Φορος τιμης προς Paris991 aka proctor(κατα κόσμον Μίλτος Σχοινάς)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2415
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser24238

να ειναι ελαφρυ το χωμα ...
οικογενεια κ φιλοι , να τον θυμουντε στα καλυτερα του , και να τον "μελετανε" ετσι.
 

DeletedUser1141

Μακάρι να είχα καλύτερο λόγο να ξανά γράψω σ'αυτο το φόρουμ. Κοντα 2 χρόνια εκτός παιχνιδιού κι έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και απο το παιχνίδι και απο αυτούς που γνώρισα μέσα σ'αυτο. Τώρα η ανάγκη για ενα τελευταίο γεια στον φίλο Μιλτο με γύρισε πίσω. Πίσω σε όλα αυτά που περάσαμε στο tribal...

Φαίνεται ανωριμο αλλα ειναι εντυπωσιακό τι σχέσεις δημιουργεί ενα παιχνίδι. Σχέσεις που πολλές φορές επισκιαζουν αυτές του στρατού του πανεπιστημίου η και του σχολείου. Χρόνια στην ίδια φυλή, ώρες ατέλειωτες Skype κι άλλες τόσες παιχνιδιού. Και μόνο μια φορά μπυρες και ρετσινες στην Αναβυσσο.

Δεν υπήρξε ποτε ¨διαστημικος¨ παίκτης ο Μιλτος, του φοβερου start up και των milliseconds. Αλλα παντα θαυμαζα την επιμονή την υπομονή και τ'ομαδικο του πνεύμα. Κερβερος και παντα σε ετοιμότητα. Ενας ¨στρατιωτης¨ (αν και στη ζωη ειχε πολυ μεγαλυτερα γαλονια) που θα ηθελε καθε επιτυχημενη φυλη στο δυναμικο της. Ο πιο αξιοπιστος sitter μου σε ελληνικο και ξενο. Με συγχωρέσε για τα ατελείωτα ¨χωσιματα¨ νομίζω.

Πολλα είπα, δε θα κουρασω άλλο. Απλά με το Μιλτο χάθηκε κι ότι έμεινε απο μένα σ'αυτο το παιχνίδι. Το τελευταίο μου ¨χωσιμο¨ σ'αυτον......ο proctor. Χαίρομαι που κράτησε το όνομα και το συνέχισε τόσους κόσμους μετα. Τώρα έμεινε να με κοιτάει το σκυλί του στο Skype.....

Καλό ταξίδι φίλε και θα τα πούμε κάποια στιγμή!

Να'στε καλά όλοι και καλά καψιματα.

Gregorio1 - proctor και πολλα αλλα....κοινώς Γρηγόρης
 

DeletedUser3644

Τον γνώρισα πολύ λίγο, η απώλεια είναι πάντα απώλεια, όπως πριν (2) χρόνια για τον Σωτήρη. Εαν κάποιος απο την οικογένεια του διαβάζει αυτό το φόρουμ, να γνωρίζει ότι έφυγε ένας Κυριος με αρχές και ευγένεια, χιούμορ, και ανδρισμό. όντως το παιγνίδι αυτό όπως και τόσα άλλα σου επιτρέπουν να γνωρίζεις ανθρώπους που πάντα θα θυμάσαι κάτι να πείς! ΚΑΛΟ!

Θα σε θυμόμαστε φίλε μέχρι να συναντηθούμε...

ΜΙΧΑΗΛ
 

DeletedUser

Καλό ταξίδι αδελφέ Μίλτο και συνονόματε!! :(
 

DeletedUser26968

Φίλε Μίλτο να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, καλό ταξιδι. Γνωριστήκαμε στον Κ9 και μόνο καλά εχω να λέω. Πραγματικά κρίμα.

kostas stavrou (k9)- Laionel (k16)
 

DeletedUser20556

Θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και χαμόγελο..Καλή ανάπαυση Μίλτο...
 

DeletedUser26925

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΕΙ....ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΑ **** ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ....

STAYROS1969.....
 

DeletedUser11992

Καλό ταξίδι φίλε Μίλτο ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει
 

DeletedUser

Όποιος είχε την τύχη να σε γνωρίσει έμαθε πολλά για τις έννοιες της ανιδιοτέλειας και του ανδρισμού, βλέποντας σε να βοηθάς τόσους από εμάς χωρίς να έχεις κάποιο όφελος και να μιλάς σε όλους χωρίς να μασάς τα λόγια σου.

Σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να με θεωρείς φίλο σου.

Καλή αντάμωση αδερφέ...

Ο Πανούλης σου.

Για όσους γνωρίζουν....
Υ.Γ.1 Για εμένα ο Μίλτος δεν έχει φύγει απλά έχει πάει για μπάνιο...
Υ.Γ.2 Ρε μ@@@@κ@ Βασίλη βγάλε τα στραγάλια από το στόμα...
 

DeletedUser

Δεν πόσταρα ποτέ μέχρι τώρα στο φόρουμ για οποιοδήποτε θέμα είχε δημιουργηθεί -παικτικό ή μη- εδώ και 7 κοντά χρόνια που συμμετείχα στο παιγνίδι. Η απώλεια όμως του Μίλτου δεν νομίζω να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν που να τον είχε γνωρίσει, να του είχε μιλήσει να είχε ακούσει τα μπινελίκια που έριχνε προς πάσα κατεύθυνση αδιακρίτως αστειευόμενος πάντα.

Ο Μίλτος ήταν ΑΝΤΡΑΣ με ΛΟΓΟ. Όσα είπε ο Πάνος ο noobs είναι χωρίς δόση υπερβολής ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ.

Θα σε έχουμε πάντα στις κουβέντες μας στο skype, στη συντροφιά μας και στις σκέψεις μας.

ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ!
 

DeletedUser20337

μιλτο φιλε γεια, ακομα δε μπορω να το πιστεψω....
 

DeletedUser22409

Καλο ταξιδι φιλε Μιλτο. Ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει.
Εισουν παντα εκει για ολους.. Θα μας λειψεις.
Αντιο Φιλε.
 

soful

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
1
εχω παρατησει το παιχνιδι κ μπηκα ετσι για να δω τι γινεται.. τον γνωρισα στον κ5 που παιζαμε μαζι.. μετα χαθηκαμε κ ξαναβρισκομασταν ανα διαστηματα σε κοσμους.. στενοχωρηθηκα..

καλο ταξιδι ρε φιλαρακι..

sofu
foomanchu
soful
 
Κορυφή