Πείτε και σ' εμάς..

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35055
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser34277

Να λοιπον γιατι οι γατοι δεν σε στρατολογησαν οταν τους παρακαλουσες.....γιατι επαιζες για πλακα
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Δεν παρακάλεσα κανέναν για καμία στρατολόγηση. Συνεργασία τους ζήτησα για να φάμε τους Περού, όσο κατείχαν ακόμα τις 2 Ηπείρους. Τα συμφέροντα, όμως, άλλαξαν, όταν πήραν τα χωριά των Χ.Ρ., για τους οποίους είχαμε σχέδιο να τους καθαρίσουμε εμείς.
Συμφέροντα φυλετικά, τα ξέρεις; Μήπως είσαι και συ lakis06 ή figo?
 

DeletedUser35092

εγω θελω απαντηση απο εριστικο που ειναι ο εκπροσωπος στο εξωτερικο! ανεβασε κανα πριντ σκρεεν που μας δειχνεις ποσο δυσκολα κατακτας τα χωρια του λακη.....ετσι γιατι ειστε παικταραδες και το μυαλο σας ειναι ξυραφι :p
 

DeletedUser34277

Τα παρακαλια τα λεμε συνεργασια και συνφεροντα οκ οπως θες.
Οταν ονομασω τα χωρια σου πουτνικ θα καταλαβεις γατακι
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Έλα πάρτα πρώτα και ονόμασε τα όπως θες, δεν θα απολογηθώ ξανά, σε εσένα τουλάχιστον. Είπατε να κάνετε ένα πλάνο και τελικά έχετε χάσει ήδη 7 χωριά. Περίμενε να δεις πόσα άλλα θα μπουν στο κουμπαρά μέχρι τις 12 όπως λέει και ο φίλος μου ο Αντώνης.
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Συγχαρητήρια!!! Μπράβο σε αυτούς που πολέμησαν χωρίς υποσχέσεις απέναντι στη Ρουφιανοφυλή των Ο.m.G.
Γνωρίζοντας ή όχι το παιχνίδι, αποδεικνύεστε οι καλύτεροι. Σε αντίθεση με τους ανάξιους που στοχεύουν στη νίκη με κάθε μέσο.
Είναι τυχεροί που δεν στάθηκε μπροστά τους μια οργανωμένη μικρή φυλή για να τους ξεφτιλίσει.
Δεν θα πάτε πουθενά μπροστά. Μόνο θα ξοδεύετε λεφτά.
 

DeletedUser33639

Φίλε Κολοκοτρώνη

Θα πρέπει να ασχολείσαι περισσότερο με το γιατί δεν παίζετε σωστά εσείς και λιγότερο με το τι έκανε η OMG στον 46. Οργανωμένες φυλές μια χαρά μπήκαν στον κόσμο και η OMG, αν θυμάσαι, ήταν στην τρίτη θέση.

Επίσης, όσον αφορά τους το θέμα των ρουφιάνων όπως τους αποκαλείς, αυτό σημαίνει ότι εξ αρχής αυτοί οι παίκτες ανήκαν στην OMG και μπήκαν σε αντίπαλες φυλές για να δίνουν πλάνα και πληροφορίες. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη. Οι παίκτες που στρατολογήθηκαν έφυγαν από τους αντιπάλους μας γιατί πρωτίστως εκείνοι δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν και όχι γιατί εμείς θελήσαμε να τους στρατολογήσουμε. Και πάλι λοιπόν αυτό πρέπει να αποτελέσει θέμα συζήτησης της εκάστοτε ηγεσίας με θέμα "Γιατί δε μας γουστάρουν οι παίκτες μας και σηκώνονται και φεύγουν".

Υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί και μειωτικά σχόλια στο εξτέρναλ δεν πρόκειται ούτε να κερδίσουν τον κόσμο, ούτε και να πείσουν κανέναν. Καλό θα είναι είναι να ανατρέξεις σε παλιά σου σχόλια.. http://prntscr.com/fwnanp


Όλα αυτά εντελώς σε παικτικό επίπεδο, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας.
 

DeletedUser34265

http://prntscr.com/fwnbf1 putnikgr λιγη αξιοπρεπεια ρε φιλε,αλλιως σε ηξερα
Μιας και ο κοσμος δεν εχει προκοπη να πω και εγω την κουβεντα μου...!οσο προχωραει ο κοσμος τα γατακια αποδυκνειουν το ποσο ακουβαλητα ειναι και προσπαθουν με καθε μεσο να κερδισουν κοσμο χωρις αντιπαλο,γτ προφανως τα τελευταια πλανα τωρα που δεν υπαρχουν ανενεργοι στο μετωπο δεν απεδωσαν καρπους,γτ με κομπαρσους και δευτεροτριτους σοβαρο κοσμο δεν κλεινεις...ετσι αποφασισαν να μαζεψουν καμια 15αρια χωρια απο τον σκουπιδακης06 και σημερα στρατολογησουν και αλλα 2 σκουπιδια αρχηγους "λεμε τωρα" των αλλοτε περου!Γτ μονο ετσι μπορουν να παρουν χωρια,μιληστε τωρα για στρατολογησεις ασχετοι που μαζεψατε λαγαριασμους 10αδας με 130 χωρια.
Γατοπαρδε ή οποιος διοικει απο εκει ενα πραγμα θα σου πω,αν δεν μπορεις να μαζεψεις σοβαρους παικτες και δεν μπορειτε να ασχοληθειτε σοβαρα σε εναν κοσμο μην κατεβαζετε καν φυλη,δεν φαινεστε δυνατοι,γελοιοι φαινεστε.
CY@ ΑΣΧΕΤΟΙ,ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟΥ
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Είπα όλα αυτά σε χρόνο που δεν γνώριζα τι συνέβαινε στο παιχνίδι. Ένα τσακωμό μπορώ να προκαλέσω και γω για να πω ύστερα χίλιες δικαιολογίες και να αποχωρήσω από τη φυλή.
Αν θες δηλαδή να μιλήσουμε αντικειμενικά, εσείς που τους δεχθήκατε, υποβιβάσατε τον εαυτό σας ως προς τις παικτικές ικανότητες, μη δυνάμενοι να ανταπεξέλθετε σε έναν ήδη διαλυμμένο κόσμο. Αυτό μας καθιστά ακόμα μεγαλύτερους αντιπάλους γιατι φέρεστε σαν φυλή που έχει ανάγκη κάτι πολύ παραπάνω για να κερδίσει.
Όσον αφορά όσους ακολουθήσουν, σε αυτή τη φυγή για να γράφει το προφίλ τους οτι κέρδισαν έχω να πω ένα πράγμα:
Σε επόμενους κόσμους που θα βρεθείτε ξανά με παίκτες που σας βοηθούν τώρα να γλιτώσετε την πυξίδα, θα σας έχουν σαν σκυλάκια σας και όταν θα θέλετε να εκφράσετε τη βούληση σας, θα σας λένε να το βουλώσετε γιατι αυτοί ήταν που σας έσωσαν από τη πυξίδα, αυτοί σας έκαναν το χατίρι και κερδίσατε κόσμο, και θα κάνετε οτι σας διατάζουν.
9 χρόνια στις φυλετικές μάχες, είστε πολυ μικροί για να μην το γνωρίζετε αυτό. Αλλά μάλλον δεν σας νοιάζει. Όμως θα δείτε που δεν θα σας αρέσει, όταν θα σας κρατούν από το χέρι.


Τέλος, όσον αφορά το πρώτο επιχείρημα σου voyage. Χωρίς την παραχώρηση των χωριών της 44 και το νομπλάρισμα του lakis06, έχεις υπολογίσει την διαφορά καταλειφθέντων χωριών που υπάρχει; Νομίζω δεν είναι δέκα.Γνωριστήκαμε τώρα τα παιδιά της φυλής και χωρίς να ξοδεύουμε λεφτά θεωρώ είμαστε πολύ καλύτεροι αναλογικά με τα χωριά σας.. Τα στατιστικα με VA τι λένε για κοίτα; Πάνω απο διψήφιο αριθμό χωριών σε πλάνο δεν έχετε πάρει, και όπως είθισται με την τακτική να χτυπάτε ανενεργούς παίκτες.
 

DeletedUser33639

Θεόδωρε, καλώς ή κακώς οι Φυλετικές έχουν μια παγιωμένη φιλοσοφία την οποία ούτε εγώ, ούτε εσύ μπορούμε να αλλάξουμε. Ή την ασπάζεσαι, μένεις και προχωράς στο παιχνίδι ή πηγαίνεις εναντίον της και τα.. λούζεσαι με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν μας αρέσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το θέμα είναι πόσο γερό στομάχι έχεις για να ανταπεξέλθεις.

Όσον αφορά τις στρατολογήσεις μας, θα σου πω ότι εμείς είμαστε μια φυλή η οποία παλεύει να γίνει premade. Δεν έχουμε ακόμα τον απαιτούμενο όγκο για να κλείνουμε την πόρτα σε κάποια παιδιά που έχουν όρεξη να παίξουν. Οι στρατολογήσεις μας δεν είναι για τον 46, αλλά για το μέλλον, αλλιώς σε διαβεβαιώνω ότι θα τις είχαμε κάνει πολύ νωρίτερα. Αν οι συνθήκες το επέτρεπαν, θα μπορούσαμε να έχουμε στρατολογήσει και εσένα.

Αναφέρετε κάποιοι συνέχεια χωριά παικτών που μας χάρισαν τα χωριά τους κλπ κλπ. Την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος εν καιρώ πολέμου και θα σας πει "πάρτε τα χωριά μου" περιμένω από εσάς σε δείγμα απαράμιλλης ηθικής να του πείτε "Όχι φίλε μου, δεν τα θέλω" .

Έχεις αναφέρει αρκετές φορές τον παράγοντα "λεφτά". Παρά το γεγονός ότι έχουμε κάποιους παίκτες που ξοδεύουν πρίμιουμ, ίσως μας μπερδεύεις με κάποια άλλη φυλή. Και εν πάσει περιπτώσει, τα λεφτά δεν έχουν παίξει απολύτως κανένα ρόλο στον 46.
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Μου λες δεν παίζουμε σωστα. Γι αυτο σου αναφέρω οτι χωριό από παίκτη που παίζει δεν έχετε πάρει.
Εμεις παίζουμε πολύ καλά και τίμια.
Τα στατιστικα που κοιτάς εμπεριέχουν χωριά λακη και bour και αλλων στην 44. Δεν μπορείς να κρίνεις ότι είσαι καλύτερη φυλή από αυτό, γι αυτό το ανέφερα.

Δεν γεννήθηκα χθές για να μου πείς οτι χτίζεις για το μέλλον
Στρατολόγησες δυο τσιράκια της sol, φαντάζομαι πόσες υποσχέσεις έχουν πέσει από πίσω για 49. Και ο Τασος(lakis06) ενας ρουφιανος απο ENVY στους Περου ηταν για να καταλήξει το μεγαλύτερο σκουπίδι με αποκορύφωμα να δώσει τα χωριά του σε εσάς. Οι μισοί από εσάς ανυπομονούν να μπουν cxc
Παρτε το κόσμο χάρισμα σας, αλλά όπως και στον 38, ακόμα μια φορά δεν αποδείξατε τίποτα. Στα ίσα δεν παίξατε ποτέ.
Μάγκες θα σας κάναμε αν τρώγαμε πυξιδα ενω είστε σε μια ήπειρο. Τώρα όλοι σκέφτονται το αντίθετο αλλά πάλι με το γράμμα Μ μπροστά. Αυτό αποδεικνύει τη φυλή που είσαι, ενώ αν μας χτύπαγες με το υλικό που έχεις, η προσπάθεια θα αναγνωριζόταν χίλιες φορές περισσότερο.
 

DeletedUser34265

Επειδή πολλές *****άκουσα Νίκο,όταν φορέσετε τα **** σας ξαναβγες να μιλήσεις!
Το "πουλάω την φυλή μου και τα παιδιά που παίζω μαζί μισό χρόνο για να κλείσω free κόσμο" από εκεί στην διάλεκτο των γατών μεταφράζετε σε " παιδιά με όρεξη για να παίξουν"? Γτ προφανώς εμείς οι υπόλοιποι που παλεύουμε 2 μήνες να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα δεν παίζουμε έτσι?
Έκλεισα 2 χρόνια σε αυτή τη *****,φτάνει τόσο δεν χρειάζεται να δω τίποτα παραπάνω.
Για πρεμ μπήκα 46 και κατέληξα να παίζω καλοκαίρι.
Τελευταίος κοσμος,σιχάθηκα...

10 πόντοι από aigokairos, το κείμενο έχει επεξεργαστεί.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34265

http://prntscr.com/fwssjb <<<...>>>
Ενα μπραβο στα λιγα ατομα των V.A που προσπαθησαμε να σωσουμε εναν κοσμο και να παμε σε εναν τελικο πολεμο,φαινεται ποιος αξιζε στον 46 και ποιος οχι.
Καλο καλοκαιρι.
CY@

5 χρόνια εκτός από aigokairos, το κείμενο αφαιρέθηκε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser35038

Δυστυχως ενα τσουρμο πρεζακια σε συνδυασμο με μια απελπισμενη για να κλεισει κοσμο φυλη δινουνε αυτο το εποτελεσμα.....οι πρωτοι ειναι αραχτοι εχουνε κανει και 5 6 τσιγαρα που να νιωσουνε μετα τυψεις η να σκεφτουνε εστω το παραμικρο ακομη παιζει να γελανε στην καρεκλα τους θεωροντας οτι εχει πλακα ολο αυτο και οτι ειναι πρωτοι μαγκες....οι δευτεροι απλα απελπισμενοι βλεπουνε οτι δεν προχωραει το πραγμα με τιποτα δεν εχουνε την παραμικρη ορεξη να παιξουνε πολεμο και ειναι ετοιμοι να στρατολογησουνε και τα δασακια στον χαρτη για να μην αναγκαστουνε να πολεμησουνε.......δυστυχως εδω και πολλους κοσμους η ποιοτητα του παιχνιδιου εχει πεσει αυτο φαινεται και απο την ποιοτητα των παικτων που παιζουνε οπως και απο την ποσοτητα γνωμη μου ειναι οτι δεν φταινε οι διαχειριστες δεν κατηγορω αυτους καθως και εγω αν ημουνα στην θεση τους δεν θα ηξερα τι να κανω γι αυτο φταιει η ποιοτητα των ανθρωπων που παιζουνε και αυτο δεν μπορει να αλλαξει κακος η καλος το παιχνιδι πλεον αυτο ειναι απλα σε καμια περιπτοση πλεον δεν αξιζει να λεγεται φυλετικες μαχες κανεις δεν καθεται να πολεμησει κανεις δεν παιζει για την φυλη του κριμα γιατι καποτε διασκεδαζαμε πολυ εδω περα χωρις να μας νοιαζει αν θα νικησουμε η οχι.......καλη συνεχεια σε ολους
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Πιστεύω η CxC, αν έχει ηθική σαν φυλή, επειδή δεν τους γνωρίζω καθόλου, δεν θα μπεί να παίξει 49, που θα μαζευτούν όλοι οι ρουφιάνοι για να κλείσει πάλι ένας κόσμος με διαγραφές. Μπείτε στον 50, θα μπουν και εκεί εξίσου καλές φυλές. Προσπαθήστε να διαχωριστείτε από το τρόπο παιχνιδιού κάποιων φυλών που δημιουργούν δυσαρέσκεια και εγκατάλειψη στους περισσότερους παίκτες για όλο το παιχνίδι, και έχουν κάνει γκέτο τα τελευταία τρια χρόνα στις φυλετικές μάχες.
 

koures

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
H omg κερνάει ξυδάκι σε όλους τους πονεμένους για να μην τζούζει αλλο.
Να πάτε στούς γονείς σας να κλαφτείτε σαλιάρηδες μας τα πρήξατε,άκομά και τώρα είστε περισότεροι με μεγαλύτερο ποσόστο στο χάρτη
παίξτε και σταματήστε την κλάψα.
Είπαμε τπτ έμεις οταν στρατολογήσατε όλο το χάρτη,μήπως οτάν χτυπήσατε ενώ είχατε ζητήσει χρόνο 2-3 μέρες να στρώσετε τα ακκ κλπ, οχι
δεν είπαμε τπτ.
Οπότε κλαψιάρηδες μούγκα, αν δεν το σηκώνει ο οργανισμός σας κουβαδάκια και αλλού.
 

DeletedUser35038

τι λες ρε σαλιαρη πραγματικα πρωτη φορα βλεπω να γραφονται τοσο αστειες δικαιολογιες δεν υπαρχει αυτο που γινεται σε αυτον τον κοσμο οπως και στους περισοτερους πλεον......συνεχισε γατοπαρδε να στελνεις μυνηματα στον Hesperus στειλε και σε ζαγκορ στειλε και σε τζαγκουαρ αν δεν το εχεις κανει ηδη στο τελος πιο πολλοι θα κλεισουνε απο αλλες φυλες παρα απο την δικη σας ξεφτυλισμενοι......λιγο αξιοπρεπεια αν εχετε μην ξαναμπειτε σε αλλο κοσμο κουρασατε συν οτι μπορει να μην βρισκεται ατομα να στρατολογησετε αν παιξετε με σοβαρους αντιπαλους και να τα βρειτε σκουρα
 

koures

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
4
Ρώτα τι μυνήματα στέλνανε αυτοί πρώτα και μετά τραγούδα ασχετούλη.
Θα ξαναπρότείνω ξυδάκι βοηθάει όντως.
 

DeletedUser35038

εχεις δικιο αυτο διακρινει μια μεγαλη φυλη απο μια μικρη και η φυλη σου λειτουργησε για αλλη μια φορα σαν αδυναμη πλεον αν σας ξαναπαρει κανεις σοβαρα πρεπει να εχει καποιο προβλημα οπως πιστευω και καποια μελη σας που εχουνε μυαλο θα ξενερωσανε.....κανενα ξυδακι φιλε μου εγω συνεχιζω να διασκεδαζω το παιχνιδι και αυτο θα συνεχισω να κανω οπως εκανα παντα ειτε εχανα ειτε κερδιζα αλλοι ξεφτυλιζονται οπως εσυ και η φυλη σου ++++ κατι πρεζακια π στρατολογησατε
 
Κορυφή