Προταση για HP

DeletedUser25720

Πιστεύω ότι αν ανοίξει σύντομα ( 2-3 μέρες ) με ενα κυκλικό για ενημέρωση θα μαζευτεί πολύς κόσμος.
 

Deleted User - 7797293

Ίσως και λέω ίσως, το ότι περιθωριοποιήθηκε από τους πελάτες της εταιρίας που είσαι εθελοντής/υπάλληλος ο HP και γενικότερα ο ελληνικός σέρβερ, δεν είναι ευκαιρία για να κατηγορήσεις τον πελάτη, αλλά ευκαιρία για αυτοκριτική. Κάποιες εταιρίες στο χώρο του online gaming ανεβάζουν αριθμούς και κάποιες τους ρίχνουν. Κάποιες κάνουν κάτι καλά και κάποιες όχι άρα.


Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τον λόγο ύπαρξης του Post σας. Όσο υπάρχει η τωρινή Ομάδα Διαχείρισης στον Ελληνικό server έχουν γίνει σε 3 χρονια περισσότεροι διαγωνισμοί απο όσους έγιναν τα τελευταια 10, έχει γίνει ψηφοφορία για ρυθμίσεις 3 φορές (2 για κανονικούς Κόσμους και 1 για High Performance), ενώ τα τελευταία 10 χρόνια έγιναν 2 συνολικά. Εκτος αυτού, πέρυσι έγινε Post και ζητήθηκε πρόταση ρυθμίσεων για γύρο HP και δεν συμμετείχε κανείς. Τέλος, η υποστήριξη είναι σε χαμηλότερους χρόνους απο όλους τους server. Οπότε ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα και η ένστασή σας δεν καταλαβαίνω;

ΑΝ, αυτή η απάντηση ήταν για την InnoGames συγκεκριμένα και οχι για τον Ελληνικό server, θα σας παρακαλούσαμε να στείλετε το Feedback στο email της Εταιρείας που μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα των φυλετικών.

ΑΝ ήταν επειδή αδικηθήκατε απο "άδικους αποκλεισμούς" και μεροληψία, δυστυχώς ο τρόπος δουλειάς μας δεν θα αλλάξει, αν διαφωνείτε με κάποιες αποφάσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο email που σας έδωσα παραπάνω να κάνετε τα παράπονά σας.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι Φυλετικές Μάχες είναι παιχνίδι 15 ετών. Αν νομίζετε οτι σε 15 χρόνια η τεχνολογία έμεινε ίδια και το παιχνίδι έκανε πίσω βήματα, τότε σας ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Αν απο την άλλη θεωρείτε οτι βγήκαν εκατομμύρια μη browser παιχνίδια που μπορεί να υποστηρίξει το 90% των συστημάτων και θεωρείτε οτι μπορούσαν να γίνουν οι φυλετικές μάχες εφαρμογή, θα μπορούσατε να κάνετε μια τέτοια πρόταση. Κριτική με γενικολογίες και χωρίς επιχειρήματα για το φαίνεσθαι δεν νομίζω οτι βοηθάει κάποιον.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Ειδικα τωρα που μας απαγορευσανε να βγαινουμε και απο το σπιτι χρειαζεται ενας hp :p
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Ενημερώνω τους ενδιαφερόμενους και μη ότι σε περίπτωση που ανοίξει ο hp έπειτα από διαπραγματεύσεις και αμοιβαία εκτίμηση αποφασίσαμε να δεχτούμε στην μεγάλη μας αγκαλιά τον παίκτη και προπάντων κύριο Αγγελοδελτα.
Τα λόγια είναι εύκολα να σας δούμε στις πράξεις τώρα...
 

DeletedUser34748

Οι ρυθμισεις εχουν μικρο νοημα, σημασια εχει να ανοιξει ο κοσμος. Η φυλη hooligans θα μπει να νικησει
 

DeletedUser25720

Ταχύτητα Κόσμου: 6
Ταχύτητα Μονάδας: 0.5
Όριο Φαρμ: Ναι ( στα 100.000 να σταματαει)
Πόντοι Εκκίνησης: 26
Κατάσταση Ύπνου: Οχι

*Μπορούμε να δοκιμάσουμε και τη ρύθμιση με 2 αρχικά χωριά , κάτι που έγινε και στο net και θα έχει ενδιαφέρον , καθώς και θα δώσει εύρος στον κόσμο.


Επίσης σκεφτείτε το όριο των επιθέσεων μεταξύ τους να πάει στα 50 ms και όριο μελών φυλής 8 άτομα με μη δυνατότητα εγκατάλειψης αφότου συγκεντρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσοστό στην κυριαρχία του κόσμου θα προσθέσει νέο ενδιαφέρον .


Πάντως είμαι σίγουρος πως θα βλέπει η ομάδα διαχείρισης πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και αν αποφασιστεί να ανοίξει και ανακοινωθεί θα αρχίσει να μαζεύεται ο κόσμος με πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς. ( Δώστε και κανα ωραίο επίκαιρο ονοματάκι στον κόσμο π.χ #ΜενουμεΣπιτι και θα γεμίσουμε είναι και μια ευκαιρία να ξανανιώσει λίγο το παιχνίδι )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Θα ηταν καταπληκτικο να ανοιξει High Performance τωρα .Εμεις οι παλιοσειρες που παιζουμε Elvenar θελουμε να επιστρεψουμε στις Φυλετικες Μαχες φτιαχνοντας μια φυλη .
 

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Καλησπέρα και από εμένα από το πανέμορφο σπίτι μου με τα πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε πλακάκια .

Ανακοινώνω το ακκ SOL MAFIA θα μπει ξεχωριστά από την φυλή Cabal. Σε συννενόηση με πρόσωπο έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα ο αρχηγός της φυλής "αρης-θεος του πολέμου" potidea θα δώσει το παρών στον hp που θα ανοίξει σε 7 μερες. Η φυλή μας θα ονομαστεί "Κυριάκος -θεος της ρουφιανιας"


Προσκαλώ δημόσια τους παρακάτω παίχτες να συμμετέχουν στην φυλή μας .

The Snipers (υπεύθυνος επικοινωνίας)
Klarino01 (υπεύθυνος πνευστών οργάνων )
Minotaur (υπεύθυνος δημιουργίας χώρου ασφαλείας )
Καλώ την παρέα της Propaganda με αρχηγο terra nova - how to elliminate - the great ntaf - MaitreGr- sakispaok -frozenstalker -regret -keps και μέλη κανέναν . (Υπεύθυνοι ενορχηστρωσης ρουφιανιας )
Επίσης θα ήθελα να κλέψω τον aggelosdelta από την cabal και να τον χρισω υπεύθυνο φαπας εξ Κον και ΣΙΑ .

Ταχυτητα κοσμου : 4
Ταχυτητα μοναδας : 1
Ποντοι εκκινησης 26 (2 χωρια στην αρχή )
Κατασταση υπνου να μην υπαρχει
Να μην υπαρχει καμια δυνατοτητα με πρεμιουμ οπως στον τελευταιο
Χωρις παρατηρητηρια
χωρις όριο φακε
Χωρις νυχτερινη προστασια
Αναλογία βαρβάρων 8/1
Χωρίς όριο Φαρμ

Καλές μαχες σε εχθρούς και φίλους .

Υ.Γ ελπίζουμε να δούμε και μεγαθήρια τύπου γκουαλα να τους ρίξουμε ένα χεράκι

Υ..Γ προσκαλώ επίσης όλους τους Κύπριος να ακολουθήσουν την φυλή μας
 
Τελευταία επεξεργασία:

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Επειδη βλεπω οτι και στο σκαιπ υπαρχει διαθεση για hp απο πολλους και θα μπουν οντως ατομα θεωρω οτι το να κριθει αν ανοιξει η οχι απο την δηλωση φυλων ειναι λαθος καθως καποιες φυλες μπορει να θελουν να μπουν κρυφα. Ειναι και αυτο μια στρατηγικη του παιχνιδιου που την εχουμε δει πολλες φορες. Μηπως θα ηταν καλυτερο να βγουν ρυθμισεις σε δημοσκοπηση να δειτε ποσα ατομα προτιθονται να μπουν; Αν βγει και κυκλικο ειδικα σε ολους τους κοσμους και το μαθουν πολλοι θα θελησουν να μπουν. Πολλα ατομα τα οποια ειναι καινουρια στο παιχνιδι δεν ξερουν καν τι ειναι κοσμος hp. Συν οτι ο Hp δινει την ευκαιρια σε νεα μελη να πειραματιστουν το παιχνιδι και να το δουν καλυτερα γιατι κακα τα ψεματα στους κανονικους κοσμους αν παιζεις πρωτη φορα κατα 95% δεν προλαβαινεις να σταυρωσεις 2ο χωριο.

Επισης η προταση για Hp δεν ειχε συμμετοχη τοτε γιατι θα ανοιγε μαζι με τον κοσμο του σεπτεμβριου οπου ηταν ενεργος κοσμος και μπηκαν πολλες φυλες. Για παραδειγμα εγω προσωπικα που εκανα φυλη τον σεπτεμβρη στον 61 προτιμουσα εναν hp αλλα δεν θελαν οι αλλες φυλες Hp τοτε διοτι εχει πολλες απαιτησεις τοτε. Τωρα που ολοι σχεδον καθονται δεν ειναι δυσκολο να παιξουν εναν hp. Πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι οτι δεν υπηρξε ξανα καλυτερη περιοδος για ανοιγμα ενος τετοιου κοσμου
 

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Τεοτσακ γράφει κείμενο πριν 24 λεπτά μέσα σε 4 λεπτά έχει πάρει 4 like . Σε πόσους εκτός από εμάς σπαμμαρεις να σου πατήσουν το κουμπί ρε γτχς.

Like όσοι πήραν μήνυμα από τον ζητιάνο
 

Suicidal Angels

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
19
Εγω συμφωνώ με hardcore ρυθμίσεις. Ελπίζω να ανοίξει ένας από Σεπτέμβριο όμως, να έχω χρόνο να αφοσιωθώ.

Η καραντίνα είναι default στα ωράρια εργασίας μου, οπότε δεν μου κάνει διαφορά εδώ....
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68

ME ΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Εγω θα πω το απλο νοεσις ουτσιτσα κλπ

οπως ολες οι μεγαλες εταιριες κανουν προσφορες ολα τα μεγαλα καναλια δινουν τσαμπα συνδρομες ετσι και εδω ενας hp να ξεθυμανουν τα παιδια δεν βλαπτει και ας ειναι εκτος προγγραματος

πηρε φωτια το κομιουνιτυ μετα απο καιρο μην τους το στερειτε χανωντας επιπλεον μερες

διαδικασιες εξπρες με ανακοινωση σε ολους τους ενεργους κοσμους απο την κομμα και παρασκευη σαββατο ανοιγει ο κοσμος
 
Κορυφή