17 Νοεμβρίου 2019 - Μια ημέρα που κανείς δεν θα ξεχάσει

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35612
  • Ημερομηνία έναρξης

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ο Dever βλέπει Gntm2 και γράφει μόνο όταν έχει διαφημίσεις.
 

DeletedUser35612

Οι πραγματικοί λόγοι των διαγραφών :

1.) Δεν μπορέσατε να κλείσετε την κ45 και να το πάτε 3 vs 1 ενω είχατε κ44 και κ54 κλεισμένες πριν καν τελειώσουν οι BAN με την κ55.
2.) Παίζατε παράνομα και για αυτό το λόγο φάγατε ban .
3.) Άλλαξε φυλή ο dosos και φάγατε 2 καλά πλάνα ( ούτε καν εσείς ) αλλά το παράρτημα.

Αν αυτά τα 3 ήταν αρκετά για να σας κάνουν να πατήσετε διαγραφές , είστε μακράν ότι χειρότερο έχει να δείξει ο ελληνικός σερβερ . Λυπάμαι που δεν μπήκαμε κ62 γιατί εκεί φαι΄νεται να εχει περισσότερο ενδιαφέρον από 4 "premade" ψευτοφυλές .

Είναι σχετκά σοβαρό το post σου και για αυτό θα σου απαντήσω. Δικαίωμά σου να έχεις αυτή τη γνώμη, κανείς άλλωστε δεν θα στην αλλάξει. Επίτρεψέ μου όμως να σου αντιπαραβάλω έναν αντίλογο και ας μην με πιστέψεις. Κάνεις λάθος εδώ φίλε μου, δεν παίζουμε για 3 λόγους συμφωνώ αλλά όχι όπως ακριβώς τους γράφεις εσύ. Αρχικά θα σου αναφέρω τα λάθη τα δικά μας, στη συνέχεια το πού κρίθηκε το παιχνίδι και τους λόγους θα στους πω στο τέλος χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα τους πιστέψεις εσύ ή ο καθένας που θα διαβάσει το post.


ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ:

1) Στηριχτήκαμε εν μέρει σε συμμάχους που όπως φάνηκε δεν έπρεπε διότι μας απογοήτευσαν είτε με τους αποκλεισμούς είτε με τις random και απρόσεχτες στρατολογήσεις τους που οδήγησαν εκεί που οδήγησαν. Έπρεπε να ήμαστε πιο προσεκτικοί και δεν είμαστε. Λάθος μας και το αναγνωρίζουμε.

2) Δεν ανοιχτήκαμε σαν STOP όπως έπρεπε και εγκλωβιστήκαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και για πολύ καιρό στην ήπειρο 44. Έπρεπε να είχαμε απλωθεί στις ηπείρους 54 και 45 πιο γρήγορα και να είχαμε αξιοποιήσει καλύτερα τα ενεργά μας account σε αυτό το κομμάτι, χωρίς να αφήσουμε το περιθώριο σε μεγάλους δικούς σας λογαριασμούς όπως lacasadefapel/Uppercut να καταλάβουν σημαντικές θέσεις με βάρβαρα στα σύνορα. Δεν το κάναμε και το αναγνωρίζουμε, ωστόσο να σημειωθεί πως η διπλωματία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και πολύ λεπτό και γίνεται εύκολα κατανοητό πως αν απλωνόμαστε στην 54 θα προκαλούσαμε τη δυσαρέσκεια της φυλής SAB και κάτι τέτοιο δεν το θέλαμε γιατί μετά υπήρχε το ενδεχόμενο να γυρίσουν σε κόκκινοι. Έτσι όμως ο κόσμος θα έγερνε 2.5 ηπείρους έναντι 1.5 όχι υπέρ μας αλλά κατά μας. Είχατε δηλώσει άλλωστε το ενδιαφέρον σας να πάρετε τη φυλή αυτή με το μέρος σας και να τερματίσει 2η, για να βρείτε όσα πατήματα θέλατε στην 54 και να γίνει το έργο σας ευκολότερο.


ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ:

1) Πόντοι Premium: Ρίξαμε στο σύνολο το 1/4 του prem που ρίξατε εσείς για ευνόητους προφανώς λόγους όπως το ότι δεν είχαμε λεφτά διαθέσιμα να βάλουμε. Δεν με νοιάζει αν τα είχατε από πριν ή όχι, σημασία έχει η ποσότητα. Δεν μπορέσαμε να σας ανταγωνιστούμε σε αυτό το κομμάτι και δυστυχώς είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Την πορεία που είχατε οι top λογαριασμοί την είχατε σε μεγάλο βαθμό χάρη στο πρεμ και αυτό είναι πρόδηλο και δεν το διαπραγματεύομαι. Δεν γίνεται να ξεκίνησα στο παιχνίδι 17/24 ώρες ενεργός και να έχω στις 15 μέρες 600.000 συνολικό φαρμ, 3/4 nuke και τεράστια διαφορά στις επιθετικές απώλειες (και στις συνολικές) από τον 2ο και να είμαι στη θέση 150 https://prnt.sc/pytala . Όσο λάθος και να βιαστεί να πει κανείς ότι το έπαιξα, κάτι δεν ήταν αρκετό για να στρατολογώ, να χτίζω και να βγάζω από νωρίς αριστοκράτες ταυτόχρονα και αυτό ήταν το prem. Δεν είχα, δεν μπορούσα να αποκτήσω, δεν αναπτύχθηκα όσο γρήγορα έπρεπε και φυσικά δεν μπορούσα να συνεχίσω να παίζω μπροστά όπως ήθελα με το συγκεκριμένο λογαριασμό. Πάτησα διαγραφή και μπήκα αλλού μετά από 5 ημέρες. Και το δικό μου είναι μόνο ένα παράδειγμα. Η διαφορά στους πόντους premium που ξοδεύτηκαν μεταξύ των 2 στρατοπέδων ήταν χαοτική.

2) Οι ενεργοί λογαριασμοί: είχατε περισσότερους 24ωρους λογαριασμούς και αυτό σας το αναγνωρίζουμε. Είναι το δυνατό σας κομμάτι το οποίο δυχτυχώς εδώ δεν μπορέσαμε να ανταγωνιστούμε. Είχατε, συγκριτικά με τη φυλή μας καλύτερο, στο σύνολο (από άποψη ενεργητικότητας) υλικό και το παραδεχόμαστε. Υλικό προερχόμενο από φυλές όπως SOL, BOXEUR και OMG, αλλά και άλλες σκόρπιες φυλές που έχουν κλείσει κόσμους, χωρίς να είμαι σε θέση να γνωρίζω όλα τα co-play που συναπαρτίζουν τους λογαριασμούς σας στον κ61.

3) Είχατε μάτια παντού: Γνωρίζατε τις κινήσεις και τη στρατηγική μας σε μεγάλο βαθμό από τους κατασκόπους που είχατε βάλει στη φυλή SAB. Ήταν προβλέψιμο το κάθε χτύπημα και έτσι προετοιμαζόσαστε κατάλληλα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις αμυντικές σας δυνατότητες και δεξιότητες, οι οποίες σαφώς υπάρχουν.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

1) Δεν μας αρέσει να έχουμε εσάς σαν αντιπάλους: μας ξενέρωσε α) η όλη ιστορία με τους φυτεμένους σε SAB, β) τα περιστατικά με την είσοδο στους λογαριασμούς τους και τα μηνύματα που οδήγησαν σε αποκλεισμό και γ) ειδικά το γεγονός με το skype και το πώς το χειριστήκατε προχθές. Μπορεί να θεωρείτε αστείο, μαγκιά και κατόρθωμα εσείς να περηφανεύεστε που πήρατε το ρουμ μιας αντίπαλης φυλής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Στο skype λέγονται διάφορα που για ευνόητους λόγους αυτοί που τα λένε μπορεί να μην θέλουν να τα μαθαίνουν όλοι και κάποιοι αυτή την έννοια του privacy την καταχραστήκατε. (Παρένθεση: Επίσης είχατε άτομο που έβλεπε οτιδήποτε λεγόταν εκεί τόσο καιρό, τα πλάνα σας συνεπώς ήταν αναμενόμενο να γίνονταν και πιο εύκολα, μιας και είπες για δύο επιτυχημένα σας πλάνα).

2) Ξενερώσαμε με τους αποκλεισμούς της συμμαχικής μας φυλής Dejavu, ακόμα και να ήταν δικαιολογημένα. Ένα μεγάλο κομμάτι οργάνωσης της στρατηγικής μας ήταν τα χτυπήματα σε συνεργασία με τη φυλή αυτή και δυστυχώς το γεγονός με τους 3 (νομίζω) αποκλεισμούς και το αποτέλεσμα που είχε (να θέλουν να εγκαταλείψουν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι) μας άφησε ξεκρέμαστους και εκτεθειμένους σε 2ο μέτωπο την ίδια χρονική στιγμή που είχαμε θέματα και στα νοτιοδυτικά. Η θέληση μιας ολόκληρης φυλής να αποχωρήσει από τον κόσμο μας αποθάρρυνε από το να θέλουμε να συνεχίσουμε. Ήταν αδύνατο να μαζέψουμε όλα αυτά τα χωριά χωρίς χάσιμο χρόνου και σημαντικές απώλειες.

3) Η αδυναμία και παντελής έλλειψη θέλησης να χαλάσουμε άλλους πόντους premium και άλλα λεφτά στο παιχνίδι. Με τα τελευταία γεγονότα και το κυκλικό μήνυμα ενός από τους αρχηγούς σας ότι (στο περίπου) "οι ρουφιάνοι βρίσκονται καλά στημένοι από την αρχή του κόσμου και θα εμφανιστούν ο καθένας την κατάλληλη στιγμή, όταν έρθει η ώρα" αποφασίστηκε να μην ξαναδώσει κανείς ούτε 1 ευρώ στο παιχνίδι με την υποψία ότι μπορεί να βρεθούμε στην ίδια κατάσταση κι άλλες φορές σε λίγο καιρό. Επομένως, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν μπορούμε να νικήσουμε χωρίς να βάλουμε premium στο παιχνίδι ενώ οι αντίπαλοί μας βάζουν. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι 24ωροι λογαριασμοί σας είναι περισσότεροι και το ότι δεν έχουμε πλέον προβάδισμα σε χωριά και σε θέσεις στο χάρτη καθιστούν, όπως το κρίναμε, πρακτικά αδύνατη μια δική μας νίκη. Εν τούτοις, θα παίζαμε παρ' όλα αυτά αν είχαμε όρεξη, δυστυχώς όμως δεν την έχουμε πια.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:

Θέλατε να συνεχίσουμε να παίζουμε σαν STOP για να μας νομπλάρετε όλα τα χωριά μέχρι πυξίδας, διότι έτσι θεωρείτε εσείς ότι θα μας ξεφτυλίζατε και θα μας διασύρατε δείχνοντας σε όλους το μέγα κατόρθωμά σας να νικήσετε και στην πράξη τη φυλή STOP. Δεν θεωρούμε ότι το να καταλήξουμε στην πυξίδα είναι τόσο εξευτελιστικό, μας ενδιαφέρει το παιχνίδι και για αυτό μπήκαμε,στηθήκαμε και παίξαμε εξ' αρχής σαν PREMADE φυλή που δεν αρνούμαστε ότι είμαστε. Θα σας κάναμε τη χάρη να συνεχίσουμε και να μας πάρετε μέχρι και το τελευταίο χωριό αν δεν είχατε δείξει τη συμπεριφορά που δείξατε και αν δεν χειριζόσαστε τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον τρόπο που τα χειριστήκατε. Δεν θέλουμε να παίζουμε με άτομα που επιδεικνύουν συμπεριφορές σαν αυτές, μας χαλάει πολύ, μας κουράζει και μας κάνει να μην χαιρόμαστε το παιχνίδι, ενώ θέλουμε ακριβώς το αντίθετο. Δεν απευθύνομαι προς όλα τα μέλη των φυλών σας, αλλά μόνο προς τα άτομα που ευθύνονται για τις πράξεις αυτές. Αποχωρούμε γιατί ο συγκεκριμένος κόσμος δεν μας προκαλεί πια ενδιαφέρον ούτε διάθεση να παίξουμε. Η κάθε φυλή σκέφτεται και πράττει με διαφορετικό τρόπο και η δική μας φυλή έπραξε έτσι. Σωστό ή λάθος δεν μας ενδιαφέρει, εσείς στη θέση μας ας ενεργούσατε αλλιώς, πάλι δεν μας ενδιαφέρει.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΑΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.



Υ.Γ: ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΩ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΜΠΛΑΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ "Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΕΡΒΕΡ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ. ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΤΕΝΙΣΟΥΝ" ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ "ΞΕΝΟ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ BAN ΚΑΙ ΤΗΣ PROP ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ


Καλημέρα,
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser35612

Χωρίς ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΙΑΣ,

Θα λάβουμε κάποια απάντηση από την ηγεσία της STOP στο γιατί φεύγουν από τον 61 ενώ είναι ακόμα μπροστά σε χωριά?

50-50 δεν είναι ο κόσμος?

Θέλετε να σας δώσουμε 1-2 παίχτες από τους μέτριους για να σας κουβαλήσουν?

Διάβασε το δικό μου ποστ και κρίνε, πίστεψε ή μη πιστέψεις. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει διαφορετικά, εμείς πράξαμε έτσι, εσύ ας έπραττες αλλιώς.
 

EristikosOPC

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
140
Το διάβσα το ποστ σου με προσοχή.

Σε άλλα συμφωνώ (ειδικά στο κομμάτι skype κτλ) σε άλλα διαφωνώ κάθετα.

ΠΧ ένα που θα γράψω είναι το να διαμαρτύρεται η STOP για το πόσο prem ξόδεψε η αντίπαλη φυλή πραγματικά με αφήνει ΑΦΩΝΟ!!!!!

Πρώτον γιατί είναι επιλογή του game οπότε αν δε σαρέσει ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.

Και δεύτερον ολόφρεσκα έχω τα ποσταρίσματα του Promanager (αλλά δε θα κάτσω να τα ψάξω, αυτό είναι ειδικότητα του Τεό) για τον 42 και το πάρτυ του κόκκινου δράκου (55000 έβγαλε μία γνωστή μου στην ήπειρο τους).

Τέσπα το θέμα είναι ότι άλλος ένας κόσμος έκλεισε άδοξα χωρίς κανένα ενδιαφέρον.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Λοιπον Κερβερε παιδακι,
1)Η διαφορα premium δεν ηταν καθολου χαοτικη. Ο ντεβερ ισχυριστηκε οτι εριξε 110κ. Μονο 2 παιχτες μας ριξαν παραπανω απο τοσα. Επισης πιο πολυ απο ολους τους ban ριξαν και οι ντεζαβου στο σταρτ απο που παιζει ο καθε μεγαλος τους λογαριασμος να ξοδεψε 30-40κ μεχρι το πρωτο τους χτυπημα. Για να μην σχολιασω κατι μπρασκαφοτες και κατι τετοιους που στην αρχη ηταν 20αδα και δεν ειχαν καν σαρωσεις. Μην κοροιδευομαστε ο μεσος παιχτης σας χαλασε παραπανω prem απο τους δικους μου εξαιρωντας 2 περιπτωσεις απο εμας

2)Το οτι ειχαμε και θα εχουμε ματια παντου ειναι κατι που το ξερατε. Οταν σας το λεγαμε εβγαινε ο λεφτης και κοροιδευε. Νομιζε οτι κανουμε πλακα και τρολαρουμε. Τελικα δεν καναμε πλακα και τον στειλαμε μαζι με την φυλη του για παρειτσα με μαομαο στο αγγλικο.

3) Αφου δεν σας αρεσει να εχετε εμας αντιπαλους για ποιον λογο δεν μπηκατε σε αλλον κοσμο; Μηπως επειδη ειχαν κατσει ετσι οι συγκυριες ωστε να εχετε ολον τον χαρτη γαλαζιο;

4) Οταν ξαναμπειτε σε κοσμο θα δειτε οτι δεν ειδατε εδω. Τις μεταγραφες που ειχαμε μεσα σας θα τις κρατησω καβατζα για το μελλον
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ο λογος που χασατε ειναι ενας ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ και αιτιολογώ :Oταν παιζεις με τοσο όγκο το πρωτο που κανεις ειναι να μην δινεις διαμοιρασμο σε κανεναν και δευτερον να μην καθονται τα επιθετικα ποτε στην θεση τους .Δεν μπορεις να οργανωσεις πλανο? δεν πειραζει ,στειλει απλα τα επιθετικα με καταπελτες και γαζωσε τους .Οταν δεν μπορεις να νομπλαρεις γκρεμιζεις .Απλο?
 

DeletedUser35612

Το διάβσα το ποστ σου με προσοχή.

Σε άλλα συμφωνώ (ειδικά στο κομμάτι skype κτλ) σε άλλα διαφωνώ κάθετα.

ΠΧ ένα που θα γράψω είναι το να διαμαρτύρεται η STOP για το πόσο prem ξόδεψε η αντίπαλη φυλή πραγματικά με αφήνει ΑΦΩΝΟ!!!!!

Πρώτον γιατί είναι επιλογή του game οπότε αν δε σαρέσει ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.

Και δεύτερον ολόφρεσκα έχω τα ποσταρίσματα του Promanager (αλλά δε θα κάτσω να τα ψάξω, αυτό είναι ειδικότητα του Τεό) για τον 42 και το πάρτυ του κόκκινου δράκου (55000 έβγαλε μία γνωστή μου στην ήπειρο τους).

Τέσπα το θέμα είναι ότι άλλος ένας κόσμος έκλεισε άδοξα χωρίς κανένα ενδιαφέρον.
δεν διαμαρτυρύθηκα εγώ ρε.. απλώς είπα ότι κρίθηκε και σε αυτό το κομμάτι το παιχνίδι.. εμείς δεν μπορέσαμε σε αυτό τον κόσμο να ανταγωνιστούμε επαρκώς τα μεγάλα αντίπαλα accounts σε αυτό το κομμάτι και μας ξεπέρασαν στην ανάπτυξη. Είναι σημαντικός λόγος και για αυτό τον ανέφερα, χωρίς να διαμαρτυρηθώ
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
@KERVEROS ξερεις φιλαρακι μου και τους 2 ρουφιανους που ειχε η στοπ σε εμας;
 

cr777

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
39
Κέρβερε διαβασα το κειμενο σου (λιγο περιφραστικά η αληθεια ειναι)
Σαν δασκαλος ενθουσιαστηκα ( δομη,λεξιλογιο κτλπ) ,ειδικά για το επιπεδο που εχω δει εδω μεσα ,οποτε σου βαζω 10!
Σαν σολιστας θελω να σου πω οτι το σταρτ απ σου ηταν πολυ μετριο για το επιπεδο του κοσμου. Η συσχετιση μεταξυ καταταξης ποντων και καταταξης απωλειών ειναι μεν αιτιολογικη(λογικο να εμενες πισω αφου εσπαγες συνεχεια το επιθετικο σου ) αλλα το συμπερασμα σου ειναι λαθος(οχι δεν εβαλαν 149 ατομα περισσοτερο πρεμ απο σενα ). Τα 600κ φαρμ (σε 15 μερες με 17ωρο ακκ) ειναι αρκετα λιγα για καποιον που στοχευει τις πρωτες θέσεις.
Επιπλεον το πιο σημαντικό πραγμα για καποιον που δεν ξοδευει τρελο πρεμ (μαξ 5κ)αλλα κοιταζει τις πρωτες θεσεις ειναι τ πρωτο νομπλ , εκει πραγματικα προσευχεσαι να περασεις ευκολα για να εχεις μετα στρατο να ξανανομπλαρεις και να φαρμαρεις,Εσύ προφανως θεωρεις αθλο να εισαι πρωτος σε επιθετικες απωλειες τοσο νωρις στο κοσμο, μαγκια σου μεν παικτικά λαθος δε... οποτε λογικο να εμεινες πισω και να τα παρατησες.
Λοιπον σε παικτικό επιπεδο σου λεω οτι εχεις καποιες βασεις (ως ενας σπαστικος γειτονας που απλα θα ετρωγε bt) αλλα παικτικα κοβεσαι με 4.5!

ΥΓ Απολυτα σωστο αυτο που λεει η μπερετ , θυμαμαι εποχες κ33 που απο ολες τις τρολιες που γινοταν, τιποτα δεν με τιλταρε περισσοτερο απο τα κατεδαφιστικα πλανα του τραφαλγκαρ. Ο προμανατζερ εχει εφαρμοσει αυτο το σχεδιο στον κ26 εναντιων της cxc με απολυτη επιτυχια θα μπορουσε να το κανει και εδω αρκετα ευκολα.

ΥΓ1 Αδιαφορω πληρως να σχολιασω μπαν ,πρεμ και ρουφιανες γιατι ειναι αναποσπαστο μερος του game.
 

sakispaok

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
5
καλημερα και μπραβο στους νικητες..νομιζω αξια νικησατε οπως πηγε το παιχνιδι.... ο κοσμος βεβαια ειχε πολυ ψωμι ακομα και πολλα μπορουσαν να γινουν.....δυστηχως για εμας τα παρατησαν βλεποντας οτι ειχαν περισοτερες πιθανοτητες να χασουμε... δεν εκτιμησαν σωστα το βαθος της φυλης και μαλλον οταν τελειωσαν τα πρεμ ξεφουσκωσαν .. το παιχνιδι ομως δεν εναι μονο πρεμ ευτυχως ...και αυτο καποιοι δεν το καταλαβενουν.....θελλει εκαντονταδες χιλιαδες πρεμ για να παιξεις μονο ετσι....χωρις φαρμα και σαρωσεις...

ενα εχω να πω....οταν παιζεις χανεις κιολας...ποτε μην τα παρατας...αλλιως μην παιζεις
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Αφου οι stop δεν παιζουν με ρουφιανους, θελω να μου πουν για τους παρακατω ρουφιανους που ειχαν σε μας

klarino01 (@psilos11-14 )
Salas13 (Μετα απο κ36,κ40,κ51) ρουφιανος και εδω
double66
 

DeletedUser35612

Κέρβερε διαβασα το κειμενο σου (λιγο περιφραστικά η αληθεια ειναι)
Σαν δασκαλος ενθουσιαστηκα ( δομη,λεξιλογιο κτλπ) ,ειδικά για το επιπεδο που εχω δει εδω μεσα ,οποτε σου βαζω 10!
Σαν σολιστας θελω να σου πω οτι το σταρτ απ σου ηταν πολυ μετριο για το επιπεδο του κοσμου. Η συσχετιση μεταξυ καταταξης ποντων και καταταξης απωλειών ειναι μεν αιτιολογικη(λογικο να εμενες πισω αφου εσπαγες συνεχεια το επιθετικο σου ) αλλα το συμπερασμα σου ειναι λαθος(οχι δεν εβαλαν 149 ατομα περισσοτερο πρεμ απο σενα ). Τα 600κ φαρμ (σε 15 μερες με 17ωρο ακκ) ειναι αρκετα λιγα για καποιον που στοχευει τις πρωτες θέσεις.
Επιπλεον το πιο σημαντικό πραγμα για καποιον που δεν ξοδευει τρελο πρεμ (μαξ 5κ)αλλα κοιταζει τις πρωτες θεσεις ειναι τ πρωτο νομπλ , εκει πραγματικα προσευχεσαι να περασεις ευκολα για να εχεις μετα στρατο να ξανανομπλαρεις και να φαρμαρεις,Εσύ προφανως θεωρεις αθλο να εισαι πρωτος σε επιθετικες απωλειες τοσο νωρις στο κοσμο, μαγκια σου μεν παικτικά λαθος δε... οποτε λογικο να εμεινες πισω και να τα παρατησες.
Λοιπον σε παικτικό επιπεδο σου λεω οτι εχεις καποιες βασεις (ως ενας σπαστικος γειτονας που απλα θα ετρωγε bt) αλλα παικτικα κοβεσαι με 4.5!

-Συμφωνώ ότι δεν είναι το καλύτερο οι απώλειες, το έφερα σαν παράδειγμα
- Συμφωνώ για το 1ο νομπλάρισμα εν μέρει
-Δεν είπα ότι 149 έριξαν πάνω από μένα, απλώς ότι δεν "έβγαιναν" η στρατολόγηση, το χτίσιμο και η κοπή νομισμάτων μαζί, ενώ σε άλλους "έβγαιναν" με τα ίδια επιθετικά και είχαν και απόθεμα πόρων..
-600κ φαρμ σε 15 μέρες δεν είναι λίγα γιατί δεν βάζω μέσα τη σάρωση, πιστεύω ότι κάνεις λάθος εδώ. Τα βάρβαρα είναι λιγοστά τις πρώτες 15 μέρες και χωρίς καθόλου πόρους και τις πρώτες 5 μέρες δεν μπορείς να χτυπήσεις κανέναν. Αν δεν έχεις 2ους λογαριασμούς να φαρμάρεις και αν τα χωριά που "σπας" αντιστέκονται δεν φαρμάρεις τίποτα.
 

Fr0zenStaLk3r

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
16
Συγχαρητήρια και απο εμενα για την νίκη σας άσχετα τα όσα έχουν γίνει σε αυτόν τον ρημαδο61 που ξενέρωσε πολύ κόσμο!!! Μην με κοροιδέυεται μεταξύ σας βλέποντας με να συνεχίζω να παίζω :p Δεν πρόκειτε να ασχοληθώ.Για να περνάει ή ώρα παίζω όταν βρίσκω χρόνο!! Καλή συνέχεια σε όλους!
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Eσας ξενερωσε. Τιμη μου να κλεινω σε 2 μηνες αυτον τον κοσμο

 

DeletedUser34615

Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω 42 αλλά νομίζω ότι ο 61 είναι 1 flashback και νοιώθω τέλεια...καλη συνέχεια σε ολους σας και ελπιζω να ξανασυναντιθουμε στο μέλλον,αν θα υπάρξει φυσικά...
Υ.Γ
αν θέλει κάποιος να μην ξανά παίξει στο gr ας ερθει αντιπαλος ξανά με αυτή την καταπληκτική φυλή μιας και ακουστηκαν ότι θα σταμστησουν μερικοί στο περασμα του κοσμου..GG
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Εγώ ξενέρωσα ...δεν περιμένατε λίγο μέχρι να αρχίσει το Master chef ,τωρα τι θα κανουμε?
 

DeletedUser30832

Theotsak21 πραγματικά ειναι τρομερό ότι κρατάς τόσα πολλά print screen

Πρέπει να έχεις ολόκληρο αρχείο :rolleyes: :D:D
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
*Ζητω συγγνωμη στον @psilos11-14 που τον ειπα ρουφιανο. Νομιζα οτι ηταν ο klarino01 αλλα εκανα λαθος. Ειναι αλλος παιχτης
 
Κορυφή