συζητηση κ21

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser26303
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser26303

πραγματικα απωρησα λιγο με το τελος του κ21 οχι δεν αμφισβητω την νικη της cxc.

αλλα ..μου φανηκε περιεργο το οτι δεν μπηκαν μελοι απο σολο να κλεισουν κοσμο..πιστευω πως βοηθησαν αρκετα.

και θα ηταν ωραιο να γινει ενας πολεμος αναμεσα στις 2-3 συμμαχιες στον κοσμο ωστε να μην τελειωσει ενας κοσμος τοσο γρηορα.


σαν παιχτης του 21 καταλαβα οτι υπηρχε συμαχια cxc-solo-300 εναντιων V.H??

ειναι κριμα να κλεινουν κοσμοι με τοσα λιγα χωρια.
 

DeletedUser28807

Κανεις λαθος, και τα βαρβαρα ηταν στην συμμαχια μας οχι μονο αυτες οι φιλες , επισης ηταν και οι Hungry και τελος μεγαλη βοηθεια ηταν οι ΚΟΥΠΑ και οι WAR που παιξαν μονο και μονο για να δεχτουν τα πλανα σας αντι για εμας
 

DeletedUser26303

δεν νομιζω να ειρωνευομαι...

απλα απο το οτι μας χτυπαγαν cxc-300-solo και αντιθετα δεν ειχαν εχθρικες σχεσεις τα λεω αυτα.

γιατι σε πειραξε?? αφου ετσι γινοταν.
 

DeletedUser

οταν αρχισατε τον πολεμο με cxc ειχατε συμμαχια τους e.u (πρωτη φυλη τοτε) και ειχατε 2 v.h εσεις
και πιανατε σχεδον ολη την 54-55
Ενω οι cxc μονο την 44.
Μετα οταν μπηκαμε στο πολεμο και οι σολο ηταν 55-45 ο πολεμος με πλεονεκτημα της δικιας μας πλευρας αφου οι ε.υ ειχαν φαγωθει οι περισσοτεροι πολυ πριν μπουμε εμεις.Το οτι δεν πολεμησαμε ηταν κατι το οποιο ηταν εξαρχης συμφωνημενο εφοσον τους βοηθησαμε και μας βοηθησαν στον πολεμο τον κλεινουμε μαζι.Και στην τελικη ενας τετοιος πολεμος θα ηταν χωρις ουσια,αφου η cxc ηταν πολυ καλυτερη σε υλικο και ενεργητικοτητα
Οσον αφορα τους 300,οι cxc ειχαν μια συμβαση ειρηνης,το φταιξιμο για την αναπτυξη τους ηταν μονο δικο σας(ή εστω των πρωην ε.υ),αφου αναπτυχθηκαν απο το δικο σας ριμ.Εμεις πριν μπουμε στον πολεμο με v.h ειχαμε καθαρισει οτι φυλη ηταν στο ριμ για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Οσον αφορα την ονομασια και το γιατι δεν εγινε ενωση,αυτο ειναι απλο,ξεκινησαν και οι 2 φυλες με ξεχωριστη πορεια απο την αρχη του κοσμου,το οτι μπηκαμε στον πολεμο το τελευταιο τριμηνο δεν μας κανει αυτοματως και cxc ,αρα θα ηταν καπως αδικο να θεωρηθουμε και εμεις αυτοι καθαυτοι νικητες,το σωστο ειναι συμμαχοι των νικητων(δικη μου γνωμη).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28574

Μπραβο στα παιδια που κατεκτησαν αξια τον κοσμο..

Τα σεβη απο εναν εχθρο..

Τα λεμε και σε αλλους κοσμους για ομορφες μαχες!!!!

