LiUn - Αποχώρηση από Κ15

  • Δημιουργός θέματος sok81
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Είχα πει στον εαυτό μου πως δεν άξιζε να απαντήσω στο προηγούμενο σχόλιο, όμως το παραλήρημα συνεχίζεται και δεν γίνεται να μείνει ασχολίαστο. Είπατε ότι ήσασταν σε παρόμοια κατάσταση με εμάς. Παίζανε δηλαδή ελάχιστοι παίχτες. Θα το δεχθώ, δεν έχω λόγο να φανώ καχύποπτος. Λέτε ότι το αντιμετωπίσατε. Δε θα πω όχι. Μόνο που η αντιμετώπισή σας ήταν να στρατολογήσετε όλες τις άλλες φυλές. Μπορεί να κάνατε και τα άλλα που λέτε. Δε νομίζω ότι αρκεστήκατε όμως στα άλλα. Θέλατε όλο σχεδόν τον χάρτη σας γαλάζιο ή θεωρούσατε ότι τα άλλα δεν ήταν αρκετά? Και υποτίθεται είσαστε οι pro όπως λέτε και εμείς οι άσχετοι. Πολλούς δεν μαζέψατε για να αντιμετωπίσετε τους μισούς, ανενεργούς και άσχετους αντιπάλους σας (εφόσον είμαστε άσχετοι όσο λέτε) ?

Όσο για το σχόλιο του seve που πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι στο παιχνίδι έχω να πω το απλό. Έστω ότι το έκανε για πλάκα επειδή από την αρχή που κουβεντιάζαμε για το τι θα γίνει φαινόταν ότι είναι αδιέξοδο η κατάσταση, ποιο το πρόβλημα του να κάνει κάτι τέτοιο για το χαβαλέ? Από αυτόν τον λόγο έχασες το σεβασμό σε μία φυλή? Τότε υπάρχουν πολλοί πιο σοβαροί λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε προ πολλού να είχες χάσει το σεβασμό προς τη δική σου εξ αιτίας συμπεριφορών κάποιων παιχτών σου. Να θυμηθώ το ότι βρεθήκατε με χωριά σας μέσα μας γιατί κάποιος κατάσκοπός σας στη φυλή σας άδειασε τα χωριά του και πήγατε και τα πήρατε από τις 100 ώρες με αρίστους με 20 τείχος? Και για να προλάβω την ερώτηση πως το ξέρουμε ότι ήταν κατάσκοπος η απάντηση είναι απλή. Ο παίχτης ποτέ δεν κιτρίνιζε και όταν το καταλάβαμε και τον βγάλαμε για φάγωμα συνειδητοποιήσαμε ότι είχε στείλει όλα τα χωριά του στα γύρο βάρβαρα της περιοχής σαν υποστήριξη. Θέλω να πιστεύω αυτό δεν έγινε εν γνώση της ηγεσίας σας. Το να λες όμως ότι έχασες το σεβασμό για μία φυλή για αυτό το λόγο όταν έχετε εσείς σαν φυλή τέτοιο περιστατικό στο ενεργητικό σας το θεωρώ τουλάχιστον αστείο. Και για να μην μιλάω και χωρίς ονόματα, οι παίχτες που είχαν πάρει χωριά του ήταν οι: ΚΩΣΤΑΣΚ, nolander, alanon.

Είπαμε να βγάλουμε ανακοίνωση να ενημερώσουμε για την απόφαση που πήραμε. Δεν έχει κανένας όρεξη ούτε για καυγάδες ούτε για κόντρες. Δεν μπορώ να ανεχθώ όμως να μας τη λένε σε ζητήματα συμπεριφοράς και ήθους. Παίζαμε για την παρέα, όχι για το παιχνίδι. Ως εκ τούτου δεν είχαμε λόγο να κάνουμε καφρίλες κλπ σε άλλες φυλές. Το να μας τη λένε επομένως για ζητήματα ήθους το θεωρώ αστείο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser28574

Αυτο που λεει ο Σωκρατης ειναι απολυτα σωστο γιατι ειχαν ερθει παιχτες σας ακριβως διπλα μου.Ο παιχτης που ηταν ρουφιανος σε εσας ονομαζοτανε nick-evo .Πιστευω εσεις που γραφετε να το γνωριζετε.Μολις μαθευτικε 17 χωρια παιρνω γυρω μου απο αυτον και προλαβατε να παρετε 6 χωρια.2 χωρια που προλαβατε να παρετε τα παιρνω σε 2 μερες και ειχαν μεσα 5 αμυντικα.Αυτο δεν ειναι και πολυ ιθικο που κανατε.Θα μου πειτε ολα μερος του παιχνιδιου ειναι.Λοιπον τον 15 τον εχω αφησει εδω και πολυ καιρο.Δεν ειμαι πολυ εμπειρος παιχτης γιατι στην ουσια απο τον περσινο αυγουστο μαθενω το παιχνιδη.Δεν θα καθεστε να πυροβολιτε την λιουν διοτι τον χρονο που ημουν ειδα το ποσο δημοκρατικα λειτουργη που δινει αξια σε εναν παιχτη που προσπαθει να μαθει που θα ειναι διπλα στον παιχτη να τον στηριξει .... Λοιπον δεν μπορω να ξερω τι διπλωματια εχει παιχτη αλλα ηταν η χειροτερη κινηση να γινει ενωση με τα λιονταρια.Δεν ξερω ποια πλευρα προτεινε την ενωση αλλα θα ηθελα να δω εναν καθαρο χαρτη με 3 μεγαλες φυλες να χτυπιουντε και να νικουσε ο καλητερος.Αααα και κατι ακομα που λετε παιδια τις λιουν νουμπαδες βαρβαροφαγους και αλλα.Λοιπον εγω σαν μικος παιχτης σας παιρνω χωριο μεσα στον πυρηνα σας,το καθαριαω σκαει το τρενο και ειναι δικο μου.Δεν ζηταω αμυνες απο την φυλη να το στακαρω και βαζω μονο δικες μου αμυνες.Ειχα μονο 27 χωρια εκεινη την περιοδο.Μεσα σε 2 βδομαδες εφαγα τοσα αμυντικα και 15 αριστους μονο με δικες μου αμυνες.Ημουν τοσο μικρος λυσαξατε να μου παρετε το χωριο και στο τελος δεν καταφερατε τιποτα.Εναν παιχτη θυμαμε που προσπαθησε με 2 τρενα και δεν καταφερε τιποτα.Ειμαστε και ιδια ομαδα στα πρασινα ντυμενοι !! Δεν λεω οτι ειμαι καποιος μπορειτε να αρχισετε τα περι προ σας του παιχνιδιου .. απο τον ενα θα μπουν απο το αλλο θα βγουν.Κρατηστε ενα εππιπεδο στο ποστ σεβαστιτε ανθρωπους που θελουν να γραψουν να πουν την γνωμη τους και χαλαρωστε.
 

DeletedUser

για αλλη μια φορα λετε πραγματα που δεν στεκουν... ας τα ξεκαθαρισουμε λοιπον... πρωτον φιλε μου εσυ που λες οτι ηρθες και πηρες χωριο αναμεσα... για να παρεις χωριο αναμεσα προφανως ηταν ανενεργου η τοτε που κανιβαλιζετε β.α... ομορφα μαθε ομως πως με 27 χωρια συμενει οτι ειχες περιπου 250χιλιαδες ποντους οταν λοιπον σε βαραγε ατομο με 300 χωρια συμενει οτι σε βλεπει με 50 ηθικο.... 50 ηθικο +20ρι τοιχος συν τα 15 αμυντικα σου μεσα συμενει οτι το χωριο θελει 60-70 νιουκ για να σπασει... οποτε οτι ισος κρατησες ενα χωριο λογο ηθικου δεν λεει κατι και απο την αρχη ηταν αποψη μας οτι με 1 χωριο αναμεσα μας πραγμα και αληθηνο το πολυ πολυ να μας κανεις καμια επισκεψουλα για καφε τιποτα παραπανο γιαυτο και δεν σπατηλησαμε νιουκ... αν το εκανε καποιος λαθος του.... οσο για το περιστατηκο οτι πηραμε χωρια αναμεσα σας ορισμενοι που ειπε ο σοκ να σου ξεκαθαρησω οτι δεν ηταν ρουφιανου που αδειαζε χωρια ανενεργου σας... τωρα αν δεν κιτρινιζε και εμπενε το παιδι 1λεπτο καθε 2 μερες για να μενει πρασινος δεν μπορουμε να το ξερουμε... εμεις βλεπαμε στατς ηταν ανενεργος για 3βδομαδες περιπου και πανω σε ενα πλανο μας αποφασισαν καποια ατομα να στειλουν απο 2νιουκ χωρις κριους και τρενο με 3-4 αμυντικα απο πισω μπας και τα παρουν να σας κανουν πλακα.... υπηρχαν και αναφορες που εσκασαν κανονικα επιθετικα και ο παιχτης σας ηταν αδειος... αν αυτος δεν ειδε απο 100 ωρες τρενα σας το πει ειναι καθαρα δικο σας θεμα και οχι δικο μας... ρουφιανος να δωσει χωρια και ειδικα εκει μεσα παντως δεν ηταν... και για τον απλο λογο οτι αν οντως ηταν ρουφιανος και τα εδεινε ετσι γιατι δεν ηρθαμε να παρουμε και τα 100 που ειχε αλλα μονο 5? οσο περι βαρβαρων μονο χαβαλες δεν ειναι οταν παιρνεις αποφασισει φυλης την σεβοντε τα μελη σου με το να ερχοντε να πιανουν βαρβαρακια σε περιοχη που δεν εχουν μελλον το λες βλακια οχι χαβαλε... να το εκαναν οσο παιζατε δεν θα ελεγε κανεις κατι αλλα απο την στιγμη που σταματας δεν εχει νοημα.. ουτε εγω προσωπικα θα μπω στο κοπο να νομπλαρω τα βαρβαρα που ερχοντε εδω γιαυτο υπαρχουν καταπελταδικα και γινοντε 100 ποντους με το που πιανοντε προτειμο τα ετοιμα χωρια
 

DeletedUser

Πολύ περίεργο το περιστατικό... λες ο παίχτης δεν αναπτυσσόταν. Δεν υπάρχει πλέον το προφίλ του παίχτη οπότε δεν νομίζω πως μπορεί να επιβεβαιωθεί. Έστω να δεχθώ ότι δεν αναπτυσσόταν. Πάρα πολλοί παίχτες που είναι στα μετώπισθεν δεν αναπτύσσονται γιατί δεν έχουν premium ή έχουν τερματισμένα χωριά κλπ. Δεν σημαίνει ότι είναι ανενεργοί.

Γιατί δεν πήρατε 100 χωριά λες. Και με τι θα τα στηρίζατε? Αφού τότε ακόμα δεν είχατε στρατολογήσει όλο το χάρτη. Χάνατε χωριά στα σύνορα. Δεν θα μπορούσατε να στηρίξετε 100 χωριά μέσα σε άλλη φυλή... Τέλος θα πω και το απλό ότι πώς εξηγείς ότι έστειλε όλο το στρατό από τα χωριά του στα βάρβαρα της περιοχής ενώ έως τότε κάναμε φάρμινγκ κανονικά. Πολύ περίεργο να βλέπεις επιθέσεις και να αδειάζεις τα χωριά σου στέλνοντας τα και σε βάρβαρα. Δε νομίζεις? Ακόμα και αν δεν ξέρεις εσύ κάτι (μίλησες σα να το ξέρεις το περιστατικό) πιο πιθανό θεωρώ αυτός που το "παρατήρησε" να ήταν ο ίδιος αυτός που το είχε κανονίσει και εσύ όντως να νομίζεις ότι αυτό ήταν και να μην λες ψέματα. Δε νομίζω πάντως ότι κολλάει αλλιώς η ιστορία που λες. Μπάζει από παντού βάσει των περιστατικών.

Το περιστατικό από το χωριό που πήρε ο Νίκος όταν έπαιζε, ήταν από B.A όταν είχαν αποφασίσει να διαλύσουν τη φυλή και μας δίνανε χωριά να κατέβουμε να ενισχυθεί το μέτωπό τους εκεί και δεν έχει σχέση με τη σχέση μεταξύ των φυλών μας (που ούτως ή άλλως ήμασταν εχθροί).
 

DeletedUser

συγνώμη που διακόπτω τον ειρμό της συζήτησης αλλά θα ήθελα να επισημάνω μερικά θεματάκια , χωρίς να εκπροσωπώ κανέναν.
Είναι καθαρά προσωπικές απόψεις

1.Παίζω φυλετικές απο τον κ1 ( Κ1,Κ2,Κ3 και Κ15 ) δηλ σχεδόν 5 χρόνια , οσο και να σ αρέσει ένα παιχνίδι κάποια στιγμή βαριέσαι , κι εγω προσωπικά δεν μπορεί να " βαρέθηκα " απο τις επιθέσεις που δεχόμουν γιατί δεν δέχτηκα κανένα πλάνο , ούτε για κανέναν άλλο λόγο ... απλώς βαρέθηκα . Καθόμαι και καθόμουν για την παρέα που είχαμε φτιάξει και η οποία έγινε στη διάρκεια των χρόνων και real life παρέα , ( έξοδοι , τραπεζώματα , πιώματα , γλέντια , διακοπές μαζί και δημιουργία μερικων πραγματικών φίλων , - πράγμα δύσκολο πλέον στην ηλικία μας - ) και είναι κάτι που θα μου μείνει στο μέλλον κι ευχαριστώ γι αυτό συμμάχους και αντιπάλους .
2.Σ ένα παιχνίδι υπάρχουν νικητές και ηττημένοι , δεν είναι κακό να χάνεις , αυτό το δέχεσαι σαν κανόνα από τη στιγμή που συμμετέχεις σ ενα παιχνίδι.Το πως θα αποφασίσεις να χάσεις είναι δική σου επιλογή που εξαρτάται όμως απο το είδος του παιχνιδιού ( πχ στο ποδόσφαιρο είναι ντροπή να σηκώνεσαι στη μέση ενός αγώνα και να μαζεύεις την ομάδα και να φεύγεις , αλλά στο σκάκι απο την άλλη είναι δείγμα ασχετοσύνης να συνεχίζεις μια χαμένη παρτίδα μέχρι το τέλος ). Εμένα προσωπικά η εγκατάλειψη στο συγκεκριμένο παιχνίδι μου δείχνει και μια έντιμη συμπεριφορά απέναντι στον αντίπαλο ( είναι σίγουρα πιο γρήγορο να μαζευεις βάρβαρα για να κλείσεις τον κόσμο , παρά να παίρνεις χωριά έστω και ανενεργού ) , δεν είναι πόλεμος να αμυνθώ των πατρίων εδαφών μέχρι τελευταίας ρανίδας.... , παιχνίδι είναι ,συγχαρητήρια λοιπόν στον αντίπαλο που κέρδισε .
3.Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου παίχτουρα ή pro ή οτιδήποτε άλλο , ότι έκανα το έκανα με την αλληλοβοήθεια μέσα στις φυλές που ήμουν , απο τη στιγμή λοιπόν που έτσι αντιμετώπιζα πάντα το παιχνίδι οφείλω να ακολουθήσω τις αποφάσεις της ηγεσίας ( στην οποία και μετέχω ) της φυλής μου .
4... και τελευταίο...Αγαπητοί αντίπαλοι , ο Σωκράτης δημοσίευσε το σκεπτικό της απόφασής μας και τίποτε άλλο , αν θέλετε σας δίνω επιτήρηση να δείτε ότι αυτά ακριβώς αναρτήθηκαν στο φόρουμ της φυλής , και ομολογώ ότι ήταν απόφαση πολύ δύσκολη , ( όποιος πάρει επιτήρηση θα δεί και όλες τις συζητήσεις που έγιναν επι τούτου στο κρυφό και πόσο καιρό κράτησαν ) ούτε τα πλάνα παίξαν ρόλο ούτε οι λάθος στρατηγικές , ουτε οι συμμαχίες ούτε τίποτε , απλώς ..... όλα τα ωραία πράγματα έχουν κάποτε ένα τέλος .

Ευχαριστώ συμπαίκτες και αντιπάλους
Φιλικά
dirtymoto
( και κατά κόσμον Νίκος )
 

DeletedUser

Συμφωνώ με το Νίκο σε όλα. Όπως ανέφερα και πριν παίζαμε για την παρέα. Λέτε η αποχώρηση δεν είναι μία "τίμια" απόφαση. Τι ορίζεται σαν τίμια απόφαση? Πλέον στους περισσότερους δεν μας έλεγε κάτι το παιχνίδι. Ασχολούμαστε με το παιχνίδι πολλά χρόνια για να έχει να μας πει κάτι άλλο. Εγώ πχ αρχές του καλοκαιριού τελείωσα με το διδακτορικό μου. Είμαι 31 χρονών άνθρωπος. Με το που τελείωσε το καλοκαίρι θα έπρεπε να καώ ψάχνοντας να βρω δουλειά (προ οικονομικής κρίσης δούλευα κανονικά αλλά με το που ξεκίνησε η κρίση, άντε γεια. Δεν είμαι άτομο που αν έβρισκα την ευκαιρία να δουλέψω δεν θα την κυνηγούσα). Αντί αυτού, επειδή ήταν αυτό το κλίμα στη φυλή με παίχτες που υπολειτουργούσαν αναγκαζόμουν να παίρνω και επιτηρήσεις αφού δεν μπορούσαν ούτε οι άλλοι. Ευτυχώς παίρνανε και 2 ακόμα παιδιά αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να την "παλέψω" με τίποτα. Τουλάχιστον από άποψη χρόνου εγώ μπορούσα αφού δεν είχα δουλειά... Κάνατε τη στρατολόγηση όλων των άλλων φυλών οπότε πλέον για να σας αντιμετωπίσουμε, θα έπρεπε οι ελάχιστοι που είχαμε το χρόνο να καούμε πάνω στο παιχνίδι. Λέτε δεν είναι τίμιο το να αποχωρούμε από τον κόσμο αυτό. Το να ασχολείται κανείς με ένα παιχνίδι που δεν του αρέσει καν και να πρέπει να καεί γιατί όλοι οι άλλοι ενώθηκαν εναντίον του, αντί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της πραγματικής του ζωής με την εύρεση εργασίας κλπ, αυτό το θεωρείτε τίμιο? Εγώ το θεωρώ αρρωστημένο. Να μην παίρνατε όλες τις φυλές να ήμασταν πιο χαλαροί, να είχαμε να παίζουμε που λέει ο λόγος. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε και μία ζωή να ζήσουμε.

Όταν τέθηκε το θέμα στο κρυφό είχα ρωτήσει αν υπάρχουν άλλοι διατεθειμένοι να πάρουν επιτηρήσεις. Δεν μπορούσε κανένας. Εγώ ποστάρησα το θέμα εδώ για να ενημερώσω όλους για την απόφαση της φυλής. Εξήγησα ακριβώς πως είχε η κατάσταση και πιστεύω δεν άφησα περιθώρια αμφιβολίας. Από εκεί και μετά απάντησα σε σχόλια τα οποίο είχαν σαν στόχο το ήθος με το οποίο πορευτήκαμε όσο παίζαμε στο παιχνίδι. Δεν θέλησα να αναφερθώ ούτε στα δικά μου προβλήματα ούτε σε προβλήματα άλλων συμπαιχτών μου. Η απόφαση να το παρατήσουμε πάρθηκε γιατί απλά δεν γινόταν αλλιώς. Είχε τεθεί και παλιά το θέμα με το τι θα γίνει με το ότι όλοι σχεδόν υπολειτουργούμε. Ακόμα και πριν το καλοκαίρι που είπατε ότι παίζαμε. Βέβαια τότε δεν ήσασταν και εσείς τόσο περισσότεροι από εμάς και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα να συνεχίσουμε και ότι γίνει. Έτσι όπως έγινε η κατάσταση όμως πλέον το πρόβλημα ήταν εμφανέστατο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

μας εχετε καληψη πληρως μπορει πλεον νομιζω το θεμα να κλειδωθει.... αρκει βεβαια και εσεις να αποφασισετε αν παρατατε τελικα επηδη εμεις γιναμε πολλοι οι επηδη εσεις δεν ειστε ενεργοι... γιατι διαβαζω σε καθε μυνημα και διαφορετικο λογο ξανα.... το αν γιναμε πολλοι πρωτων ειναι εντος του παιχνιδιου δευτερον αποφασισει ηγεσιας και οχι μαζικη γιατι ακριβως ειναι παιχνιδι διαλεγεις αρχηγους και ακουλουθεις και τριτον και κυριοτερο καποτε εσεις εισασταν οι πολλοι και βγαινατε εδω να λετε σας εχουμε κτλ κτλ αλλα απο οτι τελικως φανηκε μολις γυρισε ο χαρτης δεν την παλευατε αλλο... να σας θυμησω τουλαχιστον ομως οτι ενω εμεις ειμασταν καποτε οι λιγοτεροι γυρισαμε το χαρτη μονοι μας και μετα αποφασιστηκε η συμμαχια για να τελειωνουμε... το οτι εσεις χασατε την συμμαχια μαλλον ηταν και δικο σας κομματι δεν γυρνανε ετσι οι συμμαχιες αν ειστε σωστη απο πλευρας σας και δεν υποστηριζατε το συγκεκριμενο ατομο που εκανε το χαρτη να αλλαξει... οποτε ας μην βγαινουμε και λεμε οτι θελει ο καθενας στον ιδιο κοσμο παιζουμε και δεν μιλατε σε ασχετα παιδακια που δεν ξερουν τι γινοταν 1μιση χρονο τωρα μεσα στο κοσμο
 

DeletedUser

Τελικα οταν ασχοληθηκαμε σοβαρα με το μετωπο που ειχαμε με λιουν και οταν δν χτυπιομασταν με ολο τον κοσμο(Εφοσον καναμε ενωση) τα παρατατε..δεν πειραζει πανω που ειπαμεκαι εμεις νακανουμε κανενα πλανακι βλεπουμε οτι θα παρουμε τσαμπα χωρια δεν πειραζειπαιδια καλη συνεχεια.!
 

DeletedUser

Τελικα οταν ασχοληθηκαμε σοβαρα με το μετωπο που ειχαμε με λιουν και οταν δν χτυπιομασταν με ολο τον κοσμο(Εφοσον καναμε ενωση) τα παρατατε..δεν πειραζει πανω που ειπαμεκαι εμεις νακανουμε κανενα πλανακι βλεπουμε οτι θα παρουμε τσαμπα χωρια δεν πειραζειπαιδια καλη συνεχεια.!

Ότι εσύ τώρα παίζεις 15 με αφήνει λακα!
 

DeletedUser26271

TrueBlοοd καλο θα ηταν να λεμε το ingame name για να ξερουμε ποιος υπογραφει οτι διαβαζουμε
 

DeletedUser

εχω λιγοτερο απο 5 μερες σαν κοπλευερ στον κοσμο...
δεν νομιζω να χρειαζεται να γνωστοποιησω τον λογαριασμο το οποιο θα γινει ...
να ρωτησω λιγο τον main παικτη.
 

DeletedUser

sorry ρε φιλε κιολας αλλα δεν ειναι troll ποστ εδω εχεις 5 μερες λες στο κοσμο και βγαινεις να μιλησεις λες και εχεις δει και τιποτα απο οτι εγινε... ημαρτον ουτε πλανο δεν βαρεσες ακομα... αμα θες απλα να πας να γραψεις καπου βρες ενα troll ποστ και αντε γραψε οσο θελεις εδω συζηταμε ενα σοβαρο θεμα του κ15 δεν καθομαστε να σπαμαρουμε
 

DeletedUser

Δεν ξέρω ποιοι είστε στο παιχνίδι αλλά πλέον δεν με απασχολεί. Απεναντίας με κάνει να θεωρώ πως πήραμε την καλύτερη απόφαση. Παίξαμε όσο θεωρούσαμε ότι υπήρχε ελπίδα για νίκη γιατί πραγματικά νοιαζόμασταν για το καλό της φυλής λόγω της παρέας. Για να έχεις να ασχολείσαι πραγματικά δεν αξίζει να ξοδέψει κανείς ούτε ένα λεπτό από το χρόνο του. Θεωρείστε ότι είμαστε άσχετοι, θεωρείστε ό,τι θέλετε. Στην τελική δε μετράει. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς που μιλήσατε και λέτε διάφορα ήσασταν και κατά όλων των στρατολογήσεων αφού παίζατε με άσχετους...

