τελος του κ21

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser22256
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser22256

Σε λιγότερο από 16 ώρες θα έρθει το τέλος του κ21 με νικήτρια φυλή την cxc και συμμάχους τους S-Tr.
μετά από Δημοσκόπηση του συνόλου της φυλής, αποφασίστηκε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αφού μαζί με τους συμμάχους μας έχουμε πλέον πάνω από το 85% του χάρτη.
οι λόγοι κυρίως αρχικά ότι πλέον δεν έχουμε τίποτα απολύτως να αποδείξουμε σαν φυλή αφού κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει το γεγονός ότι είμαστε μακράν η καλύτερη φυλή που πέρασε στον κ21 σε οργάνωση, ενεργητικότητα, σε κατακτήσεις χωριών,απώλειες, κερδισμένους πολέμους παρόλο οτι βρεθήκαμε αντίπαλοι με όλες τις αξιόλογες φυλές που γίνανε όπως οι σαμερ-ερορ-ε.υ.- vh.
Επιπλέον δεν υπάρχει κάτι στον χάρτη για να ανακόψει την πορεία μας και το τελευταίο διάστημα ο κόσμος είναι πλέον σαν κανιβαλισμός.
εξίσου νικητές είναι και όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε.


Ήταν ένας πραγματικά πολύ ενδιαφέρον κόσμος με άξιους αντιπάλους (ίσως με κάποιους βρεθούμε στην ίδια πλευρά στο μέλλον), με ¨ξύλο¨ από την πρώτη ημέρα μέχρι και την διαγραφή των vh, με πολύ κούραση αλλά το αποτέλεσμα μας έκανε να την ξεχάσουμε.
αποδείξαμε σε όλους ότι η ομαδική δουλειά - συνεργασία τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά είναι αυτή που φέρνει το θεμιτό αποτέλεσμα.

Ειναι μια νίκη 100% καθαρή και σίγουρα τα στατς δεν μπορούν να το διαψεύσουν.

Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι σε όλους και να τονίσουμε ότι πάνω από όλα είναι παιχνίδι στο οποίο δημιουργούμε μόνο αντιπάλους και όχι εχθρούς.

cxc
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24238

το σεβασμο μας και τις ευχαριστιες , σε "εχθρους" και φιλους

γιαννης co-cookie maonster
 

DeletedUser

Τα θερμα μου συνχαρητηρια στα παιδια απο cxc.Παιξαν σωστα μπαλιτσα και με τετοιο καπετανιο πως να μην παιζαν δηλαδη.Ο τομαραυας δεν ειναι μονο παιχτουρας αλλα ειναι και σουπερ αρχηγος,σουπερ διπλωματικες κινησεις απο δω κααι απο κει.Τι να λεμε.Η cxc διεθετε τρομερο υλικο συγκριτικα με τις αλλες φυλες,(v.h και e.u)
Πιστευω ομως οτι μια φυλη η οποια δεν ηταν και τοσο υπολογισιμη με 1-2 ατομα την καναν να βαλει και αυτη ενα λιθαρακι στο κλεισιμο του κοσμου.
Η σ-τρ νομιζω με την εισοδο της στο πολεμο αν και πολυ πιο αδυναμη απο τους v.h καταφερε να κρατησει στην αμυνα και να βαλει και αρκετα γκολ στην επιθεση.Αυτα απο μενα απο εναν παλιο και μετριο παικτη.Σταυρο προχωρα σε θελει ολη η χωρα.οοοοο τομαραυα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

kalo kalokairi se olous kai to xeimwna vlepoume pali ...xarika polu pou sas gnwrisa !!!


[ove]Προειδοποίηση για Greeklish

Στο forum απαγορεύονται τα Greeklish.

by -Ovelix-[/ove]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Μάλλον ήρθε η ώρα να πω και εγώ μερικά λογάκια...έχω καιρό να εμφανιστώ στο φόρουμ ! ;)

Ως δούκας της S-Tr λοιπόν καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τους φίλους και συμμάχους CxC για την προσπάθειά τους. Πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα γνωρίζοντας από την αρχή του κόσμου και το υλικό το οποίο διέθετε αλλά και τη διοίκηση της.
Από τη μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βοήθησαν ώστε να φτάσει η S-Tr εδώ που έφτασε. Μπορεί να μην είμασταν CxC αλλά δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το γεγονός ότι βάλαμε και εμείς το χεράκι (τη χερούκλα :D) μας για να φτάσει ο κόσμος σε αυτό το σημείο. Ήταν ένας ωραίος κόσμος που είχε αρκετό ξύλο από την αρχή του. Αφιερώσαμε όλοι μας πολύ χρόνο αλλά όπως είπε και ο φίλος Σταύρος πιο πάνω μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και αυτό κρατάμε. Μικρή σημασία έχει το ποιοι θα είναι στην νικήτρια φυλή. Ίσως είναι και μια μικρή αμοιβή για την μεγαλύτερη προσπάθεια που κατέβαλαν ;) !
Προσωπικά ευχαριστώ τον U m@d Bro , τον Limassolwolf , τον Anestis4 , τον .Toutatis (κυρίως αυτόν για να μην γκρινιάζει) , τον dark tornado και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που με στήριξαν και με βοήθησαν.
Καλή συνέχεια σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ;)



Τάδε έφη
Δημήτρης - Mr Jocker
 

DeletedUser

Μπήκα μετά από καιρό κ21 και έριξα μια ματιά στην κατάταξη..
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο..
Για άλλη μια φορά παίκτες που άξιζαν και που άλλαξαν έστω και λίγο την τροπή του κόσμου λείπουν, και τη θέση τους έχουν παρει άσχετοι, κανίβαλοι και βαρβαροφάγοι...
Μαζέψτε ότι μπορείτε..Δεν θα σας βοηθήσει.
Στο τέλος κανείς δεν θα σας θυμάται..
Η ποιότητα είναι που μετρά και όχι η ποσότητα..

ταδε εφη sociopath

νομιζω αυτο τα λεει ολα
ο κοσμος κλεινει και πολλοι στην 20αδα ακομα δεν εχουν πολεμησει ακομα .Νταξει τυχερα ειναι αυτα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24238

με τους κοπλειερς , τις περιπτωσεις που καλουντε παλιοι παικτες ν αναλαβουν ανενεργους λογαριασμους , κ αλλα τετοια , το ποιος παιζει πια τον καθε λογαριασμο δεν το ξερουν ολοι ...

τωρα ο sociopath , κι ο καθε πικραμενος , μπορει να λεει οτι του κατεβει , αλλα δεν αλλαζει η πραγματικοτητα και οι νικητες...
ευτυχως υπαρχουν τα στατς που μενουν , και φαινετε αν υπηρξαν βαρβαροφαγοι-κανιβαλοι κ ασχετοι στη φυλη μας και αν τα μελη μας πολεμησαν η οχι .

κακως , απαντω αλλα απο την αλλη , δεν θα αφηνουμε τον καθενα να βγαζει χολη , ειδικα οταν εχουμε κλεισει στοματα μεσα στο παιχνιδι..

λυπαμε οσους δεν μπορουν ν αντεξουν το οτι "εξαφανιστηκαν" απο καλυτερους τους (ακομα κ ο παικτης μας με 2 χωρια , εβαλε το ληθαρακι του για να μπορεσει να κλεισει τον κοσμο η cxc)
 

DeletedUser

φιλτατε ο sociopath ειναι ο u m@d bro και δεν το ανεφερε ουτε στους cxc ουτε στους str αλλα σε καποια μελη που κατεφεραν να κερδισουν τον κοσμο και να επιβιωσουν με τις πλατες αλλων χωρις να πολεμησουν,οπως και οτι καποια μελη που αξιζαν να ειναι 5-10 αδα (οπως noobsfarmer ,φρινγκε (toutatis gkouxoy gkouxou)κ.τ.λ) δεν ειναι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26303

συνχαρητηρια παιδες δικαιη και καθαρη νικη.

καλο καλοκαιρι σε ολους!
 

DeletedUser29837

Καλός κόσμος. Λόγω της θέσης μου αρχικά δεν μπήκα στον πρώτο πόλεμο με summer, αλλά μετά από αυτόν ήμουν πρώτη γραμμή σε όλους τους άλλους πολέμους, πράγμα που χάρηκα δεόντως γιατί γιαυτό μπήκαμε. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά άντεχα πολύ ακόμη αλλά δεν βαριέσαι, ισως σε άλλο κόσμο. Θα έλεγα ονομαστικά ευχαριστώ σε συμπαίχτες για ότι περάσαμε και ότι νέο μάθαμε, αλλά δεν θέλω να μου ξεφύγει κανεις και παρεξηγηθώ. Το 90% των παιχτών ξέραν τι πρέπει να κάνουν και πως να το κάνουν από την πρώτη μέρα, πράγμα που έκανε τα "γραφειοκρατικά" να μην κουράζουν και ολα να γίνονται αυτόματα και με ομαδικό πνεύμα πάνω από όλα. Ολοι οι παίχτες που για πρώτη φορά ήταν στην φυλή, όπως και εγώ, ακολούθησαν το πνεύμα της CxC χωρίς πολλά πολλά και έτσι αυτόματα συνέχισαν να κάνουν αυτό που πρεπει για να νικήσουμε τον κόσμο παρά τις πολλές και μεγάλες απουσίες...

Τομαράγια τώρα που με έμαθες να φαρμάρω λίγο καλύτερα, υπάρχει ένα στοίχημα ανοιχτό εις το επανιδείν!

Ευχαριστώ την S-Tr προσωπικά για τις άμυνες που κάποτε μου στείλανε με τον άσχετο Βλάση να κουμαντάρει όλη την επιχείρηση αλλά δυστυχώς δεν ήμουν εγώ ο στόχος εκείνη την φορά :p. Συγχαρητήρια για το κλείσιμο παιδιά!


Και εννοείτε ότι.... ΤΟΝ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΘΑ'ΧΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ .. γιατί είναι ωωωωωωωωραίο μωρόοο



Καλή συνέχεια παιδιά σε εχθρούς/συμπαίχτες και καλό καλοκαίρι.

.uGo
 

DeletedUser

Δεν ξερω προσωπικα τον tomaraya αλλα αμα μπορει ας μου δωσει καποιος το σκυπε του να μιλησω με αυτον το μεγαλο παιχτη
Θελω οταν ξαναμπει φυλετικες αν ξαναμπει να μπουμε μαζι για να μου μαθει 1-2 πραγματακια
Ευχαριστω
 
Κορυφή