LOCA vs DND ( Στατιστικά και σχολιασμός στατιστικών )

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser21068
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser21068

K29 μου θυμίζει η όλη φάση. Και πάλι η DND στέκεται όπως έπρεπε να στέκεται.
Κανένα acc παίζει ; Πολύ θα ήθελα να παίξω έναντια στον Βουβουζέλα άκα Δημήτρη ο οποίος μάλλον δεν μας τα λέει και πολύ καλά.Παίξαμε παρέα στον κ10 ;Παίξαμε.. Μην λες πολλά για το τί έχεις κάνει στο παρελθόν Δημήτρη. Μείνε στο παρών και απέδειξε τί μπορείς ή δεν μπορείς να κάνεις..

Ο τελευταίος ίσως άνθρωπος Θάνο , που περίμενα να με κρίνει αρνητικά σε αυτό το παιχνίδι ήσουν εσύ . έχουμε καιρό μέν να μιλήσουμε αλλά πάντα ημουν κύριος απεναντί σου. Ναι , παίξαμε παρέα στον κ10 στην φυλή αυτη που πλέον το όνομα μου την θυμίζει , και σε έναν ή στον καλύτερο για εμένα ελληνικο κόσμο. Αλλα ειλικρινά δεν περίμενα να ακουσω κάτι τέτοιο απο εσένα γιατί έχουμε πει και 2-3 πράγματα παραπάνω ή με το καιρό ξεχνάς ; Και άν θυμάμαι καλα και εκεί εγω έβγαζα τα πλάνα στο πόλεμο με τους "20" του τουρλουμπούκι πρίν μας χτυπήση όλος ο χάρτης με τον υπερτατο Τάσο πουυ είχαμε Δούκα. ^^ ( νεβερμινε ωραίες στιγμές)

Αλλά όπως προανέφερα Θάνο γιατι μάλλον κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια , ποτέ δεν βγήκα να πω οτι είμαι παικταράς .. δεν θα το δείς πουθενά αυτο , απλά κάνω αυτό που ξέρω στα χρόνια που παίζω. όπως και κάνουν όλοι . Τα TW άλλωστε δεν θέλουν ιδιέτερα skills , χρόνο θέλουν και μεράκι.

Εύχομαι να βρείς κάποιο ακουντ για να μην παίζουμε εναντίας 10-15 λογαριασμών των DnD .να έχει και λίγο νόημα .

Οσο για να αποδείξω κάτι , νομίζω πως δεν χρειάζετε , είναι ένα εικονικό παιχνίδι για να γεμίζω της ελευθερες ώρες μου , αν θέλω να αποδείξω κάτι θα το κάνω στην πραγματική ζωή μου όχι εδω μέσα .. μήν χάνουμε της αξίες της ζωής. Οσο για το κ36 θα κάνω ότι καλυτερό μπορώ όπως κάνω πάντα άν παίξω σοβαρά σε κόσμο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Στέκεται όπως πρέπει να στέκεται .. μια φυλή με όνομα που έχει κλείσει κόσμους την πρώτη εβδομάδα του πολέμου , εγω προσωπικά χαίρομαι για την αντίπαλη φυλή , που είναι ζωηρη και δίνει την μάχη της όσο και αν τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της , άλλες φυλές θα το βάζαν στα πόδια . Ποτέ δεν έχω πει κακό λόγο , και ούτε θα πώ για αντίπαλη φυλη , τα λεγόμενα μου είναι καθάρα για να ανάβουν τα αίματα και να υπάρχει η γνωστή κοντρίτσα και τίποτα παραπάνω .
 

DeletedUser18131

O Δημήτρης το ξέρει το Game. Δεν μπορεί κανείς να διαφωνίσει. Αλλά το παιχνίδι το ξέρει και το 40% των υπόλοιπων παιχτών ..
Δημήτρε αγαπητέ μου φίλε, άσε τα "λόγια" κείμενά σου και παίξε το παιχνίδι σου. Προσοχή όμως γιατί ακριβώς επειδή έχουμε πεί δύο λόγια παραπάνω μεταξύ και έχοντας παρακολουθήσει την πορεία σου μετά τον κ10 , συνεχώς διακρίνω το εξής: Έπαρση..Δεν το χρειάζεσαι φίλε μου . Στον κ10 με άκουγες με προσοχή σε ότι έλεγα και δεν σου έκανε κακό..Κάνε το ίδιο και εδώ.

Αγγελική , είσαι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει ο ελληνικός server. ΆΘΛΙΑ παίχτρια , διπλωμάτης αγκαλίτσα , σε δίωχνουν από κάθε φυλή που έπαιζες στο παρελθόν και βγάζεις και γλώσσα; καλές πυξίδες σου εύχομαι ( αν και δεν χρειάζεσαι τις ευχές μου , είσαι ικανότατη να τις τρώς από μόνη σου).
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Τιγρη... δωρο [SPOIL]
depositphotos_1407289-Compass-a-wind-rose-and-a-tiger.jpg
[/SPOIL]
 

DeletedUser33570

Τι γινεται...

Κανα στατιστικό εδω απο τους expert...

Που τρεχαν να χαρουν πριν καλα - καλα χαραξει...

Βουβουζελα... ο ποντικός το τυρι το βλέπει...

Τη Φακα ΔΕΝ βλεπει.... χαχαχααα

Φοβερό πλανο παλι.... μεχρι δακρύων....

Αντε μαζεψτε τα κρεατα που κείτονται... αριστερα κ δεξία...

Για κανε μια αναλυση τωρα γιατι πρεπει να χαιρεστε...:noob:
 

DeletedUser2749

σημερα δεν εχει στατιστικά? τι κριμα.....

αντε να βαλω εγω λοιπον γιατι μαλλον τωρα κανουμε της κοτουλες...παμε λοιπον

εμενα εδω μου λεει το νταλαβερι οτι τα στατιστικα ειναι καπως ετσι

Screenshot_11.jpg

και ακομα δεν εχουμε το after plan...καλη συνεχεια στης μαχες..
 

DeletedUser21068

Καλημερα Radix , θα ανέβαζα μετά το τέλος της ημέρας για να ολοκληροθουν και τα 2 πλάνα , οχι μόνο της μερία σας . Καλό πλάνο κάνατε μπράβο σας , αν θυμαμαι καλα 15 χωρία + (καλη μπάζα απο 2-3 παικτες σας.)



Καλημέρα ταραχη , όσο χτυπάς φυλή που είναι τσαλαπατιμένη και δεν κάνεις πλάνο σε αυτους που σε χτυπάνε ασταμάτητα θα σε αφήσω να μιλάς όσο θές... όσο για τα στατιστικά απάντησα στον συμπαίκτη σου ! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser2769

Καλημερα Radix , θα ανέβαζα μετά το τέλος της ημέρας για να ολοκληροθουν και τα 2 πλάνα , οχι μόνο της μερία σας . Καλό πλάνο κάνατε μπράβο σας , αν θυμαμαι καλα 15 χωρία + (καλη μπάζα απο 2-3 παικτες σας.)



Καλημέρα ταραχη , όσο χτυπάς φυλή που είναι τσαλαπατιμένη και δεν κάνεις πλάνο σε αυτους που σε χτυπάνε ασταμάτητα θα σε αφήσω να μιλάς όσο θές... όσο για τα στατιστικά απάντησα στον συμπαίκτη σου ! :)


Απορω με τι λογικη περιμενεις να ολοκληρωθει το 2ο πλανο απο την μια μερια και το μολις το 1ο απο την αλλη και δεν το κανεις οταν εχει ολοκληρωθει απλα 1 πλανο απο την καθε πλευρα για να ειναι και αντικειμενικα τα στατιστικα...
 

DeletedUser21068

Απορω με τι λογικη περιμενεις να ολοκληρωθει το 2ο πλανο απο την μια μερια και το μολις το 1ο απο την αλλη και δεν το κανεις οταν εχει ολοκληρωθει απλα 1 πλανο απο την καθε πλευρα για να ειναι και αντικειμενικα τα στατιστικα...


Διότι είναι εντός 48 ωρών και τα δυο πλάνα.
 

DeletedUser33703

Απλώς παλιά ήταν μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός
Καλώς η κακώς όμως έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι και βλέπουμε παικταράδες των παλαιότερων κόσμων να μπαίνουν σε καινούργιους κόσμους και να κάνουν μέτριο παιχνίδι. Παίκτες που σταμάτησαν το άθλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα τωρινά δεδομένα.
Παλαιότερα μπορεί να υπήρχαν περισσότεροι καλοί παίκτες γτ υπήρχαν περισσότεροι παίκτες αλλά οι καλύτεροι των νέων κόσμων σίγουρα είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που είχαν ξεχωρίσει παλαιότερα και το σταμάτησαν.
Όσο περνούν οι κόσμοι θα βλέπουμε καλύτερους παίκτες , αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή και αν είναι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33570

...κανα στατιστικο ρε παιδια....

:rolf:... αυτο ειναι ΟΛΟ που μπορειτε να κανετε....:rolf:

Καλά ρε ΤΙ πλανα ειναι αυτα.... να πατε να μπείτε μεσα στη νυκτερινη....χαχαχα

Κριμα τα επιθετικα που καρφωνατε 2-3 μερες τωρα...χαχαχα

Καλα πιστευατε οτι ετσι θα περνατε χωρια... ελεγα, κατι θα κανουν - κατι θα γινει...
Περιμενα την κινηση που θα ξαφνιασει....

Τελικα το ΜΟΝΟ που ξαφνιασε ηταν η απωλεια 100αδων χωριων (αμυντικων & επιθετικών...) που χτυπαγαν μεσα στην νυκτα!!

Ευχαριστουμε για τις σημαιες...!

Και please ΜΗΝ χτυπατε τους ιδιους και τους ιδιους... θελουν και αλλοι να βγαλουν καμια σημαιουλα...:noob:

ΥΓ
Τελικά εκει που ελεγα οτι η -NES- ήταν το χαλι και θα βλεπαμε κατι διαφορετικο....

Μαλλον η - NES - ήταν κατα πολυ καλυτερη στα πλανα της...
 

DeletedUser2769

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια... Για αυτο ειμαι πολυ συντομος...

Λοκα 3 ηπειροι - Dnd 1 ηπειρος

Λοκα 2 πλανα - Dnd 1 πλανο

Αποτελεσμα? +8 για την DND

Αυτο νομιζω ομολογει την χαοτικη διαφορα αναμεσα στις 2 φυλες, ετσι?
 

DeletedUser33703

Καθίστε ρε παιδιά ποιος είπε ότι είναι υπέρ της LOCA που έχει 3 ηπείρους , έχουμε δει και στο παρελθόν ότι η μάζα χάνει πολέμους , και όπως έχει πει και ένα μεγάλο ιστορικό πρόσωπο "Καλή και η μάζα μα όταν μπορείς να την κυβερνήσεις αλλιώς σε κυβερνάει αυτή και τότε έρχεται η καταστροφή" , ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για την κίνηση της LOCA είναι να κερδίσει χρόνο και έδαφος μιας που το κομμάτι της NES θα ήταν ούτως η άλλως χαμένο .

Εάν ο σκοπός της δεν ήταν αυτός να χρησιμοποιήσει δηλαδή τους NES ως μαξιλαράκι και νόμιζαν πως μπορούν να εξουσιάσουν τη μάζα και να εκμεταλλευτούν έναν άγνωστο όγκο με τον οποίο δεν είχαν ξαναδουλεψει στο παρελθόν μαζί απέναντι σε μια premade φυλή που έχει παίξει 3-4 κόσμους μαζί τότε έκαναν τραγικό λάθος .

Με τις στραρολογήσεις και τις ενώσεις το μόνο που καταφέρνει μία φυλή να έχει είναι (προβληματικούς παίκτες , κακούς παίκτες , εσωτερικούς τσακωμούς , πολυγνωμια και φυσικά ποιο κουραστική δουλειά για την ηγεσία.

Οπότε το + είναι αναμενόμενο για την DnD για την ώρα τον +8 όμως σε μια ακατέργαστη μάζα είναι πολύ λίγο.
Ο σοβαρός πόλεμος θα ξεκινήσει όταν μείνουν και από τις 2 πλευρές παίκτες που ξέρουν το παιχνίδι.

Εγώ προσωπικά μετά λύπης μου στον πόλεμο βλέπω DnD , πλέον οι κόσμοι κρίνονται θέμα ψυχολογίας και οι πόλεμοι δεν κρατάνε μέχρι τελικής πτώσης οπότε η μάζα της LOCA και καμία μάζα δεν είναι επιφοβη γιατί εύκολα μπορεί να γίνει γκρίζα ζώνη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Καθίστε ρε παιδιά ποιος είπε ότι είναι υπέρ της LOCA που έχει 3 ηπείρους , έχουμε δει και στο παρελθόν ότι η μάζα χάνει πολέμους , και όπως έχει πει και ένα μεγάλο ιστορικό πρόσωπο "Καλή και η μάζα μα όταν μπορείς να την κυβερνήσεις αλλιώς σε κυβερνάει αυτή και τότε έρχεται η καταστροφή"

Ποιο μεγαλο ιστορικο προσωπο ειπε οτι η λοκα θα παει πυξιδα αραγε? :help

Ακουω στοιχηματα.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Κατσε ρε Νικο, σε ποιο κοσμο απ τους 10 τελευταιους που υπηρξε σοβαρο υλικο και απ τις 2 πλευρες δεν επικρατησε η μαζα; Πραγματικα με μια σκεψη 10 λεπτων δεν μου ρχεται κατι τετοιο...
 

DeletedUser

Ολα ειναι θεμα αρχηγου.
Στον 27 που ειμασταν 25 φυλες και στο τελος κλεισαμε 14 με τα μυστικα λειτουργουσαμε ως μια φυλη.
Βεβαια αυτο για να το κανεις θες αρχηγους σαν τον glad1 glad1 Και τον darkling και οχι την σαβουρα της loca.
 

DeletedUser33570

Καλησπερα,

Ρε παιδια που χαθηκατε ολοι οι πολεμικοι αναλυτες...

Αυτα τα ωραιά γραφηματα, οι στατιστικές αναλυσεις, η μαζα των 3ων Ηπειρων, η Βαβέλ των ικανότατων παιχτών της LOCA,

Που μάλιστα καποιοι ειχαν ξοφλίσει την DnD και ανακοινωσαν στο γενικό φόρα... κιόλας (πριν καλα - καλα αρχισουν οι ΦΑΠΕΣ), οτι μετα οι LOCA θα εχουν και πόλεμο μεταξυ τους...

Δηλαδή ξεπετάμε την DnD και μετα θα λυσουν τις σοβαρές διαφορες μεταξυ τους....

Πανε όλοι σκορπισαν σαν τα παλάτια της άμμου...

Εδω η Ελλάδα βουλιαζει και οι Αρχηγοι της LOCA πιανουν δουλείες - ανοιγουν καταστηματα... τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη... ημαρτον.

Καθιστε να φατε τις ΦΑΠΕΣ σας, σαν κυριοι και ΜΗΝ την κοπανατε ολοι...

Παλι 3 ηπειρους εχετε - παλι τα επιθετικα θα τα ξαναφτιαξετε (αμα προλαβετε....χαχαχαχα).

Να τωρα η στρατολογημενη Κ54 ειναι σε κατάσταη ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ!!
Τελειωνουμε απο κει... καθηστε LOCAτζηδες... Καθηστε να μας διδαξετε... στατιστικα... ειμαστε στουρναρια στα στατς....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33767

Ρε παιδιά αυτός ο περιβόητος πόλεμος τι γίνεται;; Μετά το 1ο πλάνο της Loca βλέπαμε ανανέωση κάθε λίγο στα στατιστικά βλέπαμε μια ευχάριστη διάθεση για πολιτισμένο διάλογο από τον μανιασμένη βουβουβέλα. Τι γίνεται αλήθεια;; έχουμε αγωνία , πρέπει να μας ενημερώσετε γιατι πολλά ακούγαμε πριν ξεκινήσει ο πόλεμος...... Πρέπει να βγει να τον ακούσουμε, ανησυχούμε....
 

DeletedUser16877

Μετα απο πολύωρη και σοβαρη συζήτηση οι 30 συνιστώσες της ΛΟΚΑ αποφάσισαν οτι για να ειναι στα ισα ο πόλεμος θα στρατολογήσουν άλλες δυο ηπείρους . μόλις τις βρουν θα βγει το επόμενο πλανο . Φήμες οτι στρατολόγησαν δυο ηπείρους στον επόμενο κοσμο και εκαναν αιτηση υποστηρίξης για να τους τις μεταφέρουν οι διαχειριστες στο ριμ πίσω απο την dnd κρίνονται αναληθείς ....

Σε καθε περίπτωση 6 - 7 άτομα απο την dnd εχουν στειλει βιογραφικά για την θέση του αρχηγού της Λοκα ....
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή