SUN TZUN Ο τιμιος και αδικημενος παικτης..

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2415
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser31147

εχω απαντηση της Ο.Δ παλαιοτερα, οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν συνομιλιες Skype, για ποινες στο παιχνιδι.

16-10-11, 01:43 #1

Mad18
user-offline.png

Community Manager
reputation_pos.png
<dl class="userinfo_extra"><dt>Ημερομηνία Ένταξης</dt><dd>25-12-2008</dd><dt>Τοποθεσία</dt><dd>Δεν απαντάω σε pm και e-mail!!!</dd><dt>Δημοσιεύσεις</dt><dd>4.375</dd></dl>

icon1.png
Βοηθησε μας να καθαρίσουμε το παιχνίδι!



Αγαπητά μέλη,

η ομάδα διαχείρισης τα τελευταία 2 χρονια τουλάχιστον έχει επιδείξει απίστευτο και μοναδικό ζήλο στην προστασία σας από παίκτες που προσπαθούν με ύπουλους τρόπους να διεκδικήσουν μια θέση στο top20 η top100 του κάθε κόσμου. Μια θέση που μπορεί να την είχες εσύ αν αυτοί δεν σε έκλεβαν! Μια θέση που σε κάποιους δεν αξίζει και το μονο που τους αξίζει είναι η απομόνωση από το παιχνίδι.

Χαιρόμαστε ιδιαιτερα γιατί μέσα από τον ζήλο της ελληνικής ομάδας καταφέραμε να πείσουμε τεχνικούς και διευθυντές της εταιρίας πως χρειαζόμαστε μια ομάδα τεχνικών που θα ασχολείται μονο με την δημιουργία νέων εργαλείων που θα βοηθήσουν εμάς στον εντοπισμό όσων παραβιάζουν το δικαίωμα σου για ίσο παιχνίδι. Τους τελευταίους μήνες καταφέραμε να εντοπίσουμε ότι μέχρι τώρα αρκετοί νόμιζαν πως δεν θα μπορούσαμε ποτε. Στείλαμε εκεί που πρέπει δεκάδες παίκτες και ελπίζουμε πως πλέον οι πρώτες θέσεις της κατάταξης αντιστοιχούν σε παίκτες που παίζουν σωστά!

Για να συνεχίσουμε όμως αυτό που ξεκινήσαμε χρειαζόμαστε και εσένα. Χρειαζόμαστε εσένα στο να μας βοηθήσεις όσο μπορείς.

Για αυτό και αποφασίσαμε:
Την δημιουργία ενός ξεχωριστού e-mail ( cleantwgr@gmail.com )στο οποιο θα έχω πρόσβαση μονο εγώ από την ομάδα διαχείρισης. Σε αυτό το e-mail ζητάμε από εσάς ΕΝΤΕΛΩΣ ανώνυμα να μας στείλετε ότι στοιχεια γνωρίζετε για όσους κλέβουν στο παιχνίδι.


Μερικές γνωστες περιπτώσεις απάτης που έχουμε αντιμετωπίσει:

  • Παίκτης δέχτηκε παράνομο script μέσω του αρχηγού της φυλής του ο οποιος τον διαβεβαίωσε πως δεν εντοπίζεται. Ο παίκτης φυσικά και εντοπίστηκε όπου έλαβε την ποινή του. Σε αίτηση του μας είπε ποιος του το έδωσε και τι έγινε. Σε έλεγχο που έγινε στον αρχηγό του (ο οποιος του είχε δώσει το παράνομο script) δεν βρέθηκε ποτε κάτι μεμπτό! Ο αρχηγός του δηλαδή επίτηδες έδωσε παράνομο script στον παίκτη του και μάλιστα ήταν αυτός που τον κατήγγειλε σε εμάς!!!! Απλά ήθελε να τον ξεφορτωθεί όπως μας είπε αργότερα και επειδή γνωρίζονταν προσωπικά δεν μπορούσε να τον διώξει ο ίδιος. Ο αρχηγός φυσικά έλαβε επίσης ποινή για ώθηση παίκτη προς καταπάτηση κανόνων.
  • Παίκτης λαμβάνει στο room της φυλής στο skype ένα μη ανιχνεύσιμο πρόγραμμα που στέλνει μονο του επιθέσεις. Παρών στην συζήτηση εκτος από τον αρχηγό της φυλής ήταν και δούκες. Ο παίκτης έκανε χρήση του προγράμματος, ανιχνεύτηκε και αποκλείστηκε ενώ το πρόγραμμα δεν υπήρχε σε κανέναν από τους δούκες η βαρόνους της φυλής. Άλλη μια περίπτωση που μια φυλή εκμεταλλεύεται έναν παίκτη.



Οποιος μας βοηθήσει στον εντοπισμό παραβατών που βρίσκονται στο top 50 της κατάταξης κάποιου κόσμου θα λάβει 1000 πόντους premium. (Εκεί θα πρέπει όμως να μας δώσετε ένα όνομα για να βάλουμε τους πόντους.)


Επαναλαμβάνω πως η διαδικασία θα είναι εντελώς ανώνυμη. Δεν χρειάζεται να μας πείτε το όνομα σας αν δεν θέλετε την αμοιβή σας.

Πληροφορίες:
Το ότι κάποιος παραδέχεται ότι κάνει χρήση bot σε ένα room δεν σημαίνει πως όντως το κάνει. Συνήθως το λένε για να ωθήσουν εσάς στο να το κάνετε.

Το ότι θα μας στείλετε μια συνομιλία από κάποιο ιδιωτικό μέσω που δεν ανήκει στην εταιρία μας δεν σημαίνει πως αρκεί για να βεβαιώσουμε παράβαση. Είναι όμως αρκετό για να μας κάνει να παρακολουθούμε ακόμα και το ποτε πίνει νερό ο στρατός του παίκτη που μας αναφέρατε για πολύ καιρό.

Είναι σημαντικό το να μπορέσετε να μας στείλετε αυτούσιο κάποιο πρόγραμμα η παράνομο script. Για κάθε νέο πρόγραμμα η script που λαμβάνουμε θα μπορείτε να πάρετε απευθείας 400 πόντους premium.


Η αδικία υπάρχει παντού γύρο μας στην σημερινή εποχή. Φροντίζουμε μαζί να κάνουμε τον χώρο διασκέδασης μας καθαρό με ίσες ευκαιρίες προς όλους. Το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα και μετά στους γύρο μας.





Ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών.


ακολούθησε τις εδώ οδηγίες λοιπόν ..
 

DeletedUser2415

, και στους out ήμουν και στον 20 , και επιτηρήσεις παίρνω αρχηγικούς λογαριασμούς ,

Ε πεστο μας ντε με αυτη σου την ομολογια δειχνεις καθαρα το βρωμικο παιχνιδι που εκανες εις βαρος στις ΜΥΓΕΣ εδω καθαρα δηλωνεις οτι επαιρνες αρχηγικους λογαριασμους στους ΟΥΤ στον κ20 συνεπως στις μυγες ησουνα φυτευτος απο την αρχη για να κανεις την βρομοδουλεια....ΑΙΣΧΟΣ...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα...
ανεστη δικιο εχει...και δεν ξερω αν ηταν μονο 8 νιουκ η 14...
αλλα τις εστειλες χωρις κριαρια και για αυτο το τοιχος ηταν 20+ κιολας...και εμπαιναν και αμυνες απο πισω...
αλλα ειπαμε ο μεν ειναι εφιλατης(που φωναζει να τον πουν αποδειξεις,αλλα κανενας δεν αναιρει αυτα που λεει...) και ο δε ειναι μελος μια στρατηγικης υψηλης τεχνικης...

κιτσομμμμμμμμμμμμμμμ

πως ο παικτης νοοβ αφου βαση tw http://prntscr.com/3p9imeδεν αλαξε φυλη του στελναμε αμυνες απο πισω???

αλλα τι να λεμε τωρα οπως σου ειπα ειναι στρατηγικη υψηλης τεχνικης καλος χειρισμος που να τα ξερεις εσυ αυτα... αν θελεις να σε στρατολογισουμε πριν κλεισει ο κοσμος να σου μαθουμε μερικες τεχνικες..

και απο κιτσοοοοοοοοσσσσσσσσ θα γινεις κιτσαραςςςςςςςςςς τσσσσσσσσσσσσ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30657

ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ....


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..

ΑΝΤΕ ΡΙΧΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.


[aig]προειδοποίηση για κεφαλαία,

Τα κεφαλαία στην γλώσσα του internet δείχνουν πως κάποιος φωνάζει-τονίζει με έντονο τρόπο αυτό που λέει. Παρακαλούμε να αποφεύγετε την εκτεταμένη χρήση τους και να την περιορίζετε σε συγκεκριμένες λέξεις-φράσεις που θέλετε να τονίσετε.

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

το θεμα ειναι γενικα ο σουτζουν και η συμπεριφορες του στο παιχνιδι συμφωνα με τα λεγομενα και γραπτα του πρωην συμπαικτη του πρωταθλητη και συνεπαγετε οτι αυτος ο ΗΘΙΚΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΣ παικτης οπως τον παρουσιαζει ο πρωταθλητης τα εβαλε με τον Noob αλλον συμπαικτη του ο οποιος εφυγε η τον διωξαν απο την φυλη τον μοιριστηκαν τα τσακαλια τις cxc ξενυχτισαν 2 βραδυα να τον μαζεψουν και ο σουντζουν τον στολιζει με διαφορα κοσμητικα επιθετα επειδη ταχα λεει οτι μας εδωσε τα χωρια του


Στο θεμα με τον Νουμπ δεν ξερω ακριβως τι παιχτηκε!!Παντως πηρε μεγαλες διαστασεις χωρις λογο...Και φυτευτος να ηταν (που δεν το γνωριζω) δεν αξιζει να ασχοληθεις τοσο...Γιατι αλλωστε αυτος ειναι ο στοχος αυτων που των φυτεψαν...Να δημιουργησουν ενταση και γκρινια οταν γινει το μοιραιο και την κοπανησει!Τωρα τον πρωταθλητη δεν τον γνωριζω αλλα απο αυτα που διαβαζω δεν θα τον επερνα πολυ στα σοβαρα... ''Υπανθρωπος'' ... αν ειναι δυνατον να χρησιμοποιουμε τετοια επιθετα για να χαρακτηρισουμε καποιον εδω μεσα!

Και δεν ταυτιζω καθολου τον δικο σου σκοπο με αυτον του πρωταθλητη μην παρεξηγηθουμε!

Εσυ απλα χρησιμοποιησες τα λεγομενα του για να δημιουργησεις τζερτζελο και να τρολλαρεις χωρις να λερωσεις την φωλια σου! επειδη αν αυτα που ειπε ο πρωταθλητης και ετσι οπως τα ειπε εβγαιναν απο το στωμα σου θα χαλαγε η εικονα σου δεν νομιζεις?

Αντιθετα του πρωταθλητη του εχει γινει εμμονη να αποδειξει οτι ο σουν τζου ειναι σκαρτος, κατι που δεν μπορω να δικαιολογησω εκτος αν ειχαν προηγουμενα απο την πραγματικη ζωη και τα βγαζει εδω μεσα...Τι να πω?


Στα παρανομα σκριπτακια τωρα δεν θα αναφερθω καν....Ας μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας...
 

DeletedUser26159

@ πρωταθλητής

Τα παράνομα προγράμματα τώρα .. θα μπορούσα να σου πω ότι και στο skype μετέχω , και στους out ήμουν και στον 20 , και επιτηρήσεις παίρνω αρχηγικούς λογαριασμούς , αλλα τίποτα δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου . Αντίθετα σε κάθε πλάνο που έχουν οι cxc βλέπω ένα forum γεμάτο με τρένα για κόψιμο και επιτυχημένες η αποτυχημένες προσπάθειες που πάντα είναι φανερό ότι έχουν γίνει με το χέρι . Δεν είμαι σε θέση να αποκλείσω την ύπαρξη τους , αλλα αν υπάρχουν τότε η άλλη πλευρά έχει καλύτερα , γιατί μας κόβει περισσότερα τρένα ?

http://prntscr.com/3pa7lo
Η απάντηση για το εάν έχετε παράνομα λογισμικά ή όχι. Πέντε διαφορετικά χωριά και με την σειρά που πρέπει να μπούν οι επιθέσεις και όχι μόνο μία φορά αλλα 6 συνεχόμενες μάλλον είναι ύποπτο. Τα στοιχεία βέβαια έχουν σβηστεί για ευνόητους λόγους. Και πριν μου πείς για αίτηση υποστήριξης να σε ενημερώσω οτι έκανα και δεν έγινε κάτι.
 

DeletedUser31147

Ε πεστο μας ντε με αυτη σου την ομολογια δειχνεις καθαρα το βρωμικο παιχνιδι που εκανες εις βαρος στις ΜΥΓΕΣ εδω καθαρα δηλωνεις οτι επαιρνες αρχηγικους λογαριασμους στους ΟΥΤ στον κ20 συνεπως στις μυγες ησουνα φυτευτος απο την αρχη για να κανεις την βρομοδουλεια....ΑΙΣΧΟΣ...

Υπήρχαν στις φυλετικές 200 παίχτες που τους έχεις μαζέψει και ανακυκλώνοντας τους φτιάχνεις σε κάθε κόσμο τους cxc . Έχεις διαλέξει κάποιο συγκεκριμένο προφίλ και διαλέγεις να βάλεις στην ομάδα σου μονο αυτούς που συμπληρώνουν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές . Δηλαδή , να μην amfizbitoun την εξουσία , να τους αρέσει να υποτάσσονται , να τους αρέσει να τους απειλούν , να την βρίσκουν όταν τους βρίζουν ...
Οι υπόλοιποι όμως αυτοί που δεν σε ακολουθούν , πολύ απλά σκέφτονται μονοι τους , δεν είναι κατευθυνόμενοι , παίζουν βάζοντας και το προσωπικό στοιχειο μέσα στο παιχνίδι τους .
Άστα λοιπόν τα περί φυτευτών και χώνεψε επιτέλους ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και η νοοτροπία δουλέμπορα και οπαδού aparxaint που σε χαρακτηρίζει δεν περνάει σε όλους .
Ασχολήσου με τις τεχνικές υψηλής στρατηγικής και μην με προκαλείς να μην αρχίσω εγώ να εφαρμόζω τεχνικές ανορθόδοξου πολεμου και σε κάνω να σκούζεις σαν γουρούνι "διαμαρτυρωμενος" για ύπουλες μεθόδους και πισώπλατα μαχαιρώματα .

http://prntscr.com/3pa7lo
Η απάντηση για το εάν έχετε παράνομα λογισμικά ή όχι. Πέντε διαφορετικά χωριά και με την σειρά που πρέπει να μπούν οι επιθέσεις και όχι μόνο μία φορά αλλα 6 συνεχόμενες μάλλον είναι ύποπτο. Τα στοιχεία βέβαια έχουν σβηστεί για ευνόητους λόγους. Και πριν μου πείς για αίτηση υποστήριξης να σε ενημερώσω οτι έκανα και δεν έγινε κάτι.
Διάβασε πάλι τι λέω . Ότι δεν μπορώ να το αποκλείσω . Επαναλαμβάνω όμως αυτό που λέει ο πρωταθλητής ότι δεν είναι δικαιολογία ότι το κάνουν και οι απέναντι . Και επειδή είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία δεν τα χρησιμοποιεί , δεν έχουν ούτε τις γνώσεις ούτε την πρόσβαση , είναι συμφέρον της πλειοψηφίας να καθαρίσει το παιχνίδι από τέτοιες πρακτικές .
 

DeletedUser18669

Υπήρχαν στις φυλετικές 200 παίχτες που τους έχεις μαζέψει και ανακυκλώνοντας τους φτιάχνεις σε κάθε κόσμο τους cxc . Έχεις διαλέξει κάποιο συγκεκριμένο προφίλ και διαλέγεις να βάλεις στην ομάδα σου μονο αυτούς που συμπληρώνουν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές . Δηλαδή , να μην amfizbitoun την εξουσία , να τους αρέσει να υποτάσσονται , να τους αρέσει να τους απειλούν , να την βρίσκουν όταν τους βρίζουν ...


ξερεις ποσα ατομα αυτη την στιγμη προσβαλεις;
και δεν μιλαω εννοειτε για μενα
αλλά ατομα με ιστορια στις ΦΜ
 

DeletedUser

Υπήρχαν στις φυλετικές 200 παίχτες που τους έχεις μαζέψει και ανακυκλώνοντας τους φτιάχνεις σε κάθε κόσμο τους cxc . Έχεις διαλέξει κάποιο συγκεκριμένο προφίλ και διαλέγεις να βάλεις στην ομάδα σου μονο αυτούς που συμπληρώνουν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές . Δηλαδή , να μην amfizbitoun την εξουσία , να τους αρέσει να υποτάσσονται , να τους αρέσει να τους απειλούν , να την βρίσκουν όταν τους βρίζουν ...
Οι υπόλοιποι όμως αυτοί που δεν σε ακολουθούν , πολύ απλά σκέφτονται μονοι τους , δεν είναι κατευθυνόμενοι , παίζουν βάζοντας και το προσωπικό στοιχειο μέσα στο παιχνίδι τους .
Άστα λοιπόν τα περί φυτευτών και χώνεψε επιτέλους ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και η νοοτροπία δουλέμπορα και οπαδού aparxaint που σε χαρακτηρίζει δεν περνάει σε όλους .
Ασχολήσου με τις τεχνικές υψηλής στρατηγικής και μην με προκαλείς να μην αρχίσω εγώ να εφαρμόζω τεχνικές ανορθόδοξου πολεμου και σε κάνω να σκούζεις σαν γουρούνι "διαμαρτυρωμενος" για ύπουλες μεθόδους και πισώπλατα μαχαιρώματα .

Διαβαζοντας τα ποστ σου ειδικα αυτο, μου θυμισες το παρακατω βιντεακι.

[video=youtube;wsmKS2OuODA]https://www.youtube.com/watch?v=wsmKS2OuODA[/video]
 

DeletedUser31147

@ Dacap



Την ετικέτα της ομάδας την δίνει ο αρχηγός της .
Αυτός διάλεξε αυτόν τον δρόμο . Να υποτιμήσει να προσβάλει να χαρακτηρίσει , να λασπολογήσει . Δεν είδα κανένα να βγαίνει από την ομάδα αυτή και να διαχωρίζει την θέση του . Όσοι βγήκαν και μίλησαν χρησιμοποίησαν ποιο ρυπαρές μεθόδους να μειώσουν για να αναδειχθούν .
Απαντάω λοιπόν και εγώ με την ίδια μέθοδο και στυλ .


@ Passarhs
μήπως κοίταγες σε κανένα καθρέφτη ? Αν προσθέσεις το μουσάκι φτυστός το avatar σου είναι .
Ακόμα ένα παράδειγμα όσων ισχυρίζομαι . Τι να πούμε που μας πιάσανε ? Να βάλουμε τίποτα να γελάσουν τα ανεγκέφαλα λοιπόν μπας και αποπροσανατολίσουμε και ξεχάσουν το θέμα .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

@easy rider

Το θεμα ειναι για τον σουντζουν αν εχεις ενημερωθη και θες να τοποθετηθης καλος,μην γραφεις εδω συνεχεια για τον πονο σου..
περιμενε το ποοστ μπεστ σελερ που ετοιμαζω να σου αφιερωσω πολυ συντομα με το ονομα σου θα σε κανω ηρωα....

Και για να τελειωνουμε τωρα μηπως ειναι η ωρα να ξεκινησεις τα λασπολουτρα δεν σου λεω τα μπανια γιατι στην λασπη που κυληθηκες πουλωντας την φυλη σου σε αυτον τον κοσμο φετος καλυτερα θα σου πανε τα λασπολουτρα...



Εσυ πρεπει να παιζεις μονο candy crash.....

Η CxC εχει παιξει στους παρακατω κοσμους...

κ9 εκλεισε τον κοσμο
κ16 τον εχασε (**λειπει κειμενο**)
κ26 θα σας γλεντησουμε οσο μπορουμε δεν θα τον κλεισουμε με την ρυθμιση αλλα με πυξιδες
κ21 εκλεισε τον κοσμο
κ26 θα σας γλεντησουμε οσο μπορουμε δεν θα τον κλεισουμε με την ρυθμιση αλλα με πυξιδες

Στο θεμα μας τωρα σουντζουν & σια Ε.Ε στεγνωσαν τα δακρυα, παμε για αλλες συγκινησεις, η θα τα παρατησετε γιατι αισθανοσαστε αδικημενοι??


για τον κ16 κανονικα θα πρεπε να γραψεις μας γλεντησε η φαπ και δεν μας αφησε να συνεχισουμε τις λαμογιες ...τωρα απο αυτα που εγραψες η ποιο πετυχημενη φυλη και καλα του ελλνικου σερβερ εχει κερδισει 2 κοσμους και εχει χασει σε οσους αλλους επαιξε..φυσικα εσυ δεν εκλεισες κανεναν καθοτι μολις δεις τα σκουρα την κανεις..χαχαχα βρε ουστ οπως σε ειπε και ο σωτος..
 

DeletedUser

@ Passarhs
μήπως κοίταγες σε κανένα καθρέφτη ? Αν προσθέσεις το μουσάκι φτυστός το avatar σου είναι .
Ακόμα ένα παράδειγμα όσων ισχυρίζομαι . Τι να πούμε που μας πιάσανε ? Να βάλουμε τίποτα να γελάσουν τα ανεγκέφαλα λοιπόν μπας και αποπροσανατολίσουμε και ξεχάσουν το θέμα .

εχεις γουστο βλεπω, κομμωτρια εισαι?

Για το θεμα τι να πω? Πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις?
Να θεωρεις 200 ατομα υποταγμενα και μαζωχιστες σε μπινελικια οπως λες και εν τελει να ακολουθουν τη CxC ουτε ο τυπος απο το βιντεακι δν το επικαλειται.
Επισης εγω εχω συμμετασχει σε 3 κοσμους με τη CxC οποτε βλεπω τα ιδια ατομα και αντ'αυτου? Να πολλαπλασιαζονται! Magic!


Αν οντως εισαι ο μακρομπαρον, ενταξει δεν ξαν'ασχολουμαι μαζι σου γτ εισαι απο τους πιο περιφρονημενους στο Ελληνικο TW. Καθε φορα που ανακαλυπτει καποιος ποστ σου στο φορουμ φτιαχνει καφε παιρνει μια σακουλα ποπ κορν, κανει μια κληση στο σκαηπ και αρχιζει το γελιο, καλη ωρα οπως τωρα. Αλλα θα μου πεις, μονο η ΟΥΤ μπορουσε να σε συμμαζεψει τι καθομαι και ασχολουμαι.

Και οπως εχει πει ενας φιλος μου, δεν ξαν'ασχολουμαι με ρουφιανους και κωλoτουμπες!

υ.γ. .ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΟΥΡΛΟΥ

:rip:
 

DeletedUser2415

Υπήρχαν στις φυλετικές 200 παίχτες που τους έχεις μαζέψει και ανακυκλώνοντας τους φτιάχνεις σε κάθε κόσμο τους cxc . Έχεις διαλέξει κάποιο συγκεκριμένο προφίλ και διαλέγεις να βάλεις στην ομάδα σου μονο αυτούς που συμπληρώνουν τις συγκεκριμένες προδιαγραφές . Δηλαδή , να μην amfizbitoun την εξουσία , να τους αρέσει να υποτάσσονται , να τους αρέσει να τους απειλούν , να την βρίσκουν όταν τους βρίζουν ...
Οι υπόλοιποι όμως αυτοί που δεν σε ακολουθούν , πολύ απλά σκέφτονται μονοι τους , δεν είναι κατευθυνόμενοι , παίζουν βάζοντας και το προσωπικό στοιχειο μέσα στο παιχνίδι τους .
Άστα λοιπόν τα περί φυτευτών και χώνεψε επιτέλους ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και η νοοτροπία δουλέμπορα και οπαδού aparxaint που σε χαρακτηρίζει δεν περνάει σε όλους .
Ασχολήσου με τις τεχνικές υψηλής στρατηγικής και μην με προκαλείς να μην αρχίσω εγώ να εφαρμόζω τεχνικές ανορθόδοξου πολεμου και σε κάνω να σκούζεις σαν γουρούνι "διαμαρτυρωμενος" για ύπουλες μεθόδους και πισώπλατα μαχαιρώματα .
Εχω να κανω ρεκρουιτ στο παιχνιδι απο τον κ9 δευτερον οπως εχω πει εδω και πολυ καιρο απο τον κ16 και μετα δεν ειμαι εγω ο αρχηγος τις φυλης οπως εχω δηλωση επισεις οτι οτι γραφω ειναι προσωπικη μου αποψη..
Δεν εχεις παιξει ποτε στην cxc και δεν σε τιμαει να μιλας σε γενικοτητες επειδη βρηκες τα σκουρα μαζι μου μακαρι να ειχες το 1 τοις 1000 επιπεδο απο τους συμπαικτες μου.. αλλα και να επαιζες τον μοναδικο ρολο που θα επαιρνες ειναι αυτου του ρουφιανου...
Εσυ οπως βλεπω διαλεγεις φυλες που η δοιηκηση εχει επιπεδο<<Βρε ουστ....>>που θα μιλησεις για τους συμπαικτες μου επειδη δεν μπορεις να τα βγαλεις περα μαζι μου...

Αληθεια το δικο σου προσωπικο στοιχειο που βαζεις στην εκαστοτε φυλη που παιζεις ποιο ειναι??Θα στο πω εγω Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ειναι αυτο που σε διακρινει!!!

Ασε τις απειλες και περνα στην πραξη απειλες χωρις πραξεις απλα σε ταυτιζουν με δοσυλλογο ρουφιανο.....Μακαρι να πετυχεις να με κανεις να σκουζω σαν γουρουνι μηπως πιασω δουλεια σε κανα τσιρκο γιατι με εχει χτυπηση η κριση

Αληθεια η διοικηση τις ΟΥΤ σε παροτρυνει να γραφεις ολα αυτα που σε ξεφτυλιζουν σαν προσωπικοτητα μηπως παρεις καποια θεση στην διοικηση και βγεις ΛΑΔΙ στις φυλετικες λογο τις ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ σου και συνεχισης την πορεια σου σαν παικτης σε οποιον σερβερ παιζει η ΟΥΤ???Δεν εξηγειται αλιως

Υ.Γ
και πουσε ιζυρουφ σταματα να γινεσαι γυναικειος με τα λεγομενα σου αν δεν μπορεις να με αντιμετωπισεις δεν σου φταινε οι συμπαικτες μου ουτε οι συμπαικτες σου να τους μπλεκεις στον διαλογο μας ...εγω στα λεω κανενας αλλος δεν αναφερθηκε σε σενα αλλα σε ποιον τα λεω εισαι και ρουφιανος και γυναικειος τελικα..

θα ειμαι εδω παντα για σενα face to face man to man ok g...

, και στους out ήμουν και στον 20 , και επιτηρήσεις παίρνω αρχηγικούς λογαριασμούς ,
Ο δηλωμενος ρουφιανος ever του κ26 Βρε ουστ παλιορουφιανε........



Εσενα δεν σου απανταω εισαι ανηλικος...........
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31147

Σας έχω κωλύσει στον τοίχο . Είσαστε ανίκανοι να δώσετε μια τεκμηριωμένη απάντηση και που το πάτε που το φέρνετε ****τούμπας -ρουφιάνος και πάλι από την αρχή . Οποιος φεύγει από το μανδρί του μεγάλου δουλέμπορα οποιος "τολμαει" να σε φτύσει δημοσια για τις δολοπλοκίες σου την δωροδοκία σου και ότι άλλο χρησιμοποιείς για να μην ραΐσεις από την θέση του καρνάβαλου βασιλιά των ιθαγενών της φυλής σου .
Ίσως κανένα παιδάκι το φάει αυτό το γυναικείος που λες .. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια . Εγώ είμαι εδώ ζητώντας σου να αποδείξεις ότι το τι λέω είναι ψέματα . Τι είσαι εσύ ικανός να κανεις ? πες μου κάτι που κατάφερες να με διαψεύσεις ? Μονο ρουφιάνος ξέρεις να λες .
Στο επόμενο υβριστικό σου post που θα περιέχει χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα θα αρχίσω και εγώ να σημαδεύω σε καταστάσεις που θα σε πληγώσουν .- Είσαι πολύ πιο εύκολο θύμα από ότι πιστεύεις .

Passarhs
με εσένα , ένα lake του μεγάλου αρχηγού δεν θα θυμώσω και δεν θα ασχοληθώ . Συνέχισε να εκτελείς τις διαταγές που σου δίνουν και πρόσεχε τις απότομες κινήσεις να μην μπλέξουν τα κορδόνια που σου ορίζουν ποτε να σηκώσεις το χώροι η ποτε να μιλήσεις .

Εδώ άνδρες με τιμή και κούτελο που είσαστε όλοι . Εσείς κατηγορείται αλλα δεν τολμάτε και να αντιπαρατεθείτε σε τίποτα . μονο λάσπη και κατινιά .
Ρε ουστ
 

DeletedUser2415

Σας έχω κωλύσει στον τοίχο . Είσαστε ανίκανοι να δώσετε μια τεκμηριωμένη απάντηση και που το πάτε που το φέρνετε ****τούμπας -ρουφιάνος και πάλι από την αρχή . Οποιος φεύγει από το μανδρί του μεγάλου δουλέμπορα οποιος "τολμαει" να σε φτύσει δημοσια για τις δολοπλοκίες σου την δωροδοκία σου και ότι άλλο χρησιμοποιείς για να μην ραΐσεις από την θέση του καρνάβαλου βασιλιά των ιθαγενών της φυλής σου .
Ίσως κανένα παιδάκι το φάει αυτό το γυναικείος που λες .. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια . Εγώ είμαι εδώ ζητώντας σου να αποδείξεις ότι το τι λέω είναι ψέματα . Τι είσαι εσύ ικανός να κανεις ? πες μου κάτι που κατάφερες να με διαψεύσεις ? Μονο ρουφιάνος ξέρεις να λες .
Στο επόμενο υβριστικό σου post που θα περιέχει χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα θα αρχίσω και εγώ να σημαδεύω σε καταστάσεις που θα σε πληγώσουν .- Είσαι πολύ πιο εύκολο θύμα από ότι πιστεύεις .

Passarhs
με εσένα , ένα lake του μεγάλου αρχηγού δεν θα θυμώσω και δεν θα ασχοληθώ . Συνέχισε να εκτελείς τις διαταγές που σου δίνουν και πρόσεχε τις απότομες κινήσεις να μην μπλέξουν τα κορδόνια που σου ορίζουν ποτε να σηκώσεις το χώροι η ποτε να μιλήσεις .

Εδώ άνδρες με τιμή και κούτελο που είσαστε όλοι . Εσείς κατηγορείται αλλα δεν τολμάτε και να αντιπαρατεθείτε σε τίποτα . μονο λάσπη και κατινιά .
Ρε ουστ

Να μαθεις να απαντας σε αυτους που σου απαντανε αν δεν θελεις να σε στολιζουν επιθετα ...
δεν καταλαβαινω γιατι απευθυνεσαι στον πληθυντικο για να βαλεις και αλους στο διαλογο να σε υποστηριξουν
ενας ειμαι στον ενικο απαντα μου στο επιτρεπω...

και ειλικρινα τωρα ποιους εχεις κωλυσει στον τοιχο ?? μονο εγω σε σπαμμαρω
και επιτελους ρε ιζυ τσουρεκια μου τα εκανες εκφρασου ελευθερα γραψε μου οτι αισθανεσε και ασε τις απειλες υστερα λες γιατι σε στολιζουν κανε με θυμα μην το λες και δεν το κανεις...

Και παρτο επιτελους χαμπαρι δεν ειμαι εγω ο αρχηγος τις cxc μελος τις δοιηκησης ναι αρχηγος οχι μην στοχευεις με ασφαιρα......


, και στους out ήμουν και στον 20 , και επιτηρήσεις παίρνω αρχηγικούς λογαριασμούς ,
Ο δηλωμενος ρουφιανος ever του κ26 Βρε ουστ παλιορουφιανε........

Υ.Γ

Και για να ειμαι ξεκαθαρος οι αποψεις μου ειναι προσωπικες και δεν αντιπροσωπευουν την CxC ..

Η αντιπαραθεση μου ειναι με τον ιζυραιντερ και οχι με την φυλη του εξαλλου το θεμα του διαλογου ειναι πριν στρατολογηθει απο την ΟΥΤ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Δημητρη(η τουρλουμπουκι τελος παντων) ο Ιακωβος απο δω και περα θα γινει φαν σου. Τον αποκαλεσες <<<α-ν-η-λ-ι-κ-ο>>>
 

DeletedUser

Εσενα δεν σου απανταω εισαι ανηλικος...........


καλυτερα ανηλικος παρα ******** και πισωγλεντης..αντε τωρα στη μηκονο να κανεις μπανανα με τον κωστετσο κουκλιτσα μου..


[aig]10 Πόντοι για απαράδεκτη συμπεριφορά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.

By aigokairos[/aig]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18900

Σας έχω κωλύσει στον τοίχο . Είσαστε ανίκανοι να δώσετε μια τεκμηριωμένη απάντηση και που το πάτε που το φέρνετε ****τούμπας -ρουφιάνος και πάλι από την αρχή . Οποιος φεύγει από το μανδρί του μεγάλου δουλέμπορα οποιος "τολμαει" να σε φτύσει δημοσια για τις δολοπλοκίες σου την δωροδοκία σου και ότι άλλο χρησιμοποιείς για να μην ραΐσεις από την θέση του καρνάβαλου βασιλιά των ιθαγενών της φυλής σου .
Ίσως κανένα παιδάκι το φάει αυτό το γυναικείος που λες .. Η ουσία όμως παραμένει η ίδια . Εγώ είμαι εδώ ζητώντας σου να αποδείξεις ότι το τι λέω είναι ψέματα . Τι είσαι εσύ ικανός να κανεις ? πες μου κάτι που κατάφερες να με διαψεύσεις ? Μονο ρουφιάνος ξέρεις να λες .
Στο επόμενο υβριστικό σου post που θα περιέχει χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα θα αρχίσω και εγώ να σημαδεύω σε καταστάσεις που θα σε πληγώσουν .- Είσαι πολύ πιο εύκολο θύμα από ότι πιστεύεις .

Passarhs
με εσένα , ένα lake του μεγάλου αρχηγού δεν θα θυμώσω και δεν θα ασχοληθώ . Συνέχισε να εκτελείς τις διαταγές που σου δίνουν και πρόσεχε τις απότομες κινήσεις να μην μπλέξουν τα κορδόνια που σου ορίζουν ποτε να σηκώσεις το χώροι η ποτε να μιλήσεις .

Εδώ άνδρες με τιμή και κούτελο που είσαστε όλοι . Εσείς κατηγορείται αλλα δεν τολμάτε και να αντιπαρατεθείτε σε τίποτα . μονο λάσπη και κατινιά .
Ρε ουστ

μπακαλιαράκι την έχεις ακούσει άσχημα με αυτά που πίνεις έτσι?
σε κάθε post σου το μονο που μας επαναλαμβάνεις είναι το ποσο καταπιεστικές στης μύγες,ποσο στην απέξω σε είχανε, για κάτι χωρια που δήθεν καθάρισες στην 55! -μεγα ψέμα- κτλ κτλ
δεν μας λες όμως για τα χωρια που άρπαζες στην 55 ενώ ήξερες ότι τα κτυπάγαμε και είχαμε συνεχόμενα πλανα!!!

μας λες ότι σου απαγορεύτηκε να παίρνεις χωρια στην 55 αλλα δεν αναφέρεις ότι και σε κάποιους από cxc -και σε εμενα- απαγορεύτηκε να περνούν στην 54!!!
μας λες ότι επέστρεψες χωρια -αυτό έγινε μετά την συμμαχία- και είχε βγει σχετική ανακοίνωση προς όλους.. δεν ήσουν ο μονος που επέστρεψε χωρια...

όλα αυτά και κάποια αλλα που δεν είναι ήσσονος σημασίας τώρα πια γίνανε για να δέσει η συμμαχία.. τώρα αν εσένα δεν σου πολύ άρεσε αυτή η συμμαχία και είχες την δικη σου ατζέτα είναι άλλο θέμα.. όπως όμως αποδείχτηκε όχι μονο είχες την ατζέτα σου αλλα μαζί με το άλλο καλόπαιδο τον σοφό πουλήσατε τους συμπαίχτες σας και τα χωρια σας...

και έχεις τα μούτρα τώρα εσύ ρε ΡΟΥΦΙΑΝΕ του ****** να βγαίνεις και να μας περνάς γενιές 14 ?

τι το διαφορετικό έκανες εσύ & ο σοφός από τον noob?

αλήθεια.. είσαι στο σκύρε και ακούς που ο τουρλού μας μαστιγώνει και εμείς τον δοξάζουμε σαν θεο?

κόψε τα ναρκωτικά!!! σκοτώνουν τα λιγοστά εγκεφαλικά σου κύτταρα...

και μην ξεχνάς

ήζυ σαγαπώ
ήζυ είσαι ένας
50 σε 1 μέρα
ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ
ΚΑΝΕΝΑΣ......
 

DeletedUser2415

καλυτερα ανηλικος παρα ******* και πισωγλεντης..αντε τωρα στη μηκονο να κανεις μπανανα με τον κωστετσο κουκλιτσα μου..


[aig]10 Πόντοι για απαράδεκτη συμπεριφορά

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.

By aigokairos[/aig]

Να τα βλεπει ο ραιντερ αυτα που μιλαει για επιπεδο παικτων πηρες την ποινη σου δεν θα αναφερθω καν στο ποστ σου ευχωμαι μονο τα καλυτερα ....
Για αυτο σου ειπα εισαι ανηλικος γιατι δεν μπορεις να απαντησεις με βαση το παιχνιδι..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή