Επισημη θεση

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34807
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser34807

Τον τελευταιο καιρο εχω δεχτει μια επιθεση εναντιων μου μια συκοφάντηση απο εναν ρουφιαναρα τον Νικο σαντοου ο γνωστος reporter. Μετα τον 28 που τον κλεισαμε χωρις ρουφιανο ειτε σας αρεσει ειτε οχι μπηκαμε 42 σαν AJE και μας βαλανε στην φυλη τον νικολακη ο οποιος ηταν ρουφιαναρας και εμπαινε στις κλησεις μας και λογικο ητανε εμεις να τον βρισουμε οπως και ολη την sol. Στην περιπτωση vourligan με το ποσο των 350 το δειαχιριστικα οπως ηθελα. Και δεν χρειαζεται να δωσω αναφορες. Επισης μας αναγκασαν μερικους παιχτες απο τον κορμο μας να πανε σε αυτους.
Πραγματι πηρα τηλεφωνα σε σπιτια μερικων παιχτων για να μιλησω και να τελειωσει το θεμα αλλα με εβρισαν και μου το εκλεισαν. Παιχτικα ειμαστε καλυτεροι πολλων και αυτο σας τσουζει παλιορουφιανοι. Εγω δεν γραφω ποτε στο φορουμ απλα τωρα με ολα αυτα επρεπε να επεμβω.οι μονες φορες που γραφω ειναι στην αρχη και στο τελος καθε κοσμου. Αλλα εδω θα γραφω οποτε ανεφερεται το ονομ μου σε κατι κακο.

Θα τα ξαναπουμε σε αλλον κοσμο μαζι με την AJE

Αντρεας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Παικτικα εισαστε για τα μπαζα και αυτο φαινεται απο τις 2 φορες πυξιδα σε ενα κοσμο,πιθανον μεγαλο ρολο παιζει οτι εισαι νουμποαρχηγος και δεν φταινε οι παικτες που σιγουρα θα ειχατε 3-4 καλους .Τον κ28 τον εκλεισες παιρνοντας τους ρουφιανους σου απο τους Βικινγκς ειναι γνωστο και δεν αμφισβητητε απο κανεναν .


Θα τα ξαναπουμε σε αλλον κοσμο μαζι με την AJE

Ναι μπες και αλλου και φωναξε μας να γελασουμε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser34705

Παικτικα εισαστε για τα μπαζα για αυτο φαινεται απο τις 2 φορες πυξιδα σε ενα κοσμο,πιθανον μεγαλο ρολο παιζει οτι εισαι νουμποαρχηγος και δεν φταινε οι παικτες που σιγουρα θα ειχατε 3-4 καλους .Τον κ28 τον εκλεισες παιρνοντας τους ρουφιανους σου απο τους Βικινγκς ειναι γνωστο και δεν αμφισβητητε απο κανεναν .




Ναι μπες και αλλου και φωναξε μας να γελασουμε.

Οταν λες το "νουμποαρχηγος" εννοεις τον dark ch?
 

DeletedUser31309

Ασε τον 28 ρε ανιωθε αντρεα...
Εκει ειχες τοσα ρουφιανακια και βγαινεις και μιλας γι εδω για το νικο και το καθε νικο...
Κοιτα πρωτα τα μουτρα σου και το παιχνιδι σου και μετα μιλα για τους αλλους...
Θα συμφωνησω με elisisi και θα πατησω και λαηκ χαχαχαχα...
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Βουβουζελααααααα <3,<3 αφησες επιτελους τον Ρωσικο σερβερ στα κρυα (του λουτρου) και ηρθες στην ζεστη φωλια σου!!!!
 

DeletedUser17028

αλλο σε ρωτησα.
o Νουμποαρχηγος είναι ότι είσαι εσυ, αν δεν το κατάλαβες, που νομιζει με μερικά κοψίματα ότι ξέρει να παίζει, όταν με 2 ηπείρους δεν μπορει να κάνει ένα απλό πλάνο, όταν τρώει πυξιδες και νομίζει ότι δεν θα το δουν πολλοί , όταν βλέπει να έρχετε ότι μέχρι τότε έπαθε(να τρώει πυξίδες σε επιτηρησεις) να έρχετε στον δικό του λογαριασμό(λέμε τώρα γιατί δικός σου δεν ήταν) η ΠΥΞΙΔΑ η πραγματικη και να λέει δεν έχω καλούς παίκτες και η φυλή ειναι χάλια και η μοίρα μου η άτυχη , τότε αυτός λέγετε άσχετος και νουμποαρχηγός , τί δεν καταλαβαίνεις πες μου τι δεν καταλαβαίνεις....
 

DeletedUser

Μια ζωη στην ξεφτιλα αντρικο!!!
δεχτηκες χρημα επειδη εχασες ενα παιχνιδι.
Δεν γλυτωνεις απο μενα εγω θα ειμαι εδω για να λεω την αληθεια σαν καλος δημοσιογραφος
ηρθε ηδη η μερα που σε παρατανε ακομα και οι δικοι σου
 
Κορυφή