ΝΟΥΜΕΡΑ

  • Δημιουργός θέματος ssapoel
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser26973

Σε έναν κόσμο που δημιουργήθηκαν οι φυλές με τις πιο πολλές ακαδημίες στους "σύγχρονους" κόσμους (αν θυμάμαι καλά υπήρξε φυλή με 10 ακαδημίες ή 11) τον κόσμο κοντεύει να τον κλείσει μια φυλή με λιγότερο απο 30 μέλη. Ας γίνει παράδειγμα σε μερικούς...
 

DeletedUser

Φάνη, σαν να ακούω τον Σαμαρά να βγάζει λόγο για την κακοδιαχείριση των προηγούμενων κυβερνήσεων και την σταδιακή απεμπλοκή από το μνημόνιο. Τάξις και ηθική, βεβαίως, βεβαίως... Χαχα, ωραίος :D

πωπω με σκότωσες... μάλλον δεν έχεις ακούσει τον Σαμαρά, 12χρονο έχει ποιο αναλυτική σκέψη και συνοχή στα επιχειρήματά του.
Εκτός αυτού αν έπαιζε ο Σαμαράς φυλετικές θα πούλαγε τα χωριά της φυλής του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Να σου πω την αλήθεια προτιμώ τις δικές σου αναλύσεις :p

To θέμα λέει ΝΟΥΜΕΡΑ, παρακαλώ πολύ τα σχόλια σας να αφορούν τη συγκεκριμένη φυλή. Ασε που δεν υπάρχει πλέον αυτή η φυλή αλλά έχει μετονομαστεί οπότε θα έπρεπε να είχες ήδη κλειδώσει το post. χαχα Καλημέρα bro :)
 

DeletedUser26271

Να απαντησω σε κατηγοριες που ολοι ξερουν τι σκοπο εχουν δεν εχω σκοπο να κανω.
Γιατι οσοι συμπαιχτες της GTP αξιζαν και για τους οποιους παρεμενα (και υπηρχαν αρκετοι) σταματησαν. Οι δε συμπαιχτες απο nobles ξερουν ποιοι ειμαστε και δεν θα μας στρατολογουσαν αν ημασταν οσα πολυ ευγενικα παρεθεσαν οι ssapoel και panoik.
.
Θα σας δειξω το διαστημα στο οποιο εγιναν καποια γεγονοτα

http://gr.twstats.com/gr22/index.php?page=player&mode=tribe_changes&id=245872

και προκαλω τον dark να με διαψευσει γιατι μονο αυτος μπορει να το κανει.

Απο τις 3/7 εως 24/7 το μυστικο ηταν στη διαθεση της φυλης και ο Τασος (dark) δεν εμπιστευοταν κανενα για να του το μεταφερουμε. Ο ιδιος δε ειχε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθει. Παραλληλα γνωριζα τις κινησεις που εκανε η πρωην GTP για να παρει το μυστικο (με στρατολογηση) του vrossi46 και ετσι στο τελος Ιουλιου αποφασισαμε να μην δωσουμε το δικαιωμα σε μια ομαδα που ηταν αδιαφορη για το παιχνιδι και το μονο που ηθελαν ηταν με πλαγια μεσα να κλεισουν ενα κοσμο και να γελανε με τα κοροιδα (nobles) που ηταν η καλυτερη φυλη αλλα δεν ηταν τοσο εξυπνοι να κλεισουν με τα μυστικα.

Σημειωτεον οτι το μυστικο που γινεται τοση φασαρια οι Nobles το ειχαν ηδη Χ 2

Ο λογος της αποχωρησης μας απο τη GTP ηταν η σταση οσων εμειναν και ειδικα του commando η darkion η οπως αλλιως λεγοταν κατα καιρους καθως και του dark που απο ανωριμοτητα ετρωγαν αστεια ban και εχαναν χωρια για τα οποια ειχα ξενυχτισει απειρες μερες απο επιτηρηση για να τα κρατησω. Δεν τους ενοιαζε φυσικα γιατι το εκτροφειο ειχε πολλα απο πισω να τους δωσει με κανιβαλισμα...σιγα μην σκασουν.
Ο λογος που πηγαμε στους Nobles ηταν ο εξης.
Το μυστικο2 μηνες που το ειχαμε περιπου ειχαν καταφερει οι GTP να στειλουν 10.000 απο καθε πεζο και 6000 μαυρα , οι nobles πριν ακομα μπουμε στη φυλη και μεσα σε 2 μερες ειχαν βαλει μεσα απο 150.000 απο καθε οπλο και 20000 κατς με φαναρι.
Οσοι καταλαβαν ..καταλαβαν

και κατι τελευταιο ...... ποτε δεν ειπαμε οτι ειμαστε παιχταραδες και οσοι το κανουν μαλλον φτυνονται στον καθρεφτη να μην ματιασουν τους εαυτους τους.
Η κατάταξη ανάπτυξης φτανει. #7 και δεν εχουμε χασει κανενα χωριο (ουτε απο επιτηρηση). Παιχταρα μπορουν να σε κανουν μονο οι συμπαιχτες σου.

