Fostiras vs Υπερσυμμαχίας

  • Δημιουργός θέματος Fostiras
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser31147

cafesunrise @
Τι είναι αυτά που γραφεις ? Δεν έφταναν τα selina και τα σκόρδα τώρα ανακατεύεις και τις πιπεργιες στα κείμενα σου .. Κρίμα δεν ζει ο Froid να γράψει κανένα δοκίμιο πάνω στην περίπτωση σου να καταλάβουμε και εμείς πως το έπαθες , να προσέξουμε να μην μας βρει το ίδιο .
Την xaxanoula την παίζουν οι άνθρωποι που την έπαιζαν από την αρχή . Είναι μέλος της φυλής ο λογαριασμός αυτόσ από τις 15th January 2014:
Οι ιδιοκτητες του λογαριασμού είναι έναν ανδρόγυνο , έχω παίξει μαζί τους και στον 23 ,και στο παρελθόν σε άλλον κόσμο δηλαδή έχουν κάνει και αρχηγός στην φυλή που παίζεις εσύ τώρα . Τι να προσέξω λοιπόν ? Τι ανακάλυψες πάλι και θα βάλεις στοιχεια ? Ότι ο άγιος Βασίλης δεν υπάρχει ?
Όσο για τα αλλα πόσες συμμαχίες έχουμε , πόσες ακαδημίες και τα ρέστα , τι να κάνουμε ? Έτσι πάνε αυτά .. Δεν έχεις ακούσει που λένε , όλοι όλοι αντάμα και ο ψωριάρης μονος του ? Για την περίπτωση σου το είπαν .
Πάντως για να σοβαρευτούμε και λίγο , όχι δεν εννοώ εσένα φυσικά , ξέρω ότι εσύ σοβαρός νομίζεις ότι είσαι , να πω ότι είσαι μακρυά νυχτωμένος με όσα λες . Ο μονος που τρώγεσαι και ασχολείσαι με άλλες φυλές είσαι εσύ . Οποιες άλλες συζητήσεις έχουν γίνει ανάμεσα σε άλλες φυλές μονο με εσένα δεν ασχολούνται . Εσύ φυσικά νοιώθεις ρυθμιστής του κόσμου και φαντάζεσαι αλλα .. Συνέχισε ...

topakoz@
Εδώ ένα link για σένα http://el.wikipedia.org/wiki/Χιούμορ , ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις ...αν δεν καταλάβεις πάλι δεν πειράζει ..Υπάρχουν και χειρότερα να ξέρεις ..δες τι έχει πάθει για παράδειγμα ο καφέ .
Όσο για το θέμα , γιατί να κλειδώσει ? Εδώ σε λίγο θα μάθουμε ποιος είναι ο xaxanoula και αλλα συνταρακτικά στοιχεια , ίσως και ποιος πραγματικά σκότωσε τον ΚΕΝΝΕΝΤΥ ..
 

DeletedUser

O καθενας εδω μεσα λεει τον πονο του. Οποτε και γω θα παω αγαπαμε Cookies And Milf τα υπολοιπα ειναι περιττα:)

Περα απ την πλακα οι 3ου μεχρι τωρα σας εχει παρει για πλακα και δεν μπηκε καν ως premade. Απ την αρχη του κοσμου οταν πολεμουσε με Oops,μετα με ολη τη 55 εσεις απλα κοιτουσατε. Πολυ εξυπνα παιχνιδακια απ τους 3ου.

ΥΓ:persona μπες skype λιγο ρε να σου πω
 

DeletedUser24216

Καφεδακο, οτι στατιστικα και να μου παραθεσεις για μενα ως λογαριασμο, το ξυλο που σου (και σας) εριξα στην Ελιτ στον 19 και δεν μετριεται με στατιστικα και δεν εχεις παρει καν πρεφα.


οχι οτι με νοιαζει απλα μια που επιασες το θεμα επι προσωπικου.
χοχοχ.
 

DeletedUser24750

Εχει διμηουργηθει ενα γκρουπ απο πιτσιρικαδες στην σειρα w18-w28(με 2-3 εξαιρεσεις) που γυρνανε απο σερβερ σε σερβερ ανα διμηνο που ανοιγουν,αλλαζουν και 10 φορες φυλη και αν τους κατσει κανας server με 2 mil odd με 10 μυστικα κλεινουν τον σερβερ...
Τραγικα παραδειγματα της παρακμης των φυλετικων ο κ23-κ25 και με υποψηφιο θυμα και τον κ27.

Βλεπω να σπαμαρουν 10 ατομα τον καφετζη και κοιταξα λιγο αρχεια και γελασα.

Απο αρχειο σπαμ στο εξωτερικο τα πανε περυφιμα αλλα απο αρχειο παιχνιδιου 0.

Ο καφετζης ουτε pro ηταν ουτε το επαιξε ποτε,παιζει για την παρεα και δεν τον νιαζει το ακκ του αποδεδειγμενα, απλα εχει δυο βασικες διαφορες με τα υπολοιπα πιτσιρικια που τον σπαμαρετε.
Στο παρελθον εχει παιξει φυλετικες σε κανονικο κοσμο(οχι 2 ηπειρους) με κανονικο μετωπο και αν δεν τον πηγαινε καλα παταγε διαγραφη δεν πουλαγε την φυλη του για να σωσει τα χωρια του.


Επειδη η παρεα του ειναι ατομα μεγαλυτερης ηλικιας δεν καθονται να σπαμαρουν εξωτερικο δεν το εκαναν ποτε αυτο...(δεν αναφερομαι σε μενα φυσικα)
Αυτο μην το παιρνετε σαν αδυναμια απλα αδιαφορουν γιατι τους απασχολει να παιξουν(Κερδιζουν απο τον κ4 τι να τους πειτε..)

Ενοειτε οτι δεν χρεαζεται και δικηγορο απλα δεν γινεται να εχουν υφος ατομα που εχουν παει πυξιδα 9/10 κοσμους που εχουν παιξει και στους ευκολους κιολας....

Ο αστειος (αντιγραφη κιολας το ονομα)που εγραψε για αρχηγους σε φυλες με αντρογυνα και τα λοιπα που μονο για γελια ειναι αργοτερα το βραδυ θα βγαλω στατς με πυξιδες,προδοσιες φυλων,πορτες απο φυλες κτλπ κτλπ.
Δυστυχως οσα ονοματα και αν αλλαξει καποιος παντα μαθενεται ποιο ακκ επαιζε(αυτο παει και στους 2)

Και εγω οταν θελω να ξεφτυλισω καποιον ποσταρω παντα στατς και αρχεια ποσταρετε εσεις μετα κειμενα με αερολογιες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31147

ΑΝΟΥΒΗΣ@

Ελπίζω oti δεν προτρέχω και κατάλαβα λίγο πολύ τι εννοείς ..
Ο πιτσιρικάς που αλλάζει κόσμο κάθε δυο μήνες είμαι εγώ μάλλον ..Που αλλάζει φυλές και ονόματα αλλα εσύ κατάφερες να με ανακαλύψεις ποιος είμαι ?
Τι λες ? μεγάλη ανακάλυψη . Λες και το κράτησα ποτε μου κρυφό , λες και δεν το γράφω και στο προφίλ μου στο παιχνίδι .. Η μάλλον πρώτη φορα ακούς ότι όταν κάποιος έχει co play σε ένα κόσμο αναγκαστικά πρέπει να έχει δυο λογαριασμούς .. Το κλεμμένο όνομα πάλι ? Τι ακριβώς εννοεί ο κύριος δημόσιος κατήγορος δεν το πιάνω .
Αν κατάλαβα πάλι καλά στην αγόρευση υπεράσπισης του καφετζή που κανεις , μας παρακαλείς έμμεσα να σταματήσουμε το δούλεμα , γιατί ο άνθρωπος το έπαθε αυτό που έχει σε κόσμο που είχε περισσότερες ηπείρους από τα δάχτυλα του και ακόμα μετράει ?
Σου έχει περάσει από το μυαλό - ωχ τι είπα πάλι ...μυαλό ..δεν ειρωνεύομαι όμως να ξέρεις ... -ότι δεν είναι ο μονος ο καφετζής που παίζει για κάποια παρέα ? Ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν και αυτοί την ηλικία τους και allo είναι εδώ το ζητούμενο από την καριέρα που προσπαθείς να κανεις εσύ και ο κάθε καφετζής εδώ ?
Κατά τα αλλα δεν πας να βάλεις ότι στατιστικά θέλεις από οποιον κόσμο θέλεις ? Εδώ αφορά τον κόσμο 26 το θέμα και θα σου απαντήσω μονο για αυτόν τον κόσμο . Αν όμως σε τρώει να μάθεις άνοιξε στο γενικά θέμα ανάλογο και θα τα πούμε εκεί ..
Για την ώρα ..μιας και εσείς είσαστε η μονη σωστή φυλή με σημαιοφόρο τον καφέ , και εμείς οι δολοπλόκοι noumpades που θέλουμε να στρέψουμε όλον τον σέρβερ εναντίων σας .. γιατί το παρακαλι του printscreen που ακολουθεί ?http://prntscr.com/2uiook
Άσε ξέρω ..με το fotoshop το έφτιαξα ...
 

DeletedUser13389

Δεν συνηθίζω να γράφω ...
παρόλα αυτά δεν είναι δυνατό να μην πω 2 πράγματα.

Η σχέση SEKS - 3OU υπάρχει τουλάχιστον από την πλευρά μας για ένα και μόνο λόγο, για έχουμε κοινή διπλωματία με την GO.
Και όταν GO kai 3ΟU τα βρήκαν ακολουθήσαμε αυτό του έπρεπε να κάνουμε.. περάσαμε την τους 3ΟU σύμμαχους και περάσαμε και κοινές διεκδικήσεις όπως μας ζήτησαν η GO.

Αν θέλετε μπορώ να αναφέρω και άλλες λεπτομερείς αυτής της συμφωνίας.. άλλα δεν είναι τις ώρας.

βλέπω πως οι 3ΟΥ ούτε σύμμαχους μας περάσαν ούτε τίποτα.. και βλέπω και ειρωνεία του τύπου <<εμείς παρακαλάμε>>.
κύριοι δεν παρακαλούμε για τίποτα.. εμείς τιμούμε την συμμαχία μας με του GO.

μέχρι εδώ. Πάρτε τις αποφάσεις σας. για τι θέλετε και τι οχι.


καπιους κοριοδευετε~~~
 

DeletedUser31147

giannis001 @


Το παραπάνω post μου είναι εναντίων του cafesunrise και του στυλ που γραφει . Δεν μπορεί μέλος της διοίκησης σας να γραφει ότι γραφει για εμάς , να ειρωνεύεται να βρίζει να προσβάλει να υποτιμά , να ανακαλύπτει παντού συνωμοσίες , να μιλάει ότι εμείς γλύφουμε ..και όλα τα γνωστά που έχει γράψει κατά καιρούς . Η τώρα η τελευταία του ανακάλυψη με τον xaxanoula .. Εδώ είναι ο 27 ..τι δουλειά έχει εδώ τι έγινε στον 6 η τον 13 η δεν ξέρω που αλλου ?
Ότι βρίσκω λοιπόν το χρησιμοποιώ να κάνω την πλακα μου μαζί του .
Ποτε δεν έγραψα κάτι άσχημο για την φυλή σας .
Τον καφέ όμως θα τον δουλεύω όσο δεν παίρνει . Το τραβάει το αίμα του . Η λύση είναι στο δικό σας χέρι . Μαζεύτε τον αν δεν σας ταυτίζουν αυτά που λέει . Για την ώρα μιλάει σαν αντιπρόσωπος σας και το δούλεμα που του κάνω ακουμπάει και εσάς δυστυχώς .
 

DeletedUser13389

Δεν με ενδιαφέρει το δούλεμα η όπως θέλεις να το πεις.. κανε ότι θέλεις. Άλλα δεν ανέχομαι ανακρίβειες..

Σε όλη την συζήτηση ανακρίβειες εσύ λες..

και θέλω να ανασκευάσεις δημοσιά την δήλωση σου... γιατί μια δίκη σου κουβέντα όπως αυτή βάζει ολόκληρες φυλές σε διαδικασίες όταν καπιοι δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες... με αυτά που λες, απορούν ...

περιμένω να ανασκευάσεις

από εκεί και πέρα σου είπα πες και κανε ότι θέλεις άλλα να είναι αληθινό.
 

DeletedUser31147

giannis001 @

Μαζεύτε τον cafesunrize πρώτα από όλα , πήγαινε ξύσε κανένα πατσά εσύ , απάντησε μετά γιατί θέλετε συμμαχία μαζί μας και κοινό πλάνο διεκδικήσεων εσείς οι ήρωες που μονοι σας αντιμετωπίζεται τις ορδές των noumpadwn , μίκρυνε τα γραμματάκια σου το εγώ σου και τις απαιτήσεις σου , και μετά αν κάτι θέλεις από τους 3-ου στείλε επίσημα μήνυμα στον διπλωμάτη μας να σου απαντήσει .
 

DeletedUser13389

Είσαι ακόμα μια απόδειξη πως 2 πράγματα είναι άπειρα η βλακια και το σύμπαν...
και όπως έχουν πει κάποιοι για το σύμπαν δεν είναι απόλυτα σίγουροι..

αν μιλάς εκ μέρους των 3OU... λείπαμε,


συζήτηση τέλος από μένα...
 

DeletedUser31147

giannis001@


Αν λείπατε να σας περιμένουμε να γυρίσετε .
Πως να το συνεχίσεις άλλωστε ? Τι θα μπορούσες να πεις ? Τα δεδομένα μιλάνε από μονα τους . Ούτε το θάρρος να ζητήσετε μονοι σας την βοήθεια μας δεν έχετε . Βάζετε κάποιους άλλους μπροστά να μην πέσει η μουτσούνα που φοράτε του ήρωα που τους κτυπάνε οι πάντες και τα πάντα . Τι ιστορίες για αγριους είναι αυτές ότι το κάνατε στα πλαίσια της κοινής διπλωματίας με τους GO ? ο KAFESUNRIZE μερικά post πριν λέει ότι εγώ προσπαθώ να σας χαλάσω τις σχέσεις σας με GO ,λέει ότι του κατεβάσει η κούτρα του και θέλεις από εμενα να ανακαλέσω ? Είναι αληθινό το print ναι η όχι ? Ζητάτε έμμεσα συμμαχία από noumpofyles με 1001 ακαδημίες που παίζει φυλετικές αγκαλίτσες ?
Για σκέψου λίγο ποιος είναι ο βλάκας τώρα ? Ποιος έχει γίνει πραγματικά ρεζίλι στην προκειμενη περίπτωση ? Are παχεία λόγια που ξέρετε και λέτε όλοι σας , are ιστορία που γράψατε λέει σε πεθαμένους κόσμους .
 

DeletedUser13389

http://forum.fyletikesmaxes.gr/showthread.php?26749-Πυξιδοφατσα

Ανύπαρκτος

που θέλω εγώ την βοήθεια σου...!

άλλα αν είσαι χαντζιαβατης... τέτοια λες... άλλα πλέον δεν σε δίνει σημασία κανένας :) χαχαχαχχαχαχ

!!! φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τίποτα... για αυτό πάνε ρώτα πρώτα και μετά γράψε...!!!

καλή πυξίδα σου εύχομαι.. άλλωστε την έχεις στις συνήθειές σου!!!
 

DeletedUser

Ειλικρινά ζήτημα να εχω γράψει 5-6 φορές στο εξωτερικό.Αλλα δεν μπορω να βλέπω να γράφονται τέτοια σχόλια για παίχτες σαν τον ΑΝΟΥΒΗ ΚΑΙ ΤΟΝ giannis001.Εχω παίξει ως αντίπαλος και με τους 2 στον 18 και μιλάμε για 2 παρα πολυ καλούς παίκτες και οσο με τον Γιάννη που είχαμε μιλήσει κι όλας τότε για άνθρωπο με ηθική.Ειχε φτιάξει ενα πολυ καλο δίδυμο με τον t.s.m. και αν δεν σταματάμε θα ειχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο κόσμος.Μακαρι να συνανταω τέτοιους συμπαίκτες η αντιπάλους σε κάθε κοσμο που παίζω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser16803

giannis001 @


Το παραπάνω post μου είναι εναντίων του cafesunrise και του στυλ που γραφει . Δεν μπορεί μέλος της διοίκησης σας να γραφει ότι γραφει για εμάς , να ειρωνεύεται να βρίζει να προσβάλει να υποτιμά , να ανακαλύπτει παντού συνωμοσίες , να μιλάει ότι εμείς γλύφουμε ..και όλα τα γνωστά που έχει γράψει κατά καιρούς . Η τώρα η τελευταία του ανακάλυψη με τον xaxanoula .. Εδώ είναι ο 27 ..τι δουλειά έχει εδώ τι έγινε στον 6 η τον 13 η δεν ξέρω που αλλου ?
Ότι βρίσκω λοιπόν το χρησιμοποιώ να κάνω την πλακα μου μαζί του .
Ποτε δεν έγραψα κάτι άσχημο για την φυλή σας .
Τον καφέ όμως θα τον δουλεύω όσο δεν παίρνει . Το τραβάει το αίμα του . Η λύση είναι στο δικό σας χέρι . Μαζεύτε τον αν δεν σας ταυτίζουν αυτά που λέει . Για την ώρα μιλάει σαν αντιπρόσωπος σας και το δούλεμα που του κάνω ακουμπάει και εσάς δυστυχώς .

χαχανουλα Φεβ 19,2014 10:55
Μόλις διάβασα το εξτέρναλ του 27 (ειλικρινά μόλις το διάβασα στο τσίπουρο που πάω να πιω) και είδα οτί έβγαλες μία εμπάθεια είτε με υποννοούμενα είτε απευθείας...

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να ποστάρω και το ξέρεις...

Μου είπε και ο Άλεξ (που νταλγκαδιάστηκε στον 24) κάτι κουφά και αναρωτιέμε..

Σου έκανα κάτι ;

Εσένα προσωπικά...;

Μη μου αρχίσεις περί φυλών και άλλα τέτοια που λές στα παιδιάκια...

Αντρίκια μίλα μου....σου έκανα κάτι εσένα σαν Σπύρο ;

Την καλημέρα μου.

cafesunrise Φεβ 19,2014 11:02
αν μου εξηγουσες και ποιος-οια εισαι, θα μπορουσαμε να μιλησουμε!

την καλημερα μου

χαχανουλα Φεβ 19,2014 11:22
Ο Πάνος είμαι...

αν θέλεις και έχεις χρόνο έλα και σκάιπ να τα πούμε...

nagiotispa


τι σχεση εχει ο λογαριασμος που σου λεω? δες το και μονος σου που το μονο που ξερεις ειναι να γινεσαι γελοιος! βλαχο!!οπως το καφετζης που δεν ειναι προσβλητικο, ετσι και το βλαχος!

αυτο το μηνυμα αποδεικνυει ολα αυτα που λεω τοσο καιρο! οτι μαζευτηκατε ολες οι κοτες που εχετε φαει ξυλο σε αλλουςκ οσμους, αρκετες απο αυτες και στον 13 που εφαγαν ξυλο απο τη ΜΑΝ και προσπαθειτε να παρετε ρεβανσ στον 27! αλλα ακομα κι εδω αποδεικνυετε ποσο κοτες ειστε που φοβαστε ακομα και να το παραδεχτειτε! ου ρεεεεε!
εναν ακομα κοσμο καταστρεψατε οι ταμτακοι!

νταρλινγκ?


Καφεδακο, οτι στατιστικα και να μου παραθεσεις για μενα ως λογαριασμο, το ξυλο που σου (και σας) εριξα στην Ελιτ στον 19 και δεν μετριεται με στατιστικα και δεν εχεις παρει καν πρεφα.


οχι οτι με νοιαζει απλα μια που επιασες το θεμα επι προσωπικου.
χοχοχ.

τραγικο θα ειναι και μονο να ξαναναφερθω σε σενα! ανυπαρκτος εισαι στο παιχνιδι. ενα μηδενικο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser8333

Ρε σεις,μου λετε ποιο ειναι το προβλημα σας?
Εγω ειμαι διατεθημενος να σας λυσω ολες τις αποριες σας και να ικανοποιησω ολα τα αιτημα τα σας αν αυτο θα σας κανει να σταματησετε..
Ας μου πει λοιπον καποιος τι θελετε ακριβως να το φτιαξουμε...
Μιλαω σαν αρχηγος των κουτουρου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser18454

[swt]Δόθηκαν ποινές όπου πρέπει.

Μερικοί αν δεν διαβάσετε τους Κανόνες και δεν τους ακολουθήσετε θα κάνετε να μας δείτε κανά μήνα ![/swt]
 

DeletedUser8333

Δεν συνηθίζω να γράφω ...
παρόλα αυτά δεν είναι δυνατό να μην πω 2 πράγματα.

Η σχέση SEKS - 3OU υπάρχει τουλάχιστον από την πλευρά μας για ένα και μόνο λόγο, για έχουμε κοινή διπλωματία με την GO.
Και όταν GO kai 3ΟU τα βρήκαν ακολουθήσαμε αυτό του έπρεπε να κάνουμε.. περάσαμε την τους 3ΟU σύμμαχους και περάσαμε και κοινές διεκδικήσεις όπως μας ζήτησαν η GO.

Αν θέλετε μπορώ να αναφέρω και άλλες λεπτομερείς αυτής της συμφωνίας.. άλλα δεν είναι τις ώρας.

βλέπω πως οι 3ΟΥ ούτε σύμμαχους μας περάσαν ούτε τίποτα.. και βλέπω και ειρωνεία του τύπου <<εμείς παρακαλάμε>>.
κύριοι δεν παρακαλούμε για τίποτα.. εμείς τιμούμε την συμμαχία μας με του GO.

μέχρι εδώ. Πάρτε τις αποφάσεις σας. για τι θέλετε και τι οχι.


καπιους κοριοδευετε~~~

Εμεις πρεπει να παρουμε τις αποφασεις μας?Ποιες αποφασεις? Το οτι εχουμε εμεις με τους ΓΚΟ συμμαχια μας υποχρεωνει αν κανουμε και μαζι σας?Απο που και ως που? Και επειδη μας βαλατε εσεις συμμαχους απο μονοι σας πρεπει να σας βαλουμε και εμεις? Μας μιλησατε για αυτα τα θεματα?μονοι σας τα κανατε?τωρα τι καθεστε και λετε ο,τι σας κατεβει και θελετε και συμμαχια?δεν εχω καταλαβει πραγματικα
 

DeletedUser24162

το κέρατο και το νου σου...

Χαχαχαχαχα...

Θα σου απαντήσω όταν έρθει η ώρα και θα γελάνε και οι πέτρες...

αχαχαχαχαχαχα

α ρε Στέλιο........α ρε Στέλιο.:doh:....χαχαχαχαχαχα :rolf:
 

DeletedUser13389

dimitris log

erotisi... poy ksero tin apantish ego alla thelo na apantiseis gia ta to diabasoyn oloi.

otan kanate thn symaxeia me toys go... gnorizate pia einai h sxesh mas me toys go...

enimerothikate oti otan kanate thn symaxeia me thn go.. kanate simaxeia kai me emas.. (asxotos an exoyme milisei i oxi)

gnorizete oti exoume apoleita koini diplomatia me toys go.. kai oi exthroi mas einai kai dikoi toys to idio kai oi symaxoi mas kai to antistrofo..

Tha soy apantiso ego ..to gnorizate...
akoyga oloi tin sizitisi poy eixate me toys go...

opote apo thn meria mas den exoume na apologithoyme gia tipota... sas exoume se simaxeia gia ena kai mono logo... giati sas exei kai i go..

alla eseis eno gnorizate oti opoia simfonia exete me go.. apeythias perna kai me mas... san ypoxreosh sas... epileksate na to agnoisete..

!!!

Sthn erotisi soy (ο οτι εχουμε εμεις με τους ΓΚΟ συμμαχια μας υποχρεωνει αν κανουμε και μαζι σας?Απο που και ως που?Μας μιλησατε για αυτα τα θεματα?μονοι σας τα κανατε?τωρα τι καθεστε και λετε ο,τι σας κατεβει και θελετε και συμμαχια?) h apanantish sta erotimata soy briskete parapano!!!

opote ego den katalabeno pragmatika!!!

[yio]----

Δόθηκε προειδοποίηση για παράβαση των Κανόνων του Φόρουμ.

yioryos[/yio]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή