Stop - Οι Παντελονατοι. Τσαφ-τσουφ...

the dalton.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
47
Καλημερες,

Μετα το σημερινο πρωινο και την ξεφτιλα που εχουμε αντικρισει απο τους αρχηγους της STOP, εχουμε να ανακοινωσουμε πως το τρενο ξεκινησε τσαφ-τσουφ και δεν θα σταματησει. Δεν χωρανε δικαιολογιες ουτε τωρα, ουτε σε 1 μηνα, ουτε σε 1 χρονο. Αυτο να το θυμαστε.

Τελικα τα "κακα" σολακια που κραζουμε ολοι, αποδειχθηκαν σωστοι για οτι λεγανε για την φυλη σας. Σας κραζουν και απλα νομιζαμε πως το κανουν απο κομπλεξ ή απλα ετσι εμαθαν. Ομως σημερα αποδειξατε τι παντελονια φορατε.

Ρομπερτο, παραλιγο κοντα εισουνα φιλε, δεν πειραζει προχωραμε.

Καλες μαχες να εχουμε παλικαρια.

Κατσε Team
 

AdrenaLine

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
87
Δεν θα πω κατι για τις τακτικες τις STOP αλλωστε δεν τους ειχα και σε υποληψη εγω αλλα καποια μελη μου.
Το μονο που θα πω ειναι οτι απο εδω και περα θα κυνηγηθουν σε οτι κανουν στο TWGR αυτοι και οσοι ειναι φιλικα προσκυμενη σε αυτη την Νουμποφυλη σε ολους τους κοσμους .
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Λοιπον καλησπερα και απο μενα, χαιρομαι που δικαιωθηκαμε για αλη μια φορα. Να μιλησουμε ομως για ποιους; Για προμανατζερ; Που κανονιζει συμμαχιες και χωνει αμυνες εκει που βαρανε πλανο οι συμμαχοι του; Να μιλησουμε για τον promanager ο οποιος ελεγε οτι θα σαπισει στο ξυλο τους συμμαχους του στον 61 επειδη εχαναν χωρια; Να μιλησουμε για τον promanager που κανει ρουφιανια σε εσας που τον κουβαλησατε στον 50; Να μιλησουμε για τον ρουφιανο τον Σ.Γ που στον 49 εδωσε τα χωρια του για 5000 πρεμ; Να μιλησουμε για τον σ.γ που ηταν ρουφιανος στον 61 επειδη σπαστηκε για μια βλακεια; Να μιλησουμε για τον λεφτη που το παιζει καλος και θιγμενος ενω εκει που τον παιρνει κανει τον μαγκα;
Η αθλιοτητα μερικων δεν εχει ορια, ειστε η φυλη που την φερνει συνεχως σε συμμαχους της, ειστε η μονη φυλη που δεν αφηνει αλλους να βγαλουν premium, ειστε η μοναδικη φυλη που το παιζει και καλα οτι ειναι παναγιτσες αλλα εχει κλεισει 2 κοσμους με ρουφιανιες. Ειστε γενικα οτι χειροτερο στο παιχνιδι και μακαρι να ειναι ο τελευταιος σας κοσμος αυτος.
Καθε φορα που σας βριζουν για κατι η σας κραζουν βγαινετε και παριστανεται τα θυματα για να σας λυπηθουν οι υπολοιποι και να βγειτε εσεις οι καλοι. Μια ζωη υποκριτες. Για τον 31 και τον 50 που ειχατε ρουφιανους δεν μιλατε ομως. Για τον 42 που ειχατε παλι ρουφιανο στους συμμαχους σας δεν μιλατε, για τον 61 που ειχατε παλι ρουφιανους μεσα στους εχθρους σας και τους βρηκαμε δεν μιλατε, για τον 67 που ψαχνατε ρουφιανους παλι δεν μιλατε. Το παρεακι S.G,ΛΕΦΤΗΣ,Promanager ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στο παιχνιδι, υπουλοι ,ψευτες,ρουφιανοι(ναι s.g για σενα) και ατομα που δεν ειναι να δειχνεις εμπιστοσυνη.

Καλες πυξιδες ασχετοι,εκει στους κατσε μην ανησυχειτε, θα τσακωθει promaager με s.g και θα σας ρουφιανευει ο 2ος τα παντα
 

the dalton.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
47
φίλε τεοτσακ αυτά που λες σε αυτούς τους παίχτες είναι και λίγα.πραγματικά 1η φορά βλέπω τέτοιου είδους παίχτες που να παρακαλάνε όλο τον κόσμο επειδή φοβάται και να σπάει την Σ.Ε χωρίς προειδοποίηση για να παίξει 3vs1..
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
theotsak ξεχασε να πει και για την διπλωματια που ειχαν στον Κ42 Sol και Stop, η τοτε συμφωνια ηταν να φανε ολους απο την ΝΜ και μετα να πανε σε πολεμο μεταξυ τους και οτι θα περιμεναν κιολας μεχρι να τελειωσει η καθε φυλη την ηπειρο που εμπαινε, η τοτε Stop οχι μονο δεν εφαγε την ΝΜ τους στρατολογισε κιολας και πετουσε και αμυνες στα χωρια της αλλης ηπειρου της Sol.

Αλλα ενταξει καταλαβαινω γιατι κανετε ακομα διπλωματια μαζι με Stop και δεν την εχετε δικασει ολοι οπως την ΝΜ και την Sol γιατι αυτες τα λαθη τους τα πληρωσαν, επειδη τους θεωρητε ασχετους και οτι και να σας την κανουν μπορειτε να τους κανετε κουμαντο, αυτο ειναι το λαθος παιδια οτι υποτιματε τον αντιπαλο.

υ.γ σε αυτο το κομματι παραδεχομαι τα τσακαλια της stop πουλανε νουμπιλικι και τους περνουν χαλαρα ακομα οι αλλες φυλες... και αυτο το λεω χωρις ειρωνεια, ειλικρινα τους παραδεχομαι το παιζουν καλα αυτο το παιχνιδι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Ολα εδω πληρωνονται

ΑΛΕΠΟΥ θα λετε και θα κλαιτε
 

the dalton.

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
47
Ολα εδω πληρωνονται

ΑΛΕΠΟΥ θα λετε και θα κλαιτε
ο αλεπου που ειναι κ δεν τον βλεπω? ρεφυγεαποδωρεμπρο καταντησες η μαζορεττα του gr , ερχομαστε κ70 να σε δικασουμε αν συνεχισεις
 

MrCrow

Ενεργό Μέλος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
34
Ολα εδω πληρωνονται

ΑΛΕΠΟΥ θα λετε και θα κλαιτε

Οταν προσπαθείς απεγνωσμένα να είσαι το κεντρο της προσοχης, ενω στην πραγματικότητα εισαι μια γλιτσα...:)
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
Screenshot_2.png

Καλό 70 Υπαρχιφύλακα
ΥΓ. Εχουμε βγαλει 10-20κ ο κάθε ένας μέχρι στιγμής και περιμένουμε να δούμε πόσο πρεμ ΔΕ θα βγάλουμε ΚΑΚΑΣΧΕΤΕ.
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Δηλαδη τωρα περασε ολη μερα εγινε αυτο που εγινε και δεν εχει βγει καποιος να πει τον λογο που εγινε αυτο? εστω ας βγει να πει και ας ειναι πατατα λογος... δεν φοβαστε εκει στην stop μην δειτε ξαφνικα τουμπα τον κοσμο και αρχιζουν οι εφιαλτες απο Κ42? τι γινεται εκει περα τοσο ψηλα τον εχετε δει τον αμανε και δεν βλεπετε κανεναν?
 

The Objector

Ασταμάτητος
Μέλος προσωπικού
Βαθμολογία αντίδρασης
71
Λυπηρα σκηνικά στον κόσμο 69.
 

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
εμεις μια χαρα περναμε στη 44 παντως.. εχουμε πιασει τα ποπ κορν και τις κοκα κολες και αν λαχει τραβαμε και καμια κατεδαφιση
 

liberta21

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
134
Κούλη γιατί κλαις; επειδή σε κατάλαβαν μέχρι και οι διαχρονικά μοναδικοί σου σύμμαχοι ;
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Οι STOP θα βγουνε να μιλησουν η θα συνεχισουν να κρυβονται; Στον κοσμο 50 που νικουσαν θυμαμαι βγαιναν εριζαν και προκαλουσαν τους παντες. Στον κοσμο 61 εχοντας 4 ηπειρους συμμαχια βγαιναν προκαλουσαν και εριζαν λες και ειναι παιχταραδες. Οταν χανουν και οταν κανουν απρεπη πραγματα(για να μην πω τιποτα βαρυ) κρυβονται, δεν μιλα κανεις ξαφνικα.

Στον 42 η dreamcatcher μετα απο αυτο που εγινε με snipers ειχε βγει και ειχε κραξει λεγοντας την μιση αληθεια. Κλαιγοντας για αυτο που παθανε οι STOP. Δεν ειπε ομως τι εκανε η STOP. Εγραφε στο φορουμ και παρουσιαζοταν ως θυμα για να την λυπηθουν. Απο τοτε περασαν 4 χρονια και μυαλο δεν βαλατε. Καθε φορα μπαινετε ετοιμαζετε τις χειροτερες ρουφιανιες τρωτε φαπα και μετα κλαιτε. Δεν κανετε τιποτα αλλο. Το μονο που κανετε ειναι να ζητατε λυπηση απο ολον τον server αυτοπαρουσιαζομενοι ως θυματα. Ε λοιπον για λυπηση ειστε. Δεν ειστε για τιποτε αλλο, οχι μονο δεν ειστε τα θυματα αλλα ειστε και ο θυτης. Θα ξαναγραψω για αλλη μια φορα το ποσο βρωμικοι ειστε.

κ31. Η STOP εχοντας μια φυλη συμμαχο(ναι μονη δεν μπηκε και ποτε) παιρνει παιχτες απο την αλλη φυλη(μια ανυπαρκτη φυλη) και νικα τον κοσμο. Ουδεμια τιμιοτητα. Νικησαν κοσμο με ρουφιανια. Τιμη τους και καμαρι τους βεβαια γιατι δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φυλη που το κανει. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ! ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ! Δεν ειναι κακο αλλα να το πειτε.

κ42. Η STOP ειχαν συμφωνια με την SOL για χωρισμου του κοσμου 50-50 αφου τους φανε ολους και να μην κανουν πανω απο 3 στρατολογησεις σε αλλη ηπειρο. Μετα την διαλυση της NM ο promanager θελησε να παρει μαζι του 15 ατομα απο εκει. Ενω ειχε χρονο να τους φαει προτιμησε να παρει μαζι του με στρατολογηση μια ολοκληρη ηπειρο απο ατομα τα οποια τα εβριζε και ελεγε οτι παιζουν ολοι βρωμικα. Αφου τους πηρε στην φυλη (με αδεια του blacko) επρεπε να περιμενει μερικες μερες για να κλεισουν και οι SOL την αλλη ηπειρο. Μεσα σε αυτες τις λιγες μερες οι STOP αντι να εκτιμησουν οτι τους αφησε ο μπλακο να στρατολογησουν 15 ατομα καταφεραν και καναν οτι πιο βρωμικο υπηρχε. Πηραν χωριο στην ηπειρο της SOL και βαζανε αμυνες σε καφε ωστε να καθυστερησει η sol και να μην εχει μαζεψει την πανω ηπειρο μεχρι την ληξη της Σ.Ε. Καλα ολα αυτα; Οχι. Σαν να μην εφτανε το σπασιμο της συμφωνιας σε ολους τους τομεις, ειχαν και ρουφιανο στην SOL τον co-play του μινωταυρου. Βεβαια για ολα αυτα δικαστηκαν.

Το μονο που λενε για τον 42 ειναι , μας πηρατε παιχτη και μας νικησατε βρωμικα
ΔΕΝ ΛΕΤΕ οτι σπασατε συμφωνια στρατολογοντας 15 παιχτες
ΔΕΝ ΛΕΤΕ οτι σπασατε συμφωνια και χωνατε αμυνες σε καφε
ΔΕΝ ΛΕΤΕ οτι σπασατε συμφωνια και πηρατε χωριο σε ηπειρο που δεν επρεπε
ΔΕΝ ΛΕΤΕ οτι σπασατε την συμφωνια εχοντας ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ρουφιανο

κ50. Οι στοπ νικησε τον κοσμο. Μαντεψτε πως. Με ρουφιανια. Πηρε παιχτες παλι απο την αντιπαλη φυλη και τους διελυσε.


κ61. Η στοπ εχοντας συμμαχια premade φυλων και στις 4 ηπειρους του χαρτη ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ παλι στην αντιπαλη φυλη, καταφερε και εχασε τον κοσμο. Για την ακριβεια πατησε διαγραφη εχοντας το 60% του χαρτη επειδη παλι καλα εχουν και λιγη αυτογνωσια και ξερουν οτι ειναι ασχετοι


κ69. Οι στοπ κανουν συμφωνια με τους κατσε, σχεδον ιδια με αυτην που εγινε στον 42 και κατα την γνωμη μου πολυ πιο ευελικτη. Ο λογος που λεω πιο ευελικτη ειναι οτι η διοικηση των κατσε εχουν παιξει και στην στοπ και με τους στοπ οποτε τ λογικο ηταν να υπηρχε μια συνενοηση καλη. Οι STOP για αλλη μια φορα δεν τηρησε την συμφωνια και πουλησε πρωην παιχτες της σπαζοντας σ.ε χωρις ειδοποιηση και προσπαθοντας τοσο καιρο να κανει παλι συμμαχια ολον τον χαρτη.


Ολες οι φυλες ξερουν πλεον ποιοι ειστε, ειστε οτι πιο σιχαμερο υπαρχει σαν φυλη αυτη την στιγμη στον gr. Υπουλοι, υποχθονιοι, ατιμοι και με μια αγαπη στο να το παιζετε θυματα ενω εσεις τα προκαλειτε ολα. Καλα κανετε και δεν τοποθετειστε βεβαια εδω γιατι εχετε γινει ρεζιλι των σκυλιων.

Promanager, ΛΕΦΤΗΣ,μπρασκαφοτας,S.G παιχτες χωρις τιμη που με την πρωτη ευκαιρια δεν θα κοιταξουν μονο να στην φερουν αλλα να σε πατησουν κατω. Οπου μπαινετε θα πεφτει φαπα, ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ
 

billice

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Ο the dalton απορω γιατι κανει like στον τεοτσακ, που στον 50 επαιζε STOP και με εβαζε σε ενα ρουμ με αλλα 10 στοπακια να σκυλοβριζουν χωρις αυριο επειδη τους παιζαμε κοντρα. Μια χαρα ηξερε και κρυβοταν πισω απο δρακο τοτε.

Μαλλον γυρισε ο τροχος και δοκιμασε απο το δηλητηριο του.

Ειναι ωραια τωρα Κουλη; Λουσου τα, για να δεις τι περνουσαμε φιλαρακι.

Ποιος θα το πιστευε οτι θα μας κανατε να δωσουμε κοσμο στη στοπ με τις συμπεριφορες σας.
Αυτα απο μενα, και κλεινω εδω.
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Ο the dalton απορω γιατι κανει like στον τεοτσακ, που στον 50 επαιζε STOP και με εβαζε σε ενα ρουμ με αλλα 10 στοπακια να σκυλοβριζουν χωρις αυριο επειδη τους παιζαμε κοντρα. Μια χαρα ηξερε και κρυβοταν πισω απο δρακο τοτε.

Μαλλον γυρισε ο τροχος και δοκιμασε απο το δηλητηριο του.

Ειναι ωραια τωρα Κουλη; Λουσου τα, για να δεις τι περνουσαμε φιλαρακι.

Ποιος θα το πιστευε οτι θα μας κανατε να δωσουμε κοσμο στη στοπ με τις συμπεριφορες σας.
Αυτα απο μενα, και κλεινω εδω.

o the dalton αν εχει καμια ορεξη για κουβεντες μπορει να με βαλει σε κληση να τα πουμε

εχω κανει και ξενογλωσσα μαθηματα μπορω να συνενοηθω πλεων μαζι του πιστευω
 
Κορυφή