Συζήτηση: Νέες δυνατότητες της Android εφαρμογής

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

[mad]Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για τις νέες δυνατότητες της Android εφαρμογής[/mad]
 

DeletedUser5028

Sorry για το spam αλλά δεν αντέχω:
Android δεν είναι?

Τώρα σε ότι αφορά την εφαρμογή μία δυσχέρεια υπάρχει νομίζω στο μέρος συγκέντρωσης, στην αγορά και στη φυλή.
Όταν πατάς το εικονίδιο της φυλής για παράδειγμα με την κυματιστή κόκκινη σημαία(το ίδιο ακριβώς ισχύει και για αγορά και μέρος συγκέντρωσης) σε βγάζει στην ''επισκόπηση''. Το πρόβλημα είναι ότι για να μεταβείς από εκεί στο ''προφίλ'' της φυλής, στα ''μέλη'', στο ''πλάνο διεκδικήσεων'', στο ''φυλετικό φόρουμ'' κτλπ είναι λίγο δύσκολο. Το κουμπί βρίσκεται πάνω δεξιά και είναι μικρό, ενώ ειδικά μόλις το πατήσεις οι καρτέλες(επισκόπηση, προφίλ, μέλη κτλπ) έχουν πολύ μικρά γράμματα, βρίσκονται κολλητά η μία κάτω από την άλλη και είναι δύσκολο να πατήσεις με ακρίβεια αυτό που θέλεις από ένα κινητό ή tablet.
Πιστεύω ότι πρέπει είτε να εμφανίζονται οι καρτέλες η μία δίπλα στην άλλη ή να παραμείνουν κατακόρυφα αλλά να μεγαλώσει το κενό μεταξύ τους.... Τα ίδια ακριβώς σε αγορά και μέρος συγκέντρωσης...
 

DeletedUser

Καλησπέρα κι από μένα.

Ο χάρτης δεν δείχνει τη σωστή απόσταση από το χωριό. Παράδειγμα το χωριό ώστε να φαίνεται το μισό στην οθόνη. Το βελάκι που εμφανίζεται γράφει από πάνω ότι το χωριό απέχει 3 θέσεις! Ενώ είναι μισή.

Να φτιάξετε τον μετρητή της απόστασης δηλαδή.

Ευχαριστώ.
 

DeletedUser21154

μπορουμε να στειλουμε τρενακι με ανροιντ οπως με οπερα η μοζιλα??
 
Κορυφή