Περί ήθους και αξιών

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34597
  • Ημερομηνία έναρξης

EristikosOPC

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
140
Εριστικέ κατάλαβες ότι ο παίχτης που καθάρισε 11 niouk με ενάμιση αμυντικό είναι δικός σου ?

Δικός μου αποκλείεται να είναι γιατί εγώ δούλος είμαι πάντα.

Ευτυχώς δεν είμαι ποτέ διοίκηση χααχαχαχαχαχαχχααχαχ
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Μπραβο ρε Μαυρο καλα τα ειπες αν και εκανες τα ιδια πριν κανα 2 μηνο αλλα ποιος νοιαζεται ποιος κοιταει την καμπουρα του να την κοιταξεις εσυ, τελικα μαλλον δεν περασες την εκπαιδευση τρολ που παιρνουσες.
 

DeletedUser34504

Ρε καλώς τον Γιωργάκη!!!! Και αναρωτιόμουν θα μιλήσει δεν θα μιλήσει. ..εσένα τα ήθελε ο κώλος σου εδώ δεν μπορούσες να κάνεις ένα σωστό σκυπε ρουμ της ηγεσίας της φυλής σου και έβαζες μέσα άσχετους και σου φταιω εγω??? :)

ΥΓ: Έμαθα στον κ40 έχετε και χειμερινούς κολυμβητες μέσα στην φυλη :)
ΥΓ2: Ο φίλος σου ο λετσακμάπας πήγε τελικά στον γιατρό? Πες του έχω έναν καλό ψυχίατρο να του συστήσω :)
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Τελικα καλος εισαι εσυ ρε γιατι σε εκοψαν απο την τρολ εξεταση?
 

DeletedUser34693

@periergos noobas είσαι αστείος ρε φίλε ! δεν είναι μόνο οι ναβι γιουσουφάκια στο παρεάκι αλλά μάλλον είστε κι σεις .... άλλο που δεν σας βγήκε ... τα γραπτά μένουν και σε έναν μήνα εδώ θα είμαστε και θα βλέπουμε ποιός είναι τι ...

ΥΓ. μήπως θες να πεις με ποιόν λογαριασμό παίζεις να ξέρω με ποιόν ακριβώς γελάω ;
 

DeletedUser34286

@Κορμί Φιδίσιο

c3fe13754aa04e7b96926b4327587763.png

Λες να είσαι εδώ ακόμα σε κανένα μηνα ?
 

DeletedUser34693

καλά λέω ότι δεν σου πάει να το παίζεις έξυπνος ... βρε ομορφιά μου σου είπα κι εγώ ότι χάνω και για πολύ μάλιστα ... αλλά κάτι μου λέει ότι εγώ σε έναν μήνα θα είμαι εδώ κι εσύ θα αρχίσεις να εξαφανίζεσαι ...


ακόμα δεν μου είπες σε ποιό λογαριασμό παίζεις ...
 

DeletedUser

Γιατί και με 50% θα έσπαγε 11 νιουκ με 1.5??? Μόνο ένας Myrmidon824 ακα Jack Norris 8α μπορούσε να το καταφέρει αυτό!!!

Ναι ρε συ, οχι και 11 γεματες νουκ μην τρελαθουμε κιολας. Ηταν 13 επιθεσεις μαζι με το τρενο και μεσα στο τρενο ειχε σπασμενο επιθετικο. Συνολικα να ηταν 5 γεματες νουκ και οι υπολοιπες μισες ή λιγο παραπανω λιγο παρακατω. Ειχα αρκετα μπονους μεσα αλλά έβαλαν και οι παίκτες οτι μπορουσαν. Επαιξε λιγο ρολο και το ηθικο. Τα χωρια επεσαν το επομενο διημερο αλλα όταν λεει ο αλλος για τύχη και στακαρισμα σιγουρα δεν ειναι αληθεια.
 

DeletedUser34597

Ως East Dragons χάσαμε(και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα) 90 χωριά σε τόσες μέρες πολέμου. Οι Αραχτοί(ναι ντε, αυτή η υπερφυλή) έχασε 85 χωριά μέσα σε μια μέρα. Καλά πήγατε ρε μάγκες. Δεν είναι του στυλ μου να μιλάω για κάτι που δεν έχω κάνει,μιας και δεν πήραμε μέρος στο πλάνο, αλλα δεν γινόταν να μην αναφερθεί κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τα ονόματα και οι υπόλοιποι αρχηγοί. Καλή τακτική για να σας κάνουμε αίτηση υποστήριξης και να φάτε μπαν για να γλιτώσετε την διαγραφή και το ρεζιλίκι.

Και μιλάνε για στατιστικά και για απώλειες αυτά τα άτομα. Καλές διαγραφές αλάνια.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
μαυρε θα τιμωρηθεις με τον χειροτερο τροπο θυμησου με
 

alex ghost

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
7
δεν ξερω τι εχει γινει διπλωματικα στον κοσμο αυτο eimai kainoyrios.αυτο poy ειδα ειναι οτι βαρεσαν τρεις ηπειροι σχεδον μια ηπειρο σε ενα πληρες οργανωμενο πλανο Και με μεταφορα παιχτωνν στο ριμ για να φτανουν οι αριστοι τους απο κοντα και καποιoi παιχτες εσπασαν λογικο ειναι εδω ο κοσμος ευννοει αυτον που εχει περισσοτερα επιθετικα,δεν υπαρχουν καταπελταδικα.τωρα αυτο που οι δρακοι ηθελαν να βαρεσουν εμας τους navi και οι apa Ν αφηναν τους συμμαχους για μια απλη συμβαση ειρηνης δεν το επετρεψαν και καλα νομιζαν το εκριναν τοτε apo ayta poy διαβαζω και απο αυτα που βλεπω τωρα να γινονται,οι δρακοι ποιους θα χτυπαγαν μετα αν καθαριζαν τους navi?toys unb?
 

DeletedUser34835

Τι έχετε να δηλωσετε κύριε βιτριολικο για το Μπαν στο λογαριασμο σας, αλλά και του πιθανού διπλού λογιαριασμου σας την ίδια στιγμη, που ηταν χωμένο σε αντιπαλη φυλή;
 

DeletedUser34710

Βιτριολικέ εκτος απο τελειως άσχετος πρεπει να εχεις και iq τυροκροκέτας! Εχεις κρατησει τον δευτερο λογαριασμο σου στους 1200 πόντους εδω και 1 μηνα χωρις να εχεις γραψει ποτέ στο φορουμ ή να εχεις στειλει κανα δορι για αμυνα (για ξεκαρφωμα) και μου χωνεσαι σε συζητηση μια μερα ξαφνικα με μια κειμεναρα να παρακαλεσεις να κανουμε σ.ε. με τους δρακους! Δειτε ανθρωπο που εχει τα μουτρα να ανοιγει θεματα στο φορουμ!Εισαι για γελια ρεεεεεε!
 

DeletedUser34835

"Περί ήθους και αξιών έφαγα Μπαν"
~Βιτριολικος 09/02/17~
 

DeletedUser34286

Άλλος ένας καταστραμμένος κόσμος .
Πριν λίγες μέρες σαν μέλος των ΑΡΑ είδα την φυλή μου να δέχεται πλάνο και από TR και συγχρόνως την μιση φυλή να κτυπάει την άλλη μιση . Ανακοινώθηκε ότι βάλαμε νέους co players σε λογαριασμούς κλειδιά και τελικά βρέθηκαν αυτοί οι παίχτες να είναι βαλτοί από τους αντιπαλους μας . Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν αντίπαλη φυλή να οργανώσει μια τέτοια απάτη .Όπως και να έχει πάντως φανερά και αποδεδειγμένα λογαριασμοί από την ΑΡΑ συνεργάστηκαν στο να πάρουν χωρια οι TR .
Τώρα πάλι μαθαίνω ότι ο αρχηγός των USB ο ελενίτσα αποκλείστηκε , και το ίδιο συνέβη και με τον Όμηρο , αρχηγό των TR .
Με αλλα λόγια , ο κόσμος στημένος από την αρχή από απατεώνες .
Διαφώνησα με τον ίζι τον ταραχή και τον radix που μας πρότειναν να πατήσουμε διαγραφή όταν έγιναν γνωστά όλα αυτά αλλα τελικά από ότι βλέπω είναι η μονη άμυνα για όσους επιμένουν να παίζουν το παιχνίδι αυτό καθαρά .
Οι άλλοι συνεχίστε να ασχολείστε για το ποιος κάνει προπαγάνδα και στέλνει κυκλικά , τα οποια αποδείχτηκαν τελικά και αληθινά , και υποστηρίξτε τους απατεώνες που σας κλέβουν χρόνο και premium για να κάνουν τους παιχταράδες
 

DeletedUser34597

Απο εικασίες καλα το πάτε...

Δεν μου επιτρέπεται να βγάλω στην φορα την αιτία που έφαγα μπαν. Οποίος θελει όμως να την μάθει, μιας και δεν εχω κατι να κρύψω, ας ερθει σε π.μ.
 

DeletedUser34835

Ο κόσμος κατέληξε σε :

ΤR + UNB+(EDr) + AΡΑ/2 εναντίον Navi + ΑΡΑ/10

Οπου EDr = τα "πες μου τι ειστε" των UNB
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή