LOCA vs DND ( Στατιστικά και σχολιασμός στατιστικών )

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33703

Κάπου ακούστηκε σε παλαιότερο ποστ ότι ο Βουβουζέλας δεν παίζει για την τηλεθέαση , όλοι οι παίκτες που το νιώθουν παίζουν για την τηλεθέαση , κακά τα ψέματα απλώς οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται , εγώ λοιπόν είμαι από αυτούς που το παραδέχομαι .
Ο Βουβουζέλας αν και πλέον δεν το νιώθει το game γιατί παλιά το ένιωθε (παλιά το επίπεδο κατά την γνώμη μου ήταν πολύ χαμηλότερο και τρανό παράδειγμα είναι ο Βουβουζέλας που τώρα έχει μείνει στάσιμος και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι πλέον)

Γτ παίκτης που βγαίνει στο external , τάζει λαγούς με πετραχήλια και μετά από 1 εβδομάδα βγαίνει και δηλώνει την αποχώρηση του είναι σχεδόν αστείο και απλώς σημαίνει πως δεν νιώθεις το παιχνίδι .

Λοιπόν πάμε στα δικά μας μόλις τσέκαρα λίγο το υλικό του κ36 το πρώτο πράγμα που είπα είναι πως η dnd έχει μόνο 2 παίκτες , τον Γρήγορο φτυάρι και τον Ταραχή , από παλαιότερους σου κόσμους που σε έχω τσεκάρει έχω δει καλά στοιχεία πάνω σου το μόνο που σε χαλάει λίγο είναι ότι ακόμα δεν έχεις τον χαρακτήρα μεγάλου παίκτη και αυτό θα σε αφήσει αρκετά πίσω .

Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις περάσει από καλές φυλές όπως προείπες αλλά όπου ήσουν ξεχώρισες , η πρώτη καλή φυλή που παίζεις είναι η DnD μόνο που για ατυχία σου μπήκες στην χειρότερη από τις 'καλές φυλές' και νομίζεις πως έχεις πιάσει τον παπά από τα αχλάδια για αυτόν τον λόγο.

Σε πάω στοίχημα πως η DnD δεν έχει καμία τύχη μπροστά σε μία καλή φυλή που θα την παίξει με διάρκεια , και μπορώ να στο αποδείξω σύντομα και ο λόγος είναι ότι δεν έχει υλικό , το υλικό της από τον κ24 που ήταν πραγματικά αξιοπρόσεκτο έχει χαλάσει πολύ .

Μην μπερδεύεσαι η DnD δεν πολεμάει συνεχώς από επιλογή της , πολεμάει όταν δεν έχει τι άλλο να κάνει γιατί δεν τις βγήκε η διπλωματία , στον 32 πχ τον έκλεισε με αγκαλιά τον κόσμο , αν μπορούσε και εδώ το ίδιο θα έκανε , αυτό δηλαδή είχε προσυμφωνήσει απλά μετά δεν τις βγήκαν τα σχέδια , οπότε κάπου εδώ έχεις χάσει την αντικειμενικότητα σου.

Στα περί LOCA , η φυλή είναι πρώτα η ηγεσία και μετά οι παίκτες , όταν φεύγει η βασική ηγεσία και αναλαμβάνουν άλλοι παίκτες σημαίνει πως αλλάζει και η φυλή για εμένα , σκέψου να έφευγε ο τεο και η Σοφία και να αναλαμβάνατε εσύ και ο Radix πχ
θα υπήρχε DnD ; Μάλλον όχι

Και σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η LOCA είναι μία φυλή που δεν ξεκίνησε τώρα , ξεκίνησε από τον κ20 , απλώς τώρα με την εξέλιξη του κόσμου και την κακή διαχείριση από την τώρα ηγεσία της τελείωσε σαν όνομα.
 

DeletedUser34071

Καλημερα,

Φίλε Blacko, σε γενικες γραμμές μου αρεσει η αφηγηματική γραφή σου,
αλλά αυτο που βγάζεις όμως ειναι το "ότι δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμαστάρια"!

Μιλάς συνεχεια για μια premade φυλή και αναφέρεστε ΟΛΟΙ σε 2 μονο ονόματα!

Κατ΄αρχας θα το ξαναπω συμφωνω απολυτα με τα μπαν, καθως οι συγκεριμενοι παιχτες γιγαντωνουν λογαριαμσους χωρις να κανουν ΤΙΠΟΤΑ οι ιδιοι, χωρις να καιγονται τα βραδυα, χωρις να κοκκινιζουντα ματια τους μποστα απο τα pc ή να πονανε οι δεικτες απο το πατημα των Α & Β!!
Το παιζουν μαγκες επειδη εχουν βρει ή δημιουργησει μπουτακια που στα εχουν ολα στον αυτοματο και κανουν κατι λογαριασμους πολλαπλάσιους απο τους υπόλοιπους νόμιμους που καιγονται...τοσο αδικα...

Εχουν λοιπον ολο το χρονο να το παιξουν και στρατηλατες!!


ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ? αυτο που ειπες για τον μπλακο σου ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

- ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ -

Οσο παιζαμε, ειχαμε 50+ χωρια απο τον 2ο και εσυ ησουνα ενα ΤΙΠΟΤΑ (δεν ξερω αν εισουν καν στην 25)

Αυτα που λες περι δεν κανανε τιποτα κλπ απο αυτο φαινετε ποσο ανιδεος και ασχετος εισαι και ΜΑΚΑΡΙ
να αποδεχτειτε την προσκληση απο τον μπλακο που σας εκανε και θα ειμαι μπροστα σου στο μετωπο να δουμε
ποσα kg παιρνει ο σακος σου


υγ- Προσεχε απο το πολυ Α-Β μην παθεις τιποτα


http://prntscr.com/ae9gmb

131κ λεηλασιες ΧΕΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

[aig]10 Πόντοι
Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33570

Τα προσωπικά σας με τον Βουβουζέλα, μπορείτε να λυσετε μεταξυ σας και δεν ειναι κατι που με αφορα.

Στο ειπα και πριν αλλα επιμελώς κανεις πως δεν το είδες...
Σε όλες τις μεγαλες φυλές εχω παιξει με διαφορετικά nick.
Οι φυλες λοιπον που μοιραζανε στους 1ους λογαριασμους μπουτακια για να βαρανε ολοι μαζι στον αυτόματο (ονοματα δεν λεμε αλλα ολοι καταλαβαινουμε) και καναν τρανταχτα ονοματα ΔΕΝ με εντυπωσιάζουν καθόλου...
Θαυμαζαν ολοι φυλες που τις τρεχαν τα μπουτακια...χαχαχα
Πλακα μου κανεις κ το αναφερω αυτο γιατι και εσυ τις θαυμαζεις και θες να μου τις παρουσιασεις σαν Μεγαλες φυλες & Μεγαλους παιχτες... οχι φιλε μου - cheatακια ειναι όλα τους και μάλιστα απο τα χειρότερα cheat διοτι κλεβουν τοσο αδικα τον χρονο οσων παιζουν νομιμα!

Στα δικά μας τωρα,
ΣΕ καμιά περιπτωση ΔΕΝ δεχομαι οτι 2 παιχτες της DnD ειναι αυτοι που αξιζουν... μονο σαν Τρολλια μπορει να σταθει αυτο....!
Ουτε θα αποδεχθω σε καμια περιπτωση την προσωπική φιλοφρόνηση... απο μικρος εμαθα οτι, " οσοι σου χαμογελάνε δεν θέλουν το καλό σου, να σε .... θελουν".

Πολλοι καλητεροι παιχτες ειναι στη Φυλή απο μενα και το αναγνωριζω, διοτι απλα εχουν πολύ περισσοτερο χρονο, περισσοτερα co-play και ειναι 24ωρο ενεργοι, με 1ο και καλήτερο τον Radix.

Και αναφέρω το ονομα του μονο και μονο επειδη επιμελως επιδιώκεις να τον μειώσεις...
Ενεργος λογαριασμος ΟΣΟ δεν παει, μεσα σε ολα - επιθετικα κ αμυντικα - βλεπει Χαρτη - εχει κανει πυρηνα γρανιτη, ειναι παραστάτης σε ΟΛΑ!
Εχεις γνωρισει πολλους τετοιους εσυ... ιδιως αυτους που κυνηγάνε πρωτιές.... ΟΛΟΙ απο την ΠαρΩ ειναι κανενας απο την Δωσε...

Η DnD ετσι οπως ειναι εδω ειναι ΚΟΛΑΣΗ, τα βασικα τα γνωριζουν ολοι και μαλιστα εχω ξαφνιασθει απο αντιδράσεις παιχτων που δεν ειναι καν στην 1η 20αδα των μελών της φυλής.
Υπάρχει ποιοτητα μεχρι και τον τεταυταίο παιχτη, αρέσει δεν αρεσει αυτο...

Να ειχα 1αν μπουτακια που μου διχνει κιολας τα επιτευγματα του ΛΕΣ και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ποιος ειναι.... εεε ασε με απο εδω παει πολυ (δεν μιλω για σενα τωρα, αναφερομαι σε κατι Νο1...της κακιας ωρας...)

Καποιοι την εχουν δει πολυ χαϊ εδω - οταν τους ρωτας μερικα πραγματα που ειναι τα πλεον βασικα του παιχνιδιου ΔΕΝ μπορουν να στα απαντησουν- γιατι ΠΟΤΕ δεν παιξαν καθαρα και ετσι ΔΕΝ ξερουν απλά πραγματακια που δινει το game.

Δεν θαυμαζω και ουτε προκειτε ποτε να θαυμασω τετοιους παιχτες και τετοιες φυλες!
Η DnD θα πετυχει οτι πετυχει και θα ειναι και καθαρο αγνο και δύσκολο γιαυτο λεω οτι τετοια φυλή φιλε Blacko, 1η φορα βλεπω.

Να μην αραδιασω ονοματα τωρα που αμυνονται οπως κανενας απο αυτους που θαυμαζεις...και σημειωτεον ΧΩΡΙΣ στακες... εεεε... χωρις.

Και αυτο με τους πρωην κοσμους της DnD κουρασε...
εδω παντως ΔΕΝ εκανε κατι και αμα ήταν να ειχε κανει να εισαι σιγουρος ΔΕΝ θα ειμουν μεσα στην φυλη!

Ειναι θεμα αξιων και ποιοτητας και οχι θεμα Θεατραλε & Τηλεθεασης, ισως βεβαια να σου ειναι δυσκολο να τα αντιληφθεις αυτα...

- - - Eνημερώθηκε - - -

υγ- Προσεχε απο το πολυ Α-Β μην παθεις τιποτα


http://prntscr.com/ae9gmb

131κ λεηλασιες ΧΕΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

Ειδες ρε Μπαγλαμα γιατι ΔΕΝ αξιζετε μια!

Οχι ΜΟΝΟ ΔΕΝ το εχεις κανει ποτε σου αλλα ουτε πιστευεις οτι μπορει να γινει!
Ενω μπορει να εχεις πετυχει 10αδες μεγαλητερα βραβεια...εεε σαχλαμαρομπουτακια...

- - - Eνημερώθηκε - - -

Βγαινετε ολο οι μπουτακηδες εδω να το παιξετε παιχτουρες!

Ασχετοι ΟΛΟΙ - εχετε καταστρεψει το παιχνιδι και μιλατε!

Καμια αξια - Κανενας σεβασμος στους μπουτακηδες !

Το μονο που σας αξιζει ειναι να σας μπαναρουν συνεχεια και να αναγραφουν τα ονοματα σας με Κοκκινα γραμματα στο Hall of Fame γιανα γνωριζουν ολοι ποσο σουργελα ειστε!


[aig]10 Πόντοι
Απαράδεκτη συμπεριφορά

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33711

Οσο παιζαμε, ειχαμε 50+ χωρια απο τον 2ο και εσυ ησουνα ενα ΤΙΠΟΤΑ (δεν ξερω αν εισουν καν στην 25)

Ο Ταραχη μπηκε και εναμιση μηνα μετα στον Server ενω εσυ μπηκες απο την πρωτη μερα και ολη σου η ηπειρος ηταν δυο ακαδημιες και συμμαχιες στρωμενο παιχνιδι για σενα με γρηγορη αναπτυξη και push prem λογικο να το κανεις αυτο. Να μου ελεγε ο Κωστας(chessknight) για αναπτυξη λογαριασμου που δε χωνει prem ναι , ειπαμε εισασταν χαρακτηριστικο παραδειγμα λογαριασμου που εχωσε λεφτα στο παιχνιδι και δε σας κατηγορω,προσωπικα σας ξερω και τους 2 και πιστευω οτι ειστε εξαιρετικοι παικτες.


Οι ταραχη εχουν κανει μια απο τις καλυτερες αναπτυξεις λογαριασμου στον server δεδομενου και της καθυστερημενης εισοδου τους στον server.
Οπως προειπε και το ξερετε καλα η δυναμη της DnD δεν ειναι ο φιγουρατος 1ος και 2ος λογαριασμος της. Γιατι υπο αυτες τις συνθηκες εαν θελεις να επιβιωσεις και να ανταπεξελθεις πρεπει να παιξουν ολοι σου οι λογαριασμοι,γεγονος το οποιο στην προκειμενη περιπτωση ειμαστε σε ευχαριστη θεση να διαπιστωσουμε. Με τις τηρουμενες αναλογιες το γεγονος οτι η DnD καταφερνει και ανταποκρινεται μεχρι στιγμης(και θελω να πιστευω και στη συνεχεια) αποτελει αθλο. Ξερουμε καλα πως ελαχιστες θα ηταν οι φυλες που και μονο στην ιδεα ενος τετοιου πολεμου δε θα ειχαν πατησει διαγραφη πριν καν ξεκινησει ο πολεμος.
 

DeletedUser

131.000 λεηλασιες σε μια μερα.
Με προχειρους υπολογισμους μας κανει γυρω στην 0,6 λεηλασια ανα δευτερολεπτο.
Για διευκολυνση ας πουμε 1 λεηλασια ανα 2 δευτερολεπτα.

Χωρις παρεξηγηση,αλλα ας ειμαστε και καπου ρεαλιστες.

(Μην μου πεις ως δικαιολογια,οτι αν το εκανες με **** θα ειχες φαει μπαν γιατι ξερεις οτι δεν ισχυει)
 

DeletedUser33703

Ταραχή νομίζω πως ζεις σε δικό σου κόσμο , άσε τους παραδείσους της DnD που πετάς και πάτα γη .
Εσύ σε λίγο θα μας βγάλεις την DnD , Άγιο Όρος μόνο που είναι μονή Βατοπεδίου

Δυστυχώς δεν ξεχνιούνται οι βρομιές και οι διπλωματίες που δεν έχουν τηρηθεί από μεριά της DnD , και ας μην μιλήσουμε για ****άκια γιατί σε αυτό το θέμα η DnD έχει μεγάλη καρταρόμπα και τα λες τώρα αυτά σε παίκτη που παίζει καθαρά από επιλογή και κόβει σε πλάνα με το χέρι την ώρα που το 95% χρησιμοποιούν ρολόι .

Ο κόσμος 36 ειδικά στο θέμα της άμυνας είναι γελοίος που και να θες δεν γίνεται να χάσεις χωριά , μιλάμε τώρα για έναν κόσμο με όριο fake που αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς στα πλάνα καρφώνονται 3 μέρες πριν σκάσει το πλάνο και με νυχτερινή προστασία που δεν γίνεται να χτυπιέσαι ασταμάτητα και έχεις ένα καθημερινό κενό 7 ωρών και φυσικά με paladin που πάνε και έρχονται τα φαναράκια την νύχτα για πλάνα .
Άσε παλικάρι έχουμε παίξει σε πολύ ποιο δύσκολες συνθήκες .

Καλή η ομαδικότητα και η συνεργασία αλλά δεν αρκούν για να θεωρείσαι καλή φυλή , οι φυλές θέλουν και παίκτες που κουβαλάνε και από αυτούς η DnD υστερεί .
 

DeletedUser33570

Αποψη σου αυτη!

Δεν θα επιχειρησω να την αλλάξω - αλλά στα "1 man Show" εχω παψει να πιστευω απο καιρο.
Η DnD εχει παρα πολλους παιχτες καλους, το γεγονως οτι δεν ειναι του γουστου σου με τηρει παγερα αδιάφορο.

Η ιστορια γραφεται απο τους ενεργους, το τι εχεις κανει εσυ και ο καθενας μας εδω μεσα μονο ο ιδιος το γνωριζει.
ποσα co-play εχουν μπει, τι ικανοτητας ήταν το καθενα, πως εχει φτιαχθει 1 ονομα ειναι αποτέλεσμα πολλών συνιστωσών.

Οτι και να πεις - εαν μου φερεις 2-3 ατομα που εχουν ορεξη να καουν, στους κανω εγω μεσα σε 2 μερες τον πιο δυνατο λογαριασμο απο ολους που θα αντιμετωπισεις!
θελω να πω το παιχνιδι ΔΕΝ θελει καποιο ιδιαιτερο skill, χρονο και ενιοτε χρημα... χρονο & χρημά!

Ολα τα αλλα στα διχνει 1ας που τα γνωριζει σε 1-2 μερες και εισαι ετοιμος να γράψεις λαμπρη ιστρορια στις φυλετικες αμα μπεις στην σωστη φυλη.

Ονοματα και Παιχτουρες... αποτελούν τους δράκους των παραμυθιων....για όσους τα πιστευουν...

- - - Eνημερώθηκε - - -

131.000 λεηλασιες σε μια μερα.
Με προχειρους υπολογισμους μας κανει γυρω στην 0,6 λεηλασια ανα δευτερολεπτο.
Για διευκολυνση ας πουμε 1 λεηλασια ανα 2 δευτερολεπτα.

Χωρις παρεξηγηση,αλλα ας ειμαστε και καπου ρεαλιστες.

(Μην μου πεις ως δικαιολογια,οτι αν το εκανες με **** θα ειχες φαει μπαν γιατι ξερεις οτι δεν ισχυει)

Φιλε μου εχεις φαρμαρει ποτε νομιμα?
πηγαινε στον οδηγο φαρμινγκ - βαλε 100 καρτελα με κολημενα το Α.
Πατα τα Α μεχρι να αδειασει η καρτελα και μετρα το χρονο. (με 300αρα καρτελα πιανεις τον καλητερο χρονο)
Αμα κανεις πανω απο 15 sec εισαι πολυ αργος..

Υπαρχει κοσμος που γραφει πιο γρηγορα απο οτι εσυ διαβαζεις...
Ειχα co-play που εριχνε την 100αρα κατω απο 10 sec σε κοσμους που δεν σε κολαγε το game με τα 180ms...
τεσπα καταλαβαινω το χαος που μας χωριζει γιαυτο δεν επιμενω!

και αλλα τόσα παραπανω μπορει να κανει ο καθενας μας - εαν γνωριζει τον τροπο και εχει την ορεξη να καει...

επαναλαμβανω ΔΕΝ σε κατηγορω διοτι ποτε δεν εχεις φραμαρει... να καεις για το φαρμ και
δεν γνωριζεις πως φαρμαρουν....
Οχι οι μπουτακηδες... αλλα οι καμμενοι για φαρμ....

Τα υπονουμενα σου λοιπον αλλου... εδω δεν πιανουν!
 

DeletedUser30692

Το παιχνίδι πέρα από το χρόνο απαιτεί και skill,το γεγονός ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι σημαίνει απλά πως δεν το διαθέτεις.
Δεν μου αρέσει να κριτικάρω, απλά αυτό που ειπες είναι τελείως λάθος.

Προφανώς δεν μιλάω για doge,snipe κλπ. Μιας και αυτά πλέον όλοι τα ξέρουν.

Πέρα από τον χρόνο που πρέπει να διαθέτεις είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.Μετατρέπεις όλες τις ρυθμίσεις του κόσμου σε τρόπους για να πας πιο μπροστά από τους υπόλοιπους είτε σε ατομικό επίπεδο για το ακκ. σου , είτε για τη φυλή.

Όσον αφορά την DnD όλα τα παιδιά από εκεί το αξίζουν να κλείσουν αυτόν τον κόσμο. Και μπράβο τους μιας και ολα δείχνουν πως θα τα καταφέρουν.

Θα ήθελα πολύ να δω την απάντησή τους στην πρόκληση του Blacko .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser



Αρχικα φαινεται ποσο λιγος εισαι καθως για να αναδειξεις τον εαυτο σου και να "κερδισεις" μια συζητηση,προσβαλεις και μιλας ειρωνικα.
πχ:"καταλαβαινω το χαος που μας χωριζει γιαυτο δεν επιμενω"

Μια χαρα νομιμα φαρμαρω και γι αυτο κυνηγαω ληστες και λεηλατητες σε κοσμους που παιζω αλλα δυσκολα τους παιρνω.Σε αντιθεση με σενα "νομιμε" παικτη που εχεις κανει 131.000 κλικ ποντικιου μονο στον βοηθο λεηλασιων με "νομιμο" τροπο.
Μαθηματικα ειναι,και οτι κανεις εχει αποδειξη.

Εκτος και αν τοση ωρα προσπαθεις να με πεισεις οτι καθεσαι 24 ωρες πανω απο εναν υπολογιστη.Μεταξυ μας,πιο ευκολα θα πιστεψω αυτο,παρα τις 131.000 "χερατες" λεηλασιες.
 

DeletedUser33711

Επειδη ζησαμε τον λογαριασμο ταραχη εκ των εσω,να ειμαστε σε κληση και να ακουμε το τικι τικ απο το ποντικι, ναι ειναι ενας 24αωρος λογαριασμος οπως και αρκετοι αλλοι φυσικα. Η διαφορα ειναι οτι ειχαν την επιμονη να φαρμαρουν 1-1 τα ελαφρυα ακομα και σε late game και τα βαρβαρα της περιοχης τους ειναι αριστα τριμαρισμενα.

Οτι σπερνεις θεριζεις...
 

DeletedUser34071

ΤΑΡΑΧΗ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ-ΧΕΡΑΤΟΣ

γραψτε το διπλα απο το ονομα του σας παρακαλω






πς. αιγοκερε μην βλεπεις μονο τα ποστ μου, ριξε και σε καναν αλλον 10αρα ρε φιλε με πηρες μονοτερμα


[aig]2 Πόντοι (λόγο ημέρας)
6. Διάλογος για Παράβαση των Κανονισμών του Παιχνιδιού
Για να αναφέρετε την παράβαση των κανονισμών του παιχνιδιού από ένα άλλο μέλος εντός τους παιχνιδιού παρακαλούμε να κάνετε χρήση του Κέντρου Υποστήριξης. Μην ανοίγετε για αυτόν τον σκοπό threads/posts παραπόνων/διαμαρτυρίας στο forum. Οποιαδήποτε αναφορά σε εντός του παιχνιδιού επιβολή τιμωριών, συζήτηση με αναφορά σε τιμωρίες που έχουν επιβληθεί στο παιχνίδι αλλά και απόπειρα εξαπάτησης παικτών απαγορεύεται.

ακόμα καλό θα είναι να μου πείτε και εσείς (προσωπικά με μήνυμα) ποιος είστε in-game στον κόσμο 36,
για να μην ξεχνάμε τον και τον κανόνα 10.


By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33570

ΤΑΡΑΧΗ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ-ΧΕΡΑΤΟΣ

γραψτε το διπλα απο το ονομα του σας παρακαλω

Παιχταρας λεβεντια μου ΔΕΝ το παιζω εγω.

Αλλοι ποσταρουν εδω τα στατς τους, να μας δειξουν ποσο παιχταραδες ειναι.

Τωρα εαν σε πονεσα καπου... μαλλον θα το άξιζες...

Αλλιως να πας να το κοιταξεις αυτο....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser17325

Κάθομαι και διαβάζω για το πόσο καλοι έχετε γινει στο φαρμ και βλέπω τις 130.000 λεηλασίες. Απλά γελάω. Όχι ότι με εντυπωσιάζει ο αριθμος. είναι εδω και χρονια συνηθες φαινομενο. Απλά απο περιεργεια πηγα να τσεκαρω ποσες ειχα κανει στον τελευταιο κοσμο που επαιξα σοβαρα, με λογαριασμο με 2 ατομα μεσα και ~21/24 ωρες online κατάφερα να φτάσω εδώ :
[h=5]24x Οι περισσότερες λεηλασίες σήμερα
[/h]Λεηλάτησες στις 24.03.2013 τα περισσότερα χωριά σε αυτό τον κόσμο σήμερα (17.741 χωριά)!

Αλλα βέβαια ξεχασα. Εγώ είμαι νουμπάς. δεν τα ξέρω τα καλά σας τα κόλπα. Μιλάμε για μεγάλη εξελιξη στο παιχνιδι...Να τις χαιρεστε τις λεηλασιες σας.. :rolf:
 

DeletedUser33711

Αναλογως με τι στρατο φαρμαρες, εαν φαρμαρεις 50-50 το ελαφρυ λογικα να κανεις 17.741

Εαν φαρμαρεις 1-1 και εχεις αρκετα χωρια μπορεις ευκολα να πετυχεις ψηλοτερο αριθμο.

Αλλα οποιος ειναι καλυτερος σιγουρα κανει κατι παρανομο, σωστη λογικη.
 

DeletedUser

Επειδη ζησαμε τον λογαριασμο ταραχη εκ των εσω,να ειμαστε σε κληση και να ακουμε το τικι τικ απο το ποντικι, ναι ειναι ενας 24αωρος λογαριασμος οπως και αρκετοι αλλοι φυσικα. Η διαφορα ειναι οτι ειχαν την επιμονη να φαρμαρουν 1-1 τα ελαφρυα ακομα και σε late game και τα βαρβαρα της περιοχης τους ειναι αριστα τριμαρισμενα.

Οτι σπερνεις θεριζεις...

Βασιλη ξερεις ποσο σε συμπαθω,και σε εκτιμω,και μου αρεσει να κανω συζητησεις μαζι σου σοβαρες,αλλα επιτρεψε μου να σου πω οτι,οταν η συζητηση πιανει dnd γινεσαι λιγο τσουκαλας.Εχω την ανεση να στο πω γνωριζοντας οτι δεν θα παρεξηγηθεις μιας και ξερεις το υφος μου.Με λυπη λοιπον,σου λεω,γνωριζοντας τι χαρακτηρες ειναι η διοικηση της dnd,οτι γινεσαι και συ ενα πιονι που απλα τους κουβαλαει σε εναν κοσμο.
Και για να σου αποδειξω οτι δεν μιλας αντικειμενικα για dnd,τον πανουργο στον 33 τον εκραζες για το ρεκορ του στις λεηλασιες,λεγοντας οτι ειναι σιγουρα **** και μπλα μπλα,μη θελοντας να δεχτεις επιχειρηματα περι 24ωρου λογαριασμου.Και οσο για τα κλικ,ο πανουργος εβγαζε και τα αμυντικα για φαρμ.Πως γινεται λοιπον ο μη dnd να παιζει με ****,και ο dnd να ειναι 24ωρος που φαρμαρει 1-1 τα λς;
 

DeletedUser33711

Ποτε δεν εκραξα προσωπικα τον πανουργο :)

Δε θα το ελεγα εαν δεν ηταν αληθεια Σωτηρη.
 

DeletedUser21068

Το θέμα έχει χάσει την αρχική αξία λειτουργείας του και δεν είναι χρήσιμο πλέον.

Παρακαλώ να κλειδωθεί.
 

DeletedUser32957

Καζουαλ... ταξη ασφαλεια και υσηχια μαγγες! οτι γουσταρεις εκει κανεις!χαλαρα και ομορφες καταστασεις...
 

DeletedUser4641

Το θέμα κλειδώνει κατά την επιθυμία του δημιουργού.

locked_keyboard.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή