Ο πενηνταρης εκβιαστης με την γατα

  • Δημιουργός θέματος adouda
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33690

1) Μας κατηγορησατε για τις στρατολογησεις που καναμε που δηθεν δεν ειναι καλοι παιχτες και? Που ειναι ολοι αυτοι οι παιχτες τωρα ξερετε?
βρισκοντε σε καποια ακαδημια της 3ου.. εκει ξαφνικα εγιναν καλοι ετσι?
2) Τσακωθηκατε με τον ιουστινιανο στο κοινο φορουμ και τον βγαλατε συμφωνα με τα λεγομενα του ιζι αχρηστο και ειπατε "ρε που μπλεξαμε"... ο Ιουστινιανος ειναι και αυτος τωρα σε καποια ακαδημια της 3ου.. τωρα δεν μπλεξατε ετσι?
3) Η συμφωνια εξαρχης εγινε με εμενα και 2 διοικητικα μελη της 3ου χωρις κανεναν ορο κανεναν ομως.. το μονο που συμφωνησαμε ηταν να παρουμε λιγο χρονο ωστε να δυναμωσουμε σαν φυλη και να τρεξουμε ολοι μαζι σαν αδελφικες φιλες..
ολο αυτο εσπασε οταν ξαφνικα και απο το πουθενα μπηκε ο ιζυ στη μεση και μας ειπε πως δεν αναγνωριζει τα μελη που ειχαμε στρατολογησει απο της 10 Ιανουαριου και μετα.. Απλα θιχθηκε επειδη την συμμαχια δεν την εκλεισε εκεινος που ηταν διπλοματης.
4) Σε κληση μας στο skype εγω ο ιδιος του εξηγησα πως εχουμε τον απολυτο ελεγχο της φυλης και σε 15 μερες θα ημασταν ετοιμοι για να μπουμε γερα σε πολεμο, δεν μιλησαμε για στρατολογησεις, δεν αναγνωριζω κανεναν ορο!
5) Ο ιζυ εστειλε κυκλικο στην φυλη μας και τα διελυσε ολα ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ο ιζυ χαλασε την συμμαχια και μας εστειλε τελεσιγραφο να παμε στην 3ου αλιως θα μας χτυπησει ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ο ιζυ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.
Αυτη ειναι η αληθεια και μονο αυτη.. παιξτε λοιπον μονοι σας παρτε τα χωρια μας και κατακτηστε τον κοσμο.. δυστηχος για μερικους εχει παρεξηγηθει η ουσια της διασκεδασης και ο ορος 'παιχνιδι'.
 

DeletedUser33653

ο ίζι έχει την συνήθεια , ότι συζητάει με άλλες φυλές να κρατάει πρακτικά , και να τα βάζει αμέσως στο forum .. Από εκεί λοιπόν ξέρω ..
1. Σας έδωσε 20 8εσείς στην φυλή στην πρόταση του και ίδιο αριθμό πήρε και μετά το κυκλικό με σειρά προτεραιότητας ...
2.Πήραμε εδώ τον ιουστινιανό , αλλα από δικαιώματα δεν του δώσαμε ούτε κυκλικό ... όχι σαν εσάς που τον είχατε δούκα ..
3.Συμφωνία χωρίς ορους , για να πάρετε χρόνο να δυναμώσετε να προχωρήσετε μαζί , αλλα την ίδια ώρα κάνατε ίδια συμφωνία και με τα τρένα ... κάτι δεν μας λες καλά εδώ . Άσε που αν διαβάσεις παραπάνω άλλοι δικοί σας εδώ λένε ότι είχατε άλλους στόχους στο μυαλό σας .
4.Η κλήση όμως αυτή έγινε στις 10/1 και ΣΤΙΣ 9/2 λέγατε ότι δεν είσαστε έτοιμοι να κτυπήσετε τα τρένα ούτε να δώσετε άμυνες εκτος φυλής .Πάρε και ένα δικό σου διάλογο που δεν αναγνωρίζεις λέει ορους να θυμηθείς καλύτερα . http://prntscr.com/659xae Κρίμα που δεν είναι on ο ίζι να του ζητήσω περισσότερα να μου δώσει να βάλω .

5.Ο ίζι ,με ένα κυκλικό διάλυσε μια όμορφη συμμαχία ? καλά τι έγραψε σε αυτό το κυκλικό και κατάφερε να διαλύσει μια συμμαχία με τόσες γερές βάσεις ? Να μας πεις αν είναι να τον βάλουμε να γράψει τίποτα και στους ευρωπαίους μήπως τους διαλύσει και αυτούς και γλυτώσουμε .

Το συμπέρασμα είναι ότι το πρόβλημα είναι ότι ο ίζι σας καθαίρεσε από τα αξιώματα σας και αυτό είναι που σας πείραξε και γράφετε εδώ διαφορα τώρα .. Από ότι φαίνεται άργησε πολύ κιόλας .
 

DeletedUser33690

Επειδη μου αρεσει να λυνω ενα ενα τα θεματα που αναφερεις σου λεω πως..
1) Με τα τρενα ειχαμε μονο μια συμβαση ωστε να μη μας χτυπανε για να μπορεσουμε να δυναμωσουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Και η αποδειξη αυτου ειναι οτι ποτε δεν ειχαμε κοινο φορουμ μαζι τους και ποτε δεν ειχαμε περαιτερο συζητησεις! Οπερ σημαινει πως ποτε δεν ειχαμε ιδια συμφωνια μαζι τους αρα αυτο που λες ειναι απλα εκτος θεματος και ακυρο! Και η κουτση μαρια ηξερε πως ειμασταν μαζι σας οποτε μην προσπαθειτε να δημιουργησετε θεμα χωρις να υπαρχει σας παρακαλω! Ποιοι δικοι μας σας ειπαν οτι ειχαμε αλλα στο μυαλο μας? Μηπως αυτοι που ετρεξαν σε σας φοβισμενοι μην τυχον και χασουν το χωριο 2000 ποντων που ειχαν?
2) Για τα αξιωματα στον ιουστινιανο ειναι λογικο να εχει αφου ηταν ιδρυτικο μελος της φυλης οπως και ο κιλερ. Εσεις μεσο του ιζυ μας ειπατε πως ειναι "Μπλεξιμο" και τωρα τον στρατολογησατε.. οπως τοσσους αλλους που φοβερισατε..
3) Η συνομοιλια που παραθετεις εχει συμβει στης 20/01/2015 και δειχνει το αυτονοητο οτι δηλαδη ειχαμε μαζευτει σε 2 ακαδημιες και στο ξαναλεω η συμμαχια ειχε κλειστει με 2 διοικητικα μελη της φυλης σας που ειναι φιλοι μας και μας γνωριζουν οχι με τον ιζυ.
Και αναρωτιεμαι αφου η διοικηση της 3ου ηξερε πως ειμαστε μαζι τους γιατι εστειλε κυκλικο σε παιχτες απειρους και τους τρομαξε? Ποιος ο λογος?
4) Αφου ηξερε ο ιζυ οτι ειμαστε μαζι γιατι μας προτεινε εκβιαστικα 20 θεσεις? Με πιο δικαιωμα?
Αν δεις την φυλη εχει μεσα της περιπου 60 ατομα τα οποια προφανος δεν τσιμπισαν στην πονηρια σας και παρεμειναν εκει. Ναι ενταξει πηρατε και μερικους δηθεν φιλους μας που ετρεξαν σε σας.. (παρνασος-οχλος δηθεν ανορθογραφοι και χαβαλεδες...) χαλαλι σας!!!!!
Επειδη εγω ειμαι παλια καραβανα και εχω ζησει αναλογες εμπειριες στο παρελθον σου λεω πως ολα αυτα ειναι δημιουργια δικη σας και μονο δικη σας.
Σου λεω πως πονηρους σκοπους δεν ειχαμε εμεις αλλα η διοικηση σας.
Ολα αυτα για δηθεν στρατολογησεις που δεν επρεπε να γινουν ειναι απλα αφορμες και τιποτα παραπανω. Εμεις δεν υπαρχει περιπτωση να μπουμε σ' αυτην την διαδικασια. Καντε το κομματι σας.. δεν θα σας ενωχλησει κανεις!

- - - Eνημερώθηκε - - -

Και σας παρακαλω πολυ να μην ξαναπειτε οτι ειχαμε αλλους η πονηρους σκοπους, ποτε δεν εγινε κατι τετοιο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser10824

Ενω ο συγκεκριμενος "πενηνταρης εκβιαστης με την γατα", φαινεται οτι εκτος του εικονικου κόσμου που παιζει πρεπει να ειναι και στην πραγματικη του ζωη

Εδώ θα έπρεπε να επέμβει κάποιος διαχειριστής του φόρουμ και να σε στείλει στον αγύριστο, γιατί αναφέρθηκες εκτός παιχνιδιού στην προσωπική ζωή ενός παίκτη.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Επισης ο διαχειριστης πρεπει να σου ριξει ενα +10 γιατι κανεις υποδειξεις:p
 

DeletedUser2088

[aig]Και εσείς -Sweetest Love x3 θα έπρεπε να πάρετε +10 για τον ίδιο λόγο.

Επανέλθετε στο θέμα παρακαλώ[/aig]
 

DeletedUser31429

[aig]Και εσείς -Sweetest Love x3 θα έπρεπε να πάρετε +10 για τον ίδιο λόγο.

Επανέλθετε στο θέμα παρακαλώ[/aig]

χαχαχαχα thumbs up για το μοναδικο ποστ χαχαχαχαχαχαχα (και ας φαω ποινη :D)


[aig]10 Πόντοι για Spamming

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ωραιος ανεστη :clap:
 

DeletedUser28143

Αν και δεν ξερω πολλα ατομα απο αυτο το ποστ,αν και δεν ξερω τις φυλες παραπανω που αναφερετε απο καποια παιδια που εγραψαν θα πω οτι..

Σε καθε φυλη το κλιμα παντα το καταλαβαινεις απο τις πρωτες ωρες που θα μπεις.Καλο η κακο..Θετικο η αρνητικο.

Απο εκει και περα,αν κατσεις δεχεσαι αυτο που βρηκες και αποδεχεσαι το κλιμα που βρηκες..

Το να προσπαθησεις να το αλλαξεις ειναι λαθος.Ποτε δεν θα βρεις αυτο που φανταζεσαι...ειναι νομος

Κανεις κακο μονο στον εαυτο σου,και σπας μονο τα δικα σου νευρα.Η φυλη δεν θα αλλαξει ,δυστηχως για κανεναν μας-σας.


Αρα Κυριοι οταν βλεπουμε οτι το κλιμα μεσα στην φυλη,δεν μας σηκωνει,την κανουμε με ελαφρια και ας χασουμε το ρημαδι το χωριο μας.Πιο καλα να ξεκινησεις ενα χωριο απο το 0 ξανα,παρα να ξεκινησεις τα χαπια...


Η επιλογη ειναι στον καθε παιχτη και οχι στην καθε φυλη...

Τονιζω,οτι απο το ποστ δεν ξερω ατομα και φυλες,το ποστ μου ειναι καθαρα πανω στο κλιμα της καθες φυλης και του καθε αρχηγου,που η θα σου βγει Πολυ καλος,η θα σου βγει κουκουναρα ...


Η αποφαση ειναι στον παιχτη...
 

DeletedUser28017

Ποιος είναι αυτός ο easy rider τελικά ? Νέο κυκλικό σήμερα στα τρένα είχε σαν αποτέλεσμα αποσχίσεις , αποχωρήσεις και διώξιμο παιχτών από τον μεγάλο δημοκράτη "καπελωτή" των τρένων blackbirdjim . Πήγε φιλοξενούμενος να πάρει άμυνες και τους κάθισε στον σβέρκο .Αποδεικνύεται αδύναμος ο "κεξερωγω" για τον ρόλο του αρχηγού και παραδόθηκε στις ορέξεις του blackbirdjim ... Ακόμα μια διπλωματική νίκη για τον easy rider , που όπως πάει σε επόμενο κόσμο , θα περιμένουν όλοι να δουν σε ποια ήπειρο θα βγει να πάνε στην αντίθετη . Φούσκα και τα τρένα τελικά και έσκασε , και μαζί της και τα λαμόγια ... Η συνεχεια προβλέπεται sos .
 

jerry1

Νέο Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
0
Tο "κυκλικο προπαγανδας"-οπως ο ιδιος το αποκαλει- ηταν ο λογος που αποσχιστηκαν τα τρενα..Νομιζαμε οτι εχετε ρουφιανο,αλλά μαλλον τελικα δεν ξερετε τιποτα..
 

DeletedUser

DarkPwner
ξερεις τι σου γινεται η γράφεις για να γράφεις?
χαχαχχαχαχα
ο easy rider μεγαλος δηπλωματης?
ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
καλοοοο
η συνεχεια sos?
χαχχαχαχαχαχαχχα
μαθε και αλλα για την sos σε αλλον κοσμο
να εχεις και σωστη κριση.
ο "τενεκες" που τον ονομαζεις γάτα ιδέα δεν έχει απο δηπλωματία, και η συνεχεια με sos , ρωτα τους αρχηγους του "ΜΕΓΑ" δηπλωματη χαχχαχα ακομη γελαω, θα ειναι δυσκολη οπως στον 23 που συνθηκολογησανε αναγκαστικα με εμας για να μην δουνε πυξιδα.
μαθετε λιγο ιστορια.
αμπαλοι και ασχετοι που κλεινουν με παραπολλες ακαδημιες εσωτερικα και 3-4-5-6-7 συμμαχειες κοσμο
σε μαχες ξεχαστε το, θα πεις αρα καλο δηπλωματη εχουν......
ενας ειναι γατα που εγω τον αποκαλω δίγλωση σαυριτσα(ξέρει αυτος)
το παραδεχομαι σε δηπλωματια δεν παιζετε, αλλά απο ήθος συγνωμη που θα το πω (παλιος φιλος μην πω πολλα) ειναι , μην τον ακουμπας λερωνει.
για τον easy apla τραγικος σε ολα του, άλλωστε γνωστά τα όσα εχει κάνει.
 

DeletedUser33653

Tο "κυκλικο προπαγανδας"-οπως ο ιδιος το αποκαλει- ηταν ο λογος που αποσχιστηκαν τα τρενα..Νομιζαμε οτι εχετε ρουφιανο,αλλά μαλλον τελικα δεν ξερετε τιποτα..

Δηλαδή ? Τι ισχύει τελικά ? Τόσο καιρό σας παίρνουμε χωρια γιατί έχουμε ρουφιάνο όπως λέγατε , η γιατί απλά είμαστε καλύτεροι ?
Είναι το premium που μας βοηθάει , και τα κυκλικά προπαγάνδας ,η ότι εσείς παίζεται τόσες φυλές μονο για μερικούς κολλητούς ? Μήπως το πρόβλημα σας είναι οι αγοραπωλησίες χωριων για 1000 premium μεταξύ παιχτών και διοίκησης ?
Η propaganda είναι στρατηγική τεχνική που ανήκει σε αυτό το παιχνίδι . Στην περίπτωση μας , είναι απλή εξιστόρηση γεγονότων με στόχο να βγούν στην επιφάνεια , μιας και δεν τα ξέρουν όλα σας τα μέλη , για να μπορέσει ο κάθε ένας αν θέλει και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και να καταλάβει ότι έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης .




Anthony

XXAXXA OUXOUXOUX τι έγινε στον 23 τι έγινε σε άλλους κόσμους και μάθε ιστορία , το γνωστό κλισέ , που νόημα δεν βγάζει ..
Τι να μάθουμε πικραμένη ύπαρξη ?
Στον 23 οι 3ου και οι sos ήταν μια φυλή και αν κάποιος έκανε ένωση για να σωθεί αυτός ήταν οι sos . στον 27 με ένα πλάνο πατήσατε ομαδικές διαγραφές και παραδώσατε αμαχητί τα χωρια σας , εκεί μάλιστα περάσατε στην ιστορία των φυλετικών σαν η πρώτη φυλή που έχασε χωριο με μυστικό , στον 31 πανικόβλητοι γίνατε ακαδημία άλλης φυλής πάλι για να σωθείτε . Άσε λοιπόν την ιστορία , δεν έχετε τίποτα να δείξετε .
Στον 32 για την ώρα δεν έχουμε ασχοληθεί μαζί σας έχουμε τρία ανοιχτά μέτωπα και εσείς το μονο που κάνετε για την ώρα είναι να καννιβαλίζετε τους φυτευτούς σας σε εμάς . Η ακαδημία σας λαμόγια κλαίει από χθες δεν ξέρω poses δεκάδες χωρια , η άλλη σας ακαδημία τρένα άλλαξε όνομα για εξυγίανση και σας έστειλε λίστες με παίχτες της που θα γίνουν θυσία να κάνετε πατήματα να μπείτε στην ήπειρο και να μπορέσουν και αυτοί να πάρουν το κανονικό τους όνομα , sos gk δηλαδή .. όπου gk σημαίνει για κανιβαλισμα .Άσε μας λοιπόν κουκλίτσα μου με τα xaxaxa σου γιατί μπορεί εσύ από την πικρα σου να μην βλέπεις πέρα από την μύτη σου , εμείς όμως δεν χρωστάμε τίποτα να διαβάζουμε μπούρδες .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser8333

Ποιος εισαι ρε Antony που ξερεις εσυ οτι ενωθηκαμε με ΣΟΣ για να μην δουμε πυξιδα????χχαχαχχαχαχαχαχα ρε δεν πατε καλα...Δλδ εσεις ενω θα μας ριχνατε πυξιδα αποφασισατε να ενωθουμε,ε???και γιατι δεν κρατησατε το ονομα σας ατοφιο,και μπηκε και το δικο μας στην ενωση???Ε ρε κατι λιμα οπως ελεγε και ενας γνωστος μου απο ΣΟΣ...Μαλον σε εσας αναφεροταν...
 
Κορυφή