τίτλοι τέλους

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser16890
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser16890

από σήμερα η dc αποχωρεί από τον k36
έχουν φύγει πολλοί λογαριασμοί οποτε η φυλή υπολειτουργεί
επίσης λόγο κάποιον προσωπικών απρόοπτων θεμάτων που δημιουργήθηκαν σήμερα σε μένα η φυλή αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει

συχαρητήρια στην dnd για τον κόσμο το πόλεμο το κέρδιζαν

λογικα θα τον κέρδιζαν και μέχρι τέλους .

συγγνώμη που δεν θα τους δώσουμε την χαρά του παιχνιδιού για λίγο ακόμα καθώς έχουν γίνει ωραίες μάχες τον τελευταίο καιρό ακόμα και για ένα χωριο

το καλύτερα πλανα τις dnd ήταν πάνω στην sniper και στον φιλιψαν ωραία πλανα και δυνατά

το καλύτερα πλανα της dc κατά την γνώμη μου ήταν το διπλό πλάνο πάνω σε radix και mparagkoynta και το πλάνο του figo

συχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στον 36
 

DeletedUser15970

Καλη συνεχεια σε ολους παιδες και καλη τυχη στη ζωη σας εξω απο δω. Καλες μαχες ειχαμε γενικα και μπορω να πω και με την λιγοτερη ιντριγκα σε κοσμους που εχω παιξει.
Επισης τιτλοι τελους και για μενα σαν κατοχο του λογαριασμου το γρηγορο φτυαρι. Οπως πρωτοειπα ο τελευταιος μου κοσμος ηταν και δυστυχως δεν τον χαρηκα μεχρι τελους.

Ευχαριστω ολους για τις ευχαριστες και δυσαρεστες στιγμες που μοιραστηκαμε. Καλη συνεχεια σε ολους.

Υ.Γ. Το λογαριασμο μπορει να τον συνεχισει ο κοπλει μου Βασιλης αν επιθυμει. Αξιζει να κραταει το ονομα :p
 

DeletedUser33570

Ρε Σιμο...?

Τι να πω... να σε κρατησω για να πολεμας μονος δεν λεει!

Ολοι αυτοι οι pro... χωθηκαν τα καναν σαν τα μουτρα τους και σας αφησαν 3-4 άτομα να βγαλετε τα καστανα απο τη φωτια.
Κριμα, μπαινει χειμωνας και θα με αναγκασεις να κανω παλι start-up!

Συγχαρητηρια σε ολους τους pro γραψαν -γραψαν καναν τις αγκαλίτσες τους και φυσικα οταν έπρεπε να δειξουν το μεταλό τους θυμηθηκαν τα 2-3 μπαναρισματα... ή τους επιασε ολους το επιχειρηματικο δαιμόνιο...

Να λογαριασμοι έτοιμοι - Κοσμος μοιρασμενος στα 2 - Γρηγορος - Όμορφος - Μαχιμος κοσμος!!
Που εξαφανησθηκατε ολοι οι pro... μονο στα λόγια...??

Στα λογια μπόλικοι στα έργα Άφαντοι.

Κριμα για το Σιμο - Θοδωρη και 2 - 3 ακομα παιδια που τοσο αδικα ξοδεψαν το χρονο τους, για να το παιζουν παιχτουρες ολοι όσοι κατα καιρους σαν "Διάττοντες Αστερες..." ερχοντουσαν - απειλουσαν, μας ζαλισαν στα ιστορικα τους επιτευγματα... λες και δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρι ο καθενας... και τωρα εξαφανισμένοι....

Το παιζαν ολοι μαγκες που ριχναν τα τριπλασια επιθετικα και τελικά δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα... μολις ειδαν το αδυνατο... ξαφανιζολ... και ξεκατινισμα στο εξωτερικο...

Κρίμα & παλι κρίμα...
 

DeletedUser22409

Εγω θα ειθελα να πω ενα Μπραβο σε οσους εκατσαν και το παλεψαν και μας εδωσαν ωραιες μαχες.
Χαρικαμε το παιχνιδι . Αυτος ο κοσμος ηταν πραγματικα οπως επρεπε να ειναι με τις μαχες τις ανατροπες το σασπενς την καζουρα μεταξυ μας.
Ειχε να δωσει ακομα ωραιες μαχες και στιγμες και ειναι κριμα που σταματατε παιδια

Οπως και να εχει εχω να πω ενα ευχαριστω για το ωραιο παιχνιδι και τις υπεροχες μαχες που δοθηκαν και απο τις δυο πλευρες
 

DeletedUser21068

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

εχω μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο αλλα και τα δικαια μου , οπως και την *** που εφαγα 6 μηνες για να κανω το καλυτερο γι αυτη την φυλη.
Γινανε πολλα λαθη απο μια φυλη χωρις κορμο χωρις ιστορια χωρις τιποτα φτιαχναμε ενα προβλημα εβγαιαν 3 καινουρια .
Όπως και να εχει η προπαγανδα τελειωνει εδω , μπράβο στα παιδια της DnD αγαπη σε ταραχη κλπ που ειχα εικονικες διαφωνιες ειναι ενα παιχνιδι που μπαίνουμε γι αυτο το λογο.
Καλη συνεχεια σε όλους σας. :(
 

DeletedUser34473

μα τις χιλιες βουβουζελες , εσυ δεν εχεις ποτε μεριδια ευθυνης
 

DeletedUser33570

Δημητρη, οτι ειπαμε Νερο & Αλάτι.

Όπως λες και εσυ εικονικα χωρια είναι...

Καλη συνεχεια σε όλους!
 

DeletedUser34549

Λοιπον παιδια καποιος πρεπει να πει την αληθεια για τον Βουβουζελα διοτι και μονο που τον βλεπω να γραφει μου γυριζουν τα αντερα..

Αυτος ο παιχτης ηταν ο πρωτος που προσπαθησε να καταστρεψει την d.c. πατωντας διαγραφη χωρις να ενημερωσει κανεναν.. και με τα χιλια ζορια εδωσε επιτηρηση στον FILIPSAN για να μοιραστουν τα χωρια του..
24 μερες μετα και ενω ειχαν ηδη μοιραστει περιπου 250 χωρια εκοψε την επιτηρηση εν μεσου επιθετικου πλανου της D.N.D. το οποιο μεχρι εκεινη την ωρα πηγαινε εξαιρετικα για την d.c. ο ιδιος ο FILIPSAN μου ειπε και μου εδειξε μυνηματα που τον θερμοπαρακαλουσε να του δωσει την επιτηρηση πισω ωστε να ολοκληρωθει η αμυνα με τον καλυτερο τροπο..
Ο βουβουζελας ομως το αρνηθηκε κατηγορηματικα και μαλιστα ειπε 'δεν με νοιαζει χαστε τα ολα'..
Ο FILIPSAN επιμενει πως ο συγκεκριμενος ειναι ρουφ και με το δικιο του επιμενει εχει και επιχειρηματα αλωστε το παλικαρι.

Ρε βουβουζελα αη σηχτιρ που εισαι και στεναχωρημενος..
 

DeletedUser34473

αληθεια τωρα δεν φταιει ο βουβουζελας , φταιτε εσεις που τον βαζετε στις φυλες σας , επρεπε να ταν persona non grata σε ολες τις φυλες του gr μια ζωη τα ιδια εκανε , μονο προβληματα προκαλουσε η οπου ειχε προνομια ηθελε ν δουλεουν ολοι για την παρτουλα του
 

DeletedUser34549

Φιλαρακι δεν ειναι ετσι, πολλα παιδια που παιζουν η επαιζαν μεχρι χθες αν θες καλυτερα, τον βρηκαν ηδη στη φυλη δεν τον εβαλαν αυτοι.

απ οτι ξερω ο βουβουζελας πριν λιγες μερες ζητησε να παιξει στην φυλη και του εριξαν ακυρο σχεδον ολοι.
 

DeletedUser34473

εσωτερικο θελουν τετοια ατομα , μια ζωη οσο παιζω αυτο το παιχνιδι ο βουβουζελας ολο προβληματα
 

DeletedUser

Συγχαρητηρια στην DnD για την νικη της
πιστευω αξια την κερδισε και τη δικαιουται
επισης ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που το παλεψαν και εμειναν μεχρι τελους
και προπαντος στον Σιμο για το καψιμο και το τρεξιμο που εριξε για την DC.

Μαρινο καλη συνεχεια στη ζωη σου.τα καλυτερα σου ευχομαι!
 

DeletedUser21068

Έχω πέσει κάτω και κλαίω απο τα γέλοια !

Πανταγνώστες γκαρί.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου ηταν αξιος σεβασμου μέχρι τέλους.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου μπηκε τον Νοεμβριο στον κόσμο , γιατι του ζητησαν να μπει να απιξει πολέμο με DnD ναι αυτοι που ελεγαν πριν τα μπάν οτι δεν θα βαρεσουν DnD , και γι αυτο boostαρηθηκε ετσι ο λογαριασμός.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου εκει που διαλυθηκαν όλα και δεν υπηρχε η παραμικρη οργανωση και κανενας δεν αναλαμβανε την φυλη , πηρε μόνος του όλοι την φυλη στα χερια του και την ετρεχε χωρις καμια βοηθεια απο κανεναν.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου δεν ηθελε την ενωση το λεγομενο 3 vs 1

Ο βουβουζέλας κουκλές μου ετρεχε αμυντικα ακι επιθετικα μόνος του την φυλη με χιλια 2 προβληματα , το ισσοροπησε και γυρησε τον χαμενο χαρτη του βορρα με +480 χωρια με τα πλάνα του , που στα πλάνα του απο τα 10 τα 2 γινανε οπως ζητησε.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου δεν ηθελε να μπουν οι παικτες τον SOL σε λογαριασμους και είπε το εξης "αυτοι θα ηταν οι καταστροφη μας".

Ο βουβουζέλας κουκλές μου , βρέθηκε αναμεσα σε SOL και Δοιηκηση της DC να κατηγορουμε γα προδωσια και και με μ***ιες τεχνασματα και κάτι που είχαν ακουσει οι SOL έκλεψαν τα προνομια απο εμενα και τον κυνθο και απειλουσαν με καταστροφη της φυλής. Και αφου όλα λυθηκαν και αποδειχτηκε οτι ηταν πα***ιες αυτα που ειχαν ακούσει σεβόμενος του εαυτου μου και μετα απο οτι ειχα κανει γι όλους δεν με υποστυριξε κανενας και δεν ετριξε τα δοντια σε κανεναν γι οτι ωμη βια προκαλεσαν για εμενα τελειωσε ο κόσμος.
Το να σεβεσαι τον εαυτο σου κουκλες μου δεν ειναι προδοσια .
αληθεια τα παιδια τις SOL γιατι παρατησαν ολους τους λογαριαμσους αφου εφυγα εγω που ημουν το προβλημα τους ; Ποιος τελικα προδωσε την φυλη ; (οεο)

Ο βουβουζέλας κουκλές μου είπε οτι θα σταματησει το παιχνιδι μετα την χοντρο ξενερωμα που εφαγε μετα απο όσα είχε κάνει.

Ο βουβουζέλας κουκλές το λάθος μου ειναι οτι δεν αφήσα επιτηρηση και πάτησα διαγραφη ( και το εχω παραδεχτε δημοσια ) αλλα η απογοητευση ηταν μεγάλη.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου εδώσε επιτηρηση να μοιραστουν τα χωρια του μετα απο 44 μέρες και επειδη μαλλον δεν ξέρετε την ιστορια δεν μοιράστηκε κανενα χωριο αλλα χρησημοποιοταν ο λογαριασμος και τα επιθετικα του ως καταχρηση με το ονομα μου χωρίς να παίζω.
Έτσι λοιπον αφήσα 10 μέρες στον Filipsan να μοιράσει τα χωρια μου , οταν τελειωσαν αυτες οι 10 μέρες δνε ειχαν τελειωσει ηταν παρασκευη μου ζητησε μεχρι Δευτερα , του είπα το "οκ" και του επισυμανα οτι την δευτερα θα μπω και θα πατησω διαγραφη.
Την Δευτερα λοιπον κουκλές μου δεν ειχαν τελειωσει οπως μου ειχαν πει ισα ισα είχαν πάρει όλα τα πίσω χωρια και αφήσαν το μετώπο.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου χωρις να ξερει οτι υπαρχει πλανο απλα μπήκε και πάτησε διαγραφη οπως και είχε πεί αφινοντας συνολο 57 μέρες στην φυλη να μοιράσει τα χωριά.
Λίγος χρόνος εε ; ημουν ρυφιανος και άδικος ετσι ;

Ο βουβουζέλας κουκλές μου ανακοινωθηκε σαν ρουφιανος των DnD μετα απο όλα αυτα , μετα απο όσα εκανε αυτους τους 6 μηνες για την φυλη αυτη. γιατι ;
Γιατι ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες έχουμε στενη μνημη ακι δεν θυμομασταν ποιος μ***κας δεν κοιμοτανε για ολους ποιος το Μ.Σαββατο εβγαζε πλάνο για την φυλη ποιος ξενυχταγε καθε βράδυ για ολους , ποιος είχε μονημα στο δρομο ΟΛΕΣ τις αμυνες του , και ποιος είχε το βαρος ολων το προβλημάτων της φυλης. Ποιος εβγαζε όλα τα επιτχημενα πλάνα της φυλής.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου έχει αξιοπρέπεια και σεβετε τον ευατο του , σας αρεσει δεν σας αρέσει .
Και ναι στεναχωρηθηκε για το κλεισημο αυτου του κόσμου.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου ζητησε μετα την σεζόν του να μπει αν τους βοηθισει αφου είχαν πρόβλημα και 2 μέλη filipsan και η co play του putingr εβελύνα δεν θέλανε .
και δεν κράτησα κακία ξερετε γιατι ; γιατι εβαλαν την αξιοπρεπεια τους μπροστα οπως εκανα και εγω.. τωρα με καταλαβαν πριν οχι.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου ηταν ένας Κυριος με Κ προς όλη την DC. με ψηλα το κεφαλι γράφω και σε μελη της φυλης μου και εχθρους και αυτο το εκτημουν περισσοτερο η DnD τωρα που δεν είναι τιποτα μέσα στο παιχνίδι.

Ο βουβουζέλας κουκλές μου εκανα στο εξωτερικο φορουμ αυτο που επρεπε να κάνει "προπαγανδα" γιατι το χρειαζοταν η φυλη του οπως είχα καλο αντιπαλο στο εξωτερικο τον "Ταράχη" που ηταν αξιος "προπαγανδιστης".

Οπως και αν έχει κούκλες μου χαιρομαι που επαιξα αυτους τους 6 μηνές στον κ36 και έκανα οτι έκανα.

Καλη συνεχεια στην ζωή σας και να θυμάστε οτι όταν πέφτει η σημαία σε αυτο το εικονικο παιχνίδι βγάλτε τις μάσκες σας.
Παίζουμε για να διασκεδαζουμε οταν παυει αυτο δεν υπάρχει νοημα. ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34473

Δεν μας νοιαζει και γω ειμαι ο γιολακλης και μου ειναι αδιαφορα οσα λες. Παμε 1vs1 αμα θες , παντως οταν ετρωγες πλανο απο μενα εχασες 60χωρια σε ενα πρωι
 

DeletedUser34549

Το μονο που εχω να σου πω υστερα απο την εκθεση που εγραψες ειναι οτι εισαι για γελια.
 

DeletedUser33711

Παιδια μια παρακληση μην ξεφευγουμε με τα προσωπικα του καθενος!

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια απο την DC για την προσπαθεια τους. Για μενα αξιζουν απο ενα μεγαλο μπραβο και ο Μητσος(βουβουζελα) και ο Σιμος(Κυθνος) για ολο το τρεξιμο που πατησαν και παρολο το κραξιμο που τρωγατε στο πλαισιο της προπαγανδας εμεις καταλαβαιναμε ποσο σημαντικο ρολο παιξατε και οι δυο για να κρατηθει η DC. Θελω επισης να πω πολλα μπραβο σε ολους τους παικτες εναν-εναν δε θελω να ονοματισω γιατι ολοι για εμενα το ιδιο ειναι απο την DC για το παιχνιδι που μας προσφεραν.

Τωρα παμε στην DnD. Οτι και να πει καποιος για την DnD του κ36 ειναι λιγο. Περναει στο πανθεον των Ελληνικων φυλετικών μαχών , μιας και τιμια και με το σπαθι στο χερι απο τον περασμενο Δεκεμβριο εφτασε εδω που εφτασε δειχνοντας σε ολους ποιος ηταν ο πραγματικός πολεμιστής στον κ36 γυρνώντας τον Χαρτη απο το φαινομενικα 3β1. Συγχαρητηρια σε ΟΛΑ τα παιδια της DnD.


ΥΓ: Beret ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ :D
 

DeletedUser16890

ας το πάρουμε ιστορικά

η dc δημιουργήθηκε από τον κροκάλα
η dc έκανε πόλεμο με όλες τις φυλές στην γειτονιά της στο start up
η dc πολέμησε την doom doom 2 dn dn 2 hate west side ταυτόχρονα ενώ ήταν η ένατη φυλή στον κόσμο και βρεθικε τρίτη
η dc ενώθηκε με λόκα για να χτυπήσει δντ
η λόκα τα παρτισε και ξανά γίναμε dc

βουβουζελας

ο δημήτρης έτρεχε την φυλή πολύ καλά και έκανε πολλά για την φυλή
ο δημήτρης έκανε το χειρότερο λάθος των φυλετικών κρέμασε μια φυλή την ώρα που όλοι είχαμε αρχίσει να ανασαίνουμε για αυτό και έφαγε άκυρο στο να ξανά μπει. επίσης είχε άσχημο στόμα φέρει μερίδιο για πόλους λογαριασμούς που μας αδειάσανε την γωνια.αλλα κάηκε όσο δεν πάει

δεν είναι ρουφιάνος ****ύλης είναι και εκείνη την ώρα δεν σκεφτόταν τι έκανε

η φυλή ξανά γύρισε σε μένα. για εμενα ας πούνε άλλοι γιατί ψωνίζομαι όταν μιλάω για τον εαυτό χαχαχαχαχα

sol

η sol τα παιδιά ίσως να μπήκαν με όρεξη αλλα ήταν αποτυχία και άφησαν αρκετές πληγές στην φυλή
από όλους τους sol που μπήκανε μονο ο blanco προσπάθησε λίγο να μείνει και να παίξει ώσπου παρέδωσε και αυτός τον λογαριασμό
επίσης ο co του φιλιψαν πρόσφερε από sol
όλοι η άλλοι ήταν αποτυχία

3 ως 1

όπως έχω ξανά πει δεν ήσαστε η μονοι φυλή επίσης να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά η nes ήταν αποτυχία πολλά ban πολλοί αδιάφοροι παίχτες και φυλή ήδη διαλυμένη

αλλα η ιστορία γραφει ότι το κάνατε και είναι πραγματικά άξιο αναφοράς

k5 η mod δεύτερη στον κόσμο χτυπιόταν με rth πέμπτη στον κόσμο 300 πρώτη στον κόσμο txt 3η στον κόσμο και ντένα τέταρτη στον κόσμο και πυστεψεμε ήταν πολύ περισσότερα από 3 ως 1



η dc έτσι όπως ήταν άντεxε άλλους 6 μήνες ίσως και παραπάνω και αν βρισκόταν άλλοι 4 παίχτες να αναλάβουν co play ίσως και να μπορούσε να το γυρίσει κιόλας αλλα έγινε το αντίθετο σταμάτησαν 2 μετωπικοί παίχτες λόγο υποχρεώσεων παρο ολλα αυτα μπορουσε να αντεξει . το μονο που δεν μπορούσε να αντέξει η dc ήταν αυτό που έγινε . να λείψω εγώ όχι ότι είμαι κάτι το σπουδαίο απλά όλα τρέχανε από εμενα λόγο ότι το επέτρεπε ο χρόνος μου και η δουλειά μου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20435

c έτσι όπως ήταν άντεxε άλλους 6 μήνες ίσως και παραπάνω και αν βρισκόταν άλλοι 4 παίχτες να αναλάβουν co play ίσως και να μπορούσε να το γυρίσει κιόλας αλλα έγινε το αντίθετο σταμάτησαν 2 μετωπικοί παίχτες λόγο υποχρεώσεων παρο ολλα αυτα μπορουσε να αντεξει . το μονο που δεν μπορούσε να αντέξει η dc ήταν αυτό που έγινε . να λείψω εγώ όχι ότι είμαι κάτι το σπουδαίο απλά όλα τρέχανε από εμενα λόγο ότι το επέτρεπε ο χρόνος μου και η δουλειά μου

το γεγονος πως σταματησαν παικτες σας αμεσως μετα απο μια μακρα περιοδο ειρηνης κι ενω ειχαν ολο το χρονο να το κανουν ωστε να μην μπλοκαρει η φυλη σας ειναι εγκληματικο εκ μερους τουςπου δεν ενημερωσαν εγκαιρως

ομως στ αληθεια πιστευεις πως με μισθοφορους δλδ απο αλλους κοσμους παιδια κι ενα γενικως ανομοιογενες συνολο απεναντι σε μια καλοστημενη ηρεμη εκ των εσω φυλη, με πολλους που εχουν ικανοτητες εξαιρετικες στο παιχνιδι κι ενα ομοιογενες συνολο

θα ηταν λογος να σταματησετε επειδη λειπουν οι 4 κοπλει η δυο λογαριασμοι που με επιτηρησεις μεχρι τα χριστουγεννα θα μπορουσαν να σταθουν και να φαγωθουν στην ειρηνη?

εσυ απο την αλλη Σιμο ασχετως με τον χρονο που διεθετες εχεις δωσει προνομια σε χ αριθμο ατομων ενα μαζεμα επιθετικων κλπ σιγουρα μπορουσαν να το κανουν

πιστευω πως σαφως αλλοι ειναι οι λογοι κι οσα κι αν γραφωνται εδω δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα

κριμα γιατι πανω που δυναμωνα:p μετα την κατραπακια που εφαγα και ηθελα καποιους να παιξω ως αντιπαλος,να τους δειρω:rolleyes:, δεν θα εχω σ αυτο τον κοσμο την χαρα

καλη συνεχεια στις ζωες σας οσοι ξαναμπητε σε αλλους κοσμους ισως βρεθουμε ειτε διπλα ειτε αντιπαλοι
η ζωη ειναι εξω
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Έπρεπε να φάει μπαν μια φυλη και να τα παρατήσει άλλη μια για να παρoυν κόσμο οι ντιντιδες.
Ο Σοβαρότερος πολεμος που έκαναν σε αυτο τον κόσμο οι ντιντιδες ήταν με την φυλή καρπουζακι.Αν η καρπουζακι αντιστεκόταν λίγο περισσότερο παιζει και να μην είχαν κλείσει την ήπειρο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άσχετοι πυξιδιαρηδες
 

DeletedUser33570

Έπρεπε να φάει μπαν μια φυλη και να τα παρατήσει άλλη μια για να παρoυν κόσμο οι ντιντιδες.
Ο Σοβαρότερος πολεμος που έκαναν σε αυτο τον κόσμο οι ντιντιδες ήταν με την φυλή καρπουζακι.Αν η καρπουζακι αντιστεκόταν λίγο περισσότερο παιζει και να μην είχαν κλείσει την ήπειρο χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Άσχετοι πυξιδιαρηδες

Εσυ πρεπει να πόνεσες κάποτε πολύ...

Ο Κ36 τελειωσε ρε κοπελία... !!
Ποιος αξιζε και ποιος δεν αντεξε αποτελουν πλεον ιστορια.

Εγω ένα εχω να πω, ήταν απο τους πιο ομαλούς κόσμους που εχω παιξει!
Καθολική Συμμετοχή - Απλότητα - Ευήκοα Ώτα - Αλληλοϋποστηριξη & πάνω απ΄ολα ΜΑΧΙΜΟΤΗΤΑ!

Ολα τα παιδια της Διοίκησης της DnD τα γνώρισα στον Κ36.
Κρίνω με αυτα που είδα 1 χρονο και δεν το θεωρω μικρό το διαστημα!
Οι καλυτερες εντυπωσεις απο πλευράς μου,
όποτε με χρειασθουν και μπορω να βοηθησω θα ειμαι πάντα διπλα τους.

Οτι πετυχαμε το κεδισαμε και δεν μας χαρισθηκε τιποτα.

Συγχαρητηρια σε όλους!!
 
Κορυφή