Μια ιδεα για τον Σεπτεμβρη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Πρωτη φορα ο gr γινεται τοσο ανενεργος server με 2 μολις ανοιχτους κοσμους οπου ο ενας εχει (μαλλον) ηδη κριθει και αφου στο προηγουμενο διαστημα κλεισαν ποσοι κοσμοι (37,42,44,45) οπου παιζανε ενεργοι παιχτες και οι περισσοτερες καλες φυλες που υπαρχουν στον server. Εφοσον τον Σεπτεμβρη θα λογκαρουν καλες φυλες και καλοι παιχτες και θα αποκτησει ξανα νοημα το παιχνιδι θα ηταν ωραιο να μας δωσετε την ευκαιρια να επιλεξουμε εμεις τις ρυθμισεις του κοσμου ο οποιος θα ανοιξει τον Σεπτεμβρη. Μας ειχατε αφησει και στο παρελθον να επιλεξουμε εμεις τις ρυθμισεις μεσω ψηφοφοριας και υπηρχε μεγαλη συμμετοχη απο ενεργους παιχτες σε αυτους τους κοσμους.
 

DeletedUser6091

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όπως έχω πει ξανά, έχουμε αποφασίσει τις ρυθμίσεις για 3 κόσμους μετά.
Όταν για παράδειγμα σε λίγες μέρες θα δείτε τις ρυθμίσεις του κόσμου 48, είναι ρυθμίσεις που αποφάσισα όταν εσείς είδατε το άνοιγμα του 45. Την ημέρα που θα ανακοινώσω τον 48, εγώ θα αποφασίζω τις ρυθμίσεις του 51. Είμαι 3 κόσμους μπροστά από εσάς.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ex.Con

DeletedUser33970

Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όπως έχω πει ξανά, έχουμε αποφασίσει τις ρυθμίσεις για 3 κόσμους μετά.
Όταν για παράδειγμα σε λίγες μέρες θα δείτε τις ρυθμίσεις του κόσμου 48, είναι ρυθμίσεις που αποφάσισα όταν εσείς είδατε το άνοιγμα του 45. Την ημέρα που θα ανακοινώσω τον 48, εγώ θα αποφασίζω τις ρυθμίσεις του 51. Είμαι 3 κόσμους μπροστά από εσάς.

Βασικα σαν κεντρικη ιδεα θα ητανε εφοσον (οπως ειναι λογικο) το παιχνιδι χανει σιγα-σιγα τον κοσμο του (οχι μονο στον .gr αφου το μεγαλυτερο κομματι μαλλον χανεται στους .net,.de κλπ.), και αφου δεν αποφασισε η εταιρια (οπως συνεβη σε παλιοτερους κοσμους (λ.χ 13)) να ανοιγε κοσμος πιο αρεα (με σκοπο να ανοιγουν μεγαλυτεροι κοσμοι και να διαρκουν περισσοτερο ωστε να υπαρχει μεγαλο περιθωριο σε φυλες να μπουν ακομα και 20 μερες μετα και να κανουν δουλεια (στον νετ εχει γινει φυλες να μπαινουν 6 μηνες μετα και να κερδιζουν) αλλα και να εινναι αρκετα μεγαλυτερος ο χαρτης). Με αυτον τον τροπο κερδιζει και η εταιρια αλλα και οι παιχτες καθως ευχαριστιουνται περισσοτερο. Εφοσον αυτο δεν γινεται και η λογικη λεει οτι ο 49 που ανοιγει σεπτεμβριο θα ειναι υπερβολικα βαναυσος μιας και θα εχει ταχυτητα 1 (μονοι κοσμοι = ταχυτητα 1) ειναι κριμα φυλες να μπουν και να κλεισουν ευκολες ηπειρους καθως θα γινει πολυς σχεδιασμος και να πολεμησουν. Αντιθετως, αν π.χ οι ρυθμισεις ειναι σαν του κ36, δινεται το ενδεχομενο σε δυνατες φυλες να μπουν στην ιδια ηπειρο (ετσι θα κερδισει και η εταιρια σε πρεμ που θα ξοδευτει (π.χ 42 στην 55 το ανταλλακτηριο υπεφερε για τον πρωτο μηνα), αλλα και θα δωθει στις φυλες η δυνατοτητα να εχουν μια πληθωρα επιλογων για το σταρτ απ, η οποια δεν μπορει να δωθει με αλλο τροπο. Επιπλεον, σε κοσμο που οι παιχτες θα αποφασισουν ταχυτητα,εκκλησιες,μυστικα,τοξα κλπ. θα ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολο να προσελκυθει αρκετος κοσμος ωστε να γινει ενας κοσμος που κατα τα φαινομενα θα ειναι απο τους δυνατοτερους παιχτες.

Σεπτεμβριο να βγει κοσμος με ταχυτητα 1 θα χρειαστουν 3 μηνες ννα κλεισει ηπειρος, 2 μηνες να εχουν απο 2 ηπειρους οι 2 τελικες φυλες και το λλιγοτερο 3-4 μηνες πολεμου. Συνολικα ειναι 9 μηνες το λιγοτερο. Αντιθετως σε ταχυτητα 2 θα ειναι 5-6 μηνες φουλ ενεργος κοσμος και θα δωθουν στη συνεχεια δυνατοτητες οι φυλες που χανουν σταδιακα να μπαινουν ή σε επομενους κοσμους ή ακομα καλυτερα βαση της πρωτης μου ιδεας να προσπαθησουν με διαφορετικη στρατηγικη (καινουρια ονοματα, διαφορετικη ηπειρος-συμμαχιες) αν επανελθουν δυνατα.

Εαν υπαρχει καποιος τροπος ωστε αν μαζευτουν 2-3 μεγαλες φυλες και γινουν αιτησεις ωστε να αποφασιστουν οι ρυθμισεις, θεωρω πως θα ητανε μια καλη ιδεα και για τους παιχτες και για την εταιρια.
 

DeletedUser6091

Αρχικά σας ευχαριστώ που δείχνετε ενδιαφέρον για τα έσοδα μας ως εταιρία αλλά ευτυχώς είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ως προς τις ρυθμίσεις τώρα. Ψάχνουμε τρόπους διαρκώς να κάνουμε όλοι τη ζωή μας πιο εύκολη. Είτε αυτό είναι σε επίπεδο ελέγχου που έχουμε αυτοματοποιήσει το 80% των ελέγχων, είτε σε επίπεδο ρυθμίσεων. Εδώ και καιρό, η κοινότητα μας είναι ανενεργή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να βγάζω ρυθμίσεις για κόσμους πριν καν ανοίξουν. Για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη. Αν η κοινότητα ήταν ενεργή, με προτάσεις, ιδέες και σχόλια, δεν θα ήταν εφικτό να βγάζω ρυθμίσεις για 3 κόσμους μετά, καθώς θα έπρεπε να περιμένω το δικό σας feedback πριν προχωρήσω στον επόμενο κόσμο. Όταν όμως δεν υπάρχει δικό σας feedback σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και για καμία αλλαγή, τότε και εγώ αυτοματοποιώ κατά κάποιο τρόπο τη δουλειά μου και βγάζω ρυθμίσεις μηχανικά.

Επίσης νοιώθω πως φοβάστε να πείτε την άποψη σας και για αυτό την καλύπτετε με και καλά ανησυχίες για το πως θα αυξήσει τα έσοδα της η εταιρία. Κάτι που δεν χρειάζεται. Πείτε απευθείας αυτό που θέλετε χωρίς σάλτσες και θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα. Η δουλειά μου δεν είναι να νοιαστώ για τα έσοδα της εταιρίας αλλά για το καλό της κοινότητας. Είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και την εταιρία και όχι ο οικονομικός της διευθυντής. Είναι υποχρέωση μου να μεταφέρω τις ιδέες σας (όσες μπορούν να γίνουν και όχι ιδέες τύπου φέρτε θάλασσα στις Φυλετικές) αλλά και να σας δώσω την απάντηση της εταιρίας σε κάθε σας ερώτημα. Δεν είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα για να δικαιολογήστε πριν μου πείτε την άποψη σας. Στο ίδιο είμαστε από τη στιγμή που παίζετε σύμφωνα με τους κανόνες και πληρώνομαι για να είμαι η φωνή σας στα αφτιά των τεχνικών, του διευθυντή μου, της εταιρίας ολόκληρης.

Οπότε πάμε πάλι από την αρχή.

Τι θέλετε να έχει ο κόσμος 49? Τον 48 δεν τον προλαβαίνουμε γιατί θα τον ανακοινώσω λογικά αύριο και θα έχει μια ξεχωριστή λειτουργία που ακόμα δεν μπορώ να ανακοινώσω. (Αφορά την ανακοίνωση που έγραψα χτες και το post που ανέβασα στο fb. Ξέρω πως δεν βγάζετε άκρη με αυτά που σας έγραψα εκεί αλλά αυτός είναι ο σκοπός... να δημιουργήσουμε λίγο κλίμα μυστηρίου. :p )
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Δυστυχως το οτι δεν προτεινονται ιδεες απο τον gr ειναι οτι λιγα ατομα λογκαρουν φορουμ. Εγω προσωπικα θα ηθελα να ψηφισουμε εμεις τις ρυθμισεις για τον 49 εφοσον εκει θα μπουν σχεδον ολοι οι ενεργοι παιχτες που εχουν μεινει στις φυλετικες (απο οτι φαινεται δηλαδη) και κατι που θα ηθελα να ξαναδω στον gr ειναι οι λιγο εμγαλυτεροι κοσμοι και θα μου αρεσε το παιξιμο σε παραπανω απο 4 ηπειρους δηλαδη η αυξηση αναλογιας παιχτων βαρβαρων θα ηταν ωραιο πραγμα για μενα με σκοπο λιγο μεγαλυτερο χαρτη οπως ηταν στους κοσμους 20-24 καπως
 

DeletedUser6091

Ψηφοφορία δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορείτε να δώσετε όλες τις ρυθμίσεις εσείς. Μπορώ να σας βάλω μια ψηφοφορία καθοδηγούμενη (παράδειγμα διαλέξτε ταχύτητα ανάμεσα σε 1, 1.2 και 1.4) και να μην σας δώσω την επιλογή να διαλέξετε ταχύτητα μονάδας. Έτσι, ότι και να διαλέξετε, δεν θα έχει σημασία καθώς με την ταχύτητα μονάδας που θα βάλω εγώ, θα φέρω το παιχνίδι εκεί που θέλω. Όχι γιατί έτσι γουστάρω αλλά επειδή για παράδειγμα, το μέγιστο που μπορούμε να βάλουμε σε έναν κόσμο, είναι: ταχύτητα παιχνιδιού x ταχύτητα μονάδας = 1.65.
Αυτή είναι η ανώτερη επιτρεπτή ταχύτητα από την εταιρία.

Για να μην σας κοροϊδεύω λοιπόν με στημένες ψηφοφορίες, μπορείτε απλά να προτείνετε ρυθμίσεις και εγώ να σας πω αν μπορούν να μπούν η αν όχι.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Να μην υπαρχουν παρατηρητιρια δηλαδη για να ευχαριστηθουμε πιο πολυ το παιχνιδη θα ηταν εφικτο? Σε μια αιτηση μου ειχατε πει πως ειναι αλλα οτι στους επομενους 2κοσμους (48,49) σκοπευετε να εχετε. Πιστευω πως ενας κοσμος οπως θα ειναι ο 49 θα εχει πολυ περισσοτερο ενδιαφερον χωρις παρατηρητιρια. Γενικα θα ηταν ωραιο να μας βαλεις να ψηφισουμε εμεις μερικες ρυθμισεις π.χ οριο φεικ ,εκλησιες η παλαντιν κ.α η εστω μερικες απο αυτες τις ρυθμισεις.
 

DeletedUser33711

Καποιες σημαντικες ρυθμισεις ειναι οι παρακατω:

  • Ταχυτητα κοσμου(δωστε την επιλογη στους παικτες και παιξτε με την ταχυτητα μοναδας, αυτη λιγους απασχολει καθως οπως λες κιολας εχει όρια). Προσωπικα θα μαρεσε η ταχυτητα του κ36, δηλαδη 2. Αλλα μπορουν να δωθουν 3 επιλογες( 1, 1.5 και 2 ).
  • Παρατηρητηρια (ναι/οχι)
  • Οριο φεικ (ναι/οχι)
  • Τεχνολογιες (ναι/οχι)
  • Εκκλησιες (ναι/οχι)
  • Σημαιες (ναι/οχι)
  • Paladin (παλιος,καινουριος ή και καθολου)
  • Εξωτερικες βοηθειες (ναι/οχι)

Εβαλα σε Bolt αυτα που θα μαρεσαν εμενα , αλλα το να λεει ο καθενας καποιες ρυθμισεις δε θα βγαλουμε αποτελεσμα. Εαν οντως υπαρχει διαθεση για συμμετοχη της κοινοτητας στις ρυθμισεις του κ49 καντε κατι σαν δημοσκοπηση είτε εδω έιτε στο facebook. Φημες θελουν να υπαρχει μεγαλη κινητοποιηση παντως, οποτε δωστε την ευκαιρια να γεμισει ο κοσμος.
 

DeletedUser9350

Σύστημα Εξερεύνησης Σύστημα 3 ή 10 επιπέδων
Εξωτερικες βοηθειες Οχι
Σύστημα νομισμάτων Πακέτα

Νομίζω ξεχάσατε αυτές τις ρυθμίσεις κύριε Mad.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Συστηματα εξερευνησης 10 ειναι ωραια ρυθμιση την ειχε ο hp στο νετ και μου αρεσε πολυ. Κανει ωραια διαφορα στο σταρτ απ
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Το πιο βασικο ειναι να μην υπαρχουν παρατηρητηρια αν γινεται αυτο ολες οι αλλες ρυθμισεις εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουν .
 

DeletedUser34912

μπορω να δω ενα σερβερ γεματο απο παικτες.
ανεξαρτητου ρυθμισεων.
ενα τεραστιο χαρτη 4 ηπειρων.
μπορω να δω παικταραδες παλι παλιους,και φυλες μεγαλες.
μπορω να τις δω παλι αλλα με κατι που θα ζηταγα εγω και δεν γινεται δυστηχως..

εναν κοσμο χωρις πριμιουμ.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Και αυτο θα ηταν ωραιο. Ενας κοσμος ο οποιος απο premium να υπηρχαν οι δυνατοτητες του απλου λογαριασμου premium ,του δειαχειριστη λογαριασμου και του βοηθου φαρμ, αντε και τις μειωσεις κτηριων
 

DeletedUser33970

Ψηφοφορία δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορείτε να δώσετε όλες τις ρυθμίσεις εσείς. Μπορώ να σας βάλω μια ψηφοφορία καθοδηγούμενη (παράδειγμα διαλέξτε ταχύτητα ανάμεσα σε 1, 1.2 και 1.4) και να μην σας δώσω την επιλογή να διαλέξετε ταχύτητα μονάδας. Έτσι, ότι και να διαλέξετε, δεν θα έχει σημασία καθώς με την ταχύτητα μονάδας που θα βάλω εγώ, θα φέρω το παιχνίδι εκεί που θέλω. Όχι γιατί έτσι γουστάρω αλλά επειδή για παράδειγμα, το μέγιστο που μπορούμε να βάλουμε σε έναν κόσμο, είναι: ταχύτητα παιχνιδιού x ταχύτητα μονάδας = 1.65.
Αυτή είναι η ανώτερη επιτρεπτή ταχύτητα από την εταιρία.

Για να μην σας κοροϊδεύω λοιπόν με στημένες ψηφοφορίες, μπορείτε απλά να προτείνετε ρυθμίσεις και εγώ να σας πω αν μπορούν να μπούν η αν όχι.


Βασικα το ερωτημα ειναι το εξης... Εφοσον εμεις προτεινουμε ρυθμισεις, εσεις θα τις ακουσετε ή θα μπουν οι προκαθορισμενες?

Περαν τουτου, για να γινει ωραιο παιχνιδι θα ητανε ωραιο να μην υπαρχει οριο φεικ (αν και το οριο εχει και αυτο την φαση του και αποφευγονται οι hard-botters), να μην υπαρχουν εξωτερικες βοηθειες, και η ταχυτητα κοσμου να ειναι 1.5 - 2 και μοναδας .66 - .5 (ωστε να πηγαιννει γυρω στο 1).

Οι σημαιες δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικες.

Ωραιο θα ητανε να μην υπαρχουν τοξα (με αυτονν τον τροπο θα ειναι και πιο χρησιμα τα καινουρια οπλα παλαντιν (καθως το τοξο ακομα και με τα μπονους ξιφος ειναι δυνατοτερο) και εφοσον γινει κατι τετοιο θα μπορουσατε να παιξετε με τις τεχνολογιες (max 15 και οχι 10 στο καθενα μιας και βοηθαει και αυτο στον τροπο στησιματος κλπ.)

Κοσμος χωρις πρεμιουμ οπως ειπε ο ταμειος λογικα δεν γιννεται να ανοιξετε αλλα θα ητανε τρομερη ιδεα και πιστευω θα ανοιγε τεραστιος σερβερ και θα προσελκυε τους παντες. Ή θα μπορουσε να υπαρχει ενα οριο που μπορουν ολοι να ξοδεψουν (δεν ξερω αν γινεται ή πως μπορει να γινει αυτο :p)

Νομισματα

Παλαντιν καινουριος.

Και το σημαντικοτερο.. Με τα παρατηρητηρια τι γινεται? Μπορει να παιχτει κοσμος χωρις αυτα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
1. Ταχυτητα 1,5(κοσμος) - 1(μοναδας) ειναι μια χαρα

2. Paladin καθολου

3. Χωρις premium ή χωρις co-play (και οπου βλεπεις 24ωρα Online βαρας μπαν)

4. Θαλασσα στις φυλετικες
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser9350

Βασικα το ερωτημα ειναι το εξης... Εφοσον εμεις προτεινουμε ρυθμισεις, εσεις θα τις ακουσετε ή θα μπουν οι προκαθορισμενες?

Περαν τουτου, για να γινει ωραιο παιχνιδι θα ητανε ωραιο να μην υπαρχει οριο φεικ (αν και το οριο εχει και αυτο την φαση του και αποφευγονται οι hard-botters), να μην υπαρχουν εξωτερικες βοηθειες, και η ταχυτητα κοσμου να ειναι 1.5 - 2 και μοναδας .66 - .5 (ωστε να πηγαιννει γυρω στο 1).

Οι σημαιες δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικες.

Ωραιο θα ητανε να μην υπαρχουν τοξα (με αυτονν τον τροπο θα ειναι και πιο χρησιμα τα καινουρια οπλα παλαντιν (καθως το τοξο ακομα και με τα μπονους ξιφος ειναι δυνατοτερο) και εφοσον γινει κατι τετοιο θα μπορουσατε να παιξετε με τις τεχνολογιες (max 15 και οχι 10 στο καθενα μιας και βοηθαει και αυτο στον τροπο στησιματος κλπ.)

Κοσμος χωρις πρεμιουμ οπως ειπε ο ταμειος λογικα δεν γιννεται να ανοιξετε αλλα θα ητανε τρομερη ιδεα και πιστευω θα ανοιγε τεραστιος σερβερ και θα προσελκυε τους παντες. Ή θα μπορουσε να υπαρχει ενα οριο που μπορουν ολοι να ξοδεψουν (δεν ξερω αν γινεται ή πως μπορει να γινει αυτο :p)

Νομισματα

Παλαντιν καινουριος.

Και το σημαντικοτερο.. Με τα παρατηρητηρια τι γινεται? Μπορει να παιχτει κοσμος χωρις αυτα?

Μια χαρά γίνεται να ανοίξει κόσμος χωρίς πρέμιουμ,πριν λιγες βδομάδες άνοιξε στο νέτ.
Ας ανοίξουνε 2 ταυτόχρονους οπως κάνανε παλιά, και ο ένας να είναι χωρίς πρέμ..
 

-*Πικάντικο σουντζουκάκι

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
44
Ταχύτητα κόσμου >= 1,5

Παλιό σύστημα πάλαντιν ή και καθόλου(αν και νομίζω οτι το νέο σύστημα δεν αποθαρρύνει κανέναν απτο να παίξει).

Τεχνολογίες.

Χωρίς παρατηρητήριο.

Χωρίς εκκλησία.

Αν και είναι δύσκολο να γίνει,χωρίς πρίμιουμ.
 

EristikosOPC

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
140
Το χωρίς coplay είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει...

Μακάρι να μπορούσε να γίνει.
 

DeletedUser33711

Μια χαρά γίνεται να ανοίξει κόσμος χωρίς πρέμιουμ,πριν λιγες βδομάδες άνοιξε στο νέτ....

HP ανοιξε στον νετ, οχι κοσμος χωρις premium, εαν θελετε κατι τετοιο πηγαιντε εκει να σας δω χωρις βοηθο λεηλασιων ποσα πιανετε. Επισης δε συμφερει την εταιρια κοσμος χωρις πρεμιουμ και το χωρις κοπλει δε μπορω να καταλαβω σε τι θα μας βοηθησει ακριβως στο να γινει ακομα πιο ανταγωνιστικο το παιχνιδι. Απο τη μια ειναι ενα παιχνιδι 24/7 και απο την αλλη θελουμε να παιζουμε μονο 8-15 ωρες ?
 

DeletedUser9350

HP ανοιξε στον νετ, οχι κοσμος χωρις premium, εαν θελετε κατι τετοιο πηγαιντε εκει να σας δω χωρις βοηθο λεηλασιων ποσα πιανετε. Επισης δε συμφερει την εταιρια κοσμος χωρις πρεμιουμ και το χωρις κοπλει δε μπορω να καταλαβω σε τι θα μας βοηθησει ακριβως στο να γινει ακομα πιο ανταγωνιστικο το παιχνιδι. Απο τη μια ειναι ενα παιχνιδι 24/7 και απο την αλλη θελουμε να παιζουμε μονο 8-15 ωρες ?

ενα παράδειγμα έδωσα φιλε,μπορώ να σου πώ και άλλον κανονικό κόσμο σε άλλη χώρα που ανοιξε μόνο με πρεμ κανονικό και βοηθό λεηλασιών,μόνο αυτά τα 2. ουτε για ποράδικα ούτε αυτό στην αγορά ούτε σημαίες ούτε τπτ.
όσο για το ότι δέν είχε βοηθό λεηλασιών ο νέτ αστα να πάνε χαχαχα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή