± SOL - STOP family - ΚΟΥ.ΠΑ vs VooDoo - *N*M* ±

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser21068

Ωραία η μέρα σήμερα ετσί ;

Ας αρχησουμε για την δημοσια εκδήλωση διπλωματιάς "SOL - STOP family - ΚΟΥ.ΠΑ".

Ας αρχήσω με τους ΚΟΥ.ΠΑ είχαμε συμβασή ειρήνης ( Σ.Ε.) μέχρι 21/10/2016.
Και είπαν τα τσακαλια ας κατεβάσουμε παντελόνια , να γινουμε ξεφτυλα εστω και στον Δημητρη που μας εχει μια εκιτμηση ...και ετσι είπαν μέσα στο βράδυ στις 3:30 να ξεκινησουν το πλάνο τους σε χωρια απροετοιμαστα για μάχη σε χωρια που φαρμαραν ακόμα και με τα αμυντικά τους..
Και τι είδαμε λοιπόν ? πηρανε 4 χωρια το πρωι πρωι σε αυτο το πλάνο τους που απο τα 4 τα 3 τα επιασαν στον υπνο . που εκει αποσκοπουσαν τα παντελόνια τους.
Η καταληξη πια ηταν όμως ; να φτάνει το μεσημερι και να τρέχουν και να μην φτάνουν... και στο τέλος να πληρώνουν με το ιδιο νόμισμα τα κατεβασμενα παντελόνια τους..
Μα κερατάδες και δαρμένοι ; πέρα απο της άπειρες κόκκινες που φάγατε χάσατε και χωρια ;
Πραγματικά για γέλια..

Το πρωι οι off the record συμμαχοι τους σηκωσαν χαρωπές σημαίες.. ένα παραδειγμα ... : http://prntscr.com/cvm1tn

Μετα αρχήσε η αναμπουμπουλα και τα παιδια της SOL κάνανε αυτο που ξέρουν καλα και αυτο που επρεπε να κανουν για τους ανηκανους και ξεβράκωτους ΚΟΥ.ΠΑ , τους κρατησαν επιτηρησεις για να μην χάνουν χωρια . ( Da viΝci & Uppercut ή αλλίως Νικόλας και Βασίλης) τους κάνανε babyσπιτing για να μην ξεφτυληστούν κι αλλο..

*Εμ ηθελε ο και ο teto να πάρει χωρια.. ο teto? ή ο τετουλινο? ή ο τετιτο? ή ο τετάκος ? δεν ξέρω ένας απο αυτος τους λογαριασμους του παίκτη που (μαγκια) του με κάποιο τρόπο καταφερε να ξεγελάσει την Ο.Δ. και ατ αιτματα υποστυριξης και να πάρει και να φαρμαρει ευκολα χωρια δικά του με αποτελεσμα στο free boost.
εξαλλου μας είχε εξιγησει ο ιδιος του ο φίλος Genlyn τον τρόπο που το κάνει ..
*Εμ ηθελε να πάρει χωρια και ο Vangelis Von Macedonia αλλα να πάρει μονο στην αμυνε ας αφησουμε σε SOL και τον Βασιλη να παίξει αφου ειμαστε μόνο φρουφρου και αρώματα.
*Εμ ηθελε να πάρει και ο Genlyn χωριά και εδω γελάνε και οι πέτρες.

Απο την αρχη του κόσμου ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΟΥ.ΠΑ δεν εχετε χαλασει ουτε δορυ οτι εχετε πάρει είναι εσωτερικα και διπλοι λογαριασμοι και χτυπήσατε τέτοιο πλάνο ;
Χμμμ ισως σας εμποδιζαν τα πεσμένα παντελόνια...

Και ξεκινάμε ... καλα δεν μιλάω για της αμυντικές απωλειες στον λογαριασμο που παίζω speeda .. http://prntscr.com/cvm5d7
Δεν θα μιλήσω για της περισσότερες κατακτήσεις της ημέρας : http://prntscr.com/cvm5kt
Αλλα ρε ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΟΥ.ΠΑ θα μιλησω για της επιθετικές μονάδες της ημέρας :http://prntscr.com/cvm6g2

Βαρεσατε ρε ΑΣΧΕΤΟΙ οργανωμενο χτυπημα, χτυπημα μέσα σε συμφωνια Σ.Ε. χτυπημα γυναικοτο μεσα στην νυχτα και πηρατε 4 χωριά ?
Εκ των οποιον τα 3 τα πιασατε στον υπνο οπως υπολογιζατε και το 1 το πηρε ο DaVinCi απο επιτηρηση σας; Ρε γελανε και οι ΠΕΤΡΕΣ ΡΕΕΕ !
Και στο τέλος χάσατε και 5 χωριά ; Με τον Τετουλινο τετακο να με κερναει χαρωπα γλαρόσουπα και αν πληρωνει με το ιδιο νομισμα την φουστια του και να λουζετε την γλαρόσουπα ;
Με τον Βαγγέλη να χανει την μπαλα και να πεταει επιτηρηση στον Uppercut , που ο κακομοιρης ανθρωπος ειναι πολυ καλο παικτακη είναι αλλα δεν είανι θεος για να κοψει αριστοκρατες χωρις στρατό ( που προσπαθησε στα 8-9 ms με οτι είχε και μπράβο του )

Ποσο ξεφτύλα γίνατε σημερα πόσο ; και ξεβράκοτοι σε θεμα αξιοπρέπεια και δαρμένοι σε θεμα στατιστηκών.
Και με τι αναλογια εεε 41 χωρια σας απένατη σε 15 χωρια μέσα σας .. σε αυτον το συμπαγη πυρινα που φτιαξατε τρεμοντας για το μέλλον σας οχι μονο πηρατε χωρια αλλα χασατε κι όλας σε ενα ανανδρο χτυπημα σας ...

Το λέω και το ξαναλέω χάσω ή κερδίσω θα σας γλεντάω οπως έκανα σήμερα και ας είμαι ο πιο ασχετος παίκτης στον Ελληνικο σέρβερ.

Η καταληξη της σημερινης μέρας για εμενα εχει ως εξής :

5+ χωρια στην φυλη μου και 4+ στην δικη σας... στο δικό σας επιθετικό πλάνο τονίζω... χαχαχαχ για κλάματα είστε.

Επίσης κάτι που είναια ξια σεβασμου και δεν κράζω ίσα ίσα χαίρομαι που ειμαστε ανθρώποι και λέμε καμια αληθεια πισω απο την ψευτια του παιχνιδιου ..

Πρώτον των αρχηγό τον STOP. που όπως διαβάσατε ποιο πάνω περιφανευοταν για εσάς αλλα μετά : http://prntscr.com/cvmcm3 και μπράβο του που ξέρει να ξεχωριζει πραγματικοτητα απο παιχνιδι.

Και ακόμα ένα μπράβο απο ενα παίκτη που εζησε απο μια οπτικη γωνια το σημερίνο πλάνο τον Da VinCi που και σε αυτον μπράβο που παρολο της εχθρές μεταξυ μας εντος του παιχνιδιου ξέρει να είναι αντικημενικός : http://prntscr.com/cvmd3d

Αληθεια σας είπαν μπράβο εσάς ;

Εν ολιγης ένα μπράβο στην ΚΟΥ.ΠΑ για το πρωτο πλάνο της φυλης τους πηρανε στο πλανο τους 4 χωρια και χάσανε 5 πάντα αξιοι και μαριονέτες...
Θέλετε να κλεισετε και κόσμο ... τρομάρα σας εκεφτυλιζεστε για ενα παιχνιδι..

Καλη συνεχεία λοιπόν πάντα τέτοια σας ευχομαι , έρχετεη σειρά μας τώρα βρείτε επιτηρητές.
 

DeletedUser34170

Τουλάχιστον σήμερα δε νόμπλαραν ούτε ένα σύμμαχο ή διπλό .
Είναι κάποια πρόοδος .
 

DeletedUser31608

θελω.και.εγω.να.παιξω.ξυλο.....
Οποιος.φοβηθηκε.αυτο.το.ποστ.απο.τις.ΚΟΥΠΕΣ..να.μου.στειλει.επιτηρηση..και.το.υπογραφω.δεν.θα.σας.παρουν.κανενα.χωριο:D
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
λαθος ο τιτλος του ποστ...
 

Deleted User - 751811

λαθος ο τιτλος του ποστ...
απο ενα αρχηγο μεγαλης φυλης θα προσεχα τις λεπτομεριες και οχι τα μεγαλα γραμματα.
και εγω το διαβαζω ειναι αυτο που λεγαμε . στο καθε θεμα που ανοιογει το βλεπεις απο την αποψη αλλου'νου
 

DeletedUser34610

Bουβουζελα στον 36 ειχες εισουνα 3v1 και εχασες ενω στο τελος σε εβριζαν εχθροι συμπαικτες και οποιος περασε απο την dc η την dnd.

Τωρα ξεχασες να βαλεις στον τιτλο τους ασχετους τους doom που πηγαν πυξιδα στον μηνα στον 36 με παικτες σαν τον noys που μετα απο 1 μηνα στον 42 εχει 900 ποντους και τον γελοτοποιο τον darkling καθως και ολες τις αλλες κρυφες φυλες που εχετε με αλλα ονοματα και τους υποτακτικους τους aje που τους βαλατε στην πλατη της σολ για να τους καθυστερησουν και πυξιδιαστηκαν.

Ρουφα το αυγο σου και ετοιμασου για μια πυξιδα νεα
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Χαχαχαχαχαχα Παλι ξεκινησε την κλαψα ο βουβουζελας .Θα λιωσεις στο PC κακομοιρη .
 

DeletedUser34653

Σας βαρεθηκαμε ολους...υποκριτες μεχρι αηδιας και οι μεν και οι δε..
Ηρθε δυστυχως για πολλους απο τους προπαγανδιστες, γνωστους επαγγελματιες του εξτερναλ, η ωρα να λαμψει η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ42

Εχουμε λοιπον μερικες πρωταγωνιστριες φυλες στα μεχρι τωρα δρωμενα του κ42.

Voodoo-Ν*Μ* : Μια φυλη με αρκετα μεγαλη μαζα ειδικοτερα στις αρχες του κοσμου.Μια φυλη με αρκετους αξιολογους παικτες ομως πολυ λαθος στησιμο στον χαρτη..Το λαθος στησιμο πληρωθηκε με πυξιδες σε καποιους λογαριασμους και την εκδιωξη απο την ηπειρο των STOP..Οι περισσοτεροι δυνατοι λογαριασμοι ειναι ακομα δυνατοι ομως και φαινεται οτι δεν θα πεσουν πολυ ευκολα.

STOP : Τεραστια μαζα,ευκολο κλεισιμο ηπειρου με πολλαπλες ακαδημιες.Σε γενικες γραμμες αρκετα κακο παικτικα υλικο που υπερκαλυπτεται ομως απο τους γιγαντιαιους χορηγους της...Σε δυνατο πολεμο δεν θα αντεξουν παραπανω απο 2 εβδομαδες.

AJE : Λαθος επιλογη να αντιμετωπισουν τους SOL στην ιδια ηπειρο δεδομενω οτι η SOL ειναι καλυτερη στο start-up.Μετριο υλικο πλην μερικων παικτων και χαμηλη ενεργητικοτητα που κοστισε μια πυξιδα και αρκετα χρηματα σε πρεμιουμ.

SOL : Καλο υλικο σε γενικες γραμμες.Πολυ καλο σταρτ απ και ενεργητικοτητα απο την συντριπτικη πλειοψηφια των λογαριασμων.Επισης αρκετα πονηρη αλλα εξισου τρομαγμενη η διπλωματια τους.Προσπαθουν με αγκαλιτσες να κλεισουν ηπειρο και να φτασουν προς το τελικο πολεμο.

και τελος η καταιδρωμενη κ45 με ενα μπουγιο και συνωθυλευμα κακων και ανενεργων παικτων πλην της Ν*Μ* και του CARTEL που ακομα δεν συστηθηκε και πολλες ειναι οι υποψιες για τη ταυτοτητα τους.
 

DeletedUser34610

Δεν ανελυσες την μεγαλη Doom βρηκε φυλη να κανει την ουρα μπας και την αφησουν οπως στον 30 να μηνει ως το τελος χωρις να κερδισει.
Δυστειχως ομως διαλεξαν λαθος αφεντικο για να γλυτωσουν την πυξιδα μεσα στον μηνα οπως στον 36 οπου γελαγε ο καθε πικραμενος με αυτο το ματσο ανενεργων και ασχετων.

Ο θιασος βουβουζελα νταρκλινγ νους θα προσφερει πολα γελια στο εξωτερικο φορουμ μεχρι την πυξιδα αν και δεν συγκρινοντε σαν παικτες ο βουβουζελας ειναι οτι ειναι αλλα τα βασικα τα ξερει ο αλλος δεν εχει ιδεα.
 

DeletedUser31309

Μητσακο...καλημερες κιολας...
Τελικα εισαι πιο γελιος απ οτι εδειχνες εδω με τα μηνυματα σου...
Ξερεις και ολοι ξερουν πως κραταω καλες επαφες με αρκετους χωρις να σημαινει κατι αυτο...
Ειδα εβαλες το μηνυμα μου σε εικονα εδω...τι περιμενες να σου γραψω εντος παιχνιδιου δηλαδη?
Ελα στο σκαηπ να τα πουμε με αλλο τροπο κ να σου αναλυσω πληρως πολλα πραγματα με τον φυσικο μου τροπο ομως...
Τον βρηκατε τον αορατο ρουφιανο που τσακωνεστε εκει πρωι βραδυ τοσες μερες τωρα?
Γελαει ολος ο χαρτης του 42 μαζι σας κ με ολα οσα προσπαθειτε να κανετε εδω...γι αυτο και δεν επελεξα να ειμαι μαζι σας μετα τις τοσες προσπαθειες σας να παιξουμε μαζι...δεν θ αναλυσω τιποτα παραπανω εδω...δεν αξιζετε ουτε απαντηση αλλα με τα καμωματα σου μπηκα να γραψω κι εγω...

Και λυπαμαι καποια ατομα που σας ακολουθησαν που εχω παιξει μαζι τους κ αξιζουν κ τους εχετε κανει σαν τα μουτρα σας...εσας τους λιγους που κουμανταρετε εκει...

Και μια απαντηση στον αλλο φιλο που εγραψε για την STOP οτι δεν θα αντεξει 2 βδομαδες σε πολεμο...
Ο χρονος θα το δειξει...απλα προσεχε γιατι θα εκπλαγεις...οπως οι φιλοι σου!!!

Καλη συνεχεια...μητσο οτι θες σκαηπ μην ποσταρεις εδω αρκετα εχεις ξεφτιλιστει εδω...λες και θα πετυχεις κατι...απλα ανεβαζεις τα ποσοστα εξεφτελισμου σου και σας!!!
 

DeletedUser34653

Και μια απαντηση στον αλλο φιλο που εγραψε για την STOP οτι δεν θα αντεξει 2 βδομαδες σε πολεμο...
Ο χρονος θα το δειξει...απλα προσεχε γιατι θα εκπλαγεις...οπως οι φιλοι σου!!!

Γελαω για 3 λογους.
Πρωτον γιατι εχω ηδη εκπλαγει με το ποσες ακαδημιες καταφερες να φτιαξεις και ποσο αναιμακτα καταφερες να κλεισεις ηπειρο.
Δευτερον γιατι δεν καταλαβαινω τι εννοεις οι φιλοι μου ακριβως...
Και τριτον γιατι βλεπω οτι τα κριτηρια στρατολογησης στη στοπ ειναι τα νουμερα που γραφει πανω η φορολογικη δηλωση...
Εν ολιγοις δεν βλεπω καποιον αλλο λογο να εκπλαγω φιλε μου.
 

DeletedUser31309

Ποιος παικτης εισαι στο παιχνιδι εσυ καταρχην?
Να χω μια ιδεα αν σε χω συναντησει γιατι να γραφεις τα δικα σου βλεπω ξερεις...
Θα ανεβουμε κ 44 και θελω ν δω τι θα λες..
Οχι οι στρατολογησεις ομως....αυτοι ειναι γι αλλο σκοπο που δεν θα αναφερθω δεν υπαρχει λογος...

Ποιος εισαι ingame εσυ κοκορικο?
 

DeletedUser34653

Δεν με εχεις ξανασυναντησει..Θα ειναι η πρωτη μας φορα λοιπον...Θα προσπαθησω για το καλυτερο ωστε η εμπειρια να σου μεινει αξεχαστη..Αν και να μην σε πυξιδιασω εγω θα σε πυξιδιασει η sol οταν πλεον θα ειναι δυνατη ωστε να σε χτυπησει...Ο κυριος αφρικανος το εκανε και στον 40 , γιατι οχι και εδω?? ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.................... =)
 

DeletedUser31309

Δεν ξερω τι λες γι 40 και τα υπολοιπα που λες δεν με εντυπωσιαζουν καν...

Πες μου ποιος παικτης στο παιχνιδι τι κρυβεσαι να σε κοιταμε...
Κρυφτουλι ηρθες να παιξεις εδω?
Βλεπεις δεν γραφουν ατομα της ομαδας μας εδω κι εγω μπηκα επειδη μου ρθει εικονα στο σκαηπ απ δικο μας με αυτα που γραφτηκαν...
Λοιπον θα μας πεις ποιος εισαι η θα κοτεψεις κι εσυ σαν μερικες κουλομαριες εδω μεσα?
 

DeletedUser33752

ο φοβος της πυξιδας μεγαλος!!
το θαρρος ομως για την αποκαλυψη του ονοματος πολυ μικρο!!
τα παντελονια επεσαν...να δουμε ποτε θα πεσουν και οι μασκες
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ= ΦΟΥΜΑΛ (πονεμενος) αντε στον σκουπιδοντενεκε σου παλι .
 

DeletedUser33703

Δεν με εχεις ξανασυναντησει..Θα ειναι η πρωτη μας φορα λοιπον...Θα προσπαθησω για το καλυτερο ωστε η εμπειρια να σου μεινει αξεχαστη..Αν και να μην σε πυξιδιασω εγω θα σε πυξιδιασει η sol οταν πλεον θα ειναι δυνατη ωστε να σε χτυπησει...Ο κυριος αφρικανος το εκανε και στον 40 , γιατι οχι και εδω?? ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.................... =)

Καλή η προπαγάνδα σου αλλά λίγο ατυχές για τον κ40 , μάλλον δεν είσαι καλά πληροφορημένος
Για κακή σου τύχη η SOL δεν έχει σπάσει ποτέ ούτε συμμαχία αλλά ούτε και σύμβαση ειρήνης ακόμα πριν την ώρα που έχει κανονιστεί για να λήξει σε αντίθεση με τη φυλή σου .
Δυστυχώς όμως τα λάθη του παρελθόντος πληρώνονται ακριβά
 

DeletedUser34170

Πάντως είναι ντροπιαστικό άνθρωποι με παιδιά να μην τηρούν μία σύμβαση ειρήνης σε ένα παιχνίδι και να βαράν ξημερώματα μόνο για να πιάσουν κόσμο στον ύπνο .

Δηλαδή ας χτυπούσαν απόγευμα ή ας έληγαν τη σύμβαση και ας χτυπούσαν το βράδυ . Είχαν ήδη κανιβαλίσει δεκαπέντε διπλούς και άλλα τόσα άτομα της υπέρ , είχαν στρατεύματα και χωριά , μας είχαν κλεισμένους , λίγο fair play μία στο τόσο δε βλάπτει .
Από την άλλη εντάξει , αυτό είναι δικιά μου κλάψα . Όταν κάποιος έχει επιβεβαιώσει πως παίζει σαν αφηνιασμένος έφηβος με πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό φρόνιμο είναι να περιμένεις τέτοιο παιχνίδι , απλά με βόλευε να πιστεύω πως έχουν και κάποια όρια .
 

DeletedUser33711

...Πάντως είναι ντροπιαστικό άνθρωποι με παιδιά να μην τηρούν μία σύμβαση ειρήνης σε ένα παιχνίδι και να βαράν ξημερώματα μόνο για να πιάσουν κόσμο στον ύπνο...

Πολεμος ειναι ξυπνηστε!! Το θεμα του πολεμου ειναι να πιασεις τον αλλον στον υπνο. Και πηγαινε στους real life πολεμους και πες μου που εχει υπαρξει fair play.

Απο κει και περα η Sol στον 33 περιμενε 2 μηνες τον τελικο αντιπαλο της για να παιξει πολεμο 50-50 να ετοιμαστει και να στηθει προκειμενου να παιξουν ξυλο το λεω γιατι επαιζα στους School και οχι στη Sol. Για οποιες αλλες δουλειες του κ40 δεν εχω δει προσωπικα στον 40 φυλη με ονομα Sol ουτε παιζει εκει ο κορμος της φυλης, αρα ατοπο και λανθασμενο το συμπερασμα.
 

DeletedUser34610

Kαθεστε και ασχολειστε με τον βουβουζελα στον 36 υπηρχε συμφωνεια μεταξυ loca και dnd να πανε πολεμο στο τελος και κατι ασχετοι σαν τον βουβουζελα πηγαν να πιασουν στον υπνο τον αντιπαλο στρατολογησαν τους ασχετους τους NES και πηγαν σε πολεμο με αναλογια 3 προς 1 και καταφερε και εχασε.
Οσο κατσει και εδω μετα θα παει στον επομενο κοσμο για πυξιδες εκτος αν κατσει κανα merge στυλ κ38 NM.omg.
1 NM.OMG 45,612,376 45,612,376 38 1,200,326 4,551 10,022
2 *N*M* 13,906,586 13,906,586 34 409,017 1,476 9,422
3 OmG 8,577,623 8,577,623 38 225,727 906 9,468
4 LOOSER 2,465,457 2,465,457 27 91,313 307 8,031
5 *N*Μ* 2,093,540 2,093,540 11 190,322 225 9,305
6 OΜG. 1,292,107 1,292,107 7 184,587 130 9,939
7 *Ν*M* 711,879 711,879 8 88,985 75 9,492


Βουβουζελα πηγαινε τραβα καμια φωτογραφεια και ασε το παραμυθι
 
Κορυφή