Οι Θάλασσες της τύχης

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92

Seas of Fortune


Ιστορικά, οι φυλές ζούσαν στη στεριά έχοντας επικεντρωθεί στη στρατηγική χρήση βουνών, δασών και λόφων. Όμως, οι απεσταλμένοι επέστρεψαν φέρνοντας μαζί τους θαλασσοδαρμένους καπετάνιους που προσάραξαν στις ακτές μας με τα ογκώδη πλοία τους. Προσφέρθηκαν να οδηγήσουν τους χωρικούς μας σε νέα νησιά εν πλω, σε μια περιπέτεια ανακάλυψης σε καινούριους τόπους, υποσχόμενοι πλούτοι σε όσους αποκαλύψουν τα νέα εδάφη. Ενδιαφερόμενοι για το πλήρωμά τους μαζεύτηκαν ήδη! Ήρθε η ώρα να βγούμε στη θάλασσα!

seas_of_fortune_1.jpg


Αγαπητοί παίκτες!

Καλώς ήρθατε σε έναν νέο κύκλο των Θαλασσών της Τύχης! Στις Θάλασσες της τύχης θα ανακαλύψετε αχαρτογράφητες χώρες για να βρείτε ισχυρά αντικείμενα από 7 Ιουνίου στις 14:00 έως 21 Ιουνίου στις 14:00.


Σε αυτό το event, θα πρέπει να συγκεντρώσετε τα μέλη του πληρώματός σας μέσω ενεργειών στο παιχνίδι, και χρησιμοποιώντας τα να προσλάβετε καπετάνιους ώστε να εξερευνήσετε τα νησιά. Απο τη στιγμή που θα ανακαλύεψετε νέα εδάφη, ένας εκλεπτυσμένος θυσαυρός θα σας περιμένει καθημερινά, και κάθε καπετάνιος θα έχει τη δυνατότητα να τον ανακαλύψει και να σας τον παραδόσει.

seas_of_fortune_2.png

Ανακαλύψτε αυτά τα αχαρτογράφητα εδάφη και βρείτε άφθονους θησαυρούς! Όσο μεγαλύτερο είναι το πλοίο, τόσο περισσότερα μέλη πληρώματος χρειάζεται, αλλά αποκαλύπτει και περισσότερα από το νησί. Η αποκάλυψη ενός ολόκληρου νησιού θα σας δώσει ένα ειδικό μεγάλο βραβείο!

Με βάση τα σχόλιά σας από προηγούμενους γύρους, πραγματοποιήσαμε τις ακόλουθες βελτιώσεις:

  • Έχουμε ενημερώσει διάφορα κείμενα για να παρέχουμε σαφέστερες πληροφορίες.
  • Έχουμε κάνει αλλαγές στις ανταμοιβές που λαμβάνετε από τα σεντούκια.
  • Ενημερώσαμε τα βραβεία που μπορείτε να κερδίσετε σε καθημερινή βάση.

Μάθετε περισσότερα για το event στο βίντεο μας στο YouTube!





 
Κορυφή