Καλη συνεχεια!!
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Ειναι γενικα κριμα που το παιχνιδι δυει σιγα σιγα εδω και λιγους μηνες βασικα και οι κανονες που προστιθονται δυσκολεθουν της φυλες στ να παιξουν οσο θα ηθελαν

επισης ηταν στο χερι των vh να παρουν την σολο με το μερος τους αλλα καποιες διαφωνιες μας επρωξαν προς την αντιθετη μερια

αυτα:)
 

DeletedUser28807

επισης ηταν στο χερι των vh να παρουν την σολο με το μερος τους αλλα καποιες διαφωνιες μας επρωξαν προς την αντιθετη μερια

αυτα:)

αμα επαιρναν και σολο με το μερος τους εκει να εβλεπες γελιααααα , πολλα γελιαααα , ισως χαναμε τον πολεμο , αλλα ακομα και οι πετρες θα γελουσαν με την παρτι τους ...
 

DeletedUser17325

Trollers gonna troll... :D


[pio]10 πόντοι για spamming

Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".

by Piolo[/pio]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Βασικα φιλε τολη αν πηγαιναν οι σολο με τους v.h ,ο κοσμος αν θελαν εκλεινε σε 2 ημερες,ουτε καν πολεμος δεν θα γινοταν.
:d
 

DeletedUser26303

ωραια και σωστα πολλα απο αυτα που ειπατε ΑΛΛΑ... απο οσα μπορω να ξερω αλλη συμφωνια ειχε γινει με ΔΟΥΚΑ τισ σολο και αλλα μας εμφανιστικαν.


απο την αρχη θεωρουσαμε οτι θα εχουμε καλες σχεσεις με σολο και ετσι δεν χτυπηθηκαμε.

σιγουρα ηταν λαθος η συμαχια -στρατολογηση της e.u την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη(απο το πρωτο βραδυ παιζαμε επιτηρησεις της eu)

οταν εγινε αυτη η ενωση πλεον ειχαν παραδωσει πνευμα ολοι οι ΄΄μεγαλοι΄΄ παιχτες της eu πχ branxia,nikosimo,ypolytos,ματροζος και φυσικα ο τοτε 1ος επιτιθεμενος Ying yiang(καπως ετσι) που επαιζε ο elfαs.

ισως τοτε επρεπε να χτυπησουμε σολο και να παραλληλα eu παιρνοντας 3-4 ακαουντ μαζι μας π.χ κομη.


ο κοσμος θα γυρναγε σε δυση -ανατολη αντι βορα νοτο.

δεν ξερω τι θα γινοταν με cxc στην συνεχεια γιατι δεν προλαβαμαι να δουμε ποτε αυτη την κοντρα δηλ. cxc vs v.h γιατι οπως ειπα υπηρχαν οι300 και οι σολο.
 

DeletedUser

νομιζω οτι αυτα τα ειχαμε ξαναπει και σε προσωπικο.Η διπλωματια ηταν αυτην που μας εσωσε απο την καταστροφη και ο τροπος που χειριστηκαμε τον χρονο,η φυλη σολοο το μηνα φεβρουαριο και μετα εως απριλιο αμα εμπενε σε πολεμο μαζι σας θα μας ειχατε κατασπαραξει.Καθυστεροντας να δηλωσουμε με ποιους θα παμε ,καταφεραμε να καθαρισουμε το ριμ,να κατεβασω οσο γινοταν ενεργους λογαριασμους (γιατι ειχα στον νου μου οτι θα σας χτυπησω) και φαγαμε τους απειρους ανενεργους που ειχαμε.Αν και το πρωτο σπαθακι το ειδαμε απο v.h και οχι εσεις απο μας,ηταν ηδη αργα,δεν ημασταν η τελεια οργανωμενη φυλη,αλλα ημασταν ετοιμη για ενα μεγαλο πολεμο οπως και το αποδειξαμε κουτσα στραβα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28807

ααα δηλαδη στα 2-3 πρωτα πλανα της βεχα στον κουνελο , πριν την συμμαχια με σολο , δεν ειδες τι θα γινοταν στην μαχη αυτη ε?
 

DeletedUser26303

απο 2 πλανα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. το οτι ηταν λαθος το ειχα πει και τοτε. ειναι αληθεια οτι ειχαμε ενα θεμα με τα πλανα
 

DeletedUser28807

εε ναι ομως για κατσε λιγο.. τοση ωρα μιλαμε και μου λες οτι παντα ειχατε θεματα.. με την διπλωματια ειχατε θεμα οπως λες , λαθος κινηση με ευ και λαθος κινηση που δεν πηρατε την σολο με το μερος σας... Στα πλανα ειχατε θεμα , στην αμυνα ειχατε θεμα .. ΕΕΕ δηλαδη ΠΩΣ να χασει τον κοσμο h cxc μετα? εδω μου λες οτι και διπλωματικα και παιχτικα ειχατε θεματα και συζηταμε ακομα για το αν νικησαμε δικαια η οχι?
 

DeletedUser26303

διαβασες πουθενα να λεω οτι δεν κερδισε δικαια η cxc? γιατι θα με τρελανεις αλλα εγραψα στην αρχη , ριξε μια ματια.

απλα επρεπε στα πλανα μας να σε ριχνουμε πιο πολλα τρενα. ουτε οτι ειχαμε προβλημα παιχτικα ειπα.
 

DeletedUser15940

Συγχαρητηρια σε ολα τα συμπαιχτρονια μου και στους συμμαζους μας!! Συγχαρητηρια επισης και στους "εχθρους" (μεσα σε εισαγωγικα γιατι εχθροι μονο στο παιγνιον ημασταν) για το επιπεδο καθως και για τις μαχες που δωσαμε !
Επεσε καλο βρωμοξυλο και νομιζω οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι το γουσταραμε με το παραπανω. Ιντριγκες και πισωπλατα μαχαιρωματα (αν εξαιρεσεις τον Μαλαματινας που εβαζε λογια στην Χρυσα πισω απο την πλατη μου για να την κλεψει) δεν υπηρχαν!
Τωρα οσον αφορα την διπλωματια και το παιχνιδι αυτο καθε αυτο με τα αν και τα ισως δεν " νομπλαρε " κανεις παιδες ...

Ας κανουμε ομως μια αναλυση για το πως κινηθηκε η φυλη μας :

Η Ευ ξεκινησε τον πολεμο με σι εξ σι. Στην αρχη μας επαιρνε χωρια γιατι δεν ασχολουμασταν μαζι τους αλλα πολυ σωστα καθαριζαμε την 44 που ηταν η πιο δυσκολη ηπειρος απο πλευρας φυλων σε ολο τον χαρτη... Ταυτοχρονα ομως οταν η στην 44 εγερνε η πλαστιγγα προς σι εξ σι μερια κατεβασαμε τους καλους μας παιχτες στα συνορα της 54 και ετοιμαζομασταν.
Οταν αρχισαμε να κοπαναμε Ευ στοχος μας ηταν να κουρασουμε τους καλους παιχτες... Ειτε με φακες ειτε με νομπλαρισματα...Ενα π.χ ηταν ο μπρανξια (καλο παιχτρονι με αρκετες ωρες μεσα στο παιγνιον ) Στο πρωτο πλανο που του χωσαμε μας εδωσε ακυρο. Παρολαυτα στο δευτερο πλανο ηταν παλι μεσα αυτην την φορα με φεικ τρενα. Στο τριτο πλανο παλι του στειλαμε ριαλ επιθεσεις και καθημερινες ενοχλησεις απο τους γειτονες 24 ωρες την ημερα! Ο Τσακ ο Νορις να ηταν σε καποια φαση λογικο θα ηταν να κουραζοταν... Οπως και εγινε..
Καπου εκει και αφου η 54 ειχε παρει και αυτη κλιση προς τα εμας μπαινει στον χορο και η βιλατζ χαντερς (καλα παιδια) . Κοπανανε καποιες νεες μας (κακες) στρατολογησεις και μας καβατζωνουν καμια 60αρια χωρια.. Εκει καπου εχασαν την μπαλα επειδη μας υποτιμησαν.. Οταν τελειωσαν τα χωρια απο τις κακες στρατολογησεις στραφηκαν σε παιχτες που ηταν στην φυλη μας απο την αρχη του κοσμου.. Στελναν σε καθε χωριο του κουνελου 6-7 νιουκς. Και αυτο ηταν μεγα λαθος. Με τα ιδια νιουκς θα μπορουσαν να χτυπησουν τα τριπλασια χωρια με οτι αυτο σημαινει ... Εμεις συνεχισαμε το ιδιο κολπο οπως στην αρχη με τους ενεμις γιουνατιντ. Αμυνα σε συνορα της 55 και καθαρισμα στην 54 αλλα τα πραγματα αλλαξαν. Συμφωνησαμε να πορευθουμε μαζι με τα παλιοπαιδα της σολο ως το τελος μαζι οποτε για να τους βοηθησουμε επρεπε να στραφουμε στην 55 . Κατι ΜΠΑΝ-ια ομως μας εφεραν πισω και το σχεδιο αργησε λιγο..
Οταν μπηκαμε ομως στην 55 τα πραγματα ειχαν τελειωσει για τον 21...
Σημαντικοτατη ηταν και η προσφορα των 300 που απο την αρχη του πολεμου μας βοηθησαν . Αν και μικροι στο ματι ηταν μεγαλοι στα νομπλαρισματα!!!! :D

Ξαναματασυγχαρητηρια σε ολους ανεξαιρετως και ελπιζω να βρεθουμε σε αλλους κοσμους!!!

Υ.Γ : Τρελε18 τσονταρε κανενα πριμιουμ να παιξπουμε λιγο μπαλα!!! Στεγνωσαμε! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28885

Το κακό με τους vh από πολύ νωρίς είναι ότι υποτίμησαν τις υπόλοιπες φυλές. Τόσο τη cxc επειδή ΕΤΥΧΕ να πάρουν αρκετά εύκολα χωριά, όσο και εμάς που η ηγεσία της μας είχε για 10χρονα που θα βαφτίζαμε μια σχέση υποτέλειας ως συμμαχία. Το ίδιο υποτίμησαν και τους συμπαθείς 300 οι οποίοι στάθηκαν υπεράνω προσδοκιών (λόγω μεγέθους) στο ύψος των περιστάσεων. Κατά τα άλλα όλα τα παιδιά (και οι vh εννοείται) μια χαρά είναι και η οποιαδήποτε κόντρα μας είναι αποκλειστικά εις το παίγνιον (που θα έλεγε κι ο Λούτσος). Καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους συνεχίσουν σε άλλο κόσμο καλές φάπες σας εύχομαι.. :p
 

DeletedUser30047

Συγχαρητηρια σε ολα τα συμπαιχτρονια μου και στους συμμαζους μας!! Συγχαρητηρια επισης και στους "εχθρους" (μεσα σε εισαγωγικα γιατι εχθροι μονο στο παιγνιον ημασταν) για το επιπεδο καθως και για τις μαχες που δωσαμε !
Επεσε καλο βρωμοξυλο και νομιζω οτι αν οχι ολοι οι περισσοτεροι το γουσταραμε με το παραπανω. Ιντριγκες και πισωπλατα μαχαιρωματα (αν εξαιρεσεις τον Μαλαματινας που εβαζε λογια στην Χρυσα πισω απο την πλατη μου για να την κλεψει) δεν υπηρχαν!
Τωρα οσον αφορα την διπλωματια και το παιχνιδι αυτο καθε αυτο με τα αν και τα ισως δεν " νομπλαρε " κανεις παιδες ...

ειδες ομως δεν καταφερε να μας χωρισει
 

DeletedUser28807

χρυσα παραταα τον κτηνιατροοοοοοοοο και ελα με τον μαικ το τρελοπαιδο , εμαθα οτι επαθε να κανει και μπακχαντ ακριβειας!!



[pio]Προειδοποίηση για spamming

Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".

by Piolo[/pio]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30047

κτηνιατρο?? τωρα ειναι που δεν τον αφηνω αγαπαω τα ζωαααααααααααα



[pio]Προειδοποίηση για spamming

Παρακαλούμε απαντήστε ή σχολιάστε απαντήσεις άλλων αναφερόμενοι στο θέμα του συγκεκριμένου thread. Αν δεν δώσετε μια λογική και τεκμηριωμένη απάντηση, καλύτερα να μην απαντήσετε καθόλου. Επίσης ισχύει και για μονολεκτικές απαντήσεις όπως για παράδειγμα "lol" ή "rofl".

by Piolo[/pio]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή