Περίοδος Ειρήνης

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

twxmas.jpg
 

Iris-dp

Team Leader - FOE CoMa
Βαθμολογία αντίδρασης
0
[iris]Κατά την περίοδο της ειρήνης οι επιθέσεις σας δε θα κάνουν καμιά ζημιά στο αντίπαλο χωριό, αλλά είναι μια καλή περίοδος για να αναδιοργανώσετε τις άμυνες σας, καθώς οι υποστηρίξεις θα πηγαίνουν κανονικά.

Δε μπορείτε να κάνετε επιθέσεις σε βάρβαρα χωριά καθώς αυτό θα άφηνε πίσω τους παίκτες που θα λείπουν αυτές τις ημέρες των εορτών και θα έδινε προβάδισμα στους υπόλοιπους.

Αυτές τις ημέρες συνηθίζεται να ανταλλάσσουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έτσι κι εμείς για να σας δείξουμε την αγάπη μας αποφασίσαμε να δώσουμε σε όλους εσάς 2 ημέρες δωρεάν premium.

.... αν παρατηρήσετε κάποια μικρή καθυστέρηση στις απαντήσεις μας στο κέντρο υποστήριξης θα είναι επειδή είναι και για εμάς μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στους φίλους και τις οικογένειες μας.

Ho Ho Ho[/iris]​
 

DeletedUser6091

[mad]Λάθος στην ingame ανακοίνωση που έβγαλα πριν από λίγα λεπτά.

Έλεγε για 23:59 ενώ η ειρήνη μπαίνει από τις 00:00

Μικρό το λάθος καθώς η διαφορα είναι μόλις 1 λεπτό αλλα είναι αρκετό για να προκαλέσει χάος αν κάποιος δεχτεί κανονική επίθεση στις 23:59.

Δεν θέλω να διακόψω ξανά το παιχνίδι σας με νέα ανακοίνωση για αυτό και ζητάω από εσάς να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα στις φυλές σας.

Συγγνώμη για την οποια αναστάτωση.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Σε ένα τεχνικό πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αυτές τις μέρες οφείλεται στο ότι δεν έχετε εορταστικά γραφικά στα χωριά σας.

Θα θέλαμε πολύ να βλέπουμε αυτά τα γραφικά αλλα δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή.

Σαφώς και μπορείτε να στολίσετε την οθόνη σας με διαφορα εορταστικά :)

[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή