Η καλυτερη φυλη στον gr

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34473
  • Ημερομηνία έναρξης

Ποια ειναι η καλυτερη φυλη


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    63

DeletedUser34807

Η φυλη μου στον 28 που ειναι;Ειστε αστειοι ολο ψευτικες δημοσκοπησεις ειστε
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
CB Κ2 ολες οι αλλες απλα την μιμήθηκαν ή εμαθαν απο αυτη.

Στους ντιντιδες dnd ξεχασες να βαλεις την πυξιδα τους στο κ29
 

DeletedUser33711

Εβαλε τους κοσμους που εκλεισαν , οπως δεν εβαλε τον 16 της CxC , τον 30 της SoL και τον 42 της NM

Οπως και να εχει για το συγκεκριμενο θεμα ο καθενας εχει την αποψη του, αλλη ηταν η CxC του 21 αλλη του 26 και αλλη του 37. Το ιδιο και για τις υπολοιπες τρεις στις οποιες εχω παιξει (*NM*,DnD,SoL). Οποτε για εμενα το ερωτημα ειναι λιγο ατοπο και δε μπορω να εκφερω και γνωμη γιατι τις φυλες προ κ32 δεν τις ξερω και εχω μονο ακουσει. Σιγουρα ολες αυτες οι φυλες κατι εχουν κανει σωστο και εχουν μεινει στην "ιστορια" (τρομαρα μας) και τις μνημονευουν αρκετοι ακομα και σημερα.

Απο κει και περα για μενα και απο αυτα που εχω ακουσει και δει , η CxC θεωρειται ενα επιπεδο πανω απο πολλους και μεχρι να βρεθει στο ιδιο πεδιο μαχης με αλλες φυλες δυσκολα θα αλλαξει η γνωμη των πολλων που διαμορφωνουν και το αποτελεσμα.
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Τί έγινε; μας τέλειωσαν οι μάχες και το ρίξαμε στην ιστορία πάλι; :p

QQ, BBQ, CxC, Nobles, DnD, SoL, NM, RIM, βαλτε και άλλες... Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Κάθε φυλή γράφει τη δική της ιστορία στο παιχνίδι και κάθε φυλή έχει κάτι καλό να επιδείξει. Σαν να λες ποια ειναι η καλυτερη ομαδα; Ρεαλ, Μπαρτσελονα, Μαντσεστερ, Μπαγερν, Μιλαν, Γιουβεντους, Λιβερπουλ ή ποιος ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστής. Προσωπικη αδυναμία πάντα Ronaldo (r9) el fenomeno :cool: αλλα αν μου πεις οτι ο Μεσι είναι καλύτερος δεν θα πω και όχι... Άλλη η μπάλα και το field το 60, άλλη το 80, αλλη το 00 αλλη το 20. Το ίδιο κι εδώ.

Όπως ελεγε και ο Jordan τα 6 rings είναι 6 rings όμως, όπως και να το κάνεις οποτε αν η CxC έχει περισσότερα πρωταθλήματα μάλλον είναι ένα σκαλί πάνω σε προτίμηση (άσχετα αν ίσως θα έχανε σε κόσμο με αρκετές από τις παραπάνω φυλές). Η διάρκεια και η επιμονή σε αυτό το παιχνίδι έχουν σημασία όπως έχουμε ξαναπεί. Ωραία τα πυροτεχνήματα αλλά δεν φωτίζουν κάθε νύχτα. ;)
 

DeletedUser33703

Η cxc έχει φτιάξει έναν μύθο γύρω από το όνομα της και τον έχει χτίσει αρκετά καλά μέχρι και σήμερα αποφεύγοντας να συναντηθεί με κάποια από τις υπόλοιπες καλές φυλές του παιχνιδιού κατά την γνώμη μου σκόπιμα .
Γνωρίζοντας ότι δεν έχει το πολύ καλό παικτικό επίπεδο προσπαθεί να παίξει τους κόσμους όσο ποιο διπλωματικά γίνεται κάθε φορά .
Αυτά που της αναγνωρίζω σαν φυλή είναι η σταθερότητα της όλα αυτά τα χρόνια , η διάρκεια της , σίγουρα η μεγάλη προσφορά της στο παιχνίδι
Για όλα αυτά τα παραπάνω λοιπόν την κατατάσσω στη 2η θέση.

Επίσης οι περισσότερες ''καλές φυλές'' που ''έχουν μείνει στην ιστορία'' δεν έχουν συναντηθεί με κάποιον αξιόλογο αντίπαλο όπως η BBQ , η Nobles και η QQ , θεωρούνται καλές φυλές λόγω του καλού υλικού τους , δεν αρκεί όμως ένα καλό υλικό για να θεωρείτε μία φυλή καλή , οι καλές φυλές κρίνονται από τις δυσκολίες που περνάνε και φυσικά αυτό βελτιώνεται με την εμπειρία που μαζεύουν από τους κόσμους που έχουν παίξει (ουπς άλλος ένας παράγοντας που παίζει ρόλο για να αξιολογηθεί μία φυλής ως καλή είναι η διάρκεια)

Επίσης μία καλή φυλή δεν αναδεικνύεται από τα ονόματα που έχει μέσα , αντιθέτως τα ονόματα αναδεικνύονται από τη φυλή.

Εξηγώ λοιπόν με λίγα λόγια γιατί θεωρώ την sol την καλύτερη φυλή που έχει περάσει από τους Ελληνικούς servers
1ον: Διότι στη πορεία της δεν δανείστηκε κάποιο μεγάλο παίκτη για να φτιάξει όνομα , θεωρώ ότι οι παίκτες έφτιαξαν όνομα μέσα από την sol
2ον: Συνάντησε θεωρητικά μεγάλους αντιπάλους και κατάφερε να τους εκμηδενίσει όπως (N/M και AJE) που πριν τον 42 θεωρούνταν μεγάλες φυλές μόνο και μόνο επειδή είχαν ένα σχετικά καλό υλικό και κατάφεραν να κλείσουν 1-2 κόσμους χωρίς αντίπαλο (αυτό δηλαδή που έλεγα πριν)
3ον: Έκανε έναν κατά την γνώμη μου από τους δυσκολότερους servers στον gr να φαίνεται παιχνιδάκι για πολλούς και διάφορους λόγους .
 

DeletedUser34699

Δεν ξερω αν ειναι η cxc, η qq ή η bbq η νο1 φυλη , αλλα νικο μου σιγουρα δεν ειναι η σολ
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
φυλες που εχουν παιξει ενα κοσμο δεν γινεται να ειναι στην λιστα για ευνοητους λογους, οι φυλετικες ειναι παιχνιδι πρωτα διαρκειας και αντοχης και μετα ικανοτητας.
Η cxc ειναι σιγουρα η καλυτερη σε διαρκεια και εχει τις περισσοτερες νικες, ωστοσο σε κοσμο με την sol του κ42 πιστευω πως θα εχανε ανετα σε 1v1
και προφανως δεν μιλαω για αυτο το πραγμα του κ37 που ειναι χειροτερο απο την voodoo αλλα για τις καλες της εκδοχες κ9 κ21 κ26.
Ισως καποτε γινει αυτος ο πολεμος αν και δυσκολο πλεον.
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Σε ένα παιχνίδι που παίζεται στην Ελλάδα 9 χρόνια στο οποίο έχουν περάσει χιλιάδες παίχτες και φυλές να βγούμε να πούμε οτι είμαστε οι καλύτεροι ακούγεται κάπως ακόμα και σε μένα που πάντα είμαι όλος αυτιά και αντικειμενικός :p
Σε ένα παιχνίδι που αποδεδειγμένα πλέον κάποιος μπορεί να ρίξει χιλιάρικα και να είναι 1ος, που από τη στιγμή που θα μπεις μέχρι το 1ο χωριό που θα νομπλάρεις το παιχνίδι σου λέει τί κτίρια θα πατήσεις, σε ένα παιχνίδι που με το ζόρι πλέον κρατάει ένα 6μηνο σε χώρο 4 ηπείρων να πούμε οτι είμαστε οι καλύτεροι είναι το λιγότερο άτοπο.
Είπαμε, άλλο οι 4 ήπειροι, άλλο οι 14 άλλο οι 24. Άλλο το 1vs1 (δεν παίζουμε speed) άλλο το 4vs4 ή το 5vs15. Άλλο το 3000 χωριά vs 3500 χωριά άλλο το 25000 χωριά vs 30000 χωριά. Με ποιά κριτήρια ορίζουμε μια φυλή ως καλύτερη και συμμετέχουμε και σε ψηφοφορία όταν το παιχνίδι έχει σχεδόν νεκρώσει και το 90% των παιχτών δεν παίζουν πλέον; o_O Να σου βάλω κι εγώ 10 πιτσιρίκια να ψηφίσουν Lebron ή Jordan να βγει ένα 8-2 και το βγάλαμε το συμπέρασμα :p

Και η SOL υλικό καλών παιχτών έχει όπως είχε και η QQ και η CxC σε άλλους κόσμους. Δεν βασίζεται μόνο δηλαδή στο αν θα κάνει καλύτερα πλάνα από τον αντίπαλο της ή θα διαχειριστεί καλύτερα τις άμυνες. Το αν το ένα καλό υλικό κέρδιζε το άλλο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και προσωπική μου γνώμη οτι για τους καλούς παίχτες και τις καλές φυλές δεν έχει καμία σημασία. Κάνεις αυτό που κάνεις στη ζωή σου και στον ελεύθερο χρόνο σου γιατί σου αρέσει και δεν αποσκοπείς πουθενά.
 

DeletedUser34912

Εάν θέλεις να βγάλεις την καλύτερη φυλη,που κατά τα άλλα στην ουσία είναι περίπλοκο,για μενα τουλάχιστον πρέπει να ανατρέξει κάποιος στους πιο καλυτερους κοσμους.Αλλιως ας βάλουμε και την αροξολ στο δημοψήφισμα.ποια 11888 τώρα και τρίχες κατσαρες.

Σε ένα κόσμο με cxc-dnd-BBQ-sol-nobles θα έβλεπες πριμερα ντιβιζιον.τι να ψηφίσω τώρα φυλες Που πήραν πρωτάθλημα αντίπαλοι με το παρεακι;η τους άλλους που είχανε 5 ακαδημίες;Εντάξει ονόματα αλλά με τις άλλες αντίπαλοι θα είχαν θέμα.και είχαν απλά 3-4 ονόματα μέσα

Να στο κάνω πιο ωραίο ακόμα;ημιτελικό cxc vs BBQ
ημιτελικο2 SOL vs nobles.


Και βγαίνει ένας τελικός που δεν σε αφήνει ούτε το Τσουλου να κάτσεις να δεις.αυτες οι 4 είναι οι καλύτερες για μενα.φυλες που σε ένα κόσμο φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα.φουλ επίθεση και μαχες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Cb μια φυλη καμια Ακαδημια ο φοβος και ο τρομος .Ποιος τουρλουμπουκι και πρασινα αλογα .Οταν εφτιαξε πρωτη φορα φυλή του δειχναμε πως να παιζει και εγω προσωπικα του εστησα το φορουμ της φυλης του "καθ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν" του φορουμ της cb . Dnd τα νουμπακια στην σειρα ,ουτε που επρεπε να μπυν στην λιστα με μισο χωριο τους πηρα κοσμο για την πλακα μου και μονο .QQ στο κ2 μπαν γιατι ηταν 5 ατομα και επαιζαν 30 λογαρισμους φουλ **** (αγνωστα για τους υπολοιπους) QQ k17 κοσμος χωρις αξιολογο αντιπαλο .Νobles σε κοσμο χωρις αντιπαλο ,χαίρω πολυ το κανει και η γιαγια μου .ΝΜ ,μισο λεπτο γιατι γελαω....... κουλουρια του σερβερ οπως ειχα πει και αποδειχτηκε μολις επαιξαν με αντιπαλο στο κ42 .Sol καλη παρουσια στο κ42 αλλα περιμενα μεγαλη νικη με πολεμο .Rim k7 (που εισαι speeda????) Kαλη σαν αρχικη ομαδα οταν μπηκαν αλλα με χιλιαδες προβληματα στην πορεια ,ενωσεις και ενωσεις και μετα ποιος ηταν τι ? Επισης αν δεν ημουν εκει ακομα θα χτυπουσαν Σαρ για να ριμαρουν και θα ειχαν πολεμο στο κεντρο ενω με το εξυπνο κολπο μου εκαναν ενωση με τους αντιπαλους τους. Ακομα ειχαν και τον Βουλγαρελης απο κατω που τον κρατουσα να μην τους χτυπησει ενω ειχαν ηδη 2 μετωπα ανοικτα. Μην παραμυθιαζεστε μωρε με λογια αλλα δείτε με την πραγματικοτητα. .
 
Τελευταία επεξεργασία:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
του δειχναμε πως να παιζει και εγω προσωπικα του εστησα το φορουμ της φυλης του

με μισο χωριο τους πηρα κοσμο για την πλακα μου και μονο .

Νobles σε κοσμο χωρις αντιπαλο ,χαίρω πολυ το κανει και η γιαγια μου

Επισης αν δεν ημουν εκει ακομα θα χτυπουσαν Σαρ για να ριμαρουν και θα ειχαν πολεμο στο κεντρο ενω με το εξυπνο κολπο μου εκαναν ενωση με τους αντιπαλους τους.

Μην παραμυθιαζεστε μωρε με λογια αλλα δείτε με την πραγματικοτητα. .


:D (μαματο τραγουδάκι, fits perfectly!) :p

Μονο dNz αγγελική! :D

mimimi mimimi mimimi mimimi mimimi :rolleyes:
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
@Blacko
ενα λαθος κανεις. Η CxC εχει συναντησει δυσκολιες που δεν εχεις συναντησει εσυ. Δεν ειναι ολες οι δυσκολιες ενας καλος αντιπαλος και ενας δυσκολος πολεμος. Μη ξεχνας εκλεισε κοσμο με restart μετα απο 2 μηνες, αυτο ειναι δυσκολια, οσο για τον 37 που τοσο υποτιμησε ο da vinci φαγαμε καμια 15αρα ban και κοιτα τον χαρτη τωρα... Καλο το να παιζεις με μια "καλη" φυλη αντιπαλος αλλα υπαρχουν κι αλλες δυσκολιες. Χωρις να υποβαθμισω αυτο που καταφερατε στον 42 φυσικα

Οσο για τον κ37 και το υλικο που λετε η CxC ξεκινησε τον κοσμο με υλικο απο nobles, qq, BBQ, DND, *ΝΜ* κλπ κλπ, και παει για κλεισιμο με δουκες που ηταν δουκες σε nobles, qq, bbq;)


ΥΓ. μην υποβαθμίζετε τους OUTMAO, τουλαχιστον αυτοι δε πατησαν διαγραφη στο 1ο πακετο οπως οι STOP
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33703

@Blacko
ενα λαθος κανεις. Η CxC εχει συναντησει δυσκολιες που δεν εχεις συναντησει εσυ. Δεν ειναι ολες οι δυσκολιες ενας καλος αντιπαλος και ενας δυσκολος πολεμος. Μη ξεχνας εκλεισε κοσμο με restart μετα απο 2 μηνες, αυτο ειναι δυσκολια, οσο για τον 37 που τοσο υποτιμησε ο da vinci φαγαμε καμια 15αρα ban και κοιτα τον χαρτη τωρα... Καλο το να παιζεις με μια "καλη" φυλη αντιπαλος αλλα υπαρχουν κι αλλες δυσκολιες. Χωρις να υποβαθμισω αυτο που καταφερατε στον 42 φυσικα

Οσο για τον κ37 και το υλικο που λετε η CxC ξεκινησε τον κοσμο με υλικο απο nobles, qq, BBQ, DND, *ΝΜ* κλπ κλπ, και παει για κλεισιμο με δουκες που ηταν δουκες σε nobles, qq, bbq;)


ΥΓ. μην υποβαθμίζετε τους OUTMAO, τουλαχιστον αυτοι δε πατησαν διαγραφη στο 1ο πακετο οπως οι STOP

Το ποιο εντυπωσιακό δεν είναι απαραίτητα και ποιο καλό , το ότι κλείσατε τον 26 μετά από restart μου δείχνει ότι κοιτάς το δέντρο αλλά δεν κοιτάς το δάσος , δεν μπήκατε μετά από 2 μήνες και κλείσατε τον 26 , όπως είπες και εσύ πήγατε restart και κλείσατε τον 26.
Δεν λέω ότι δεν ήταν κάτι το θετικό που συνεχίσατε και δεν τα παρατήσατε αλλά από μία καλή φυλή αυτό το θεωρώ αυτονόητο , και θεωρώ ότι κάθε φυλή που θέλει να λέγεται καλή θα συνέχιζε .

Τώρα όσο για τον κ37 δεν θέλω να σχολιάσω καν , έχω δει την κατάσταση και από μέσα πως είναι και θα την χαρακτήριζα τραγική τώρα όσο για τα άτομα από nobles , qq και bbq που λες ότι έχει μέσα προφανώς δεν έχει κανέναν από την 'αφρόκρεμα' αυτών των φυλών μιας και δεν νομίζω να παίζει στην cxc του 37 ούτε ο vagner ούτε ο hoshi , ούτε ο in the mix , ούτε ο 1a2a3a , ούτε ο chess οπότε μην προσπαθείς να παρουσιάσεις το υλικό που έχεις παρουσιάσει στον 37 καλό γιατί γελάνε και οι πέτρες , μέχρι και δικοί σου το έχουν παραδεχτεί.

Υ.Γ. Χρόνια σου πολλά επί της ευκαιρίας
 

LOYLOYDIS

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
κατεβα λιγο απο το καλαμι ενα ρουφιανοκοσμο κερδισες
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
@Blacko
Να σαι καλα αγορινα μου <3

για τον 26 δε μπορω να σου πω και πολλα γιατι δεν επαιξα απλα στο ειπα για παραδειγμα δυσκολιων.
για τον 37 ο vagner επαιξε αρχικα, οσο για τους αλλους ναι ισχυει δεν παιξαν αυτοι, επαιξε και παιζει ο δουκας τους :p
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
chessknight καποιοι εδω μεσα εχουμε κανει πραγματακια .Εσυ εισαι ικανος να τρεχεις μονος και να ερθεις δευτερος .
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
chessknight καποιοι εδω μεσα εχουμε κανει πραγματακια .Εσυ εισαι ικανος να τρεχεις μονος και να ερθεις δευτερος .
Τί; αυτό μόνο; ως και τραγουδάρα αφιέρωσα για πάρτη σου :p είπα να ξυπνήσω λίγο τα αίματα αλλά ακόμα κι εσύ βαριέσαι :oops:

Το ότι έτρεχα πολλές φορές μόνος και κατέληγα δεύτερος είναι από τα πιο σωστά πράγματα που έχεις πει ποτέ για μένα. thx ;)
 
Κορυφή