Οδηγος Premium

  • Δημιουργός θέματος Golden horde
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Καλησπεραα...Σκεφτομουν απο χτες να ποσταρω εναν οδηγο που εχω παρει απο τον κοσμο 6 στο .νετ απο την O~SIN σχετικα με την αποτελεσματικη χρηση του λογαριασμου premium.Ειναι του παικτη Mihaip πρωην παικτη των ΚοD για οσους θυμουνται.Μιας και ο οδηγος ειναι στα αγγλικα ειπα να κατσω να τον μεταφρασω πριν το ποσταρω σε οσο πιο "καλη" εκδοση μπορω.Εκανα και ενα μικρο editing δικο μου στο τελος με καποια χρησιμα αλλα "μικρα" στοιχεια.Δεν βρηκα χρονο να αλλαξω τις εικονες και να τραβηξω δικα μου screenshot.Εχω βαλει μεταφραση σε μερικα εαν οχι ολα..Τραγικες διαφορες παντως δεν υπαρχουν απο τα αγγλικα στα ελληνικα.

Να τονισω πως η αγγλικη εκδοση του οδηγου βρισκεται στη σελιδα(~Μολις τωρα παρατηρησα οτι το ειχε και εκει).

http://www.tw-guides.com/How_To_Guides/Premium_Use.php

Παμε λοιπον:


Γνωριζω πως πολλοι απο εσας εχετε premium accounts, αλλα ξερω επισης οτι ολοι σας δεν ξερετε τα πλεονεκτηματα του στο μαξιμουμ. Αυτο το τοπικ θα διδαξει σε αυτους που εχουν premium πως να το χρησιμοποιουν πραγματικα. Εαν δεν εχεις premium account , σταματα να διαβαζεις αυτο το τοπικ.

Θα αρχησω απο τις ρυθμισεις.Στην εικονα παρακατω ετσι φαινονται οι ρυθμησεις μου:
01premium.jpg


Παρατηρηστε οτι αλλαξα το αριθμο του Πλατους παραθυρου(Window width). Τι κανει αυτο? Λοιπον, εαν εχεις ενα χωριο με "μακρυ" ονομα, το ονομα του χωριου θα εμφανιστει σε δυο σειρες οταν κοιτας στην επισκοπηση του. Κατι σαν και αυτο:
02premium.jpg


Δεν ειναι ομορφο, για αυτο και βαζεις μια μεγαλυτερη μεταβλητη εκει - Εγω χρησιμοποιω το 970 για παραδειγμα. Τωρα θα μοιαζει καπως ετσι: (αυξανει ουσιαστικα το πλατος του παραθυρου του παιχνιδιου, ετσι ωστε αυτο να φτασει στο ιδιο μηκος με την μπαρα συντομευσεων)
10premium.jpg


Κατα δευτερον, παρατηρηστε οτι εχω μαρκαρει το κουτακι να δειχνει την μπαρα συντομευσεων(Quick bar). Ειναι πολυ σημαντικο αυτο, γιατι μπορεις να βαλεις σε αυτη αρκετα χρησιμα links. Παρακατω ειναι πως φαινεται η δικια μου μπαρα συντομευσεων:
03premium.jpg


Πιστευω μπορειτε να διαπιστωσετε τι link ειναι το καθενα απο αυτα.

Forum w6 - σε παει κατευθειαν στο δημοσιο φορουμ(~στην προκειμενη εδω ο συγγραφεας εννοει για το w6 του .νετ αλλα στην πορεια παρακατω θα το διαμορφωσω να δουλευει για το ελληνικο.O καθενας μπορει να το διαμορφωσει ωστοσο για να δουλευει για συγκεκριμενο κοσμο).

Τα link τα οποια ειναι απο την αρχη στην μπαρα συντομευσεων (οπως το επιτελειο,στρατωνας κλπ), εχουν επεξεργαστει γιατι χρησιμοποιουν αρκετο χωρο, και δεν τα χρειαζεσαι και τοσο.

Recruit - το συγκεκριμενο link κανει ακριβως το ιδιο οπως και η επιλογη στρατολογηση στην επισκοπηση χωριου.

Mint - πας κατευθειαν στην ακαδημια και στην σελιδα τυπωσης νομισματων(~σημειωση:εαν εισαι σε μια ομαδα που εχεις ονομασει Α πχ θα σε παει στην σελιδα τυπωσης νομισματων για τα χωρια της Α ομαδας,εαν εχεις επιλεξει επισκοπηση "ολα" τοτε θα σε παει σε ολα τα χωρια για τυπωση νομισματων).

tw-plus - link για το tw-plus(~θα βαλω αργοτερα πιο κατω το λινκ του ελληνικου)

tw-stats w6 - link στα stats του κοσμου 6(~αργοτερα εδω τοποθετηστε το λινκ του ελληνικου κοσμου που σας ενδιαφερει).

tw-stats - link στο κυριως μενου του tw-stats.

tw-map - Aυτο ειναι το απολυτο link για χαρτη. Εχεις πολλες επιλογες για να δοκιμασεις (πχ,ποιος παικτης δεν πηρε χωρια)(~σημειωση:δεν εχει βγει κατι αντιστοιχο για τους ελληνικους σερβερ ακομα)

Stats me - ειναι ενα link με απευθειας προσβαση στα στατιστικα μου.

Στο τελος αυτου του τοπικ, υπαρχουν ολα τα σχετικα links που χρειαζεσαι να χρησιμοποιησεις ετσι ωστε να μπορεις να φτιαξεις τη μπαρα αυτη με τον ιδιο τροπο οπως παραπανω.

Προχωρωντας: Εχω "τσεκαρει" το κουτακι Δυναμικη λιστα μενου(Dynamic menu bar). Προσωπικα το προτιμω απο οτι θα ηταν χωρις να ηταν αυτο το κουτακι "τσεκαρισμενο".

Μεγεθος χαρτη (Map size): Ειναι ενα πολυ καλο στοιχειο του premium.Μπορεις ουσιαστικα να μεγαλωσεις το χαρτη. Εγω χρησιμοποιω την μεγαλυτερη επιλογη, μου αρεσει να βλεπω τι υπαρχει γυρω μου. Αργοτερα, θα αναλυσω λεπτομερως διαφορα για το χαρτη.(~στην εικονα παρουσιαζεται ως 13x13 αλλα λογω διαφορων και επειδη οι ελληνικοι κοσμοι ειναι μεταγενεστεροι υπαρχει επιλογη και για 15x15)

Τελευταια συνδεση(Last login): Θελω να βλεπω αυτο οποτε κανω login, γιατι θελω να ξερω πως μονο εγω loggαρω στο account μου και κανεις αλλος. Εαν δεις διαφορετικη IP απο τη δικια σου, αλλαξε το κωδικο σου αμεσα.

~to be continued...

~η συνεχεια:

Αγνοησε επιθεσεις(Ignore Attacks): Εχω και αυτο "τσεκαρισμενο" επισης. Συνηθιζα να δεχομαι αρκετες επιθεσεις απο n00bs οταν ημουν πρωτος στο κοσμο 6. Οι επιθεσεις ηταν απο 200 ωρες μακρια, και αποτελουνταν απο μερικους δορατοφορους η κατι τετοιο. Με αυτη την επιλογη, μπορεις να επιλεξεις να μην σου δειχνει τις επιθεσεις, ειναι σαν να μην δεχεσαι δηλαδη ποτε επιθεση.
Για να αγνοησεις μια επιθεση,πας στο χωριο το οποιο δεχεται την επιθεση, κανεις κλικ στο μερος συγκεντρωσης και κανεις τα εξης:
07premium.jpg


Χρησιμοποιω επισης γραφικο πακετο(graphical package),αλλα οι εικονες εδω του οδηγου ειναι χωρις πακετο. ΕΔΩ ειναι ολα τα γραφικα πακετα που μπορεις να χρησιμοποιησεις. Εγω εχω το "the settlers":
Κώδικας:
http://axieweb.com/tribalwars/Settlers_5
http://axieweb.com/tribalwars/Settlers_5/stamm.css
Απλα αντιγραφεις και κανεις επικολληση αυτα τα δυο λινκ στις ρυθμισεις σου, καπως ετσι:
05premium.jpg


Για να γυρισεις στο κανονικο πακετο, απλα σβηνεις τα λινκ απο τα κουτακια, και μετα οκ.

Τωρα, οταν επιλεξουμε τη διαδρομη αναφορες-->φιλτρο, εχεις ολες τις ρυμθισεις φιλτρου. Μπορεις να βαλεις καποια φιλτρα στις αναφορες σου, ετσι ωστε να παιρνεις τις αναφορες εκεινες τις οποιες θες εσυ. Παρακατω ειναι πως μοιαζει η δικια μου ρυμθιση:
04premium.jpg


Παρατηρηστε οτι εχω μαρκαρει πολλες επιλογες της αγορας. Ειναι επειδη τη χρησιμοποιω αρκετα, και δεν με ενδιαφερει να παιρνω αναφορες που να δειχνει τι ανταλλαχτηκε,ποτε και απο ποιον. Οι αλλες επιλογες απλα με βοηθουν, με το να μην παιρνω αχρηστες αναφορες.

Ακομα μπορεις να δημιουργησεις γκρουπ για αναφορες, και να τις κατηγοριοποιησεις ετσι. Απλα κανεις κλικ στο "Δημιουργια ομαδας"(create group), και απο εκει και υστερα ειναι ευκολο:
23premium.jpg


(~Σημειωση μεταφραστη:Εγω στον 1 χρησιμοποιουσα αρκετα την κατηγοριοποιηση αυτη των αναφορων.Εχω δεχτει τονους επιθεσεων για αρκετους μηνες και πραγματικα βοηθουσε να εχω κατηγοριοποιημενα τα στοιχεια των γειτονων μου.Καθε φορα ανατρεχα στη κατηγορια που με ενδιεφερε(συγκεκριμενα ειχα κατηγοριοποιησει μια ομαδα και ενα παιχτη γιατι βολευε ετσι) και εβλεπα εαν η επιθεση που ερχοταν απο το x χωριο πχ εαν ειχε αμυντικα/επιθετικα/ανιχνευτες~πολλα η λιγα κ.ο.κ..Εδινε σημαντικες πληροφοριες οταν οι επιθεσεις ξεφευγαν αρκετα σε αριθμο.)

~to be continued

~η συνεχεια:

Υστερα,εχουμε και την επιλογη για το ταχυδρομειο(mail).Εδω, εχεις ενα Βιβλιο διευθυνσεων και μπορεις επισης να δημιουργησεις γκρουπ για ταχυδρομειο. Ειναι αρκετα ευκολο για να δημιουργησεις ενα γκρουπ στο ταχυδρομειο:
20premium.jpg


Εχεις δυο επιλογες για το πως να βαλεις ενα mail σε καποιο γκρουπ:
Καθως εισαι στο μηνυμα σου:
21premium.jpg


Και δευτερον οταν εισαι στην επισκοπηση του ταχυδρομειου, μπορεις να βαλεις περρισοτερα απο ενα mail σε καποιο γκρουπ απλα επιλεγοντας τα:
22premium.jpg


Κανοντας αυτο, αποθηκευεις το μηνυμα, και δεν θα "απορροφηθει" προς τα κατω εαν εχεις καποιο αλλο μηνυμα εισερχομενο.(~σημειωση: Εαν εχεις premium,το χασεις για λιγο και το ξαναανεωσεις τοτε παλι υπαρχει αυτο το mail και οι ομαδες οι οποιες ειχες δημιουργησει με τα αντιστοιχα mail)

Το Σημειωματαρειο(Notebook) - Εδω μπορεις να βαλεις οτι διεκδικησεις χωριων θες να κανεις πχ, η πολυ απλα να βαλεις καποια υπενθυμιση. Ειναι πολυ χρησιμο εαν το χρησιμοποιεις.

Φιλοι - μπορεις εδω να βαλεις παιχτες σαν επαφες, και να τσεκαρεις εαν ειναι καποιος online. Παντα να προσεχεις ποιον βαζεις στη λιστα επαφων σου!

Στη συνεχεια, φτανω στο πιο σημαντικο: τα γκρουπ για τα χωρια.

Πριν τα γκρουπ, οταν κανεις κλικ σε καθε μενου στην επισκοπηση διπλα απο το χωριο σου πανω αριστερα, σιγουρεψου οτι ο μεγιστος χωριων εμφανισης ειναι 200 ο οποιος ειναι και ο μαξιμουμ αριθμος εμφανισης στο κουτακι στο κατω μερος της σελιδας.
06premium.jpg

Ειναι πιο ευκολο να εχεις μια σελιδα με τα χωρια σου. Σιγουρεψου οτι το εκανες αυτο σε καθε ειδους επισκοπηση (Συνδυασμενα, παραγωγη κ.ο.κ.).

~to be continued
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

~η συνεχεια:

Τα γκρουπ μου μοιαζουν καπως ετσι:
08premium.jpg


Και εδω ειναι η επεξηγηση για το καθενα:
Attack - ολα τα χωρια τα επιθετικα.
Attack_unm - χωρια επιθετικα οχι γεματα ομως σε φαρμα.(unm comes from unmaxed farm)
Defense - ολα τα αμυντικα χωρια.
Defense_unm - ολα τα αμυντικα που δεν ειναι γεματα σε φαρμα.
Gold coins - ολα τα χωρια τα οποια ειναι γεματα σε φαρμα, και πληρως κτισμενα.

The K groups - τα χωρια της καθε ηπειρου( K's).
Nobles - τα χωρια που εχουν αριστοκρατες.
Scouts - τα χωρια που εχουν πολλους ανιχνευτες η που ειναι αμιγως με ανιχνευτες.
Under_construction - χωρια τα οποια δεν εχουν πληρως κτιστει.
_Demolish_attack - επιθετικα χωρια που χρειαζονται κατεδαφισεις.
_Demolish_defense - αμυντικα χωρια που χρειαζονται κατεδαφισεις.


Και εδω αναλυω πως καθε χωριο "ζει" μεσα σε καθε γκρουπ. Οταν αποκτω ενα χωριο, αποφασιζω τι ειδος θα ειναι, βασιζομενος στην τοποθεσια του, τι κτιρια εχει και αλλους παραγοντες.Μαρκαρω λοιπον το "Attack" και "Attack_unm" group(διαλεξα τυχαια ενα επιθετικο χωριο,παρομοιως γινεται και με ενα αμυντικο). Κατα δευτερο,μαρκαρω την ηπειρο στην οποια βρισκεται το χωριο. Μετα, μαρκαρω το "Under_construction" γκρουπ εαν χρειαζεται να φτιαξω αλλα κτιρια σε αυτο. Τελος, μαρκαρω το "Demolish_attack", εαν χρειαζεται να γκρεμισω κατι σε αυτο (παντα σχεδον αυτο γινεται). Τωρα, μπορεις να επιλεξεις για το ιδιο χωριο αλλα γκρουπ,για παραδειγμα "Nobles" εαν αποφασισεις να χρησιμοποιησεις στο χωριο αυτο αριστοκρατες. Καθως περναει ο καιρος, θα τελειωσεις με τις οποιες κτισεις, και τοτε απλα θα το βγαλεις απο το "Under_construction" γκρουπ. Παρομοιως εαν τελειωσεις οποιες κατεδαφισεις το βγαζεις απο την ομαδα/γκρουπ "_Demolish_attack". Εαν η φαρμα φτασει στο μεγιστο αριθμο πληθυσμου, το βγαζεις απο το "Attack_unm" και μαρκαρεις το "Gold coins" group. Απο εδω και στο εξης, αυτο το χωριο θα φτιαχνει μονο χρυσα νομισματα, μεχρις οτου καπως να χασεις τα στρατευματα σου ειτε στελνοντας τα για επιθεση καπου ειτε εαν αμυνθεις με αυτα. Απο αυτο το σημειο ξανα, τα αναδιαμορφωνεις τα χωρια σου απο την αρχη.

Για να βαλεις ενα χωριο σε καποιο γκρουπ, κλικαρεις στο κουμπι "Επεξεργασια ομαδων" στην επισκοπηση των χωριων σου:
15premium.jpg


Ενα παραθυρο pop up θα εμφανιστει, και απλα επιλεγεις σε ποιο γκρουπ θες να εχεις το καθε χωριο, και τελος αποθηκευση:
16premium.jpg


Χρησιμοποιοντας αυτο το συστημα με την ομαδοποιηση των χωριων σωζει χρονο, εκτος φυσικα εαν θες να κανεις οργανωμενες επιχειρησεις.

~to be continued..

~η συνεχεια:

Με αυτο τον τροπο θα μπορεσεις να δημιουργησεις μια νεα ομαδα:
Πας στις "Επισκοπησεις" πανω αριστερα, υστερα κανεις κλικ στην επιλογη που εμφανιζεται επισης πανω αριστερα "Ομαδες"(Groups):
17premium.jpg


Ενα παραθυρο pop up εμφανιζεται, και εκει μπορεις να δημιουργησεις νεες ομαδες η να επεξεργαστεις τις ηδη υπαρχουσες:
18premium.jpg


Ξερω πως το να κατηγοριοποιησετε ολα τα χωρια σας με αυτο τον τροπο θα σας παρει ΠΟΛΥ ωρα, αλλα πιστεψτε με, αξιζει τον κοπο.

Συμβουλες για την κατεδαφιση κτιριων:
Kαθως βρισκεσαι στο καταλληλο γκρουπ/ομαδα (demolish_attack ή demolish_defense), απλα πας στο μενου κατεδαφιση στο επιτελειο. Τωρα, πολλοι δεν ξερουν το εξης: οταν θες να κατεδαφισεις καποια κτιρια σε ενα χωριο, μπορεις να το κανεις με 5 εντολες με τη μια. Δεν χρειαζεται να πατησεις μια φορα,να κανει ανανεωση η σελιδα και να την δεις στη ουρα κτισης/κατεδαφισης, μπορεις να πατησεις το ποντικι 5 φορες γρηγορα στο κτιριο που σε ενδιαφερει, και υστερα απο 2 δευτερολεπτα (αναλογα με την ταχυτητα βεβαια), 5 εντολες για κατεδαφιση θα εμφανιστουν.Αφου κανεις 5 γρηγορα κλικ για την κατεδαφιση, δεν χρειαζεται να περιμενεις την επομενη σελιδα να φορτωσει. Μπορεις να επιταχυνεις, και να προχωρησεις στο επομενο χωριο:
19premium.jpg


Μπορεις ευκολα να γκρεμισεις κτιρια ετσι, οταν εισαι στην ομαδα που αφορα για τις κατεδαφισεις.

~to be continued..

~η συνεχεια

Γυριζοντας στο χαρτη:
Καθως κοιτας το χαρτη, υπαρχουν 2 επιλογες ακριβως κατω απο αυτο(παικτες-players,επιλογη pop up-pop up options):
12premium.jpg


Στην πρωτη, εχεις τους παικτες που ειναι μαρκαρισμενοι με διαφορετικο χρωμα.
11premium.jpg


Για να μαρκαρεις ενα παικτη με διαφορετικο χρωμα, απλα κλικ στον παικτη που επιθυμεις, και επιλογη υστερα "Ένδειξη στον χαρτη"(highlight on map).
13premium.jpg


Θα βρεθεις σε ενα μενου οπου μπορεις να προσθεσεις ενα συγκεκριμενο χρωμα εμφανισης για τα χωρια του συγκεκριμενου παικτη.Μπορεις βεβαια να επεξεργαστεις τα ηδη υπαρχοντα απο την επιλογη προηγουμενως "παικτες".

Το δευτερο το οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις, ειναι το pop up μενου. Μου αρεσει να μαρκαρω ολες τις επιλογες, εκτος απο την τελευταια (κρυβει το χαρτη αρκετα γιατι δειχνει πολλα, και δεν θελω αλλωστε και να τα βλεπω ολα αυτα):
14premium.jpg


~to be continued..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

~η συνεχεια:

Παραθετω και ολα τα λινκ για την μπαρα συντομευσεων:(~τα λινκ τα εχω κανει να ειναι ολα για τα αντιστοιχα ελληνικα λινκ που ενδιαφερουν)

Forum δημοσιο:

Κώδικας:
http://forum.tribalwars.net/images/icons/icon1.gif
http://forum.fyletikesmaxes.gr/index.php

Απλα τα τοποθετεις στη διαδρομη ρυθμισεις-->ρυθμισεις-->διαθεσιμο γραφικο πακετο καπως ετσι:
09premium.jpg


Recruit:
Κώδικας:
http://en6.tribalwars.net/graphic/unit/unit_axe.png
{game}&screen=train
Mint:
Κώδικας:
{graphic}/gold.png
{game}&screen=snob&mode=coin
Tw-plus:
Κώδικας:
http://twplus.org/images/blog/chart.png
http://gr.twplus.org/area/

Tw-stats:
Κώδικας:
http://twplus.org/images/blog/information.png
http://gr.twstats.com/

Tw-map:
Κώδικας:
http://twplus.org/images/blog/world.png
http://www.tribalwarsmap.com/

Stats me:
Κώδικας:
http://twplus.org/images/honors/hall_of_fame.png
Το λινκ αυτο ειναι προσωπικο. Πηγαινεις στα twstats επιλεγεις κοσμου που σε ενδιαφερει,βαζεις το ονομα σου, "search" , και υστερα κλικ στο ονομα σου. Μπορεις να κανεις αντιγραφη επικολληση το λινκ που εμφανιζεται στον browser σου πανω πανω, και υστερα να το χρησιμοποιησεις για δευτερο λινκ.(σημειωση:παρομοιως και με τα tw-stats εαν θελετε να ειναι για καποιο συγκεκριμενο κοσμο)

πχ για τον 1:
Tw-stats GRw1:
Κώδικας:
http://twplus.org/images/honors/flag_blue.png
<δευτερο λινκ προσωποποιημενο>
)

Οριστε λοιπον, ενας συντομος οδηγος για το πως να χρησιμοποιεις ενα λογαριασμο premium στο μαξιμουμ.
Εαν δεν μπορειτε να κανετε κατι απο ολα τα παραπανω ποσταρετε εδω. Επισης, μπορω να κανω το ιδιο για οποιονδηποτε θελει(σημαντικη σημειωση του μεταφραστη:για αυτον λεει!οχι εγω!:p) (εκτος απο την ομαδοποιηση των χωριων - τη σκληρη δουλεια την αφηνω σε σας)

Ακομα μια σημειωση του μεταφραστη:

Εαν εχετε βαλει την quick bar menu(δηλαδη την μπαρα συντομευσεων θα σας ενδιεφερε ισως να βαζατε και καποια "αλλα" εικονιδιακια στο καθε σας συνδεσμο.
Παρακατω ειναι μια λιστα με διαφορα εικονιδια(εχοντας τα βρει απο εδω απλως τα μαζεψα εδω να υπαρχουν και αυτα γιατι ειναι χρησιμα;)

Building Icons


{graphic}/building/main.png Village Headquarters.
{graphic}/building/barracks.png Barracks.
{graphic}/building/stable.png Stable.
{graphic}/building/garage.png Workshop.
{graphic}/building/snob.png Academy.
{graphic}/building/smith.png Smithy.
{graphic}/building/place.png Rally Point.
{graphic}/building/statue.png Statue.
{graphic}/building/market.png Market.
{graphic}/building/wood.png Timber Camp.
{graphic}/building/stone.png Clay Pit.
{graphic}/building/iron.png Iron Nine.
{graphic}/building/farm.png Farm.
{graphic}/building/store.png Warehouse.
{graphic}/building/hide.png Hiding Place.
{graphic}/building/wall.png Wall.

Troop Icons

{graphic}/unit/unit_spear.png Spear Troop.
{graphic}/unit/unit_sword.png Sword Troop.
{graphic}/unit/unit_axe.png Axe Troop.
{graphic}/unit/unit_archer.png Archer Troop.
{graphic}/unit/unit_spy.png Scout Cavalry.
{graphic}/unit/unit_light.png Light Cavalry.
{graphic}/unit/unit_marcher.png Mounted Archer Cavalry.
{graphic}/unit/unit_heavy.png Heavy Cavalry.
{graphic}/unit/unit_ram.png Ram.
{graphic}/unit/unit_catapult.png Catapult.
{graphic}/unit/unit_knight.png Paladin.
{graphic}/unit/unit_snob.png Nobleman.

Random


{graphic}/unit/def.png General Defence Icon.
{graphic}/unit/def_cav.png Cavalry Defence Icon.
{graphic}/unit/def_archer.png Archer Defence Icon.
{graphic}/unit/speed.png Movement-Speed Icon.
{graphic}/gold.png Goldcoin Icon.
{graphic}/face.png Villager/Population Icon.
{graphic}/command/other_back.png Support coming back home.
{graphic}/command/return.png Attack coming back home.
{graphic}/new_report.png The paper with unread tribe-headtopic.

Dots&Arrows

{graphic}/dots/green.png Active dot.
{graphic}/dots/blue.png Account-Sitting dot.
{graphic}/dots/yellow.png Inactive for 2 days dot.
{graphic}/dots/red.png Inactive for 7 days dot.
{graphic}/group_right.png Group/Next Village right arrow.
{graphic}/group_left.png Group/Previous Village left arrow.

Resources

{graphic}/holz.png Wood Icon.
{graphic}/lehm.png Clay Icon.
{graphic}/eisen.png Iron Icon.


~that's all folks~
Credits:Mihaip
Μεταφραση και editing:Golden horde
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Συγχαρητήρια! Πολύ καλή δουλειά!
Ας το κάνει κάποιος sticky.
 

DeletedUser346

Δε θα ήταν υπερβολή να πω ότι είναι ο πιο καλοδουλεμένος οδηγός που κυκλοφόρησε ως τώρα στο Φόρουμ. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και ευχαριστούμε πολύ! Μακάρι κι άλλοι έμπειροι παίκτες να ξόδευαν το χρόνο τους, για να ετοιμάσουν παρόμοιες δουλειές.
 

DeletedUser

Πολύ καλή προσπάθεια. Χρειάζονται μερικές παρατηρήσεις-διορθώσεις όμως, οι οποίες κυρίως προκύπτουν από το γεγονός ότι στον 6 δεν υπήρχαν αρκετά features.
1)Το 13x13 μπορεί πλέον να γίνει 15x15
2)Quickbar:
-Αφού έβαλες το &screen=train, δεν χρειάζονται τα λινκ για rax/stable/ws.
-Το mass recruit (&screen=train&mode=mass) είναι πλέον απαραιτητο στοιχείο.
-Legal scripts. Υπάρχουν εδώ. Eφόσον είναι νόμιμα.. USE THEM. Mass recruit, faking, minting coins, LcCalc είναι απαραίτητα
-Δεν υπάρχει (δυστυχώς) ελληνικό tribalwarsmap.
3)Οι ομάδες είναι πολύ καλογραμμένες. Ενδεικτικά για τον κόσμο 5 που έχει εκκλησία και άρα απαιτούνται clusters:
[Church/scout] [Church/scout - UC] [Cluster 1] [Coins] [Defense] [Defense - UC] [Nobles] [Offense - UC] [Under construction] [Οffense] >Όλα< (Oι τωρινές δικές μου ομάδες)


Aυτα με μια πρώτη ανάγνωση. Πολύ καλή δουλειά πάντως.
 

DeletedUser

1)Το 13x13 μπορεί πλέον να γίνει 15x15

fixed!;)
οτι αλλες ετσι λεπτομερειες υπαρχουν που δεν τις ειδα απο βιασυνη τονιστε τες μου για να εντιταρω τα ποστ..Οτι αλλο επιπεροσθετο υπαρχει επισης πειτε το για να το ανεβασω και να υπαρχουν ολα μαζεμενα..
 

DeletedUser

10000 Μπράβο και από εμένα!! Έτσι να δίνουμε τέτοιους οδηγούς να βελτιωνόμαστε σαν παίχτες :)
 

DeletedUser

Καλη δουλεια μαν μπραβο!!

Ομως εχω ενα προβλημα.... Ακομα δνε καταλαβα πως βαζω πακετο γραφικων :(
 

DeletedUser

πάρα πολύ καλή δουλειά και σίγουρα χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί! ευχαριστούμε!
 

DeletedUser

Ομως εχω ενα προβλημα.... Ακομα δνε καταλαβα πως βαζω πακετο γραφικων :(

πας ρυθμισεις-->ρυθμισεις κατω στην οθονη που λεει "Διαθέσιμο γραφικό πακέτο" βαζεις δυο λινκ.

Εδω οπως ειπα ειναι ολα τα διαθεσιμα γραφικα πακετα.

Το πρωτο λινκ του καθενα το βαζεις στο κουτακι:
Διαδρομή γραφικού πακέτου


και το δευτερο λινκ .css το βαζεις στο κουτακι:
Διαδρομή αρχείου CSS

Τωρα δεν τα εχω τεσταρει ολα να δω εαν λειτουργουν.Μπορει καποια να μην λειτουργουν.Προσωπικα δεν χρησιμοποιω πακετο γραφικων γιατι μου αργει να ανανεωσει η σελιδα πολλες φορες..
 

DeletedUser

Πολυ καλη δουλεια :))

Αμα γραψω και περασω σκριπτακι για καποιον αυτοματισμο ειναι παρανομο;
 

DeletedUser

Το δικό μου πρόβλημα, αφορά στο ότι πριν 12 ημέρες αγόρασα premium points για 2 μήνες. Όντως, εμφανίστηκαν όλα αυτά που αναφέρετε και ήταν πολύ καλύτερη η ροή του παιχνιδιού πλέον. Επειδή λόγοι υγείας με ανάγκασαν να λείψω μία εβδομάδα, έθεσα κάποιον από την φυλή μου ως επιτηρητή. Επιστρέφοντας, ο λογαριασμός φαίνεται να υπάρχει, αλλά το παιχνίδι λειτουργεί να σαν μην έχω αυτούς τους premium points. Δεν μου παρέχει καμμία δυνατότητα. Ούτε επιπλέον κτήρια, ούτε άμεση ενημέρωση στην οθόνη κλπ. Τι συνέβη? Διότι αν είναι να πληρώνω και να μην ισχύουν τα προνόμια, δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνω. Ευχαριστώ πολύ
 

DeletedUser

Το δικό μου πρόβλημα, αφορά στο ότι πριν 12 ημέρες αγόρασα premium points για 2 μήνες. Όντως, εμφανίστηκαν όλα αυτά που αναφέρετε και ήταν πολύ καλύτερη η ροή του παιχνιδιού πλέον. Επειδή λόγοι υγείας με ανάγκασαν να λείψω μία εβδομάδα, έθεσα κάποιον από την φυλή μου ως επιτηρητή. Επιστρέφοντας, ο λογαριασμός φαίνεται να υπάρχει, αλλά το παιχνίδι λειτουργεί να σαν μην έχω αυτούς τους premium points. Δεν μου παρέχει καμμία δυνατότητα. Ούτε επιπλέον κτήρια, ούτε άμεση ενημέρωση στην οθόνη κλπ. Τι συνέβη? Διότι αν είναι να πληρώνω και να μην ισχύουν τα προνόμια, δεν υπάρχει λόγος να το ξανακάνω. Ευχαριστώ πολύ

Εχεις κανει αιτηση υποστηρηξης? :)
Αν δεν ξερεις πως, μεσα στο παιχνιδι πας Ρυθμισεις -> Αιτηση Υποστηρηξης
και θα σου απαντησουν οι κυριοι διαχειρισται (ΟΤΑΝ γιατι εκανα αιτηση χθες το πρωι και ακομα να το δουνε)
 
Κορυφή