Ποτέ σχεδόν δεν γράφαμε στο φόρουμ γιατί θεωρούσαμε ότι μπορεί να απαντήσει ο κάθε ένας και να λέει ότι του κατέβει από το κεφάλι. Ήταν λάθος που θέλησα να απαντήσω στα διάφορα που λέτε. Πίστευα πάντα στο διάλογο και γι αυτό δεν θέλησα να "αρκεστούμε" σαν φυλή σε μία απλή ανακοίνωση. Ελπίζω εσείς οι πολύ pro να είχατε δεήσει να κάνετε και κάποιο πλάνο έως τώρα σε κάποιους από τους ελάχιστους ενεργούς μας πλέον από Κ3 και να μην αρκούσασταν στους παίχτες που μας ήρθαν από άλλες φυλές, πχ τι καλύτερος στόχος από εμένα τον άμπαλο αφού το ξέρατε και ότι δεν είμαι από αυτούς που ζητάει άμυνες όταν τον χτυπάνε. Δε θα χάνατε ούτε τα επιθετικά σας στην τελική που γκρινιάζατε. Όλες σας οι εκκαθαριστικές σε μεγάλο πλάνο άδεια θα βρίσκανε τα χωριά μου. Δεν λέω πως δεν θα έχανα χωριά κλπ. Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Στην τελική δεν θα το μάθουμε ποτέ αφού ποτέ δεν χτυπήσατε. Σε κάποιους από εσάς όμως βλέπω τους αρέσουν...

Ποτέ δεν σας υποτιμήσαμε σαν παίχτες. Απορώ γιατί θέλετε σον και καλά να το κάνετε εσείς αφού η αξία του ηττημένου είναι αυτή που δίνει δόξα στο νικητή. Μαζευτήκατε όλοι οι pro από όλες τις φυλές για να νικήσετε μία χούφτα ανενεργών άσχετων δεν θεωρώ πως είναι κάτι που σας τιμάει.

Καλή συνέχεια σε όλους στη ζωή σας. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε τόσο ώστε να θεωρώ ότι πήραμε τη σωστή απόφαση. Με κάποιους από εσάς θα χαιρόμουνα να τα ξαναπούμε στον Κ21 αν θέλετε να έρθετε στη φυλή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίχτες της φυλής μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους αντιπάλους που κράτησαν ένα επίπεδο σε όλη τη φάση του παιχνιδιού.
 

DeletedUser

να σου διαλευκανω μερικα σκοτεινα σημεια.... καταρχας εσυ πχ δες πως εισαι στον χαρτη που ακριβως θες να σου βγει πλανο στην κ34 και να βαραμε νομπλς απο 50 ωρες? δευτερον το οτι στρατολογησατε το μετωπο μας λογικο και επομενο δεν ειναι να βαραμε ξανα στο μετωπο μας? αν ειναι ανενεργοι απλα ειναι λαθος σας που τους πηρατε και δεν τους φαγατε εμεις εκει θα βαρουσαμε ουτως η αλλος φυσικο και επομενο ειναι.... δεν ειπε κανεις οτι μαζευτηκατε ολοι οι προ εδω για να νικησουμε 10 ασχετους ανενεργους αυτο εσυ το λες μονο... εμεις αντιθετως οπως σου τονισα και προηγουμενος οταν ειμασταν οι 10 γυρισαμε τον χαρτη το αν μετα εγινε αλλαγη συμμαχιας οπως σου ειπα εφθηνεστε και εσεις που δεν μπορεσατε να την κρατησετε και να παρετε την αναλογη θεση οταν δημιουργθηκε για 4η φορα θεμα στον κοσμο λογου την γνωστης αγνωστης αλλα την μαζεψατε και της δινατε χωρια οποτε γιαυτο και αλλαξε η συμμαχια... λογικο οταν δειχνουν οτομο απο τη συμμαχια να μηντ ο μαζευει η αλλη φυλη μεσα... οσο περι στρατολογησεις και στο λεω ανοιχτα ημουν ισος ο μονος αντε και 2-3 ακομα που δεν θελησαν ποτε την αλλαγη συμμαχιας απο εκει και περα γιαυτο υπαρχει η ηγεσια... ναι τα παιδια θεωρησαν οτι επρεπε να προχωρησουμε εφοσον μας δινοταν η ευκαιρια για να ασχοληθουμε και στο δικο σας μετωπο λιγο που τοσο καιρο βαραγατε χωρις να χτυπιεστε και μας λεγατε εδω σε προηγουμενα ποστ οτι μας εχετε κτλ κτλ
 

DeletedUser7008

Επιτρέψτε μου μόνο μια μικρή παρέμβαση.

Όλ' αυτά που αναλύετε και στα οποία αντιπαρατίθεστε από την ώρα που άνοιξε το post ο Σωκράτης είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά αναρωτιέμαι ποιός θέλει ν' αποδείξει τί σε ποιόν...

Η κίνηση των LiUn's να πατήσουν διαγραφή είναι ισοδύναμη με το να σταματήσουν να μπαίνουν στον Κ15 και ν' αφήσουν τα χωριά στην τύχη τους. Που σημαίνει ότι για εσάς αγαπητοί μου "αντίπαλοι" ουδεμία διαφορά έχει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι όπως πολύ σωστά είπε συμπαίκτη σας, να σεβαστείτε την απόφαση της πλειοψηφίας των παικτών της LiUn χωρίς φανφάρες και παρλαπίπες.

Όσο για την αξία μας ως παίκτες, δεν ζητάμε να μας αναγνωρίσετε ως άξιους αντιπάλους ή όχι. Ξέρουμε και ξέρετε...

Καλή συνέχεια σε όλους σας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Προφανώς δεν το έψαξες... έχω πάρα πολλά χωριά στα σύνορα. Αν με χρωματίσεις θα άλλαζες γνώμη σε αυτά που λες... Και ολα τα συνοριακά μου σχεδόν είναι με το στρατό τους μόνο καθώς καλύπτω τα πιο επικίνδυνα μέσα στον εχθρό και τα ψιλοαπομωνωμένα από πυρήνες μου.

οταν ειμασταν οι 10 γυρισαμε τον χαρτη ---> εννοείς κάνατε συμμαχία με όλους και μετά τους στρατολογήσατε. Η συμμαχία για λίγες βδομάδες ήταν μεταβατικό βήμα για τη στρατολόγηση.

δημιουργθηκε για 4η φορα θεμα στον κοσμο λογου την γνωστης αγνωστης αλλα την μαζεψατε ---> Εννοείς έδωσε το λογαριασμό σε παίχτη μας καθώς θεωρούσε ότι αλλιώς μπορεί να καταλήξει να είναι BTU. Αυτό είχε πει, προφανώς κάτι ήξερε.

Σας είχαμε δεν το είπε κανείς. Ότι πάμε καλύτερα είχε ειπωθεί (με τα αντίστοιχα twstats) όχι γιατί ήμασταν ενεργοί (δεν είχαμε επιτηρήσεις αλλά δεν ήμασταν ενεργοί) αλλά γιατί και εσείς τότε όπως είπες ήταν μόνο 10 παίχτες που έπαιζαν.

Ο μόνος λόγος που απάντησα είναι για να διευκρινίσω και το θέμα με την beret. Το ξέρανε βέβαια όλοι οι της ηγεσίας. Δεν ξέρω γιατί δεν το λέγανε στα υπόλοιπα μέλη.
 

DeletedUser

ενταξη η εγω παιζω σε αλλο κοσμο η εσυ ονειρευεσε καταστασεις δεν εξηγειτε αλλιως.... το αν εχεις η οχι χωρια μετωπο επιτρεψε μου να το γνωριζω καλυτερα ευτυχως για σενα οπως ειπες τα χωρια που εχεις μετωπο εχουν αμυνες και ο πυρηνας που εχεις στην κ34 δεν υπαρχουν τα αναλογα ατομα εκει πανω για πλανο ωστε να χτυπιοσουνα... δεν θα μπεναμε ποτε στο κοπο να κανουμε πλανο για την κ34 και να ξεκηνημε απο 180 ωρες ενω μπορουσαμε ανετα να βαραμε στην κ44 για να ξεκηναμε απο τις 80 ωρες επομενος λιγοτερες ωρες αντιδρασεις και βοηθειων... δεστω λογικα και απλα θα ερχοταν η ωρα που θα βαραγαμε και στην κ34 μαζικα αλλα ετσι που ηρθαν τα πραγματα δεν θα την δειτε...

θες να μου πεις δηλαδη οτι οταν ειμασταν btu με 2μιση ηπειρους και εσεις με 7μιση δεν γυρισαμε τον χαρτη? σωστα μαλλον εγω μονο ειδα οτι πειραμε την μιση κ55 το 1/3 της κ44 και στην κ54 εκανα ολιγον οτι ηθελα χωρις πλανο... συμφωνω δεν γυρισαμε τον χαρτη +1μιση ηπειρο σχεδον ειναι ψιλοπραγματα για μια φυλη που τοτε ειχε 60 μιο ενω η συμμαχια σας ειχε 180 περιπου

εδωσε το λογαριασμο σε παιχτη σας για να μην γινει Btu καλο επισης και αυτο συγνωμη που στο θυμιζω αλλα εμεις την πεταξαμε απο την φυλη πρωτη απο ολους και μετα απλα εβρισκε οτι φυλη ειχε μεινει για να μπει και οταν τελικα δεν εμεινε αλλη φυλη ηρθε σε εσας για να μην φαγωθει... οσο για το σας εδωσε το λογαριασμο αυτο αν θελουμε το πιστευουμε γιατι δυστυχως υπαρχουν και αλλες αποψης και μαλιστα απο μελη σου δεν ειναι ομως εκει το θεμα μας....

αν ψαξεις λιγακι το φορουμ θα δεις πολλα ποστ που λενε δεν μας βαρατε και ειστε ασχετοι μονο χανετε χωρια και θα σας φανε κτλ κτλ και οταν ο γιαννης ελεγε απλα οτι δεν ειστε το κυριως μετωπο μας και καποια στιγμη θα σας χτυπισουμε μην φυγετε ολοι γελαγαν και φημολογουσαν.... κριμα που τωρα που βαραμε φευγετε ενω αλλα λεγατε ομως...

αλλα μαλλον τελικα εγω παιζω σε αλλο κοσμο και δεν βλεπω σωστα.... αν ειναι σωστο το σκεπτηκο βαραω 180 ωρες μακρια ενω εχω στις 80... βαραω παιχτες που ειναι αυτονοητο οτι θα τραβηξουν αμυνες και οχι αλλους που ισος δεν παρουν και τοσες... καθως και το οτι στρατολογω ακκουντς που εφεραν στα ορια 3φυλες και αναγκαζω συμμαχο να αλλαξει πλευρα οπως και το οτι κανω τεραστια ακκουντ με το 80% τουλαχιστον των κατακτησεων μου απο κανιβαλισμους και βαρβαρα και με μηδενικα od σε αντιπαλο και φημολογο νικες και ιστοριες στο φορουμ ενω οταν ερχετε η ωρα να το αποδειξω ανακοινωνω εγκαταλειψεις για να φυγω νικηφορα και απο πανω... λυπαπαμε αλλα αφου αυτα ισχυουν απο οτι συμπεραινω στο σκεπτικισμο σας τοτε μαλλον ειμαι πολυ ασχετος για να σας ανταγωνιστω και ευχαριστω που καταφερα να κερδισω εναν κοσμο που δεν αξιζα
 

DeletedUser

Για να τελειώνει και αυτό το ψέμα. Εσύ όπως κατάλαβα δεν ανήκεις στην ηγεσία και δεν ξέρεις. Όχι απλώς ξέρανε ότι έδωσε το account αλλά ξέρανε και σε ποιον. Αν το κρύψανε επίτηδες για να αλλάξει ο χάρτης αυτό είναι άλλο. Δεν το γνωρίζω και δεν θα μπω σε υποθετικές κουβέντες. Πάω να απαντήσω σε κάτι και απλώς ακούω ακόμα πιο αστήρικτες υποθέσεις...

Ήσασταν επίσης μεγαλύτεροι από εμάς πάντα. Αν εννοείς ότι ήμασταν μεγαλύτεροι μαζί με τους συμμάχους μας τους οποίους πήρατε με το μέρος σας όλους μετά το καλοκαίρι (εκτός των ΖΟΟ που είχαν πρόβλημα ενεργητικότητας και δεν άντεξαν ούτε 10 μέρες - αλλά ήσασταν πολύ μεγαλύτεροι ήδη και χωρίς τους ΖΟΟ). Μόνο τότε αλλάξατε το χάρτη όπως λες. Το πριν ήταν πριν το καλοκαίρι που δε νομίζω να ήσασταν καλά. Μετά είχατε ήδη περισσότερους πόντους μαζί με τα Λιοντάρια και τους Νίντζα που είχατε κάνει συμμάχους. Τουλάχιστον είναι αστείο να λέγονται λάθη σε γεγονότα τόσο πρόσφατα. (και φυσικά δεν γίνεται να πεις πως δεν θα προσθέσεις τα λιοντάρια και τους Νίντζα σε εσάς ενώ θα προσθέσεις τους ΖΟΟ σε εμάς καθώς χτυπούσανε τους ΖΟΟ. Ή δεν θα προσθέσεις κανέναν οπότε ήσασταν αρκετά μεγαλύτεροι, ή θα προσθέσεις και τους συμμάχους οπότε ήσασταν 60% έναντι 40%).

Από εμένα τέλος. Αρχίζω να θεωρώ πως αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά. Αν θες να πιστεύεις ότι ήσασταν λιγότεροι με τα λιοντάρια και τους Νίντζα δεν έχει νόημα να πάει να πει κανείς το αντίθετο. Να πας να αποδείξεις ότι ο γάιδαρος δεν πετάει πολλές φορές σε κάνει πιο αστείο και από αυτόν που λέει ότι πετάει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser26271

Σωκρατη γιατι πλατιαζεις..?
ειπες και σε καταλαβαν ολοι οτι:
1.Οι περισσότεροι παίζαμε μόνο για την παρέα και να μην «κρεμάσουμε» τους υπολοίπους χωρίς πραγματικά να το θέλουμε.
2.Όποτε πάω στη λίστα φίλων μου τα άτομα που είναι μέσα είναι ελάχιστα.
..με λιγα λογια ειχατε προβλημα ενεργητικοτητας και αν προσθεσεις στα παραπανω οτι αποφασισατε να παιξετε αμυνα με στακ ενω ησασταν αριθμητικα λιγοτεροι (mega λαθος) ηταν φυσικο και επομενο να ξεμεινετε....

Ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση και δεν κερδιζεις κατι να τα αναφερεις..

Θα σε θυμομαστε παντα :'( και ελπιζω να τα ξαναπουμε σε καποιο αλλο κοσμο..
 

DeletedUser

αν και έχω σταματήσει καιρό τώρα από τον k15, να πω και εγώ ένα μεγάλο bravo στα παιδιά τις Liun που εκάτσαν τόσο καιρό και παίξαν αντρίκεια σε ένα τόσο τραγικό κόσμο.. καλή συνεχεια σε οσους μείνουν.
 
Κορυφή