Τιτλοι τελους για κ23..

  • Δημιουργός θέματος dani
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser30832

Φιλε μου εσυ και η φυλη σου ακομα και τωρα που ο κοσμος τελειωνει δεν εχετε καταλαβει τιποτα..Ακομα τα ιδια παραμυθια λες...Εμεις δεν σου χρωστουσαμε τιποτα..γι' αυτο ασε τις πα@@ριες περι πλανα στους σημερινους νικιτες....Ασ τα εκανες εσυ και η μεγαλη σου φιλη...

Εμεις τα πλανα κ τα καναμε κ τα δεχτηκαμε κ αυτο φαινεται απο τις απωλειες των φυλων... ειμαστε 1η αν δεν κανω λαθος

Κ ναι μας χρωστουσατε απο τη στιγμη που ειμασταν συμμαχοι κ κανατε τα στραβα ματια με ενα καρο δικαιολογιες

'' Ο όρος Συμμαχία κατά το Διεθνές Δίκαιο, και με τη στενή ερμηνεία του όρου, σημαίνει συμφωνία μεταξύ δύο ή περισσοτέρων Κρατών περί κοινής πολεμικής, αμυντικής ή επιθετικής, δράσης (military assistance) έναντι τρίτου εκ των προτέρων καθορισμένου Κράτους ή άνευ προσδιορισμού, μελλοντικού κράτους που θα επιχειρούσε πολεμική αναμέτρηση με ένα εκ των συμβαλλομένων Κρατών. Η συμφωνία αυτή επισημοποιείται με σχετική συνθήκη καλούμενη συνθήκη συμμαχίας. ''

Εμεις αυτο το τιμησαμε μεχρι τελους με οποιον ειμασταν συμμαχοι κ φυγαμε με το κεφαλι ψηλα κ τις περισσοτερες μαχες απο ολους

Αν μη τι αλλο το παιχνιδι το χαρηκαμε κ εμεις κ οι Ασυλουμ κ οι Λυκοι

Εσεις παρακαλεστε λιγο ακομα μηπως σας λυπηθουν κ σας αφησουν να παιξετε και αλλο ....
 

DeletedUser8333

Εισαι το λιγοτερο ανοητος αν πιστευεις οτι παρακαλαμε..Εγω και η φυλη μου δεν παρακαλαω ποτε.Μια προταση εκανα,αν την δεχτουν εχει καλος.Εσας παντως σας ειχαμε με κλειστα τα ματια.Και εσυ αντι να καθεσαι και να κατηγορεις ολους τους αλλους,κοιτα την φυλη σου,και που ειναι στον κοσμο,που θα μας πεις εμας οτι παιξατε και καλυτερα...
 

DeletedUser30832

Δεν ειπα ποτε οτι παιξαμε καλυτερα

Αν παιζαμε καλυτερα προφανως θα κερδιζαμε εμεις τον κοσμο

Ειπα απλα οτι εμεις τουλαχιστον παιξαμε κ το ευχαριστηθηκαμε το παιχνιδι

Τι να δω που ειμαστε ? Το εχουμε παρατησει εδω κ 3 μερες απο τη στιγμη που οι Ασυλουμ στρατολογησαν τον κουβατσο κ την παρεα του

Δεν ειχε νοημα να συνεχισουμε

Τεσπα εδω το θεμα ειναι η νικη των Ασυλων - Λυκων κ οχι να λεμε εμεις τα δικα μας

Συγχαρητηρια παιδια
 

DeletedUser

Δεν ειπα ποτε οτι παιξαμε καλυτερα

Αν παιζαμε καλυτερα προφανως θα κερδιζαμε εμεις τον κοσμο

Ειπα απλα οτι εμεις τουλαχιστον παιξαμε κ το ευχαριστηθηκαμε το παιχνιδι


εμεις ας πουμε παιξαμε και δεν το χαρηκαμε θες να πεις?τεσπα,οσα μπορει καταλαβαινει ο καθενας...
η πορεια της καθε φυλης θα μεινει σε αυτους που παιξανε σ αυτον τον κοσμο και ο καθενας μπορει να κρινει οπως νομιζει!και παλι συγχαρητηρια στους νικητες,και ελπιζω να απαντηθει η απορια μου για το ποιος θα επικρατουσε σε μια ενδεχομενη μαχη μεταξυ μας σε καποιον αλλο κοσμο
 

DeletedUser1164

Κλείνει ο Κ23 και ο Κ1 που ξεκινησα να παιζω φυλετικες ειναι ακομα ανοικτος!Τουλαχιστον ειρωνικο πριν ακομα ο παλαντιν του καθενος βρει ολα τα οπλα να υπαρχει νικητης!!
Πραγματικα το παιχνιδι εχει καταντησει αξιολυπητο και αυτο να το δουνε ολοι οι υπευθυνοι οι οποιοι στο βωμο του χρηματος εχουν θυσιασει τα παντα προσπαθωντας να ανακυκλωσουν τον ιδιο κοσμο και να βγαλουνε απο τη μυγα ξυγκι ανοιγοντας συνεχεια κοσμους!
Δεν διαφωνω οτι αυτο κανουν και σε αλλες χωρες αλλα εχουν πληθυσμο και μπορουν να το κανουν...
Εδω εχουμε καταντησει ολοι οι κοσμοι να ειναι μεταξυ συγγενων και φιλων και μονο αν αλλαξουμε nick μπορει να μη γνωριζομαστε μεταξυ μας!
Επειδη μεχρι προσφατα επαιζα σε αγγλικο σερβερ,φυλετικες ρουλετα δεν ειχα ξαναδει ουτε ξανακουσει.
Νομιζω οτι ειναι τουλαχιστον ντροπη να πανηγυριζεις οτι κερδισες ενα κοσμο πριν κλεισει 5 μηνες επειδη ησουνα τυχερος και σου κατσαν τα μυστικα(αν ειναι συμπτωση και αυτο)!Πιστευω και 3 ατομα να παιζανε στον σερβερ παλι θα τον κλεινανε τον κοσμο και θα κερδιζανε και οι 3...χαχα!
Απλα να νικαμε.Δεν μας ενδιαφερει πως και τι!
Και η φυλη μου να εκλεινε τον κοσμο παλι τα ιδια θα ελεγα να ειστε σιγουροι!
Ευχαριστω τον ναθαναηλ για τα καλα του λογια γιατι ετυχε στον 12 να παιζω στη ASYLUM αλλα τουλαχιστον εκει παιξαμε οσο αντεξαμε!

Καλο κουραγιο σε ολους κυριοι και κυριες!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Από τις 4 ηπείρους οι 3 ήπειροι ανήκουν στην Άσυλουμ-Λύκους. Πώς μπορεί να είναι τυχαίο ή σύμπτωση που τα πήραμε εμείς πρώτοι τα μυστικά?
 

DeletedUser31147

Οι ρυθμίσεις κάθε κόσμου είναι δεδομένες πριν καν ανοίξει ακόμα .Με αυτούς τους ορους λοιπόν ξεκινάμε και παίζουμε , και με βάση τους ιδιους ορους διαλέγει ο κάθε ένας την στρατηγική του .
Οποιος είναι ρομαντικός και έχει μείνει στην εποχή του κόσμου ένα και τις τότε στρατηγικές απλά είναι καταδικασμένος εδώ και στους "επομενους" κόσμους να ψάχνει δικαιολογίες στην διάρκεια του κόσμου και τα όπλα του paladin ..
Πιστεύετε ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε ? Έχετε ακόμα 40 ώρες καιρό να ανατρέψετε την κατάσταση .
Να σας αφήσουμε όμως να ισοφαρίσετε στο 90 δίνοντας σας μυστικά όπως προτείνεται , για να παίξουμε παράταση δεν το κάνουμε .
 

DeletedUser

οκ,εμενα με καλυψες,φοβοσαστε οτι δεν θα εισαστε νικητες γι αυτο δεν το διακινδυνευετε...!εμεις δεν ειπαμε ουτε οτι δεν ξεραμε τις ρυθμισεις ουτε οτι εισαστε λαθος με το να κλεισετε τον κοσμο τωρα!απλα ειναι πολυ νωρις για να κλεισει ο κοσμος και θα μπορουσαμε να δουμε μεσα απο εναν πολεμο μεταξυ μας ποιος αξιζει να τον κλεισει,μονο και μονο για τον χαβαλε του ολου θεματος αλλα δεν τρεχει τπτ...
οπως ειπα και πιο πανω σας συγχαιρω δεν σας κατηγορω για κατι
 

DeletedUser1164

Οι ρυθμίσεις κάθε κόσμου είναι δεδομένες πριν καν ανοίξει ακόμα .Με αυτούς τους ορους λοιπόν ξεκινάμε και παίζουμε , και με βάση τους ιδιους ορους διαλέγει ο κάθε ένας την στρατηγική του .
Οποιος είναι ρομαντικός και έχει μείνει στην εποχή του κόσμου ένα και τις τότε στρατηγικές απλά είναι καταδικασμένος εδώ και στους "επομενους" κόσμους να ψάχνει δικαιολογίες στην διάρκεια του κόσμου και τα όπλα του paladin ..
Πιστεύετε ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε ? Έχετε ακόμα 40 ώρες καιρό να ανατρέψετε την κατάσταση .
Να σας αφήσουμε όμως να ισοφαρίσετε στο 90 δίνοντας σας μυστικά όπως προτείνεται , για να παίξουμε παράταση δεν το κάνουμε .


Φιλαρακο εσυ τωρα που θα κρυωσει λιγο ο καιρος,παρε τη φουφου στη πλατη και βρες καμια γωνια στο συνταγμα να ψησεις κανα καστανο!Αιντε!
Εκκλησιες,μυστικα,night bonus,τεχνολογιες,140 δεκατα διαφορα αναμεσα στους αριστους,ειναι ρυθμισεις που τις βαλανε για να προστατευουνε κατι παικτες σαν εσενα!Δυστυχως οταν μπηκα δεν κοιταξα τις ρυθμισεις!Απλα ειχα χρονο και μπηκα στον τελευταιο κοσμο!
Μπραβο για τη στρατηγικη που διαλεξες....ρε τι αλλο θα ακουσουμε χαχαχα!!!
 

DeletedUser

παιδια για να μην ακουω ιστοριες εδω μεσα που δεν εχουν βαση , [απο παιχτες που ουτε το ονομα τους καν ξερω ον γκειμ]
μαθετε ενα πραμα εμεις , εχουμε προτεινει στην διοικηση των σος να καθαρισουμε οτι εμεινα να δωσουμε ενα χρονικο περιθοριο ξεκουρασεις και για τους δυο μας δυο βδομαδες, και μετα να παμε να παιξουμε πολεμο φιλικού επιπέδου... η απαντηση απο τους σος ηταν πως οχι καλητερα παμε να τον κλεισουμε, γιατι ειναι σαν να παιζουμε με το πιστολι στον κροταφο , [ αν χασουμε πεθαινουμε , αν κερδίσουμε μασ σκοτονετε, με τα μυστικα] μας ζητησαν 1 σετ μυστικων και λενε θα παιξουνε πολεμο , ο λογος μας ειναι το σετ μυστικων που ζητανε λοιπων και ξερουν πως ο δημηρης -ναθαναηλ και ο κωστας - κρομ , τον λογο τους τον κρατανε παντα .... ..... εγω λυπων ειμαι εδω αν η ηγεσια των σος θελει να συνεχισουμε τον κοσμο σε φιλικο ξυλο ως το τελος και να καουμε 1 με 2 χρωνια ακομα , να μου στειλουν μυνημα ον γκειμ να το προχωρήσουμε ... απο αυτη την στηγμη που γραφω και για 43:13:14 ωρες εχτετε την δηνατοτητα να το σταματησετε αν θελετε, εμεις ειμαστε εδω ......
 

DeletedUser

Το θέμα ξεκινησε με ανακοινωση των Ασυλουμ-Λυκων οτι κλεινουν το κόσμο με μυστικά και η συζητηση συνεχίστηκε με ενα παράπονο των ΣΟΣ "μα γιατι να κλείσει", "θελω να παιξω και άλλο". Ας το δεχτω... Αυτο που ειναι ομως περα για περα παραλογο ειναι την ίδια ωρα που η ηγεσία των ΣΟΣ γράφει αυτα στο external στο παιχνίδι τους εχει Σ.Ε!
Κύριοι αφου θελετε να παιξετε καντε εστω μια προσπαθεια για την τιμή των οπλων να επιτεθείτε. Εστω στα μυστικά! Το να παρακαλάτε δεν σας τιμα.

Το θεμα σωστα ειναι το κλεισιμό του κ23 και σε αυτό να πω οτι οι μοναδικές φυλες που εριξαν απειρο ξύλο φαινονται στις φυλετικές απωλειες. Τωρα τα υπόλοιπα ειναι αστεία. Άλλοι παιζαν ξυλο 3-4 μήνες και υπαρχουν ακόμα και άλλοι στο πρωτο πλάνο μετα απο λιγες μερες πατησαν διάλυση (wanted)... Οι ιδιοι οι νικήτες ξέρουν με ποιους πλακωνονταν τοσο καιρό και η ηγεσία τους μας εχει αναγνωρίσει σωστα ως αξιομαχους αντιπάλους που το παλεψαν μεχρι τελους.
 

DeletedUser

εγω μιλησα σαν Νικος και απλα σχολιασα το ποστ χωρις να ξερω αν εχει γινει ηδη αυτη η κουβεντα αναμεσα στις ηγεσιες ,απ την στιγμη που εγινε παω πασο!τωρα στο οτι παρακαλεσα,μονο ****ς πρεπει να εισαι για να το παρεις σαν παρακαλια...απλα σχολιασα στο θεμα για το κλεισιμο του κοσμου,και ειπα την αποψη μου και το τι θα ηθελα εγω...
 

DeletedUser1164

2 μηνες μεχρι να φτασουμε τα 5-10 χωρια,1,5 μηνας καλοκαιρινες διακοπες(στο περιπου) ποτε καποιοι εδω μεσα προλαβατε να παιξετε δεν καταλαβα!
Σκοπος του παιχνιδιου δεν ειναι μονο η νικη!Ειναι και η νικη!
Σκοπος ειναι πρωτα απ'ολα να παιξεις!Και στον Κ23 δεν επαιξε κανενας γιατι με 2 εκατομυρια ο πρωτος επιτιθεμενος(1/10 απωλειες απο ενα μετριο χτυπημα) ειναι απλα να γελας!
Επειδη διακρινω μεγαλη αμπαλοσυνη πια σταματαω!
Ευχη μου σε ολους να ζησετε το παιχνιδι στην πραγματικη του διασταση γιατι ειναι ενα απο τα πιο ωραια ομαδικα παιχνιδια που εχουνε βγει ποτε!
 

DeletedUser

Γιατί δεν κάνατε κάτι ώστε να έχετε εσείς τα μυστικά? Θυμηθήκατε τώρα προ τετελεσμένων γεγονότων να πείτε ότι θέλετε ξύλο? Ήταν φως-φανάρι που όδευε ο κόσμος, αφού θέλατε ξύλο γιατί δεν μας επιτεθήκατε και δεχτήκατε Σ.Ε.? Αν ήσασταν στη θέση μας και είχατε τα μυστικά τι θα κάνατε?

Ο κόσμος κλείνει σε χρόνο-ρεκόρ κι αυτό κάποιοι το βλέπουν θετικά, κάποιοι αρνητικά. Όλες οι γνώμες δεκτές.
 

DeletedUser1164

Γιατί δεν κάνατε κάτι ώστε να έχετε εσείς τα μυστικά? Θυμηθήκατε τώρα προ τετελεσμένων γεγονότων να πείτε ότι θέλετε ξύλο? Ήταν φως-φανάρι που όδευε ο κόσμος, αφού θέλατε ξύλο γιατί δεν μας επιτεθήκατε και δεχτήκατε Σ.Ε.? Αν ήσασταν στη θέση μας και είχατε τα μυστικά τι θα κάνατε?

Ο κόσμος κλείνει σε χρόνο-ρεκόρ κι αυτό κάποιοι το βλέπουν θετικά, κάποιοι αρνητικά. Όλες οι γνώμες δεκτές.


Ρε τεραστιε τι μας λες?Σου δινω και εγω 6 χρονια να κανεις επιθεσεις να μας παρεις εστω ενα μυστικο σε αυτον τον κοσμο ετσι οπως ειναι!
Κοροιδευομαστε?
Δεν βλεπω τι θετικο υπαρχει να κλεισει ο κοσμος πριν ξεκινησει!
Και καμια φορα αμα δεν ξερεις καλυτερα να μασας!
Το σιγουρο ειναι αν ειχαμε τα μυστικα δεν θα κλειναμε τωρα τον κοσμο χωρις να εχουμε παιξει!
Δεν γνωριζω αν σας διναμε καποιο σετ μυστικων αλλα για να το συζητησαμε τωρα μαλλον ετσι θα γινοταν!
Και επειδη η ρυθμιση με τα μυστικα δεν ειναι θεμα ικανοτητας αλλα τυχης γι'αυτο συζηταμε και δεν παρακαλαμε!
Το παιχνιδι εχει προνοησει να μπορουνε να κερδισουν καποιους κοσμους και πιο αδυναμοι παικτες.Τι να κανουμε τωρα...
Και η παικτικη σας αδυναμια αυτη φαινεται πεντακαθαρα απο το γεγονος οτι τρεχετε να προλαβετε να κερδισετε..(πανηγυρτζηδες)
Τωρα αν αυτο δεν μπορει να το καταλαβει τοση ωρα κανενας ειναι αλλο θεμα!

Εγω προσωπικα συγχαρητηρια δεν δινω σε κανεναν για αυτη την παρωδια!

ΤΕΛΟΣ
 

DeletedUser

Ρε τεραστιε τι μας λες?Σου δινω και εγω 6 χρονια να κανεις επιθεσεις να μας παρεις εστω ενα μυστικο σε αυτον τον κοσμο ετσι οπως ειναι!
Κοροιδευομαστε?
Δεν βλεπω τι θετικο υπαρχει να κλεισει ο κοσμος πριν ξεκινησει!
Και καμια φορα αμα δεν ξερεις καλυτερα να μασας!
Το σιγουρο ειναι αν ειχαμε τα μυστικα δεν θα κλειναμε τωρα τον κοσμο χωρις να εχουμε παιξει!
Δεν γνωριζω αν σας διναμε καποιο σετ μυστικων αλλα για να το συζητησαμε τωρα μαλλον ετσι θα γινοταν!
Και επειδη η ρυθμιση με τα μυστικα δεν ειναι θεμα ικανοτητας αλλα τυχης γι'αυτο συζηταμε και δεν παρακαλαμε!
Το παιχνιδι εχει προνοησει να μπορουνε να κερδισουν καποιους κοσμους και πιο αδυναμοι παικτες.Τι να κανουμε τωρα...
Και η παικτικη σας αδυναμια αυτη φαινεται πεντακαθαρα απο το γεγονος οτι τρεχετε να προλαβετε να κερδισετε..(πανηγυρτζηδες)
Τωρα αν αυτο δεν μπορει να το καταλαβει τοση ωρα κανενας ειναι αλλο θεμα!

Εγω προσωπικα συγχαρητηρια δεν δινω σε κανεναν για αυτη την παρωδια!

ΤΕΛΟΣ

πειτε μου τωρα πως μπορω να συνεχισω να παιζω φυλετικες χωρις τα συγχαρητηρια του τρανου αυτου παιχτη.. δεξου την ηττα σου και συνεχισε να παιζεις στο κοσμο 1.. εκει μπορει να τα καταφερεις αλλα σε οποιο κοσμο βλεπεις ασυλα απο δω και μπρος φαπες θα τρως..

τα συγχαρητήρια μου σε ολη τη παρεα!!
 

DeletedUser

Γίνεσαι προκλητικός και δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω στο ίδιο ύφος με το δικό σου. Όσοι έπαιξαν στον Κ23 γνωρίζουν.

Καλή συνέχεια!!!
 

DeletedUser1164

πειτε μου τωρα πως μπορω να συνεχισω να παιζω φυλετικες χωρις τα συγχαρητηρια του τρανου αυτου παιχτη.. δεξου την ηττα σου και συνεχισε να παιζεις στο κοσμο 1.. εκει μπορει να τα καταφερεις αλλα σε οποιο κοσμο βλεπεις ασυλα απο δω και μπρος φαπες θα τρως..

τα συγχαρητήρια μου σε ολη τη παρεα!!

Εγινε γατακι!Οταν ημουνα δουκας στην asyloum και μας συζηταγανε ολοι εσυ επαιζες farmaville στο facebook...Oχι οτι στο 23 εκανες κατι διαφορετικο!Αιντε πανηγυρτζη...γλεντα χαχαχα
 

DeletedUser

Η ιδια σου η ηγεσια αρνηθηκε να παιξουμε μπαλα και μας ειπε οτι κουραστηκατε και μας ζητησε να κλεισουμε τον κοσμο.

Μαλιστα διπλοτσεκαραμε αν αυτη ηταν η επισημη τοποθετηση της φυλης σου και λαβαμε διαβεβαιωση.

Επομενος βγαινεις να μου πεις τι?

Για τον 12 που φαγατε μαζικα μπαν και ενα σωρο καταληξατε στους Ερρορ που τον εκλεισε?

Εδω ειναι Κ23...

Χώρια που δεν σε τιμαει καθολου αυτο που κανεις.
 
Κορυφή