Ps. Me ton harros δεν γνωριζομαστε προσωπικα ουτε εχουμε μιλησει ποτε. Απλα μπορει να καταλαβει τα αυτονοητα

Αυτα ηθελα να πω σαν Ηλιας
 

DeletedUser

εσυ πάλι τι μιλάς έχεις δει σπαθάκια? οχι έχεις χάσει χωριό? οχι μας βάρεσες ποτέ? οχι οπότε τι σκάς? πάντα μια ακαδημία θα είσαι, ενα τσιράκι των αφεντικών σου.. κάτσε λοιπόν στο ριμ σου, στα βάρβαρα σου, πάρε κανα χωριό απο τους τιτανς και μετά βγές και στο φόρουμ, αφού κατάφερες και εξασφάλισες την παραμονή σου στον κόσμο με τις πλάτες άλλων.
 

DeletedUser

1)Στην υπογραφή μου γράφω με τι νικ παίζω. δεν νομίζω ότι πρέπει να παίζω με το ίδιο σε όλα. Επίσης έκατσες και ασχολήθηκες μαζί μου?? χαχαχα ρε τι καμένοι είστε.
2) δεν κάνω αιτήσεις παρά μόνο αν προσβληθώ. επίσης πάλι το 3000 το δευτερόλεπτο ήταν ειρωνεία. είστε τόσο καμένοι που ούτε την πλάκα δεν καταλαβαίνετε.
3) Κοκκινόδερμε δεν εχω ανάγκη απο σεβασμό στο παιχνίδι και δη από εσένα. Με σέβονται στην κανονικη μου ζωή και αυτό αρκεί. Μιλάς για σεβασμό χωρίς να ξέρεις τι είναι. μάλλον για αυτό σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου και με την ακολουθία σου αρχίζετε το χλευασμό και τις ειρωνείες αλλά ακόμα και τις προσβολές σε προσωπικό επίπεδο. Αφενός δείχνει κόμπλεξ και αφεδύο νομιζετε ότι θα μου κάνετε τι πέρα απο ότι θα μου κάνατε αν τρώγατε φασόλια??? και συν των άλλων χαίρεσαι που τα βρίσκεις με εναν φυγόμαχο.

και για να τελειώνουμε. οι φυλετικές είανι ποαιχνίδι και σαν παιχνίδι το βλέπω. δεν διατίνομαι ότι είμαι παικταράς και να φάω πυξίδα αν έχω όρεξη θα μπ[ω αλλού να παίξω. αυτό που φωνάζω είαναι ότι εσύ είσαι άσχετος. και αυτός ο χάρος που λες που αν θυμάμαι καλά έπαιζε στον 12 και τον στείλαμε για βρούβες εεε???? καλα θυμάμαι???? έτσι εξηγούνται και τα κόμπλεξ απένντι σην πιο επιτιχημένη φυλή των ελληνικών σερβερ την ερρορ!!!!! άντε γατάκια περαστικά σας. ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δουλεύω παιδάκια σαν και εσάς. φιλάκια στα μαγουλάκια. αλήθεια η σίμπα τι έπαθε οεο???

Απλά εμετικός..Έχω κοντραριστεί με πάρα πολλούς ****ύς αλλά εσύ είσαι εμετικά ****ς και άσχετος.

3) Κοκκινόδερμε δεν εχω ανάγκη απο σεβασμό στο παιχνίδι και δη από εσένα. Με σέβονται στην κανονικη μου ζωή και αυτό αρκεί

Κάθε αποτυχημένος στο παιχνίδι τα ίδια λέει..Μια απλή δικαιολογία για το πόσο τούμπας είσαι

και για να τελειώνουμε. οι φυλετικές είανι ποαιχνίδι και σαν παιχνίδι το βλέπω.

Παιχνίδι ξε-παιχνίδι πολύ παθιάζεσαι...

δεν διατίνομαι ότι είμαι παικταράς και να φάω πυξίδα αν έχω όρεξη θα μπ[ω αλλού να παίξω.
Τράβα δες τι έλεγες όταν έγινε η ένωση ρε κακομοίρη που έγινες ο άρχοντας της τούμπας..

απένντι σην πιο επιτιχημένη φυλή των ελληνικών σερβερ την ερρορ!!!!!
Ντάξει κουλούρι ξύπνησες?

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δουλεύω παιδάκια σαν και εσάς.
Και εγώ γουστάρω να να δουλεύω τέτοια ΤΥΠΑΚΙΑ σαν κ εσένα και τον σσαποελ :D δε το έκανα θέμα όμως!


Εκτός του φαντομ οι άλλοι 2 που γράφετε εκ μέρος της νορθ ακόμα ψάχνω το γιατί...πουθενάδες.
 

DeletedUser

μπιλ λοβ γιου (L)

τεν ποιντσ πλιζ...

ps ηθελα απλα να το πω...


[ove]+10 πόντοι για spam

Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".

by -Ovelix-[/ove]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30832

Δεν ειμαι στους Nobles για να σου απαντήσω γιατί δεν επιτίθενται στα NOYMEΡΑ αλλά υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι :

α) Οι όροι της συμμαχίας έχουν συμφωνηθεί πολύ πριν αλλάξουν οριστικά οι ισορροπίες στον χάρτη και φτάσετε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Φαντάζομαι δεν προβλεπόταν να σπάσει η συμμαχία όταν οι nobles πάρουν την κ44 και μπουν στην κ43. Μάλλον ήταν κάτι στο στυλ "πάμε μαζί μέχρι να εξαφανίσουμε την NORTH και μετά βλέπουμε".
β) Τα NOYMEΡΑ τηρούν τα συμφωνηθέντα και συνεργάζονται πολύ καλά μαζί τους.
γ) Δεν έχουν κανένα κίνητρο να στραφούν ενάντια στα ΝΟΥΜΕΡΑ.
δ) Μεγαλύτερη σημασία από την νίκη ή ήτα έχει ο τρόπος που επήλθε. Πόσο άσχημο θα ήταν για την φήμη των Nobles να προδώσουν τους συμμάχους τους?
ε) Τους γουστάρουνε και πιθανών να βρεθούνε και συμπαίκτες σε κάποιον άλλο κόσμο με μέλη των NF.

Αλλά κυρίως δεν το κάνουν γιατί έτσι θα βοηθούσαν έμμεσα εσάς (ακόμα και αν δεν άλλαζε το τελικό αποτέλεσμα).

Δυστυχώς για εσάς στοχοποιηθήκατε αμέσως μόλις υπογράψατε την ΣΕ με τους GTP. Εκείνη την περίοδο τίποτα δεν είχε κριθεί και είχατε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε την θέση σας στην συμμαχία ώστε όταν διαλύονταν οι GTP να μην είστε σε μειονεκτική διπλωματικά θέση. Αντί για αυτό επιλέξατε την εύκολη λύση του κανιβαλισμού, των μαζικών στρατολογήσεων και των βάρβαρων. Σαν να μην έφτανε αυτό προσπαθήσατε να δώσετε και το φιλί της ζωής στην GTP με το να συγχωνευτείτε μαζί τους.

Προφανώς τότε οι nobles ήταν ακόμα μακριά, αλλά οι ωκεανοί της "μπλε θάλασσας των ακαδημιών" καλύφθηκαν γρήγορα και δεν μπορείτε τώρα που έφτασαν δίπλα σας να επικαλείστε την ηθική για να ζητάτε να προδώσουν τους συμμάχους τους. Η κατάσταση είναι αποτέλεσμα των αποφάσεων της ηγεσίας της φυλής σας και της αδυναμίας της να δει τις μακροχρόνιες συνέπειες τους.

Ενταξει συμφωνω μαζι σου κ με τον bone , δεν αντιλεγω

Ναι πηγαμε με GTP οχι γιατι ειμασταν κολληταρια αλλα γιατι τους βαραγαν οι 2 αλλες μεγαλες φυλες

κ με το σκεπτικο οτι αν βαραγαμε κ εμεις GTP δεν θα κερδιζαμε κ πολλα παρα μονο χρονο οσον αφορα το ποτε θα χτυπιομασταν με

ΝΟΜΠΛΕΣ οι οποιοι θα τους ειχαν παρει τα μισα χωρια κ παραπανω κ θα ηταν πανισχυροι

Τοτε η GTP ειχε καλους παικτες κ ενεργους , που να φανταστουμε αυτο που θα ακολουθουσε

Φυσικα δεν επικαλουμαι την ηθικη ουτε ζηταω να προδωσουν κανεναν για να διορθωθουν τα δικα μας λαθη

που οντως ειναι αρκετα κ το μεγαλυτερο απ ολα ειναι οτι δεν πεισαμε τους παικτες μας να συνεχισουν

Το πολυ πολυ να μας εξαφανισουν εμας κ μετα να κλεισουν τον κοσμο με μυστικα οι ΝΟΜΠΛΕΣ

- κ ας λενε οτι δεν το θελουν -

Διοτι φυσικα τα ΝΟΥΜΕΡΑ σε εναν υποτιθεμενο πολεμο μαζι τους οχι 6 μηνες δεν θα αντεξουνε

( οπως εχουμε κανει εμεις ως τωρα ) αλλα ουτε 6 μερες

Κ φυσικα ενα παιχνιδι ειναι μπορει καποιοι να ειναι εχθροι τωρα κ συμπαικτες σε εναν αλλο κοσμο

Μονο αυτο δεν δεχομαι οτι κανουν πολιτικη για μελλοντικους κοσμους οι ΝΟΜΠΛΕΣ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Και εγώ γουστάρω να να δουλεύω τέτοια ΤΥΠΑΚΙΑ σαν κ εσένα και τον σσαποελ :D δε το έκανα θέμα όμως!

βγάλε κι αλλη πικρία μου αρέσει χαχ είσαι αστείος απο την αρχή μέχρι το τέλος, ότι κι αν πεις αδιαφορώ κ το ξέρεις αυτό είναι που σε τσούζει χεχε!!! φιλάκια... επίσης συγχαρητήρια ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στα λόγια μόνο γιατί στις πράξεις είσαι απλά ένα μηδενικό. μούργο έβγαλες γλώσσα στα 17 σου...!
 

Deleted User - 119632

Απλά εμετικός..Έχω κοντραριστεί με πάρα πολλούς ****ύς αλλά εσύ είσαι εμετικά ****ς και άσχετος.



Κάθε αποτυχημένος στο παιχνίδι τα ίδια λέει..Μια απλή δικαιολογία για το πόσο τούμπας είσαι



Παιχνίδι ξε-παιχνίδι πολύ παθιάζεσαι...


Τράβα δες τι έλεγες όταν έγινε η ένωση ρε κακομοίρη που έγινες ο άρχοντας της τούμπας..


Ντάξει κουλούρι ξύπνησες?


Και εγώ γουστάρω να να δουλεύω τέτοια ΤΥΠΑΚΙΑ σαν κ εσένα και τον σσαποελ :D δε το έκανα θέμα όμως!


Εκτός του φαντομ οι άλλοι 2 που γράφετε εκ μέρος της νορθ ακόμα ψάχνω το γιατί...πουθενάδες.

εσύ κεφτέ είσαι μακακας με περικεφαλαια. οσο για τις τουμπες που λες βλακα οταν ξεκινησε ο πολεμος και περναμε αερα τα χωρια απο τα νουμερα λεγαμε οτι θα χασετε. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ???? παιζω απο το 2008 σε απειρους κοσμους σε απειρες φυλες με απειρους συμπαικτες εχοντας κανει απειρους πολεμους ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε πριν αρχισει ο πολεμεοσ οτι παμε να χασουμε και θα μας δειξουνε και θα μας ρανουνε κτλπ. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς??????? οτι εισαι ασχετος? οτι εισαι κομπλεξικος?? οτι παιζεις για να κανεις καριερα?? οτι και να συμβαινει εισαι ******. τοση ωρα εσυ και η κουστοδια σου οι υπολοιποι κεφτεδες επιτιθεστε με προσωπικους χαρακτηρισμους που αν με βλεπατε μπροστα σας θα κανατε οτι και ο φοινιξ την ουρα στα σκελια και βουρ. λοιπον ******ιοζη οι χαρακτηροισμοι επισρεφονται και αν εχεις προβλημα τραβα να δεις αν ερχομαι. παιχνιδι ειναι καποιος κερδιζει καποιος χανει!! εμεις χασαμε. το πιστευαμε?? οχι. εγινε ναι. ωραια και?? εχετε προβλημα αντιληψης?? τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα να τα καταλαβαιτε??? ασε που οι περισσοτεροι απο εσας εχετε φαει πυξιδα απο πολλους απο εδω σε αλλους κοσμους βλε 6,12, κτλπ και τωρα σας βγαινουν τα κομπλεξ. βρε ουστ


[ove]+10 πόντοι για απαράδεκτη συμπεριφορά

Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα διάφορων ηλικιών και με διαφορετικές γνώσεις και εμπειρία στο παιχνίδι. Γι' αυτό, θα ήταν συνετό να έχετε υπομονή σε περίπτωση που κάποια απορία σας φανεί "κουτή" ή "παιδιάστικη".
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες τακτικές για να προκαλέσετε τον αντίπαλο σας, αρκεί οι τακτικές αυτές να είναι βασισμένες στο παιχνίδι.

by -Ovelix-[/ove]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

οτι και καλα τι αν μας εβρισκες θα μας εκανες ντα; ελεος τι αλλο θα ακουσουμε απο σενα... στην αρχη θα μας εσκιζες ινγκειμ οταν σε προσβαλλανε, οπως κι εσυ προσβαλλεις απο την αρχη, το γυρισες στο οτι ριαλ λαιφ θα μας εκανες να τρεχουμε... ναι οκκ πολυ σοβαρος ανθρωπος που αξιζει σεβασμο.. μεγαλε πανικα ο σεβασμος ειναι το πρωτο που αποζηταμε ολοι και οχι μονο ριαλ λαιφ ακομα και σε αυτα τα παιχνιδια οταν παιζεις παιζεις για να κερδισεις τον σεβασμο τον αλλων το ρισπεκτ αλλιως εισαι απλα ενας νο λαιφερ που δεν εχει τι αλλο να κανει.. μμμ καταλαβα τι εισαι εσυ... ετσι συνεχισε να δειχνεις το ποσο ματσο αντρας εισαι... ενας εσυ ενας ο αλλος με το ss στο ονομα καταλαβα... καταλαβα... γι αυτο τοσο αυταρχισμος και ****μαρα... δεν υπαρχει μεγαλυτερος στοκος απο αυτον που απειλει ριαλ λαιφ για ενα παιχνιδι....
 

DeletedUser

παιχταρας δεν διατεινεσαι οτι εισαι αλλα πυξιδες δεξια και αριστερα τις εταζες δε μπορεις να πεις

,απλη υπενθυμιση συνεχιστε

ρε νουμπάκο τα ρισταρτ που χεις φαει εσυ ολος ο κοσμος22 δεν εχει φαει μιλας και για πυξιδες αξιολυπητε.
 

DeletedUser

βγάλε κι αλλη πικρία μου αρέσει χαχ είσαι αστείος απο την αρχή μέχρι το τέλος, ότι κι αν πεις αδιαφορώ κ το ξέρεις αυτό είναι που σε τσούζει χεχε!!! φιλάκια... επίσης συγχαρητήρια ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στα λόγια μόνο γιατί στις πράξεις είσαι απλά ένα μηδενικό. μούργο έβγαλες γλώσσα στα 17 σου...!

βγάλε κι αλλη πικρία μου αρέσει

Βασικά αν δε το χεις καταλάβει εσύ και ο συμπαίκτης σου βγάζετε πίκρα που οι κακοί νομπλες σας πήραν φαλάγγι :(

είσαι αστείος απο την αρχή μέχρι το τέλος
Πάνω απόλα τρέλα κ πλάκα 'μεγάλε'

ότι κι αν πεις αδιαφορώ κ το ξέρεις αυτό είναι που σε τσούζει χεχε!!!

Ψιτ ψηλέ και που ασχολούμαι με κάτι σκουπίδια σαν κ σένα...Χάρη σου κάνω..'Εχεις γίνει μάρθα βούρτση επειδή εδώ στον 22 δε μπόρεσες να ρουφιανέψεις για να τον κλείσεις και έχεις πάθει κατάθλιψη με τις κατεξοχήν διαγραφές!

επίσης συγχαρητήρια ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ στα λόγια μόνο γιατί στις πράξεις είσαι απλά ένα μηδενικό
Ας είμαι μηδενικό,ξέρω τουλάχιστον ότι 4 χρόνια τώρα μπορεί να έχω βριστεί με ΑΠΕΙΡΟΥΣ παίχτες αλλά εγώ το έκανα όταν ήμουν πιο μικρός ενώ επίσης ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν ********ψα ενώ εσύ σαν μεγαλύτερος αυτο έχεις μάθει ΜΟΝΟ.Παιχτικά πάντα χαίρομαι που πιστεύεις ότι είμαι ένα μηδενικό και έχω καταφέρει να παίξω παρέα με παίχτες που εσύ μόνο για να τους καθαρίζεις τα παπούτσια είσαι!(Με πιο πρόσφατο τους nobles)

μούργο έβγαλες γλώσσα στα 17 σου...!
Γλώσσα έβγαζα στα 14-15..Τώρα στα 18 βγάζω χαρακτήρα κ σαν χαρακτήρας δεν ανέχομαι σκουπιδαριά να μιλάνε ενώ πρέπει να το βουλώνουν.

εσύ κεφτέ είσαι μακακας με περικεφαλαια. οσο για τις τουμπες που λες βλακα οταν ξεκινησε ο πολεμος και περναμε αερα τα χωρια απο τα νουμερα λεγαμε οτι θα χασετε. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ???? παιζω απο το 2008 σε απειρους κοσμους σε απειρες φυλες με απειρους συμπαικτες εχοντας κανει απειρους πολεμους ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε πριν αρχισει ο πολεμεοσ οτι παμε να χασουμε και θα μας δειξουνε και θα μας ρανουνε κτλπ. ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς??????? οτι εισαι ασχετος? οτι εισαι κομπλεξικος?? οτι παιζεις για να κανεις καριερα?? οτι και να συμβαινει εισαι ******. τοση ωρα εσυ και η κουστοδια σου οι υπολοιποι κεφτεδες επιτιθεστε με προσωπικους χαρακτηρισμους που αν με βλεπατε μπροστα σας θα κανατε οτι και ο φοινιξ την ουρα στα σκελια και βουρ. λοιπον ******ιοζη οι χαρακτηροισμοι επισρεφονται και αν εχεις προβλημα τραβα να δεις αν ερχομαι. παιχνιδι ειναι καποιος κερδιζει καποιος χανει!! εμεις χασαμε. το πιστευαμε?? οχι. εγινε ναι. ωραια και?? εχετε προβλημα αντιληψης?? τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα να τα καταλαβαιτε??? ασε που οι περισσοτεροι απο εσας εχετε φαει πυξιδα απο πολλους απο εδω σε αλλους κοσμους βλε 6,12, κτλπ και τωρα σας βγαινουν τα κομπλεξ. βρε ουστ

Εγώ απευθύνομαι πάντα επί προσωπικού πάνω στο παιχνίδι εσύ το πας αλλού..Λογικά σε παρεξηγήσανε τα παιδιά και πάνω από 15 δεν πρέπει να είσαι..Ευκολάκι δλδ

εσύ κεφτέ είσαι μακακας με περικεφαλαια. οσο για τις τουμπες που λες βλακα οταν ξεκινησε ο πολεμος και περναμε αερα τα χωρια απο τα νουμερα λεγαμε οτι θα χασετε. ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ???? παιζω απο το 2008 σε απειρους κοσμους σε απειρες φυλες με απειρους συμπαικτες εχοντας κανει απειρους πολεμους ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ δεν ειπε πριν αρχισει ο πολεμεοσ οτι παμε να χασουμε και θα μας δειξουνε και θα μας ρανουνε κτλπ.

Δεν είδα από νομπλες να βγαίνει κανείς να λέει θα σας σκίσουμε και μα μου ιστορίες.Όλοι τους παίξανε(και παίζουνε) μέσα στο παιχνίδι.Αυτη είναι η διαφορά φαφλατά άσχετε
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς???

Χμμ τίποτα απολύτως για την ακρίβεια.Οι προλαλήσαντες απέδειξαν ότι είσαι κομπλεξάρας,παθιασμένος και άσχετος με το παιχνίδι δεν χρειαζόμουν εγώ για να αποδείξω κάτι

τοση ωρα εσυ και η κουστοδια σου οι υπολοιποι κεφτεδες επιτιθεστε με προσωπικους χαρακτηρισμους που αν με βλεπατε μπροστα σας θα κανατε οτι και ο φοινιξ την ουρα στα σκελια και βουρ.
Αν κατάλαβα με απειλείς και έτσι φάση?Χωρίς να θέλω να το συνεχίσω ρώτα στο παιχνίδι(πχ τσιχλα που τον έχετε ζαλίσει τον άνθρωπο) ποιος είμαι εκτός παιχνιδιού και σε ποιο 'άθλημα' προπονούμαι και έλα και πες μου αν θα έβαζα την ουρά στα σκέλια.Απλά για να ξέρεις έμαθα(όταν αρχίζεις κ ενηλικιώνεσαι αρχίζεις κ βλέπεις σημάδια μικρέ) ότι η βία δεν είναι λύση.Ακόμα και αν έβαζα τα ουρά στα σκέλια αν σε έβλεπα τι θα κέρδιζες? θα σουνα πιο μάγκας? (τα ίδια θυμάμαι μου χε πει πριν 2 χρόνια ή παραπάνω ο kwstassr :') )
τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα να τα καταλαβαιτε???
έτσι όπως γράφεις σαν λυσασμένος ΝΑΙ.

Μεγάλο ποστ τα λέμε αύριο
 
  • Like
Αντιδράσεις: saxtou

Deleted User - 119632

ναι ναι ξερω. τα εμετικα κτλπ πηγαιναν στο παιχνιδι εε?? αρχισαμε τις τουμπες?? επιισης λογω χαρακτηρα ποτε δεν απειλω αλλα προειδοποιω. επισης δεν εχω αναγκη να ρωτησω κανεναν με τι "αθλημα" ασχολεισαι.Η εμπειρια της ζωης με διδαξε οτι οσο και αν προπονησαι σε κατι παντα υπαρχει καποιος που προπονηται περισσοτερο. με οτι και αν ασχολησαι συνεχιζεις να εισαι κεφτες. οσο για την ενιλικιωση και την βια εγω τα ξερω. μολις πας 18 ελα να μιλησουμε παλι. να μου πεις τι εμαθες και να σου πω για τις εμπειριες της ζωης. οπως προειπα οταν σε ενα φορουμ για παιχνιδι ο αλλος επιεδη εχει κομπληξ αρχιζει τα προσωπικα τοτε θα εχει αναλογη απαντηση. οσο λοιπον με προσβαλεις ξεροντας οτι ο αλλος δεν μπορει να κανει τιποτα τοτε εισαι ψευτομαγκας. μεινε στα του παιχνιδιου και να χρησιμοποιεις χαρακτρηριμσους τυπου νουμπας, ****ακι, κανιβαλος κτλπ και ασε τα βλακακο και τα ρεστα επι μερους πρωταθλητη. εκει παει το αν με εβλεπες...

Οι προλαλλησαντες απεδειξαν ποιος ειναι κομπλεξικος και σιγουρα οχι εγω.
χαλαρωσε μεγαλε its just a game.
 

DeletedUser

Παιχτικά πάντα χαίρομαι που πιστεύεις ότι είμαι ένα μηδενικό και έχω καταφέρει να παίξω παρέα με παίχτες που εσύ μόνο για να τους καθαρίζεις τα παπούτσια είσαι!(Με πιο πρόσφατο τους nobles)
ησυχα γλυφτη τους εχεισ σαλιωσει απο πανω μεχρι κατω χαχα γυμνοσαλιαγκα :noob:

Αν κατάλαβα με απειλείς και έτσι φάση?Χωρίς να θέλω να το συνεχίσω ρώτα στο παιχνίδι(πχ τσιχλα που τον έχετε ζαλίσει τον άνθρωπο) ποιος είμαι εκτός παιχνιδιού και σε ποιο 'άθλημα' προπονούμαι και έλα και πες μου αν θα έβαζα την ουρά στα σκέλια
χαλάρωσε μποξέρ και με φοβίζεις χαχα!
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα να τα καταλαβαιτε???

οταν σε διαβαζω ειναι εξαιρετικα δυσκολα ειτε λογω κουταμαρας ειτε λογω ορθογραφιας
δεν θα το καταλαβΕτε ΠΟΤΕ οτι εχετε χασει και κλαιγεστε τσαμπα;



[ove] +10 πόντοι για παράβαση κανόνων του forum

Δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός της γραμματικής/ορθογραφίας ενός άλλου μέλους. Αν η γραμματική/ορθογραφία ενός μέλους δεν είναι κατανοητή, παρακαλούμε να το αναφέρετε χρησιμοποιώντας την "αναφορά", ώστε ένας διαχειριστής του παιχνιδιού ή του φόρουμ να μπορέσει να τη διορθώσει.

by -Ovelix-[/ove]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Δεν αφήνουμε το μπλα μπλα μπας και παίξουμε λίγο; Λέω εγώ τώρα...βλέπω τόσες μέρες ένα συνονθύλευμα.

Υ.Γ. Λίγο σεβασμός στον Χάρο δεν βλάπτει, ωστόσο για εκείνους που δεν γνωρίζουν τι έχει κάνει στο παιχνίδι να ανοίξουν κανά στατιστικό να ξεστραβωθούνε. Το γκέιμ δεν είναι μόνο πμ/οκ/χύμα τρένο για καννιβάλισμα/κράξιμο στο εξτέρναλ/ύπνος/κλάμα .
 
  • Like
Αντιδράσεις: saxtou

DeletedUser

ναι ναι ξερω. τα εμετικα κτλπ πηγαιναν στο παιχνιδι εε?? αρχισαμε τις τουμπες?? επιισης λογω χαρακτηρα ποτε δεν απειλω αλλα προειδοποιω. επισης δεν εχω αναγκη να ρωτησω κανεναν με τι "αθλημα" ασχολεισαι.Η εμπειρια της ζωης με διδαξε οτι οσο και αν προπονησαι σε κατι παντα υπαρχει καποιος που προπονηται περισσοτερο. με οτι και αν ασχολησαι συνεχιζεις να εισαι κεφτες. οσο για την ενιλικιωση και την βια εγω τα ξερω. μολις πας 18 ελα να μιλησουμε παλι. να μου πεις τι εμαθες και να σου πω για τις εμπειριες της ζωης. οπως προειπα οταν σε ενα φορουμ για παιχνιδι ο αλλος επιεδη εχει κομπληξ αρχιζει τα προσωπικα τοτε θα εχει αναλογη απαντηση. οσο λοιπον με προσβαλεις ξεροντας οτι ο αλλος δεν μπορει να κανει τιποτα τοτε εισαι ψευτομαγκας. μεινε στα του παιχνιδιου και να χρησιμοποιεις χαρακτρηριμσους τυπου νουμπας, ****ακι, κανιβαλος κτλπ και ασε τα βλακακο και τα ρεστα επι μερους πρωταθλητη. εκει παει το αν με εβλεπες...

Οι προλαλλησαντες απεδειξαν ποιος ειναι κομπλεξικος και σιγουρα οχι εγω.
χαλαρωσε μεγαλε its just a game.

ναι ναι ξερω. τα εμετικα κτλπ πηγαιναν στο παιχνιδι εε??
Εννοείται είσαι εμετικά άσχετος.Το να προσβάλω κάποιον εκτός παιχνιδιού το έχω κόψει αρκετό καιρό πριν βλέπεις κατάλαβα ότι τέτοιες συμπεριφορές απρόσωπα είναι για πολύ μικρά παιδιά :)

αρχισαμε τις τουμπες?
Δικιά σου δουλειά αυτο

επισης δεν εχω αναγκη να ρωτησω κανεναν με τι "αθλημα" ασχολεισαι.Η εμπειρια της ζωης με διδαξε οτι οσο και αν προπονησαι σε κατι παντα υπαρχει καποιος που προπονηται περισσοτερο. με οτι και αν ασχολησαι συνεχιζεις να εισαι κεφτες.
Απλά ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις ότι όπως εσύ σαν άτομο 'προειδοποιείς' άλλα άτομα είναι μπαμ και έξω π.χ.Το να ρίχνεις διάφορες εκφράσεις τέτοιου τύπου απρόσωπα δείχνεις κάτι άλλο από αυτο που ενδεχομένως να είσαι

οσο για την ενιλικιωση και την βια εγω τα ξερω. μολις πας 18 ελα να μιλησουμε παλι. να μου πεις τι εμαθες και να σου πω για τις εμπειριες της ζωης.

Τα ξέρεις αλλά συμπεριφέρεσαι όπως συμπεριφέρεται το κλασσικό 15χρονο.Πως περιμένεις λοιπόν να σε πάρει ο οποιοσδήποτε στα σοβαρά?Για τα τυπικά 18 είμαι αλλά αυτο δεν έχει να λέει..Και εσύ θες να δείξεις ότι είσαι ενήλικος αλλά δείχνεις το ακριβώς αντίθετο

οπως προειπα οταν σε ενα φορουμ για παιχνιδι ο αλλος επιεδη εχει κομπληξ αρχιζει τα προσωπικα τοτε θα εχει αναλογη απαντηση.

Το κόμπλεξ μάλλον εσύ το έχεις γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις πότε ο άλλος έχει να σου πει κάτι για σένα σαν παίχτη και πότε έχει να σου πει για σένα σαν άτομο..(και εδώ βλέπεις πως δεν παίζεις απλά για την πλάκα σου)

οσο λοιπον με προσβαλεις ξεροντας οτι ο αλλος δεν μπορει να κανει τιποτα τοτε εισαι ψευτομαγκας.

Πολύ προσωπικά το παίρνεις θεωρώ.Που να σου έλεγα και τίποτα πιο βαρύ(έχω γλώσσα ροδάνι πανάθεμα με) θα έλεγες και άλλα?

μεινε στα του παιχνιδιου και να χρησιμοποιεις χαρακτρηριμσους τυπου νουμπας, ****ακι, κανιβαλος κτλπ και ασε τα βλακακο και τα ρεστα επι μερους πρωταθλητη. εκει παει το αν με εβλεπες...
Η νέα γενιά τα εμετικός τα κουλούρι κτλ παιχτικά τα εννοεί και όχι για εκτός παιχνιδιού αλλά τι να πεις...

ησυχα γλυφτη τους εχεισ σαλιωσει απο πανω μεχρι κατω χαχα γυμνοσαλιαγκα :noob:


χαλάρωσε μποξέρ και με φοβίζεις χαχα!

Βλέπω τα άλλα δε τα σχολιάζεις..Χαχαχα Πως φυσάει το ρουφιανάκιιι :')
Να σαλιώσω κάποιον δεν έχω λόγο και ούτε το κάνω.Απλά είσαι πολύ μικρός παιχτικά για να καταλάβεις τι θέλω να πω.Λογικό αφού ποτέ δεν έπαιξες με παίχτες όπως ο χάρος ή ο b0ne ή τον redskin.έχεις συνηθίσει με τους κάτω του μετρίου παίχτες

οταν σε διαβαζω ειναι εξαιρετικα δυσκολα ειτε λογω κουταμαρας ειτε λογω ορθογραφιας
δεν θα το καταλαβΕτε ΠΟΤΕ οτι εχετε χασει και κλαιγεστε τσαμπα;
Ακόμα και στο εξτερναλ έχουν χάσει μεταξύ μας..(L)


Θανάση λοβ γιου του μπευμπι (L)

Δεν αφήνουμε το μπλα μπλα μπας και παίξουμε λίγο; Λέω εγώ τώρα...βλέπω τόσες μέρες ένα συνονθύλευμα.

Υ.Γ. Λίγο σεβασμός στον Χάρο δεν βλάπτει, ωστόσο για εκείνους που δεν γνωρίζουν τι έχει κάνει στο παιχνίδι να ανοίξουν κανά στατιστικό να ξεστραβωθούνε. Το γκέιμ δεν είναι μόνο πμ/οκ/χύμα τρένο για καννιβάλισμα/κράξιμο στο εξτέρναλ/ύπνος/κλάμα .

Είσαι ένας μικρός θεούλης!
 

DeletedUser

παιδιά παραχεστικε το θέμα ένα παιγνίδι είναι και τίποτα περισσότερο:) πολύ προσωπικά το πήρατε και νομίζω καλύτερα να κλειδωθεί
 
  • Like
Αντιδράσεις: saxtou
Κορυφή