Με αφορμη μηνυματος απο ΒΑΝ

legionary

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
5
Σήμερα τα μέλη της φυλής ΣΑΒ ξανά έλαβε μηνυματακι από μέλος ηγεσίας ΒΑΝ με λόγο του ότι αφού πήγε υπό διάλυση έχουμε 3 επιλογές.

1) Διαγραφή λογαριασμού,
2) Να δώσουμε σε ΣΤΟΠ τα χωριά μπας και γίνει λίγο "παιχνίδι"
3) Να παραμείνουμε "γιουσουφάκια" της ΣΤΟΠ και να γίνει ένα ποιο εύκολο παιχνίδι από μέρος της ΒΑΝ.

Δίχως να είμαι/ήμουν καθόλου της ηγεσίας, να δώσω μερικές απαντήσεις προς όλους τους ΒΑΝ όπως και σε δικούς μας,.

1) Το να γίνει μια διαγραφή για "μη χάσιμο χρόνου" είναι άπλα μια δικαιολογία προς τον εαυτό σας ώστε να καλύψετε τον εθισμό(δίχως ίχνος παιχνιδιού) , και να χαθεί η πραγματική έννοια των Φυλετικών, και των κάθε Φυλετικών, το ότι είναι άπλα ένα παιχνίδι, να μπεις να "Παίξεις" να κάνεις χαβαλέ, γνωριμίες και το σημαντικοτερο απ όλων, αυτό που μάθαμε από μικροί το να μάθουμε και να χάνουμε γιατί όλα είναι στη ζωή. Θέλω να πω, δεν θυμάμαι πότε να βγήκα έξω στο δρόμο και να πει κάποιος "ΑΑ ο legionary είσαι??" που κλείσε τον 31(παρένθεση να πω ότι πχ έτυχε γιατί δεν υπήρξε κανένας άλλος κόσμος που να επιβίωσα πάνω από 1-2 βδομάδες), όπως επίσης δε θυμάμαι κατά τη διάρκεια κάθε επόμενου κόσμου απ αυτόν, να έλαβα ποτέ και μήνυμα "ααα εσύ ο legionary είσαι που έκλεισες άπλα 31 αλλά σε όλους τους άλλους πυξιδούλα;;"

2) Σε αυτό απλά θα απαντήσω, ότι δεν προσβάλλετε φυλές, αλλά παίκτες και ειδικότερα όταν μπαίνουν απλά να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι αρκετά λυπηρό έστω και 1 αν έτυχε είτε σαν τώρα ΣΑΒ είτε σαν άλλο κόσμο άλλη φυλή να παρατήσει λόγο τέτοιας αιτιολογίας. Το παιχνίδι δεν βγήκε ούτε καθαρά κερδοσκοπικά (επιβιώνει και με διαφημίσεις) , αλλά ούτε συγκεκριμένα για 50-100 παίκτες. Δεν είστε ούτε κατά διανεια κάλοι. Λ.χ. είδα τυχαία τις προαλλες που ούτε καν ήξερα την παίκτρια semelh . Τι να πειτε ρε Ι με τα 100ρικα το μηνά για πρεμ; Η τύπισσα είχε 12000 χωριά και τα παίζε χειροκίνητα(όπως και θυμάμαι μικρός σε νετ όταν πήγαινα και έβλεπα σαν και αυτή άτομα με 5000-10000 χωριά να λιώνουν επί 70-80 ώρες στα νετ).

3) Παρόμοιο με το νο2, με τη διάφορα ότι πάλι μόνο όνομα αλλάζει. Είτε παραμείνουμε ΣΑΒ είτε γίνουμε ΣΤΟΠ είτε ΠΑΟΚΑΡΑ , ποια η διάφορα; Συγκεκριμένα αφού από κει ήρθε το μήνυμα πάλι κόκκινα θα τα βλέπετε. Άρα; άπλα ασχολίαστο.

Τωρα 2-3 δικα μου.

1) Γενικός προς όλους. Το να έχεις χρήμα και να τα πετάς κάλος, δικαίωμα σου. Αλλα γενικός σε κανένα κόσμο όσες ώρες και να παίζετε όσο και καλά και να ταιριάζετε τις εκαθαριστικες σας σε χρόνους μη το παίζετε ΠΑΙΚΤΕΣ όταν πετάτε χρήμα στο game. Δε θα μιλήσω συγκεκριμένα γιατί κάθε φυλή παίρνει την μπάλα, θα τονίσω άπλα τη διάφορα του πρεμ με μη πρεμ παίκτη ,με το ποιο απλο παραδειγματακι. Κοσμος 62. Περιπου 10ημερο ενεργος και ουτε, μεσος ορος ποντων παικτη 1500 ποντοι, και 1ος 7500 με 1ο χωρίο 6500, και υπόλοιποι 20αδα 3000-6000 πόντους. Αν θεωρείτε έτσι τον παίκτη, περάστε μια βόλτα(για εικονικά gaming) σε κατι AoM, AoE , BFME , CoD κτλ, να δούμε λίγο ποιος είναι κάλος σε στρατηγική και γενικός σε πραγματικό gaming.

2) Δεν μπορώ να καταλάβω την εχθρά πράγμα που σχολίασα και στον 62. Τώρα μιλάω κύριος για άτομα Ηγεσιών, μπαίνετε κράζετε κτλ για "συνεννοήσιμους", "προδότες", "πουλημένους" , "κατασκόπους" κτλ. Υπάρχει λόγος; Και έξω εχθροί είστε για να καταλάβω;

3) Εδω να τονίσω ότι έχω ακούσει αρκετούς δούκες και ηγέτες φυλών να μιλάνε ακόμα και στα μέλη τους για το ότι "έχουμε επικοινωνία με τον τάδε ήδη μιλούσαμε και προγραμματιζαμε το τάδε απο αρχες κοσμου, ξέραμε ηδη ακόμα και σαν εχθροί ποιο θα συνεχίσουν ποιοι οχι. Εδω με συγχωρείτε αυτό δεν είναι δηλαδή κατά κάποιο τρόπο συνεννόηση μεταξύ δουκών κατά των μελών; Δηλαδή ξες εάν σε ένα μηνά με βάση του δικού μου παιχνιδιού αν θα συνεχίσω αν θα με νομπλαρετε αν θα γίνω ξαφνικά στόχος αν αν αν, αλλά αυτό δε θεωρείτε κάτι απ τα παραπάνω απ το νο2; Δηλαδή άπλα δουλευόμαστε είστε 50-100 παίκτες και μέχρι να κλείσει ο κόσμος ξέρετε και ποιος θα νικήσει αλλά και ποιος θα είναι στη 40αδα για το κλείσιμο έτσι; Απλα απαράδεκτα ,και ιδίως την ώρα που κράζετε επίσης τα ίδια σας τα μέλη,, επειδή πχ κάποιοι λιωμένοι , πρεμιουμακιδες ,των ηγεσιών κτλ είστε 20-30 ετών όλος τυχαίος φοιτητές η άτομα που "αράζουν" όλη μέρα, λιώνετε από δίκη σας επιλογή πάνω από 1-2 ωρες , και μετά όχι απλά έχετε απαίτηση επειδή εσείς το λιώνετε κυριολεκτικά 5-8 ώρες τη μέρα να κάνουν και οι υπόλοιποι το ίδιο, ΑΛΛΑ εάν ΔΕΝ το ΚΑΝΟΥΝ είναι άπλα αχάριστοι, δεν εκτίμησαν τίποτα, δε σεβοντε, σας γραφουν και και και, και το κερασάκι στη τούρτα έστω και έμμεσα, ρίχνετε και το "Έπρεπε να πω πολλά παραπάνω αλλά ειλικρινά δε το αξίζετε η τον οποιοδήποτε λόγο που σας ερχετε.

Άπλα να τονίσω για άτομα Ηγεσίας ανεξάρτητου Φυλης, ότι μπήκατε στο Γολγοθά μονοί σας δε σας βάλαμε, προτείνατε για υπεύθυνοι ορισμένοι πάλι μονοί σας, λιώνετε κυριολεκτικά από μονοί σας, συνεννοείστε με εχθρούς και μη μόνοι σας. Όλα αυτά όμως δε σας δίνουν το δικαίωμα να προσβάλλετε παίκτες η και να τους προκαλείτε την ώρα που όπως πάντα λέτε και "γνωρίζετε' έχουμε και προσωπική ζωή, με δουλείες, οικογένεια, παιδιά, διακοπές και γενικά με ότι συνεπαγετε η ζωή. Στο εξής το μόνο που δίνω σαν Point προς εσάς είναι εάν κάποιος εις γνώση των παραπάνω ειδικά πάνω πχ σε κάποιο πλάνο δε δώσει αφού δε μπορεί επιτήρηση να το κάνει κάποιος που μπορεί , και ειδικότερα πλάκα έχει όταν έχετε 100% λάθος αλλά δεν την ακούτε. Πχ εδώ κύριος να γελάσουμε και λίγο παρέα με τον εχθρό, να παίρνεις στόχο σε πλάνο, να πρέπει να στείλεις επίθεση 5:33:33 τα μεσάνυχτα, να χεις ξυπνητήρι ακριβώς 5¨30 απλά να βάλεις την επίθεση και να βγεις να τη ξανά πέσεις(να σου χει έρθει μήνυμα στης 4:40 που αντε κανε τπτ αλλο περα της επιθεσης με τη τσιμπλα στο ματι λεγωντας σε "ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ") και να μπαινεις 8-9 το πρωί να ανοίγεις μηνύματα και να βλέπεις είσαι ο μόνος που πάει μες τα ξένα με σχεδόν ολόκληρη νουκ, δίχως να την πεις σε κανέναν για το τι ώρα έκατσε ηγεσία να σε ενημερώσει ότι ακυρώνετε το πλάνο (εδώ να ευχαριστήσω το παιδί που για δικό του λόγο έβγαλε τα πάντα απ το χωρίο μη βρω αντίσταση , και τουλάχιστον σαν Γιώργος που εκτίμησα τη κίνηση θα στείλω πίσω τους πόρους και για τοίχος και για αγρόκτημα που του έριξα, ως ένδειξη σεβασμού, για την όμορφη αυτή κίνηση)


ΥΓ1: Ως προς παίκτες που ρίχνουν αρκετό πρεμ, όπως είπα καλά κάνετε δικά σας είναι δε τα λέω με προσβλητικό τρόπο, πάρα μόνο στους παίκτες που το περνούν πάνω τους.

ΥΓ2: Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα και με κανέναν Δουκα η παίκτη συγκεκριμένα , απλά θεωρώ ότι κάποια στιγμή κάποιος κάπου έπρεπε να αναφέρει(δίχως να το παίζει φιλόσοφος) το πως έχουν μερικά πράγματα και πρώτου στείλουμε-κοινωποιησουμε τίποτα, να βουτάμε λίγο τη "γλωσσά" στο μελάνι της (το μυαλό μας) γιατι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και οχι με AI η αντικείμενα.

ΥΓ3: Παρόλο που δεν έχω αναφέρει καθόλου ονόματα, εάν κάποιος απ τη φυλη της ΣΑΒ με θεωρήσει άπλα χυδαίο η ότι "καλά τι είναι αυτά που γράφεις κτλ" , εγώ ακόμα εκεί είμαι αν θέλετε με πετάτε, αν θέλετε με νομπλαρετε , όλα good, όπως είπα και η πυξίδα μες το παιχνίδι είναι.

ΥΓ4: Ως προς τη διαχείριση του παιχνιδιού ελπίζω να μην ανέφερα κάτι που να καταπατεί τους ορούς των φυλετικών, όπως και ότι δε προσπαθώ να πείσω κανέναν πχ να μη βάλει πρεμ , γιατί πέρα τον διαφημίσεων, τα πρεμ θεωρώ πως πηγαίνουν και σαν ενα Bonus παραπάνω στο μισθό σας οπότε εάν ήξερα ότι ίσχυε ο ίδιος θα παρότρυνα καλιστα τον καθένα έστω 1 φορά 5 ευρό να βάζε προκείμενου και σας η δουλειά , πέρα από ευχάριστη ως εργασία να είναι και ποιο "καλό πληρωμένη" ειδικότερα εν καιρό που η μίση Ελλάδα αδυνατεί μέχρι και 1 ψωμί παραπάνω να βάλει μες το σπίτι.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Γιώργος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Λοιπόν φίλε κουλούρα , χωρίς να κάτσω να διαβάσω όλο το κατεβατο σου σταμάτησα κάπου στο ότι έκλεισες τον 31 και απο εκεί και πέρα δν χρειάστηκε να συνεχίσω γιατί πρώτων κατάλαβα ότι μπήκες στην τσιρακοφυλη για να πας στην "μαμά" στοπ να κλείσεις στο 0,01% που κερδίσει και δεύτερων όταν η Σεμέλη είχε 12000 χωριά και τα κουνούσε με το χέρι τότε της μαθαίναμε τα βασικά πχ να μην στέλνει την τετράδα σε μια εντολή τεσπά equalizer lacasa και μερικά ονόματα ακόμα που βλέπεις στους μπανς δν θα γίνεις-γινετε ποτέ οπότε αντί να ζηλεύετε προσπαθήστε να μάθετε 2-3 πραγματακια
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Βασικά θα σου μιλήσω για την δικιά μας κατάσταση γιατί δν ξέρω τι κάνω η άλλες φυλές βασικά ξέρω απλά δν χρειάζεται να μάθετε και εσείς, ότι μαζεύεις μέλη για να μπεις οργανωμένα σε έναν κόσμο να τον κλείσεις όπως μπήκαμε εμείς στείλαμε όλο το παρεάκι μεταξύ μας μνμτ και αποφασίσαμε να μπούμε να κερδίσουμε δλδ φτιάξαμε 10 ακκ 24 ώρα και άλλα 10 στην πορεία με ενώσεις , αυτοί οι 20 και μερικοί άλλοι θα κλείσουν κόσμο οι άλλοι που δν ακολουθουνε τον Ρυθμό της φυλής ή ζητάνε να μπούνε σε κάποιο ακκ ή να τους βρούμε κοπλει για να γίνουν πιο ενεργοί. Τώρα αν εσύ βγεις δίπλα μου εγώ θα σε στρατολογησω αν όμως δν ταιριάζεις με το παιχτικο μας κομμάτι θα σε πάμε εσωτερικο , δεν είναι κακό δεν είναι μόνο θέμα χρόνου αλλά και αντίληψης δν γίνετε όλοι να είμαστε καλοί καπου. Πάμε λίγο παρακάτω γιατί με συγχυσες και έκατσα και το διαβασα, φυσικά και θα σταλεί κυκλικό στην αντίπαλη φυλή για να σου σπάσουμε το ηθικό και για να βρούμε έναν επιπλέον ου δν θέλει να φάει πυξίδα να μας κελαηδισει νομίζοντας ότι θα γλυτώσει , προχωροντας θα ήθελα να πω για κάτι που ανέφερες για το τι κάνουμε έξω από το παιχνίδι ( πχ αν βγω με κάποιον από τις φυλετικές δεν θα μιλήσω για φυλετικες όπως κανονίζω αυτές τις μέρες να πιω καφέ με Ολντ ριπεινερ , αν όμως βρεις έναν αντίπαλος σου και μιλήσετε για φυλετικές τα καντιλια που έχουν πέσει σε κλήσεις δεν σβήνονται εύκολα). Για αυτό προσέξτε τι λέτε στα σκαιπ σας κύριε προμανατζερ γιατί αν βγουν παραεξω δν θα έχεις μούτρα ουτε να τους αντικρίσεις τους συμμάχους σου με αυτά που λες.

Και όπως έχουμε ξαναπεί οι ρουφιάνοι ειναι τοποθετημενοι εκεί που πρέπει από την ημέρα της ανακοίνωσης της στοπ ότι θα λογκαρει . Ένας ένας θα βγαίνετε και θα ζητάτε στρατολόγηση .

Κλείνοντας φίλε θα ήθελα να διαβάσεις και να μου πεις αν ξέχασα να σχολιάσω κάτι από αυτά που ανέφερες (όχι για τις ώρες πάντως) γιατί όποιος δν είναι 24ωρος είναι απλα ένα τυχαίο καφέ που το νομπλαρει ένα άλλο καφέ και ο;ει λεγοντας
 

DeletedUser36228

Δεν θα σχολιασω τπτ απο ολλες αυτες τις μπαρουφες, θα μονο το εξης! Oλες οι πισωπλατες στρατιγικες σας περι ηθικου επιασαν πατο και τωρα μπορειτε ελευθερα να τις εκφερεται στα φορουμ!
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Δεν θα σχολιασω τπτ απο ολλες αυτες τις μπαρουφες, θα μονο το εξης! Oλες οι πισωπλατες στρατιγικες σας περι ηθικου επιασαν πατο και τωρα μπορειτε ελευθερα να τις εκφερεται στα φορουμ!

Καλά μιλας σοβαρά ?? Δν ξέρεις την συνέχεια μου φαίνεται -2 την Δευτέρα θα σου εξηγήσω τι σημαινει

Κάνε όση προπαγάνδα θες ο κόσμος έγειρε

Υ.Γ. σταματήστε να χάνετε χωριά στην νυχτερινή
 

legionary

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
5
dark tornado: Δε θεωρω οτι χρειαζεται ο οποιοςδιποτε να ριχνει κλαψα για το παιχνιδι οπως εμμεσα αναφερω , οπως και το αντιθετο(αυτο που κανεις εσυ με το σχολειο σου).

kalogria:
Για το πρωτο μηνυμα σου.1) προκαταληψη θεωρω;. Μπηκες στο κοπο να σχολιασεις διχως να διαβασεις εστω την παραγραφο πρωκειμενου να καταλαβεις οτι δε μιλαω προσωπικα, αλλα μεταφορικα σαν ο οποιοσδηποτε. δε σε ξερει κανεις εκει εξω και σενα και οποιον εχει κλεισει κοσμο. Αφου θες για προσωπικο επιπεδο, ενα ασχετο, 2015 ημουν αναμεσα σε 100εκ παικτες Πανευρωπαικα μεσα στους 10.000 καλυτερους παικτες στο LoL. Οσο και καλος να μουν δε κερδισα ποτε ουτε καν 10 λεπτα ουτε με μαθε κανεις. Καταληγω στο μη τρελενεσαι στο οτι εσυ εμαθες την semeli και τη καθε semeli. Ακομα και σαν επαγγελματικα να μιλαμε υποθετω δεν εβγαλες δραχμη.Δεν εχετε κατι αξιοζηλευτο , η καλυτερα "αξιοθαυμαστο" για να θεληζαμε να ακολουθησουμε χναρια σας.(το lol στο ανεφερα για να καταλαβεις οτι εγω και χρημα εβγαζα αν ηθελα/μπορουσα και κοσμο να "μου μοιασει" ως προς gameplay σε αντιθεση με "Pro" παικτες φυλετικων.

Για το 2ο μηνυμα σου:
Ναι, να μπεις οργανομενα με ενα σκοπο(τη νικη) αλλα αυτο δε σημαινει και οτι επειδη μπηκατε 10 φιλοι μαζεμενοι αντε μονο εμεις και κανεις αλλος. Οπως το πες. Θεωρεις πως καποιος πχ εσωτερικα στη πορεια δε βαδιζει με δικα σου δεδομενα; προειδοποιηση, σε μη συμμορφωση, νομπλαρισμα και τελος. Ακομα και με εχθρο δε χρειαζεται κατηνιασμα χλευασμος προσβολη και δηθεν ριξιμο ηθικου του αντιπαλου. Ριξιμο ηθικου κανανε στη Minas Tirith οι Ορκς πετωντας νεκροκεφαλες εντος πολης. Εδω δε νομιζω να καταφερνεις και πολλα. Οπως επισης για τα αηδονια που φοβουντε τη πυξιδα. Τους τραβαει μεν αυτους ο οργανισμος τους, αλλα μη ξεχναμε οτι και η δηθεν "πονηραδα" η δικη σου/σας δε σε καθιστα καλυτερους.

Οταν βγαινεις εξω και το τι λες δε με ενδιαφερει και ειδικοτερα με ατομα που ξες/ξερετε εστω μεσω Skype. Δε χρειαζεται να εξηγουμε τα αυτονοητα. Για τα καντηλια πιστευω σας αποστομωσε ολους τους λιωμενους η διαχειρηση(γενικα οχι για σενα). Αν δεχομουν εγω μηνυμα για Καρκινους κτλ την ωρα που χασαΠατερα απ αυτο(και διχως βεβαια αυτου, δε θελει μυαλο) απ τον οποιοδιποτε πιστεψε με αν μπορουσα δε θα μπαινα στη διαδικασια της αναφορας.. Πιστευω με βαση αυτου να κατανοεις και το γιατι δε πρεπει να κανεις και ολα τα υπολοιπα, οτι δεν υπαρχει μονο η υγεια, αλλα και η ψυχολογια, διαφορετικες προσωπικοτητες κτλ.

Δε θα θεωρησω οτι αφησες κατι ασχολιαστο. Απλα οποιος μπει στο κοπο να διαβασει αυτα τα μηνυματα, να κατανοησει οτι
1) Δεν απευθυνωμαι σε φυλες, αλλα προσωπα. Αρα οτι λεω δε θηγει ΒΑΝ αλλα τους παντες καθε κοσμου.
2) Στο συγκεκριμενο ποστ δε χρειαζοντε ειρωνιες για τον 61 η τον καθε 61. Δε κλαιγωμε.(οπως λεω και εξ αρχης...τις ειρωνιες και τις σποντες τις πεταει μονο ενας εθισμενος πρωκειμενου να δικαιωλογισει αυτα που λεει και κανει κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου του καθε κοσμου.)
3) Τελος για "προσωπικη κλαψα" αν θεωρεισε κανεις, ελατε παρτε και αυριο τα χωρια μου , και χαρη στο χρονο μου θα κανετε.

Dever και kalogria, πλακα εχετε, που το συνεχιζετε εδω χαχαχαχα..
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Δεν θα σχολιασω τπτ απο ολλες αυτες τις μπαρουφες, θα μονο το εξης! Oλες οι πισωπλατες στρατιγικες σας περι ηθικου επιασαν πατο και τωρα μπορειτε ελευθερα να τις εκφερεται στα φορουμ!

Μιλας για ηθικη εσυ που οι συμπαιχτες σου μπαινουν και μας ευχονται τα χειροτερα στο παιχνιδι;
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Μιλας για ηθικη εσυ που οι συμπαιχτες σου μπαινουν και μας ευχονται τα χειροτερα στο παιχνιδι;


Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος ,γιατί για ηθική ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι είσαι εσύ @theotsak21. ειδικα απο την στιγμη που και οι 2 αρχηγοι της BAN εσυ και ο tornado δηλωσατε οτι θα κανετε τα παντα για να κερδισετε αυτον τον κοσμο.τα παντα τα κανετε απο οτι εχετε αποδειξει αυτο το ξερουμε ,αλλα ευχομαι να χασετε πανηγυρικα.
 

The Baker

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
107
Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος ,γιατί για ηθική ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι είσαι εσύ @theotsak21. ειδικα απο την στιγμη που και οι 2 αρχηγοι της BAN εσυ και ο tornado δηλωσατε οτι θα κανετε τα παντα για να κερδισετε αυτον τον κοσμο.τα παντα τα κανετε απο οτι εχετε αποδειξει αυτο το ξερουμε ,αλλα ευχομαι να χασετε πανηγυρικα.

Εισαι ο τελευταιος που θα πρεπει να μιλας για ηθικη μετα τα τελευταια γεγονοτα . Ντροπη σου κυριε (χαρισματικος ο τιτλος γιατι δεν σου αξιζει)
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Γίνε λίγο πιο ξεκάθαρος ,γιατί για ηθική ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι είσαι εσύ @theotsak21. ειδικα απο την στιγμη που και οι 2 αρχηγοι της BAN εσυ και ο tornado δηλωσατε οτι θα κανετε τα παντα για να κερδισετε αυτον τον κοσμο.τα παντα τα κανετε απο οτι εχετε αποδειξει αυτο το ξερουμε ,αλλα ευχομαι να χασετε πανηγυρικα.

Οταν μαζευονται οι μηκτες ιωνικου,καλαμαριας και δοξας κατωκοπιας να παιξουν με την μπαρτσελονα δυσκολα μπορεις να ελπιζεις

Καλες πυξιδες ΑΣΧΕΤΟΙ
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
@*Azazel* Γιατι δεν λετε οτι μπηκατε απο το acc μου να στειλετε καταρες στο LaCasa για να φαω μπαν ;;Μην μου το παιζετε υπερανω.
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Συγχαρητηρια tornado. μπαναρατε τον ασχετο,τωρα θα κερδισετε τον κοσμο,αντε καλη συνεχεια
 

The Baker

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
107
@*Azazel* Γιατι δεν λετε οτι μπηκατε απο το acc μου να στειλετε καταρες στο LaCasa για να φαω μπαν ;;Μην μου το παιζετε υπερανω.

Μπηκαμε απο το acc σου ? Τι υπερφυσικες ικανοτητες ειναι αυτες ? Βζοινγκ ετσι κανουμε και μπαινουμε . Εγω ξερω οτι ειμαστε υπευθυνοι των πραξεων μας ,μπορει να το μετανιωσες μπορει να ησουν εν βρασμο ψυχης ,αλλα αποδεξου την αληθεια και μην προσπαθεις να δικαιολογηθεις για να μην χαλασει το ονομα σου . Δυστυχως δεν διαβασες την ανακοινωση-ποστ που βγηκε την τελευταια φορα που εγινε αυτο. Δεν πειραζει ,ελπιζουμε να ειμαστε ολοι υγιεις εχθροι και συμπαιχτες.
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
@*Azazel* Γιατι δεν λετε οτι μπηκατε απο το acc μου να στειλετε καταρες στο LaCasa για να φαω μπαν ;;Μην μου το παιζετε υπερανω.

Συμφωνα με τον κανονισμο υπευθηνος εισαι εσυ για το ακκουντ

Δεν θα βγεις και απο πανω τωρα παρανομε
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
@*Azazel* Γιατι δεν λετε οτι μπηκατε απο το acc μου να στειλετε καταρες στο LaCasa για να φαω μπαν ;;Μην μου το παιζετε υπερανω.

Έχεις κάποιες αποδείξεις η απλά μας κατηγορείς γιατί βαρέθηκες να παίζεις και από το να παρασιτεις αποφάσισες να λάβεις δραστικά μέτρα για να μας κακοχαρακτηρισεις.?
 

St.Pauli

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
@kalogria παικταρα μου μεγαλε το βρήκες ,εγω που παρασιτουσα ειπα να σας συκοφαντησω τωρα στον κ61 για να χαλασει η φημη σας
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
@kalogria παικταρα μου μεγαλε το βρήκες ,εγω που παρασιτουσα ειπα να σας συκοφαντησω τωρα στον κ61 για να χαλασει η φημη σας
Μπορεί απλά να κουράστηκες να μην ήθελες να συνεχίσεις και από το νασε κράξουν οι δικοί σου προσπάθησες να ρίξεις τις ευθύνες πάνω μας , μπορεί απλά να συνεννοήθηκες με @theotsak21. Μόλις βαρβαρεψεις να έρθεις να ξεκινήσεις από εδώ πολλά μπορεί ο χρόνος θα δείξει θα μάθουμε στην συνέχεια γιατί έκανες αυτά που εκανες
 
Κορυφή