Event Ημερολόγιο 20ων γενεθλίων

Purge

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
92
panorama.png


Γειά σας πολεμιστές,

ένα απίστευτο ταξίδι και θέλουμε να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο με όλους εσάς. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, ανταμοιβές και διασκεδαστικά γεγονότα σχετικά με την εξέλιξη των Φυλετικών Μαχών στο event του Ημερολογίου των 20ων γενεθλίων μας.


Ημερολόγιο 20ων γενεθλίων


Το Ημερολόγιο 20ων γενεθλίων θα είναι διαθέσιμο από τις 6 Ιουνίου στις 14:00 έως τις 2 Ιουλίου στις 14:00.

Σε αυτή την εκδήλωση, θα έχετε την ευκαιρία να ανοίγετε μια πόρτα κάθε μέρα για να αποκαλύπτετε συναρπαστικές ανταμοιβές. Πίσω από κάθε πόρτα, θα βρείτε ένα ειδικό αντικείμενο που σας περιμένει, μαζί με ένα συναρπαστικό διασκεδαστικό γεγονός για την ιστορία και την εξέλιξη των Φυλετικών Μαχών. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Το άνοιγμα μιας πόρτας αποκαλύπτει επίσης ένα μέρος μιας κρυμμένης εικόνας επετείου 20 ετών. Καθώς προχωράτε στο event, θα αποκαλύπτετε σταδιακά την πλήρη εικόνα, την οποία μπορείτε να εξατομικεύσετε και να κατεβάσετε μόλις αποκαλυφθεί πλήρως.​


calendar1.png

Καθώς αφαιρείτε περισσότερες πόρτες, θα αποκαλύπτεται η πλήρης εικόνα της επετείου των 20 ετών. Μην ανησυχείτε. μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου γενεθλίων.

Μόλις αποκαλυφθεί η πλήρης εικόνα, μπορείτε να την εξατομικεύσετε και να κάνετε λήψη. Η εικόνα θα είναι διαθέσιμη σε ανάλυση 1920x1080p, ιδανική για χρήση ως ταπετσαρία ή για κοινή χρήση με τους συμπαίκτες σας!

Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του event, το ημερολόγιο θα παραμείνει ενεργό για μερικές ακόμη ημέρες, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την πλήρη εικόνα και να την κατεβάσετε. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στο εικονίδιο κάτω από το κουμπί αναζήτησης.

Για να κάνουμε αυτή την εκδήλωση ακόμα πιο συναρπαστική, έχουμε ετοιμάσει μια φανταστική σειρά ανταμοιβών για εσάς. Κάθε μέρα θα φέρει νέες εκπλήξεις και ευκαιρίες για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στις Φυλετικές Μάχες, συμπεριλαμβανομένων πακέτων πόρων, ενισχύσεων, νέων αντικειμένων που αλλάζουν το χρώμα του ονόματός σας και άλλων ισχυρών βραβείων.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική γιορτή! Ελάτε μαζί μας καθώς γιορτάζουμε τα 20 απίστευτα χρόνια Φυλετικών Μαχών. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς, την καταπληκτική κοινότητά μας!

Σας ευχαριστούμε για το πάθος, την αφοσίωση και την πίστη σας. Ακολουθούν άλλα 20 χρόνια συναρπαστικών μαχών, στρατηγικών θριάμβων και αξέχαστων αναμνήσεων στον κόσμο των Φυλετικών Μαχών!​

separator.png


Εάν έχετε κάποιο σχόλιο για το event, μπορείτε να το αφήσετε εδώ.
 
Κορυφή