. αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος xD
 

DeletedUser

Darkling απλα Darkling. Πως σου έρχονται αυτά στο μυαλό;
 

DeletedUser

Διακρίνω επιρροές όμοιες με την μπλέ περιόδο του Πικάσο αλλά και το ποιητικό ύφος του Τόλκιν.Σίγουρα πάντως ήταν μια πολύ συγκινητική ιστορία και γι'αυτό θα σου δώσω το Like μου.Μην μ'ευχαριστείς...το κέρδισες με την αξία σου (Y)
 

DeletedUser6091

[mad]Ρε αδέρφια, είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει γιατί αυτό το θέμα υπάρχει?

Το διάβασα, το διάβασα ξανά... Άκρη δεν κατάφερα να βγάλω.

Βρε καλέ μου άνθρωπε που δημιούργησες αυτό το ομολογουμένως, ενδιαφέρον θέμα, για πες μας λίγο τι ρολο βαράει για να μπούμε σε μια σειρά. [/mad]
 

DeletedUser24216

Αγαπητε Μαντ.

Δεν ειμαι παλαβος ωστε να γραφω ενα κειμενο 2 σελιδων το οποιο δεν θα εχει σχεση με τιποτα.
Το κειμενο ειναι φυσικα στη σωστη θεση του, δηλαδη στα τοπικς του Κ30.
Ειμαι βεβαιος οτι υπαρχει κοσμος που καταλαβε, οτι καταλαβε. Ηδη 1-2 ποστς λενε και γιατι ειναι γραμμενο.
Και φυσικα πανω απ ολα θα καταλαβει το τιμωμενο ον, ο σταρ, ο ζεν πρεμιε αυτης της ιστοριας, ο ντιβα, ο αρχηγος, ο ηγεμονας, ο ηγετης.
δηλαδη η υαινα που εγινε....πιγκουινος.



το να εξηγησω ομως, χαλαει την ιστορια. :(
 

DeletedUser26309

ποσο προφανες θελατε να το κανει για να καταλαβετε δηλαδη?ωραιος darkling,ενα διαφορετικο ποστ απο ολα τα αλλα που αναφερονται στον 30 τελικα παρολο που δεν ηταν υιαινα και ηταν πιγκουινος ηταν σαρκοβορος?
 

DeletedUser

Πιστεύω πως το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στο Πολιτική και Προπαγάνδα μιας που αφορά έναν συγκεκριμένο παίκτη και την πορεία του στον κόσμο όπως την εξηγεί ο Darkling με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
είναι καθαρά προπαγάνδα ...
 

DeletedUser2088

[aig]Καλό θα ήταν να το ζητήσει και ο δημιουργός,
δεν έχει γίνει ακόμα κάτι αξιόποινο για να μας αναγκάσει να το μεταφέρουμε από μόνοι μας.[/aig]
 

DeletedUser33198

τρομερη ιστορια! και εμπνευσμενη απο αληθινα γεγονοτα! ο ζεν πρεμιε της ιστορια δεν θα εμφανιστει να μας πει μηπως εχει διαφορετικη εκδοχη;
 

DeletedUser24216

Πιστεύω πως το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στο Πολιτική και Προπαγάνδα μιας που αφορά έναν συγκεκριμένο παίκτη και την πορεία του στον κόσμο όπως την εξηγεί ο Darkling με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
είναι καθαρά προπαγάνδα ...

η απλη αναγνωση γεγονοτων εστω μιας ιστοριας καπου σ ενα δασος, δεν ειναι ποτε προπαγανδα.
 

DeletedUser2088

[aig]Με αυτή την λογική θα μπορούσε να πάει Off-topic
ούτε στα θέματα του 30 έχει δουλειά,

σεβόμαστε την επιλογή σας και περιμένουμε τις εξελίξεις.[/aig]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή